Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2010. 09. 17. péntek 08:58  #2530
Nyúlmedve Nyúlmedve
Kösz... smile

De többnyire nem a győzelem a lényeg, hanem az elmék játéka. Ez olyan, mint a páston a csörte. A vívókard végén ott van az a kis golyó. Be lehet vinni találatokat, de senki nem kerül a földre, senki nem sérül meg a játék végére.
A gyp kérdés az más kategória. Valld meg, Te is összeakasztod a bokájukat, és Tom is... igen rendszeresen. smile Némelyik még azt sem veszi észre, hogy már rég a vakondok valagát szagolja... vigyor2

No, de elbúcsúzom, igazándiból csak az miatt próbáltam szólni, hogy azt ne hagyjátok, hogy fenyegetőzők hadszínterévé váljék a fórum.
Üdv: Nyúlmedve

(a fórumot -egyiket sem- NEM érdemes összetéveszteni a profi sporttal (vívással), mert ott az esetek többségében -ez elvárás és hagyomány is- csak intelligens és normális emberek vannak, míg a fórumok látogatói egy igen heterogén összeállítású emberek közössége! és ezt így kell tudomásul venni, így kell kezelni, így kell tolerálni!) :tom hehe
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 09. 17. péntek 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2010. 09. 17. péntek 01:38
legyezheti a hiúságod smile
s mivel elég intelligensek vagytok hozzá, hogy kétértelműen, célozgatva, vagy akár ironizálva, gyilkoljátok a másikat szabályok határán belül. Na ehhez kell a következetlenség. Tudjátok ti, miért kapjátok akkor, de azért vita hevében közétek rondituk, azt nehéz benyelni.
nem sok probléma van veletek smile
csak nem viselitek a gypéseket
megszeretek vitatkozni, de szeretek benne nyerni is smile s emiatt már nem csak a vita tárgyát használjátok fel smile
2010. 09. 17. péntek 02:00  #2529
csatlakozom atol, hogy pl a gg rendszerén át megy a levelezés attól ugyan úgy számunkra egy szimpla privát rendszer mint pl a freemail.
azaz az ott elhangzó fenyegetések a törvénykönyvre tartoznak, és nem ránk, intézetek el polgári peres úton.
szerveren ugyan meg van archiválva hitelesen, de ahhoz semmi közünk, meg védi egy elég bonyolult titkosítás, jógivégrehajtónak kiadható, jelszavatokkal vissza fejtett állapotban.
ránk az tartozik, ha be másolod ide akár, valós levél, akár manipulált, az levél titok sértésként kezeljük és megszüntetjük, büntetjük.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 09. 16. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2010. 09. 16. csütörtök 19:24
Nos, gyorsan lerendezzük ezt a felhasználói problemet:
1. Tessék tudomásul venni, hogy TILOS privát levelezést a fórumba betenni, idézni!
2. Azért van a privát levelezési lehetőség, hogy a személyes (másokra nem tartozó) témákat, nézetkülönbségeket és minősítéseket ott rendezzék a felek!
Ennek az a fő oka, hogy ne zavarjátok mások normális és mindenkire tartozó fórumozás élményét. Másodsorban nincs lehetőség a privát levelezésben foglaltak valóságtartalmát sem megerősíteni, sem cáfolni, az esetleges manipulációkat kiszűrni!
3. Elolvasva a beidézett szöveget én nem kívánok senkit minősíteni, mert mindenkit a saját írása minősíti!
4. Amennyiben ismét hasonló fenyegető hangvételű hsz-t találok a fórumban, akkor a moderálás mellett tiltani is fogok! (Nyúlnak)
5. A moderátor is ember, szubjektív helyzetfelismeréssel és megítélésekkel, nem lenne helyes befolyásolni sem jobbról, sem balról! De az összképnek jónak kell lennie, vagyis a fórum érdekeit, és nem személyes érdekeket kell képviselnie! (ezt is Nyúlnak) buck
2010. 09. 17. péntek 01:38  #2528
legyezheti a hiúságod smile
s mivel elég intelligensek vagytok hozzá, hogy kétértelműen, célozgatva, vagy akár ironizálva, gyilkoljátok a másikat szabályok határán belül. Na ehhez kell a következetlenség. Tudjátok ti, miért kapjátok akkor, de azért vita hevében közétek rondituk, azt nehéz benyelni.
nem sok probléma van veletek smile
csak nem viselitek a gypéseket
megszeretek vitatkozni, de szeretek benne nyerni is smile s emiatt már nem csak a vita tárgyát használjátok fel smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 09. 16. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 16. csütörtök 23:34
Szia Tom!
Mint mondottam, bár utálatos dolog magamat ismételni, nem a tiltás, hanem a következetlenség miatt szóltam… A fórum miatt szóltam... (5)
Bár, már lettem tiltva azért, mert visszaéltem szellemi fölényemmel (nem én mondtam, ezt kaptam okként). Mondjuk ez ma napig legyezgeti hiúságomat vigyor2

Természetes, hogy az egészségesek mellett sokféle beteg elme is megfordul ezen oldalon, de legyen már egy szint… Milyen dolog, hogy csak úgy életveszélyes dolgokkal fenyegetőzhessen egy minden bizonnyal igen szerencsétlen, tutira problémás emberegyed?
Jah, és nem vagyok senkinek sem a védőügyvédje…

De azért kedvelem a GG-t igen nagyon!
2010. 09. 16. csütörtök 23:34  #2527
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia Tom!
Mint mondottam, bár utálatos dolog magamat ismételni, nem a tiltás, hanem a következetlenség miatt szóltam… A fórum miatt szóltam... (5)
Bár, már lettem tiltva azért, mert visszaéltem szellemi fölényemmel (nem én mondtam, ezt kaptam okként). Mondjuk ez ma napig legyezgeti hiúságomat vigyor2

Természetes, hogy az egészségesek mellett sokféle beteg elme is megfordul ezen oldalon, de legyen már egy szint… Milyen dolog, hogy csak úgy életveszélyes dolgokkal fenyegetőzhessen egy minden bizonnyal igen szerencsétlen, tutira problémás emberegyed?
Jah, és nem vagyok senkinek sem a védőügyvédje…

De azért kedvelem a GG-t igen nagyon!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 09. 16. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 16. csütörtök 19:24
1. Tessék tudomásul venni, hogy TILOS privát levelezést a fórumba betenni, idézni!
2. Azért van a privát levelezési lehetőség, hogy a személyes (másokra nem tartozó) témákat, nézetkülönbségeket és minősítéseket ott rendezzék a felek!
Ennek az a fő oka, hogy ne zavarjátok mások normális és mindenkire tartozó fórumozás élményét. Másodsorban nincs lehetőség a privát levelezésben foglaltak valóságtartalmát sem megerősíteni, sem cáfolni, az esetleges manipulációkat kiszűrni!
3. Elolvasva a beidézett szöveget én nem kívánok senkit minősíteni, mert mindenkit a saját írása minősíti!
4. Amennyiben ismét hasonló fenyegető hangvételű hsz-t találok a fórumban, akkor a moderálás mellett tiltani is fogok! (Nyúlnak)
5. A moderátor is ember, szubjektív helyzetfelismeréssel és megítélésekkel, nem lenne helyes befolyásolni sem jobbról, sem balról! De az összképnek jónak kell lennie, vagyis a fórum érdekeit, és nem személyes érdekeket kell képviselnie! (ezt is Nyúlnak) buck
2010. 09. 16. csütörtök 19:24  #2526
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 16. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 09. 16. csütörtök 17:10
"(moderátor elolvasta! és az idézett privát levelet kimoderálta!)"

Ezt a privát üzenetet kaptam yomiboy57-től. Csak kérdezem, hogy ez így rendben van-e, vagy ez már kiveri a biztosítékot nálatok is? Tisztelettel.
2010. 09. 16. csütörtök 17:10  #2525
Törölt felhasználó (745787)
"(moderátor elolvasta! és az idézett privát levelet kimoderálta!)"

Ezt a privát üzenetet kaptam yomiboy57-től. Csak kérdezem, hogy ez így rendben van-e, vagy ez már kiveri a biztosítékot nálatok is? Tisztelettel.
2010. 09. 16. csütörtök 16:24  #2524
Nyúlmedve Nyúlmedve
Upsz, ide kellett volna... Így ide is írok. smile

Szia Tom!
Nem akarok tiltást a „kollégáknak”, hanem a következetlenség miatt szóltam.
Szerintem súlyos testi károsodást okozó fenyítéssel vagy egy lőfegyverrel való szúnyogvitézes fenyegetőzés viselkedésmintája, és ennek elnézése egy kicsit sem illik az oldal stílusához. Még akkor sem, ha maga a dolog igencsak nevetséges.
Ezért nem értem a részleges moderálást.

(véleményem szerint nem részleges, hanem a teljes fenyegető szövegrész ki lett moderálva, a jogos tiltás viszont valóban elmaradt) :tom
2010. 09. 09. csütörtök 17:25  #2523
T-A-M T-A-M
"Szex amit később megbántál." című topikban el fog szabadulni az indulat, ha nem lép közbe sürgősen egy jóképű admin.... nyes

(megtaláltad -ha nem is a legokosabb, de- a legszebb admint, aki azonnal közbelépett mielőtt eldurvultak volna a jelzett topicban a "nőies" indulatok!) :tom hehe
2010. 09. 06. hétfő 11:14  #2522
A www.kepfeltoltes.hu jelenleg NEM működik,
ezért a róla feltöltött képek átmenetileg NEM láthatóak!

türelmeteket kérik a honlap szerkesztői:
felkialtas

"Fórumba, honlapra, levélhez csatoláshoz ideális, gyors, korlátlan tárhelyet biztosítunk.
A feltöltéshez nem szükséges semmilyen regisztráció és technikai ismeret sem!

A szolgáltatás technikai okokból szünetel, kis türelmet kérünk míg a hibát elhárítjuk.
Várható indulás: csütörtökön. "
felkialtas
2010. 09. 02. csütörtök 20:23  #2521
-Vendég- -Vendég-
Szia Tom! Rég jártál a kívánom az anyósom és a saját képek chateseknek, fórumozóknak topikban!!!!!!

(anyós topicban takarítottam, a képtárban kirívó problemet nem láttam, a sok kép azért nem jön elő, mert a kepfeltoltes.hu-t napok óta karbantartják!) :tom
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 08. 31. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 31. kedd 15:23
Kérek mindenkit, hogy ebbe a topicba jelezzétek, ha a fórum rovataiban, témáiban szabálytalanságot, rossz vagy felesleges topicnyitásokat, vagy szándékos hibákat elkövető felhasználókat, offoló hozzászólásokat tapasztaltok (pld. a "CSAK KÉPEK" rovatban szöveges hsz-k).
Gyorsabban tudunk reagálni és tudjuk szűrni a problémákat!
2010. 08. 31. kedd 15:23  #2520
Kérek mindenkit, hogy ebbe a topicba jelezzétek, ha a fórum rovataiban, témáiban szabálytalanságot, rossz vagy felesleges topicnyitásokat, vagy szándékos hibákat elkövető felhasználókat, offoló hozzászólásokat tapasztaltok (pld. a "CSAK KÉPEK" rovatban szöveges hsz-k).
Gyorsabban tudunk reagálni és tudjuk szűrni a problémákat!
2010. 08. 23. hétfő 14:49  #2519
T-A-M T-A-M
Nappali társalgóban nyílt egy hirdetős topik...."Nappali munka" címmel!

(törölve)
2010. 08. 23. hétfő 14:46  #2518
T-A-M T-A-M
"Titkos vágyak" címmel nyílt egy új topik a szexben...
Véleményem szerint lefedi egyéb másik, már meglévő topik, topikok témája, a benne lévő írásokat...

(felesleges-duplikált topic bezárva)
2010. 08. 23. hétfő 13:38  #2517
vazelinator vazelinator Admin
Ötlet nem rossz.
De jóval több az ellenzője mint a pártolója.
illetve a igen kevés megnyilatkozó nő egyedet is elüldöznétek, zaklatással smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (430514)
2010. 08. 21. szombat 20:10
hali

sztem jó lenne vmi kis ikon jelölés a fórumozók neve mellett, mert a nick nevekből nem egyértelmű milyen nemű az illető, csak ha megnézzük az adatlapját vagy elolvassuk a hozzászólását, ami persze nem mindig egyértelmű.
szóval ez "hosszadalmas" mindenkit megnézni adatlap alapján.
2010. 08. 21. szombat 20:10  #2516
Törölt felhasználó (430514)
hali

sztem jó lenne vmi kis ikon jelölés a fórumozók neve mellett, mert a nick nevekből nem egyértelmű milyen nemű az illető, csak ha megnézzük az adatlapját vagy elolvassuk a hozzászólását, ami persze nem mindig egyértelmű.
szóval ez "hosszadalmas" mindenkit megnézni adatlap alapján.
2010. 08. 19. csütörtök 18:16  #2515
türelemmel oda figyeléssel ember ismerettel
(Ez egy válasz kukak üzenetére (2010. 08. 17. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 17. kedd 19:48
Hogy lehetne kiszűrni ezt a sok kamugépet ezekről az oldalakról
2010. 08. 17. kedd 19:48  #2514
kukak kukak
Hogy lehetne kiszűrni ezt a sok kamugépet ezekről az oldalakról
2010. 08. 16. hétfő 20:52  #2513
köszi, sajna van ki ilyenben éli ki magát...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2010. 08. 16. hétfő 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 16. hétfő 12:24
k.tari nevű felhasználót nem ártana egy kicsit megrendszabályozni az amatőr rovatban minősíthetetlen stílusban nyilvánul meg....
k.tari hsz-e...
2010. 08. 16. hétfő 12:24  #2512
T-A-M T-A-M
k.tari nevű felhasználót nem ártana egy kicsit megrendszabályozni az amatőr rovatban minősíthetetlen stílusban nyilvánul meg....
k.tari hsz-e...
2010. 08. 06. péntek 09:23  #2511
zimmi zimmi
Ader2 -nek kamu képei vannak fent,elég egyértelműen netes fotók,és nem volt barátnő.

(levéve a sorozat) felkialtas
/ 140