Nem tudom, hogy jó helyen zavarok-e.
Én azt szeretném kérdezni, hogy miért küld nekem egy első ránézésre is spam-robot belső üzenetet?
(személyiségi jogokat is érinthető a hsz-ed egy része, azt NE ide másold be! a kérdésedre megnyugtató választ az ügyfélszolgálaton kaphatsz - lap alján E-mail küldés- oda írd meg a problémádat, orvosolni fogják!)
Én azt szeretném kérdezni, hogy miért küld nekem egy első ránézésre is spam-robot belső üzenetet?
(személyiségi jogokat is érinthető a hsz-ed egy része, azt NE ide másold be! a kérdésedre megnyugtató választ az ügyfélszolgálaton kaphatsz - lap alján E-mail küldés- oda írd meg a problémádat, orvosolni fogják!)

Szia Surda nem tartozik hozzám, de teljesen egyetértek veled.
A hülyeségnek is vannak fokozatai, ez most a rúdugrásban világcsúcsot döntött,
Gondolom az illetékes majd díjazza.
Kellemes hétvégét!
(a rossz, duplikált és felesleges topic zárolva, később törölve lesz!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 06. 20. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A hülyeségnek is vannak fokozatai, ez most a rúdugrásban világcsúcsot döntött,
Gondolom az illetékes majd díjazza.
Kellemes hétvégét!

(a rossz, duplikált és felesleges topic zárolva, később törölve lesz!)

2010. 06. 20. vasárnap 09:38
ti mit olvasgatok oldalra lépéskor? ajánlott olvasmány
http://www.goldengate.hu/felhasznalasi_feltetelek
ezt mindenki elfogadja mikor először jár a gg-n
http://www.goldengate.hu/felhasznalasi_feltetelek
ezt mindenki elfogadja mikor először jár a gg-n
irt eseményt jól át írtad a javadra...
következő ért ....
nincs demokrácia. szabályok vannak, van ki azért van hogy be tartassa veled, van ki azért hogy ellenőrizze hogy a betartó jól járt el. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 09. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
következő ért ....
nincs demokrácia. szabályok vannak, van ki azért van hogy be tartassa veled, van ki azért hogy ellenőrizze hogy a betartó jól járt el. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 09. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746400)
2010. 06. 09. szerda 21:48
Na te ki vagy?Mert én nagyon ki vagyok a sok okoskodótól!Nem én vagyok az aki itt okoskodik? És mondod hogy segítenek??????Miben??? Akartam volna egy régiós oldalt,hogy könnyebb legyen a pároknak is,és mindenkinek!Semmi segítséget nem kaptam,pedig kértem! És az oldalon mindig voltak 6-tól többen,mégis leszedték,mert azt írták,nem megy!Pedig a visszajelzés is jó volt!A dühöngőben senki,és még is megvan,mert az örök!Akkor kik is a KIRÁLYOK???????????????????????????????????????????????Hagyjuk már Ibolykát!!!És ez nem kötekedés,ez vélemény nyilvánítás!Demokrácia van,vagy tényleg KIRÁLYSÁG????????
(az értetleneket, és a kákán is csomót keresőket 1 nap figyelmeztető tiltással talán meg lehet győzni!)
(az értetleneket, és a kákán is csomót keresőket 1 nap figyelmeztető tiltással talán meg lehet győzni!)

Nem semmi vagy az biztos.
Nem tudom a matematikában jártas vagy-e, de kinézem belőled.
Kezdhetsz számolni és ez szokott segíteni. (nekem is)
Na jóéjt neked, van kellemesebb dolgom mint neked írogassak.
De azért nyugodtan írj és ha már kimérgelődted magad, a szex is jobb lesz.
Még valamit a demokráciát ne fogd az egyéni sérelemre (szándékosan nem voltam sértő)
Tudod az igazság az kétoldalú dolog, és általában "odaát van". (magamról tudom)
De azért ne add fel, hol van még a reggel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 09. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom a matematikában jártas vagy-e, de kinézem belőled.
Kezdhetsz számolni és ez szokott segíteni. (nekem is)
Na jóéjt neked, van kellemesebb dolgom mint neked írogassak.
De azért nyugodtan írj és ha már kimérgelődted magad, a szex is jobb lesz.
Még valamit a demokráciát ne fogd az egyéni sérelemre (szándékosan nem voltam sértő)
Tudod az igazság az kétoldalú dolog, és általában "odaát van". (magamról tudom)
De azért ne add fel, hol van még a reggel?

2010. 06. 09. szerda 21:48
Na te ki vagy?Mert én nagyon ki vagyok a sok okoskodótól!Nem én vagyok az aki itt okoskodik? És mondod hogy segítenek??????Miben??? Akartam volna egy régiós oldalt,hogy könnyebb legyen a pároknak is,és mindenkinek!Semmi segítséget nem kaptam,pedig kértem! És az oldalon mindig voltak 6-tól többen,mégis leszedték,mert azt írták,nem megy!Pedig a visszajelzés is jó volt!A dühöngőben senki,és még is megvan,mert az örök!Akkor kik is a KIRÁLYOK???????????????????????????????????????????????Hagyjuk már Ibolykát!!!És ez nem kötekedés,ez vélemény nyilvánítás!Demokrácia van,vagy tényleg KIRÁLYSÁG????????

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 09. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2010. 06. 09. szerda 21:15
Azért nem ártana ha megválogatnád a szavaid.
Mi nem userellenesek vagyunk hanem értetek. Természetesen nehéz dolgokban dönteni,
de hidd el a moderátorok nem abban élik ki magukat, hogy másokat tíltsanak.
Tehát egy kicsit fogd vissza magad, senki nem gondolja magát itt királynak, vagy tévedhetetlennek.
Ha problémád van inkább segítünk megoldani.
Kellemes estét, és dugj egy jót a pároddal segít!
Mi nem userellenesek vagyunk hanem értetek. Természetesen nehéz dolgokban dönteni,
Tehát egy kicsit fogd vissza magad, senki nem gondolja magát itt királynak, vagy tévedhetetlennek.

megint mi irjuk a basztatást???ha nem tudod miröl van szó akkor miért reagálsz igy?

Azért nem ártana ha megválogatnád a szavaid.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 09. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

2010. 06. 09. szerda 21:03
Nem szoktam helytelenül írni,de most ez a dolog kicsapta nálam a biztosítékot nagyon!!!!!!!Komolyan írom,ez az oldal nem ilyen volt!Sokkal értelmesebbek voltak a modik,nem ilyen szedett-vetett banda!Ennyi erővel,itt bárki lehet KIRÁLY??????Akkor én is jelentkeznék ha lehet!Szeretnék kiváltságos lenni én is!Értelmiségi vagyok,dolgozok,és boldog vagyok a párommal!Normális ember vagyok,nem idióta ember!Na mi kell még??
(harmadikat-nak és franciának üzenem: "lázadás a Bounty hajón, az 1800-as évek elején volt, és NEM itt a Gg fórumban! vagy abbahagyjátok vazzze, és "bazzmeg" NÉLKÜL, vagy kipicsázlak benneteket onnan és innen is, de nem 10 percre, hanem kicsit több időre! (a szabályzatra vonatkozóan meg a chat-en válaszoltam, csak jobban oda kellene figyelnetek az operátorok és moderátorok basztatása helyett)!
(harmadikat-nak és franciának üzenem: "lázadás a Bounty hajón, az 1800-as évek elején volt, és NEM itt a Gg fórumban! vagy abbahagyjátok vazzze, és "bazzmeg" NÉLKÜL, vagy kipicsázlak benneteket onnan és innen is, de nem 10 percre, hanem kicsit több időre! (a szabályzatra vonatkozóan meg a chat-en válaszoltam, csak jobban oda kellene figyelnetek az operátorok és moderátorok basztatása helyett)!
Nem szoktam helytelenül írni,de most ez a dolog kicsapta nálam a biztosítékot nagyon!!!!!!!Komolyan írom,ez az oldal nem ilyen volt!Sokkal értelmesebbek voltak a modik,nem ilyen szedett-vetett banda!Ennyi erővel,itt bárki lehet KIRÁLY??????Akkor én is jelentkeznék ha lehet!Szeretnék kiváltságos lenni én is!Értelmiségi vagyok,dolgozok,és boldog vagyok a párommal!Normális ember vagyok,nem idióta ember!Na mi kell még??
Szerintem meg igen is KIRÁLYSÁG van!Ők nem veszik észre,de mi "halandók"nagyon!Provokálni nem lehet a modikat?Megfelelő hangnem? Na figyelj!!! Bazdmeg-et megengedhet az modi?Most őszintén?És ez csak egy dolog,illetve egy szó!Én nem írtam ki a cseszegetést,és tiltottak!Ez nem most volt,1 hónapja!Nekik miért lehet provokálni,hagy kérdezzem már meg!Na rendett tennék it,az tuti!!!!!!! Ez az oldal egyre rosszabb!És csak a kiváltságosoknak lehet itt mindent!
(ha annyira rossznak tartod az oldalt, akkor miért vagy itt?)
(ha annyira rossznak tartod az oldalt, akkor miért vagy itt?)

Szerintetek lezártátok!De még mindig nem tudjuk hol olvashatjuk el a szabályzatot!Szépeket lehet írni de ebből csak az látszik hogy az oppok mégis csak királyok mert őket nem lehet provokálni de ők tehetik meg bazzmegolhatnak!!Ezek után tényleg lezárható a téma mert semmi értelme ide írni!!És ha nem olvasod vissza a történetet hogy lehet pártatlanul ítélkezni???Talán mint egy király??
És hol van az leírva,hogy nem lehet véleményt nyilvánítani,és ha kiírnék 1 csúnya szót,de nem teszem meg,akkor is tiltanak!Nem 10 percre,hanem fél napokra! Nagyon el vannak a modik varázsolva,azt hiszik ők a királyok!Pedig csak egy ugyanolyan emberkék mint mi!
(utolsó mondatoddal egyetértek! véleményt is lehet nyilvánítani, de megfelelő hangnemben! Mo.-on demokrácia és NEM királyság van, de az oppokat meg nem kell provokálni és nincs is problem alap!) :tom
(utolsó mondatoddal egyetértek! véleményt is lehet nyilvánítani, de megfelelő hangnemben! Mo.-on demokrácia és NEM királyság van, de az oppokat meg nem kell provokálni és nincs is problem alap!) :tom
Köszönöm a nagy semmit!!!a szabályzatot még mindig nem tudja senki megmondani hol olvashatom el!!amugy meg a" témát lezártam" mondatod egy kicsit furcsa,mert igy még te adsz lovat az operátorok alá!!szerintem ha valaki kérdez vagy leirja a véleményét az nem piszkálás!!!
(úgy látom az előző hsz-ben lezárták a témát!) :tom
(úgy látom az előző hsz-ben lezárták a témát!) :tom

akkor el kell olvasni hogy én miért és hogyan irtam a nagybetüs mondatomat!!és ezért lettem tiltva!!!!!!
(utólag hagyneeee olvassam vissza a történelmet! feleslegesen ne használj NAGYBETŰKET se a chat-nál, se a fórumnál, és ezért ne piszkáld az operátorokat-moderátorokat! témát lezártam, várd ki a tiltásod végét, úgy tudom, hogy csak 10 perc volt, és utána csetiz normálisan) :tom
(utólag hagyneeee olvassam vissza a történelmet! feleslegesen ne használj NAGYBETŰKET se a chat-nál, se a fórumnál, és ezért ne piszkáld az operátorokat-moderátorokat! témát lezártam, várd ki a tiltásod végét, úgy tudom, hogy csak 10 perc volt, és utána csetiz normálisan) :tom

Kedves adminok!Lenne egy kérdésem.hol található a chat szabályzata ahol levan irva hogy nem irhatok nagybetüvel de az op,bazzmegolhat.És ha sokat kérdezek kitilt a szobábol!!Ez szerintem egy kicsit furcsa,nem???
(a chat-en belül van egy szabályzat-segítség! de vannak íratlan szabályok is! ilyen, hogy nem írunk feleslegesen NAGY betűvel, max. csak akkor, ha valami nagyon fontos közlendőd van, vagy közérdekű figyelmeztetésed, észrevételed! vagyis tartózkodj a nagybetűk használatától, mert amennyiben feleslegesen sima párbeszédre használod, abban az esetben tilthatnak miatta! a "bazzmegolás" senkitől sem elfogadott érv! ez ellen tehetsz panaszt a chat főmoderátoránál :TAM-nál!) :tom
(a chat-en belül van egy szabályzat-segítség! de vannak íratlan szabályok is! ilyen, hogy nem írunk feleslegesen NAGY betűvel, max. csak akkor, ha valami nagyon fontos közlendőd van, vagy közérdekű figyelmeztetésed, észrevételed! vagyis tartózkodj a nagybetűk használatától, mert amennyiben feleslegesen sima párbeszédre használod, abban az esetben tilthatnak miatta! a "bazzmegolás" senkitől sem elfogadott érv! ez ellen tehetsz panaszt a chat főmoderátoránál :TAM-nál!) :tom
Kedves Adminok!
Van egy topikom" Szex hármasban tapasztalatai" Szétoffolták a topikot különféle eü problémákkal. Át lehetne őket küldeni Balu rendelőjébe?
Üdv:Laca
(természetesen udvariasan át lehet küldeni őket, de kényszeríteni senkit sem lehet, legfeljebb moderálni!) :tom
Van egy topikom" Szex hármasban tapasztalatai" Szétoffolták a topikot különféle eü problémákkal. Át lehetne őket küldeni Balu rendelőjébe?
Üdv:Laca
(természetesen udvariasan át lehet küldeni őket, de kényszeríteni senkit sem lehet, legfeljebb moderálni!) :tom

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2010. 06. 04. péntek 09:58
kiszórtam őket

kiszórtam őket
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 06. 04. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

2010. 06. 04. péntek 09:17
emki tele dobta a képes topicokat pár szavas frappáns mondatokkal!
emki tele dobta a képes topicokat pár szavas frappáns mondatokkal!