Köszönöm a választ az öreg Samnak. Még szokatlan az ujjitás.És igaza volt megtaláltam amit akartam és más dolgokat is. Mégegyszer köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 18. csütörtök 14:41
Van külön topic, ott írd le a véleményed!
Kattints a "Saját menű" (jobbra fennt a sarokban) miután átvált az oldal a jobboldalon megtalálod.
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések
Kattints a "Saját menű" (jobbra fennt a sarokban) miután átvált az oldal a jobboldalon megtalálod.
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések
Megkérek mindenkit, hogy az oldal megújulásával kapcsolatos panaszát, gondját, baját, észrevételét a megfelelő topicba (hibabejelentés)írja vagy az ügyfélszolgálatra mutató klikkre küldje...minden más topicból törölni fogom az "off"-okat! IDE továbbra is csak a fórummal és azok hsz-vel kapcsolatos észrevételeket ÍRJÁTOK meg a fórumozóknak és az adminoknak! köszi

menj be a szívküldibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 12. 18. csütörtök 13:44
nézzek körül??? azt sem tudom mi hol van... meg vagyok zavarodva mint vasorrú bába a mágnes viharban...
lécci másold már át oda, mert...
amúgy az amatőr és egyéb videókat csak VIP tagsággal lehet letölteni??? miéééééé??? eddig nem így volt
amúgy az amatőr és egyéb videókat csak VIP tagsággal lehet letölteni??? miéééééé??? eddig nem így volt

Már én is jelezni akartam őt!
De van ismeretségem az adott játékban, és ott tilos így használni a linket. Szóval ott is számíthat egy végleges tiltásra. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
De van ismeretségem az adott játékban, és ott tilos így használni a linket. Szóval ott is számíthat egy végleges tiltásra. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 20. szombat 23:02
etiflex
azt hiszem rászolgáltál a végleges tíltásra, és ezen ne is csodálkozz+
kellemes karácsonyt neked!
etiflex
Van külön topic, ott írd le a véleményed!
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Goldengate v2.0 hibajelentések, visszajelzések (Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 14:34
Nem rossz az ujitás bár még csak kutatom hogy mit hol találok.pl. a g,pont ismertetőt még nem találtam meg. reélem sikerűl eligazodnom hogy mi hol van. Bizonyára még alakúl az átláthatóság és jobb lessz mint pillanatnyilag.
Nem rossz az ujitás bár még csak kutatom hogy mit hol találok.pl. a g,pont ismertetőt még nem találtam meg. reélem sikerűl eligazodnom hogy mi hol van. Bizonyára még alakúl az átláthatóság és jobb lessz mint pillanatnyilag.
nézzek körül??? azt sem tudom mi hol van... meg vagyok zavarodva mint vasorrú bába a mágnes viharban...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 12. 18. csütörtök 13:35
ilyen jellegű észrevételnek, hozzászólásnak van egy külön topic, érdemesebb oda írni, mert azt biztosan olvassák a szerkesztők és fejlesztők!
miértnem nézel körül mielött jelzel valamit, ami nem tetszik!
a fórumozók és adminok ebben nem tudnak neked segíteni!

ilyen jellegű észrevételnek, hozzászólásnak van egy külön topic, érdemesebb oda írni, mert azt biztosan olvassák a szerkesztők és fejlesztők!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (69371)
2008. 12. 18. csütörtök 13:26
szeretném jelezni, hogy nem tetszik a fórum... először azt hittem eltévedtem... másodszor az előző fórum szinek sokkal jobbak voltak, ez vakít és bántja a szemet... és sokkal rosszabb az átláthatóság...számomra igen...
nem leugatni akarom a munkát, amibe benne van, de nekem az előző jobban tetszett...
maradok tisztelettel
nem leugatni akarom a munkát, amibe benne van, de nekem az előző jobban tetszett...
maradok tisztelettel
szeretném jelezni, hogy nem tetszik a fórum... először azt hittem eltévedtem... másodszor az előző fórum szinek sokkal jobbak voltak, ez vakít és bántja a szemet... és sokkal rosszabb az átláthatóság...számomra igen...
maradok tisztelettel
maradok tisztelettel
Hát drága Bará-tom, erre egy mondattal tudok reagálni, ahogy a kisebbségi, amikor bírkózógépnek gondolta a falból kiálló vezetéket, ami jól megb*szta: -Gyos Vagy G*ci! "
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 12. 15. hétfő 17:02
jogos!
én is így láttam!
a szerkesztőség végleges moderálási döntéséig a videót zároltam!
kösz a figyelemfelhívást!
én is így láttam!

jogos!
én is így láttam!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
én is így láttam!

2008. 12. 15. hétfő 16:41
Felhívnám a figyelmet az Amatőr videó kategóriában: Pisti100 által beküldött "Jól megkapja a kiscsaj" cím alatt futó videón, jól láthatóan 18 év alattiak szerepelnek!
Jó volna az oldal hírneve és színvonala érdekében eltávolítani!
(intézkedés #2406-os történt :tom)

Felhívnám a figyelmet az Amatőr videó kategóriában: Pisti100 által beküldött "Jól megkapja a kiscsaj" cím alatt futó videón, jól láthatóan 18 év alattiak szerepelnek!

erkman
hirdetést tett be több topicba, bár gondolom tudja, hogy nem szabad..
( 1 hét tiltás a moderálást igénylő felhasználó "jutalma"!) :tom
hirdetést tett be több topicba, bár gondolom tudja, hogy nem szabad..
( 1 hét tiltás a moderálást igénylő felhasználó "jutalma"!) :tom
A "szeki25" user hsz-einek nézzetek utána plíz, off-olgat itt: http://www.goldengate.hu/forum/topic531
elintéztem, tenksz:prune
elintéztem, tenksz:prune
egyelőre maradjon, mert lehet nem az ő hibája
tovább küldtem a fórum szülő atyának, megnézi (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tovább küldtem a fórum szülő atyának, megnézi (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
2008. 12. 13. szombat 18:37
A 69-es képes topicot törlésre jelöltem,Sanyi017 VÉGLEGES TILTÁSÁT KÉRNÉM!Indokom még megnézhetö a 69-es topicban.
A 69-es képes topicot törlésre jelöltem,Sanyi017 VÉGLEGES TILTÁSÁT KÉRNÉM!Indokom még megnézhetö a 69-es topicban.
Köszönöm szépen a választ,ez lehetett a bibi,elfelejtettem megadni az e-mail cimem.
Illetve nem is akartam igy nyilvánosan,de ha eza feltétel itt, akkor megirom ugy.
Köszike (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 10. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve nem is akartam igy nyilvánosan,de ha eza feltétel itt, akkor megirom ugy.
Köszike (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 10. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 19:39
ha nem tettél bele mailcímet, akkor lehetséges, hogy a kategóriaadmin törölte
ha nem tettél bele mailcímet, akkor lehetséges, hogy a kategóriaadmin törölte
(Ez egy válasz YvetteBaby üzenetére (2008. 12. 10. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 18:30
Nemtudom, jó helyre irok-e, de volna egy kis gondom.
Tegnap a Telt alkatuak társkeresö rovatba betettem egy hirdetést, és most nem találom.
Elrontottam valamit vagy nem jó helyre irtam?
Vagy valami más ok miatt lett törölve?
Segitsetek lécci, h mit rontottam el.
Köszönöm
Tegnap a Telt alkatuak társkeresö rovatba betettem egy hirdetést, és most nem találom.
Köszönöm
Nemtudom, jó helyre irok-e, de volna egy kis gondom.
Köszönöm
Köszönöm