szeretném megjegyezni, hogy megfigyelésem alapján D-HOG azt csinálja, hogy mindig linkel képek a transzik topicba, hogy első legyen a kategóriában... hogy mi ezzel a bajom? és talán többeknek is?
1. nem sokan kíváncsiak rá
2. ha jól tudom el lett neki mondva, hogy naponta egy komment vagy 3 kép, nem tudom pontosan, de engem személy szerint zavar, hogy mindig ez a pucus lányos topic van elől, és azért mert pont ez a célja... engem kezd idegesíteni, bár lehet snekit nem érdekel
1. nem sokan kíváncsiak rá
2. ha jól tudom el lett neki mondva, hogy naponta egy komment vagy 3 kép, nem tudom pontosan, de engem személy szerint zavar, hogy mindig ez a pucus lányos topic van elől, és azért mert pont ez a célja... engem kezd idegesíteni, bár lehet snekit nem érdekel
srec
a társkereső topicokban válogatás nélkül beír mindenhova. nem érdekli mi van a topic címében.
(lerendezve, ill. tiltva! :tom)
a társkereső topicokban válogatás nélkül beír mindenhova. nem érdekli mi van a topic címében.
(lerendezve, ill. tiltva! :tom)
zelli
öregSam admin szobája
#1335 | ma 18:11
kérésem ellenére tovább folytatja a mocskolódását, és az adminok sértegetését, kérem a figyelmeztető tíltását, hátha észhez tér...
megkapta: tom
öregSam admin szobája
#1335 | ma 18:11
kérésem ellenére tovább folytatja a mocskolódását, és az adminok sértegetését, kérem a figyelmeztető tíltását, hátha észhez tér...
megkapta: tom
Öreglányok kopasz puncija !!!!!!!
3 szöveges hsz !!!!!!
elintézve:prune
3 szöveges hsz !!!!!!
elintézve:prune
Adminok!
Webcamos topicba nagymilan hírdet..asszem az tilos...
Árulkodós szép reggelt mindenkinek!
elintézve:pruncikád
Webcamos topicba nagymilan hírdet..asszem az tilos...
Árulkodós szép reggelt mindenkinek!

elintézve:pruncikád
megkaptam, olvastam, válaszoltam
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 10. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

köszi irtam neked.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 08. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 08:16
ha az oldallal kapcsolatban van gondod, akkor a nyitólapon alul tudsz email-t küldeni a szerkesztőségnek...ha a fórummal kapcsolatban van problémád, akkor írj a moderátor fogadóba...ha privát intéznéd, akkor küldj üzenetet valamelyik adminnak
rbtr !
figyelj a hsz-re és nézd meg a privi levelezésedet, mert seggbe rúglak!...
(a poénodat, amit E-mail továbbküldési lehetőséggel másoltál be, meg kellet cserélni a vicceddel!)
figyelj a hsz-re és nézd meg a privi levelezésedet, mert seggbe rúglak!...

(a poénodat, amit E-mail továbbküldési lehetőséggel másoltál be, meg kellet cserélni a vicceddel!)

én nem láttam a te válaszodat, csak utólag miután elküldtem az enyémet, valóban egyszerre írtunk. mivel engem szólított meg, kötelességemnek éreztem váalszoljak rá csak az a baj, szerintem még most sem érti miért kapta a tíltást. nem érti, hogy ahova CSAK KÉPEK van írva miért nem lehet írni, sajnos ez többször előfordult vele.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 16:40
meg kellene értened, hogy a képes topicoknak a címében is benne van, hogy "CSAK KÉPEK!", magyarul oda nem írunk szöveges-jelzős hsz-t!
senkit nem sértettél meg, nem is kell elnézést kérned, csak egy kicsit figyelmesebbnek kellene lenned, hogy elkerüld a jogos tiltást!
és nyugodtan írjál a többi "oldalra" bármilyen véleményt, "küldjél" hozzászólást a topicokba, de
KÉPES rovatba csak képeket szúrjál be!
senkit nem sértettél meg, nem is kell elnézést kérned, csak egy kicsit figyelmesebbnek kellene lenned, hogy elkerüld a jogos tiltást!
és nyugodtan írjál a többi "oldalra" bármilyen véleményt, "küldjél" hozzászólást a topicokba, de
KÉPES rovatba csak képeket szúrjál be!
tök édi, hogy pont egyszerre válaszoltunk tompinak...
skorporion (lerendezve, 1 hét tiltás) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

skorporion (lerendezve, 1 hét tiltás) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 10. 08. szerda 16:43
Valóban nem volt sértő amit írtál, csak az a baj, hogy nem olvasol. Tudniillik olyan topicba írtál ahova nem szabad írni ott van a címében, hogy CSAK KÉPEK! és ezt te többszörösen nem vetted figyelembe. A képes topicokba is írtál szöveges megjegyzést, és ott sem szabad. Képzeld el ha lehetne mi lenne abból pl: de jó segg..megkúrnám..isteni szemei vannak...stb.
egyszerűen ezt nem lehet megengedni, nem megsértődni kell, hanem betartani: ahová az van írva, hogy CSAK KÉPEK! oda semmilyen szöveget nem írunk.
csak ennyit kérünk betartani tompeca.
egyszerűen ezt nem lehet megengedni, nem megsértődni kell, hanem betartani: ahová az van írva, hogy CSAK KÉPEK! oda semmilyen szöveget nem írunk.
csak ennyit kérünk betartani tompeca.
skorporion
Szép "alma" cicik a netről.(CSAK KÉPEK!)
(amit művelt ebben a topicban, az csúcs!)
a képes topicban minden cicit be akar kapni, és ezt közli is, nem zavarja, hogy csak képek. a többi hsz.-e is erősen pontgyűjtögetésre utal.
egy kis pihenést javaslok neki, hátha megrázza magát...
Szép "alma" cicik a netről.(CSAK KÉPEK!)
(amit művelt ebben a topicban, az csúcs!)
a képes topicban minden cicit be akar kapni, és ezt közli is, nem zavarja, hogy csak képek. a többi hsz.-e is erősen pontgyűjtögetésre utal.
egy kis pihenést javaslok neki, hátha megrázza magát...
Valóban nem volt sértő amit írtál, csak az a baj, hogy nem olvasol. Tudniillik olyan topicba írtál ahova nem szabad írni ott van a címében, hogy CSAK KÉPEK! és ezt te többszörösen nem vetted figyelembe. A képes topicokba is írtál szöveges megjegyzést, és ott sem szabad. Képzeld el ha lehetne mi lenne abból pl: de jó segg..megkúrnám..isteni szemei vannak...stb.
csak ennyit kérünk betartani tompeca. (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
csak ennyit kérünk betartani tompeca. (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 15:55
Többet nem irok eggyik oldalon sem!!Semmi hozzászolást nem küldök!A BIG"képéhez irt irományom,szerintem senkit nem sértett meg!De ha igen,kérek elnézést!!
meg kellene értened, hogy a képes topicoknak a címében is benne van, hogy "CSAK KÉPEK!", magyarul oda nem írunk szöveges-jelzős hsz-t!
KÉPES rovatba csak képeket szúrjál be! (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
KÉPES rovatba csak képeket szúrjál be! (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 15:55
Többet nem irok eggyik oldalon sem!!Semmi hozzászolást nem küldök!A BIG"képéhez irt irományom,szerintem senkit nem sértett meg!De ha igen,kérek elnézést!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 10. 05. vasárnap 10:19
tompeca
figyelmeztetés ellenére, szövegel a képes topicokban, nem vesz róla tudomást, kérem a tíltását.
intézem:a te pruncid
figyelmeztetés ellenére, szövegel a képes topicokban, nem vesz róla tudomást, kérem a tíltását.
intézem:a te pruncid
jamabushi[VIP]
VIP tag létére, végzetes hibát követett el, potencianövelőt reklámoz, már követhetetlen hány topicban.
VIP tag létére, végzetes hibát követett el, potencianövelőt reklámoz, már követhetetlen hány topicban.
ha az oldallal kapcsolatban van gondod, akkor a nyitólapon alul tudsz email-t küldeni a szerkesztőségnek...ha a fórummal kapcsolatban van problémád, akkor írj a moderátor fogadóba...ha privát intéznéd, akkor küldj üzenetet valamelyik adminnak
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 18:00
köszi a kedvességet de nem sexuális segitség kell.pontosan kinek szoljak??
Nem lenne egyszerűbb, ha leírnád a problémádat, illetve milyen segítségre van szükséged?....mivel az adminok olvassák ezt a topicot, majd valamelyik segíteni fog, ha tud.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 10. 07. kedd 18:00
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 10:40
drága szívem
mit szeretnél? seggbe dugást? szopást? akkor itt vagyok neked én
...ha mást, akkor fordulj a fiúkhoz

drága szívem
mit szeretnél? seggbe dugást? szopást? akkor itt vagyok neked én
...ha mást, akkor fordulj a fiúkhoz
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)