Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2009. 04. 04. szombat 16:27  #2290
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
antika24

nyított egy topicot, ráadásul teleszórja a topicokat egy vérfertőzéses dumával.

kérem a végleges tíltását.

tiltottam:prune
2009. 03. 24. kedd 09:12  #2289
T-A-M T-A-M VIP
an36 használt fehérnemű vásárt hirdet néhány topicban...... smile

(már nem, megoldva! a hirdetése miatt tiltás is!) :tom
2009. 03. 17. kedd 09:03  #2288
T-A-M T-A-M VIP
Csak nekem szúrja a szemem, hogy egy személyeskedéstől sem mentes "álnéven" (langyiGUMMIMACI) írogató egyén lejárató hangvételű hsz-ket írogat a szex témák közt? smile

(törölve és végleg tiltva lett a klón)
2009. 03. 08. vasárnap 19:31  #2287
zimmi zimmi
T.Tom admin.Nem szép dolog amit teszek,viszont érdemes odafigyelni,bazze-re ugyanis megint idegen oldal linkjével próbálkozik a voltatok e travival topicban.A 24 órás tiltásból se tanult.A többit rádbízom,én csak szoltam.

(töröltem, egyelőre csak a linket:prune)
2009. 03. 06. péntek 14:45  #2286
T-A-M T-A-M VIP
KOVI cuccai közt botorkál egy agyhalott....

(elintézve : vazelinator)
2009. 03. 06. péntek 09:36  #2285
Gheorgius Gheorgius
Van, aki Gyapoth admin kérését (http://www.goldengate.hu/forum/tema/2546-Csak-Lanyoknakakik-f- iut-keresnek-HETERO) nem tudja értelmezni...

(jogos észrevétel, kösz és lerendezve :tom)
2009. 02. 27. péntek 14:46  #2284
T-A-M T-A-M VIP
Társkeresőben "csakúgy" ....jól nyomja... nyes

restellem, hogy somogyi a fickó, ráadásul kaposvári eplus2
2009. 02. 27. péntek 09:54  #2283
Dugó28

Figyelmeztetésem ellenére tovbbra is kommenteket fűz a képekhez! Előbbi kommentjeit töröltem, de tovább folytatja. (Képtár saját fotókkal, chateseknek és fórumosoknak)
Kérem a figyelmeztetőt tíltását!

(megtörtént! :tom)
2009. 02. 22. vasárnap 14:47  #2282
orgazmus28

már többször töröltem a szöveg nélküli hsz.-eit, de tovább folytatja a képes topicokban is.
egy figyelmeztető tíltást javasolok neki!

(1 hetes tiltás + sz összes offos ikonos hsz-e törlése! :tom)
2009. 02. 22. vasárnap 14:08  #2281
avendro

légyszíves és használj képfeltöltőt! teljesen felesleges munkát végzel ha a képeid jórésze nem jelenik meg.
vannak védett képek, ráadásul ha a belinkelt oldalon változás van, máris nem fog megjelenni a kép.
tehát döntsed el, ha továbbra is akarsz képeket feltölteni akkor szíveskedjél képfeltöltőt használni.
figyelmedbe ajánlom az alábbi linket:

KEPFELTOLTES
2009. 02. 22. vasárnap 09:16  #2280
killerboy

saját bevallása szerint 16 éves! (Maszti ki hány éves korában kezdte?)

(végleges tiltás, 2 év múlva várjuk vissza a felhasználót! :tom)
2009. 02. 20. péntek 22:48  #2279
noosemania

szerintem az ápolók szabin vannak! vagy elgurult a gyógyszer, de már nem is szabad ezen csodálkozni...
2009. 02. 20. péntek 22:46  #2278
Törölt felhasználó (419131)
xxxxxxxxxxxxxx.atw.hu Ilyet szerintem még nem láttatok!

(kimoderálva + hsz-ek törlése + ismét végleges tiltás! -semmi értelme, ne erőlködj!- :tom) ejnye1
2009. 02. 20. péntek 11:03  #2277
gurbehud

nagyon rászolgált a végleges tíltásra! csúcs amit művel.

(azonnal VÉGLEGES tiltást kapott a vírusos játéklinkje miatt! :tom)
2009. 02. 18. szerda 00:47  #2276
freak1234

végigoffol sok topicot!

egyszerűen nevetséges, hogy egy user végig offolja a gg fórumát és nem lehet rákeresni a nevére
részemről itt hagytam abba, ennyi volt.
nem tudom mi motívál benneteket, de valószínű rossz úton jártok.
ezt beillesztem a fejlesztés topicba is, de ha figyeltek, egyre több admin hagyja el a hajót.....

(1 hónapos tiltás kapott, idegen honlapok belinkelése miatt, és az offolásokért! :tom)
2009. 02. 15. vasárnap 22:27  #2275
gm2
szétoffolta az összes társkereső topicot, de még folytatja!
kérem a tíltását!

(erre már nem tudok rákeresni, "időtúllépés" miatt, sajnálom! :tom)
2009. 02. 10. kedd 18:14  #2274
Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Mert szerintem rossz helyen hirdettél.
2009. 02. 09. hétfő 18:41  #2273
Angi-Miki!Felhívásom,figyelmeztetésem ellenére újból másolgatták a BI hirdetésüket a mai nap folyamán a HETERO társkeresőkbe.Tom indítsd kérlek az 1 hetes csendes pihit.Köszönöm!

(1 hetes tiltás OK! :tom)
2009. 02. 03. kedd 20:50  #2272
Itt hívom fel nyomatékosan Angi-Miki figyelmét arra,hogy ha nem veszik még egyszer tudomásul a társkeresés szabályait,nem oda illő helyekre másolják a hirdetésüket állandóan.Tiltásukat kérem 1 hétre!
2009. 02. 02. hétfő 14:55  #2271
bigfoot20 bigfoot20 VIP
Kérjük adja meg jelszavát!

Örökzöld téma ez, korábban már született erről több bejegyzés különböző fórumokon.

Időről időre előfordul, hogy megpróbálják valamilyen trükkel kicsalni felhasználóinktól a postafiókhoz tartozó jelszavakat. Az alábbiakban közölt levél is egy ilyen alkotás, méghozzá a jobbak közül való. Nem hemzseg a helyesírási hibáktól, törekszik az arculati elemek használatára…stb. Sajnos ennél sokkal ócskább trükköknek is sokan áldozatul esnek, ezért tartjuk fontosnak, hogy ismét felhívjuk a jelenségre a figyelmet, és megismételjük: a [freemail] csapata soha nem kéri el a jelszavadat!

Átverő levél kezdete:

“Tisztelt freemail felhasználó!

2008. december 27-én eddig ismeretlen személyek feltörték a jelszavakat is tartalmazó központi adatbázist és onnan jogosulatlanul felhasználói neveket és jelszavakat töltöttek, illetve töröltek le.

A hibát sikerült rövid időn belül elhárítanunk, de a további visszaélések megakadályozása, az adatforgalom, valamint felhasználóink biztonsága érdekében regisztrált felhasználóink figyelmét is fel kell hívnunk a sajnálatos eseményre.

Előzetes ellenőrzésünk során azt tapasztaltuk, hogy az Ön freemail postafiókja is érintett lehet.

Ezért kérjük küldjön vissza egy üres levelet a fenti adminisztrációs címre, felhasználói nevét és jelszavát “Témaként” megjelölve, helykihagyás nélkül.
Pl. felhasználói név: freemail, jelszó: freemail - Téma:freemailfreemail

Rövid időn belül, miután regisztrációját ellenőriztük, visszajelzést küldünk az ellenőrzés eredményéről.

Ha a kért adatokat 10 napon belül nem küldi vissza, postafiókját a rendszer biztonsága érdekében meg kell szüntetnünk!

Minden felhasználónkat szeretnénk figyelmeztetni arra, hogy jelszavát titkosan kezelje, és a freemail webmaster-hírlevélen kívül másnak azt saját biztonsága érdekében ne adja ki!

A szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel és technikai problémáival mindenki továbbra is forduljon bizalommal online ügyfélszolgálatunkhoz, ahol a rendszer üzemeltetői a lehetőségekhez mérten igyekeznek segítséget nyújtani.

Sok sikert és jó kommunikálást kívánunk!

Üdvözlettel:

[origo] Zrt”

felkialtas
/ 140