Szia, kedves Moncy, hasonló jókat!
Á, nem, csak valakinek, talán a méhkirálynőnek, a kakas elvitte a kenyerét, oszt mindig szegény dolgozókra jár érte rá a rúd ( ahelyett, hogy benne járna-járogatna). :)))) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 09. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Á, nem, csak valakinek, talán a méhkirálynőnek, a kakas elvitte a kenyerét, oszt mindig szegény dolgozókra jár érte rá a rúd ( ahelyett, hogy benne járna-járogatna). :)))) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 09. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 21:47
Mi van lyányok? Telihold elmúlt.. menstruáltok vagy már klimaxoltok?
Állandóan ez a vita.. baccus.. de csúúúúnya vén nyanyák lesztek öregkorotokban
Mi van lyányok? Telihold elmúlt.. menstruáltok vagy már klimaxoltok?
látom,nem vok ezzel 1edül
A pontot egy pillre feloldom, és viszontfelhívom Audrey figyelmét az udvariassági mutatók jelentékeny romlására és a topik szelleméről elhangzottakra! A jókivánságokat meg nem ismételgetem, érvényességük megkérdőjelezhetetlen.Pont.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 09. szombat 17:17
Felhívom Katicika figyelmét, hogy sok mindenhez nincs köze, amibe beleüti az orrát...persze tudjuk miért teszi...:))
Bocsánat, első felindulásomban jött ki az ujjaimból az előző mondat, de már meg is bántam..
Bocsánat, első felindulásomban jött ki az ujjaimból az előző mondat, de már meg is bántam..
Felhívom Katicika figyelmét, hogy sok mindenhez nincs köze, amibe beleüti az orrát...persze tudjuk miért teszi...:))
Bocsánat, vissza is szívtam előbbi felhívásom! Kedves Audrey, csak poénkodni akartam, aztán - nem tudom miért -, a vége beborult. Szép adventet és kellemes Karácsonyt mindenkinek. És itt a pont. ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 12. 09. szombat 12:01
Ez egy figyelem-felhívásoknak fenntartott topik, tehát kérdezgetni nem éppen ildomos itt!!! Felhívom tehát mindenki figyelmét, hogy a hülyézéseknek, baxtatós hattyúdaloknak legyen vége, kivált ott és akkor, ahol és amikor a megszólított nem is tud visszafele(se)lni!(farsang#408 pld.) Jelen figyelemfelhívás viszont nem vonatkozik azokra a topikokra,ahol a replika joga csorbítatlan!Felhívás vége.
Ez egy figyelem-felhívásoknak fenntartott topik, tehát kérdezgetni nem éppen ildomos itt!!! Felhívom tehát mindenki figyelmét, hogy a hülyézéseknek, baxtatós hattyúdaloknak legyen vége, kivált ott és akkor, ahol és amikor a megszólított nem is tud visszafele(se)lni!(farsang#408 pld.) Jelen figyelemfelhívás viszont nem vonatkozik azokra a topikokra,ahol a replika joga csorbítatlan!Felhívás vége.
én is kérdezhetek?:))
audrey
audrey
Tudod Alina, miért legszebb öröm a káröröm???
Mert nincs benne irígység...
De megnyugtatlak, nem örülök, hogy tiltva vagy, mert így csökken a szórakoztatásomat szolgálok száma.
Természetesen lesz lehetőséged holnap után válaszolni, addig nem basztatlak.
Csók!
Mert nincs benne irígység...
De megnyugtatlak, nem örülök, hogy tiltva vagy, mert így csökken a szórakoztatásomat szolgálok száma.
Természetesen lesz lehetőséged holnap után válaszolni, addig nem basztatlak.
Csók!
Nem kene ,igy "egeszben" megerjük! Te is ,mi is ----felhivas
ki marad itt?
Csak az angyalok?------kerdes igy "egeszben" megerjük=
kimoderálok mindenkit, magammal együtt
Hinnye!!!!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ki marad itt?
Csak az angyalok?------kerdes igy "egeszben" megerjük=
kimoderálok mindenkit, magammal együtt
Hinnye!!!!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 16:39
Nem kene ,igy "egeszben" megerjük! Te is ,mi is ...ki marad itt?
Csak az angyalok?
Csak az angyalok?
Nem kene ,igy "egeszben" megerjük! Te is ,mi is ...ki marad itt?
Csak az angyalok?
Csak az angyalok?
Ok. [#r avasz1]
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 16:26
A vulgaris szerintem rendban van,ha egyeb nem erthetö a "közönsegnek",de 150 ikon möge bujni az en szememben gyengeseg.Tudsz te beszelni is!
Nem legyen kissebsegi erzesed es egyetlen kiutat ujjmutogatas mögötti bujkalasban lasd!!!
Nem legyen kissebsegi erzesed es egyetlen kiutat ujjmutogatas mögötti bujkalasban lasd!!!
A vulgaris szerintem rendban van,ha egyeb nem erthetö a "közönsegnek",de 150 ikon möge bujni az en szememben gyengeseg.Tudsz te beszelni is!
Nem legyen kissebsegi erzesed es egyetlen kiutat ujjmutogatas mögötti bujkalasban lasd!!! (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem legyen kissebsegi erzesed es egyetlen kiutat ujjmutogatas mögötti bujkalasban lasd!!! (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 16:00
Mi a problémád drága?
Tom és Moncy kérésének eleget téve, a vulgáris jelzőimet, szelidebbekké fogalmaztam és megkértem Tomot, hogy a krizizált hszmbe helyettesítse be.
Tom és Moncy kérésének eleget téve, a vulgáris jelzőimet, szelidebbekké fogalmaztam és megkértem Tomot, hogy a krizizált hszmbe helyettesítse be.
Ennél többet ne várj egy disznótól (pláne ha igaza van)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 15:54
Hogy te mit kapsz!
Kiherelve mar kihereltek,meg csak meg kell karikazzanak,hogy ne turd fel az udvart,meg a vetemenyest!
Man meginn bugsz?
Kiherelve mar kihereltek,meg csak meg kell karikazzanak,hogy ne turd fel az udvart,meg a vetemenyest!
Man meginn bugsz?
(kritizált)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 16:00
Mi a problémád drága?
Mi a problémád drága?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 15:54
Hogy te mit kapsz!
Man meginn bugsz?
Man meginn bugsz?
Hogy te mit kapsz!
Man meginn bugsz? (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Man meginn bugsz? (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 10:17
Akkor legyélszives élj, Katicika álltal rádruházott hatalmaddal és javítsd át vidéki vulgaritásom világosan érthető jelzőit.
faszkalap = kondomspermatartó tartó
szarkeverő = fekáliamixer
hazudozó = Brigitta
gerinctelen = éticsiga hozzáképest gerincoszlop
féreg = nem vulgáris
fasszívó = "unisex?" vákumos pénisz ejakulátor
frigitta = gyalulatlan hulladékfából készült "Pinokkió" alakú, nőnek látszó, sexuális élvezetre képtelen, magát előszeretettel megutáltató tárgy
Brigitta = a felsoroltak gyűjtőfogalma
Segítségedet előre is köszönöm.
Tiszteletlenül: gKm.
faszkalap = kondomspermatartó tartó
szarkeverő = fekáliamixer
hazudozó = Brigitta
gerinctelen = éticsiga hozzáképest gerincoszlop
féreg = nem vulgáris
fasszívó = "unisex?" vákumos pénisz ejakulátor
frigitta = gyalulatlan hulladékfából készült "Pinokkió" alakú, nőnek látszó, sexuális élvezetre képtelen, magát előszeretettel megutáltató tárgy
Brigitta = a felsoroltak gyűjtőfogalma
Segítségedet előre is köszönöm.
Tiszteletlenül: gKm.
Boldoggá tennétek, ha ezzel lezártnak tekintenétek életetek, eme sorsdöntöen fontos szösszenetét, mert ha folytatjátok vesszek meg, ha elmegyek a buliba és most ne az legyen a válasz, hogy kit érdekel, mert nem Én veszítenék többet, hanem Ti...
Szerénytelenül: gKm.
Szerénytelenül: gKm.
rád sem szálltam .kérdeztem vmit,lehülyéztél,amit kikértem Magamnak;itt pedig tovább folytatod a témát(123.,124hsz.).
Nagyon szépen +köszöntem,h. szervezed a farsangot.Aminek viszont örülök,h. van a "régiek" között olyan ember,aki el kezdte a szervezést--ehhez pedig elismerésem.
ezzel a témát lezártam
Nagyon szépen +köszöntem,h. szervezed a farsangot.Aminek viszont örülök,h. van a "régiek" között olyan ember,aki el kezdte a szervezést--ehhez pedig elismerésem.
ezzel a témát lezártam
igen,Moncy..köszi' szépen