végeztem vele...ne végezzek el esetleg mást is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (69371)
2008. 11. 17. hétfő 20:17
Spricccccc, avagy messzire kilövel a sperma esete | Nyitotta: pisti17 (2006.05.03 13:25)
macimarci #112 | ma 15:58
Komoly, szinpatikusnak mondot, jólnevelt, humoros, gyengéd de, kezdeményező,27éves férfi vagyok. Hosszú távu testi-lelki kapcsolatott vagy, szabadidöpartnert keresek! Kedvelem a TELTEBBB, duci idomokat, de a lényeg a kölcsönös szinpátia és a megbizhatóság /diszkrécó/ Írj bátran E-mail a macimarci@citromail .hu-ra Írj!
Komoly, szinpatikusnak mondot, jólnevelt, humoros, gyengéd de, kezdeményező,27éves férfi vagyok. Hosszú távu testi-lelki kapcsolatott vagy, szabadidöpartnert keresek! Kedvelem a TELTEBBB, duci idomokat, de a lényeg a kölcsönös szinpátia és a megbizhatóság /diszkrécó/ Írj bátran E-mail a macimarci@citromail .hu-ra Írj!
Spricccccc, avagy messzire kilövel a sperma esete | Nyitotta: pisti17 (2006.05.03 13:25)
és Mivvan-nal mi van??????
(olvasd az intézkedések topikot! 24 óra figyelmeztető tiltás + a hsz-i nagy részének törlése! :tom) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(olvasd az intézkedések topikot! 24 óra figyelmeztető tiltás + a hsz-i nagy részének törlése! :tom) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
track44
"Ez a téma nem semmi."
Beírt jópár topicba, és ez volt a leghosszabb hozzászólása, tényleg nem semmi..
(24 óra figyelmeztető tiltás + a hsz-i nagy részének törlése! :tom)
"Ez a téma nem semmi."
Beírt jópár topicba, és ez volt a leghosszabb hozzászólása, tényleg nem semmi..
(24 óra figyelmeztető tiltás + a hsz-i nagy részének törlése! :tom)
Mivvan televágott egy csomó topicot az egysorosaival!
kérnék képeket a szép férfitestbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
2008. 11. 16. vasárnap 11:50
Cica22=Ciccuska22?Ugy látom vissza jött és megint kezdi a Szexpartnerben.Az intézkedésig fagyasztottam.Kérnék ip cim ellenörzést.Köszönöm.
Cica22=Ciccuska22?Ugy látom vissza jött és megint kezdi a Szexpartnerben.Az intézkedésig fagyasztottam.Kérnék ip cim ellenörzést.Köszönöm.
én is
meg is lepődtem amikor kiírta, hogy nincs ilyen üzenet az adatbázisban
és kapott egy napot (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

és kapott egy napot (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
2008. 11. 12. szerda 20:35
Éppen most törölgettem öket!Basszus!3-man 1 helyen!!!
Éppen most törölgettem öket!Basszus!3-man 1 helyen!!!
Pinácska82
Kicsit túllőtt a célon, nagy igyekezetében el sem olvasta a topic címét, az egész társkeresőt elfoglalta. Javaslok egy kis pihenőt neki.
Kicsit túllőtt a célon, nagy igyekezetében el sem olvasta a topic címét, az egész társkeresőt elfoglalta. Javaslok egy kis pihenőt neki.
Biopapa
---------------------------------
figyelmeztetlek, hogy amit a fórum topicjaiba írsz az nem meriti ki a normális és érdemi hozzászólások kategóriáját!
ha folytatod, akkor nem biztos, hogy moderálás nélkül megúszod!
---------------------------------
figyelmeztetlek, hogy amit a fórum topicjaiba írsz az nem meriti ki a normális és érdemi hozzászólások kategóriáját!
ha folytatod, akkor nem biztos, hogy moderálás nélkül megúszod!

kriszticica
használt bugyi, harisnya, egyéb fétis
#155 | 2008.11.01
használtbugyival kereskedik, ezért regisztrált be a gg-re, hogy reklámozza a vállalkozását ez a pofátlanság csúcsa!
(olvastam a honlapját hát nem semmi)
kérem a nick végleges tiltását, hogy eszébe ne jusson többet ilyen, teljesen fel vagyok háborodva!
(elsőre 1 hetes tiltást kapott! :tom)
használt bugyi, harisnya, egyéb fétis
#155 | 2008.11.01
használtbugyival kereskedik, ezért regisztrált be a gg-re, hogy reklámozza a vállalkozását ez a pofátlanság csúcsa!
(olvastam a honlapját hát nem semmi)
kérem a nick végleges tiltását, hogy eszébe ne jusson többet ilyen, teljesen fel vagyok háborodva!

(elsőre 1 hetes tiltást kapott! :tom)
szepasszony1 és lady33 ip-jét kérném megnézni felmerült a gyanú,hogy szélhámosokkal állunk szemben.Köszönöm.
Ciccuskaa22 egy mocsok!Más msn cimeivel él vissza Végleges tiltáltás neki!!!
(megkapta! :tom)
(megkapta! :tom)
gorgh0
A Kelemen Anna rovatben írt hsz-e miatt legalább 1 nap pihenőt kérek (és nem javaslok) részére!
(egy nap kiosztva részére : vazelinator)
A Kelemen Anna rovatben írt hsz-e miatt legalább 1 nap pihenőt kérek (és nem javaslok) részére!
(egy nap kiosztva részére : vazelinator)
Sziasztok!
Alkalmi szexpartnert keresek ma.... fórum, sexy cicuskák hozzászólás - a két msn-cím közül az egyik egy 15 éves kislány címe... azt sem tudta miről van szó.. valaki szórakozik.. szerintem érdemes lenne törölni, mielőtt gond lesz belőle..
Köszi!
(letiltva : vazelinator)
Alkalmi szexpartnert keresek ma.... fórum, sexy cicuskák hozzászólás - a két msn-cím közül az egyik egy 15 éves kislány címe... azt sem tudta miről van szó.. valaki szórakozik.. szerintem érdemes lenne törölni, mielőtt gond lesz belőle..
Köszi!
(letiltva : vazelinator)
ha valakinek egy admin munkájával, vagy intézkedésével, vagy döntésével gondja van, azt írja be a megfelelő helyre-topicba,
és ne priviben piszkálja, mert annak semmi értelme,
nem is köteles hivatalosan válaszolni rá, legfeljebb a privát véleményét tolmácsolja, ha akarja!
és ne priviben piszkálja, mert annak semmi értelme,
nem is köteles hivatalosan válaszolni rá, legfeljebb a privát véleményét tolmácsolja, ha akarja!

Áporka
Szép fenekek, avagy jó seggek.(CSAK KÉPEK!)
#1687 | ma 16:46
No, akkor inkább töröljük a topikomat, mert ez így nem lesz frankó!
(ezt még megérteném, mert fagyasztottam a topicját)
#1688 | ma 16:54
Azt viszont nem értem, miért kell korlátozni a napi feltöltések számát, ha egyszer szebbnél-szebb képekkel szórakoztatom a nagyérdeműt.
Ezt a másodikat a képes topicban viszont már nem, nem fogadja el a tanácsot, ráadásul a rossz topicnyítás után szövegel a képes topicban.
Szép fenekek, avagy jó seggek.(CSAK KÉPEK!)
#1687 | ma 16:46
No, akkor inkább töröljük a topikomat, mert ez így nem lesz frankó!
(ezt még megérteném, mert fagyasztottam a topicját)
#1688 | ma 16:54
Azt viszont nem értem, miért kell korlátozni a napi feltöltések számát, ha egyszer szebbnél-szebb képekkel szórakoztatom a nagyérdeműt.
Ezt a másodikat a képes topicban viszont már nem, nem fogadja el a tanácsot, ráadásul a rossz topicnyítás után szövegel a képes topicban.
hogy azt a xxx-va életbe (jahh, ez a dühibe való)
mingyááá, letartoztatom...
(elnyerte méltó 24 órás figyelmeztető büntijét) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 04. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

mingyááá, letartoztatom...

(elnyerte méltó 24 órás figyelmeztető büntijét) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 04. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 11. 04. kedd 17:11
SSZozi001
Szétoffolta a képes topicokat a magvas hozzászólásaival.
SSZozi001