KÉPES topicoknál!
a képeken lévő feltűnő "reklám" elérhetőséget (feliratokat) vagy vegyétek le a képekről, vagy törölve lesznek!
(apróbb, nem feltűnő feliratok maradhatnak, de lehetőleg ne idegen szexhonlap elérhetőség legyen!)
a képeken lévő feltűnő "reklám" elérhetőséget (feliratokat) vagy vegyétek le a képekről, vagy törölve lesznek!
(apróbb, nem feltűnő feliratok maradhatnak, de lehetőleg ne idegen szexhonlap elérhetőség legyen!)
farock86
Vicc topic
#3011 | ma 11:14
ezért a beszólásért kérem a szigorú tiltását!
(megtörtént :tom)
Vicc topic
#3011 | ma 11:14
ezért a beszólásért kérem a szigorú tiltását!
(megtörtént :tom)
lalalalalajuqghfuierh
a képes topicokat végigoffolta!
(lerendezve! :tom)
a képes topicokat végigoffolta!
tompeca
Kedvenc punci-képek a netről(CSAK KÉPEK!)
#1351 | ma 09:35
Hát ezek szebbnél-szebbek,kár hogy csak épben vannak!!
többször volt már figyelmeztetve, egyszerűen nem érti meg, hogy CSAK KÉPEK! kérem a tíltását!
(tiltva 1 hétre -re és a felesleges hsz-i törölve)
Kedvenc punci-képek a netről(CSAK KÉPEK!)
#1351 | ma 09:35
Hát ezek szebbnél-szebbek,kár hogy csak épben vannak!!
többször volt már figyelmeztetve, egyszerűen nem érti meg, hogy CSAK KÉPEK! kérem a tíltását!
(tiltva 1 hétre -re és a felesleges hsz-i törölve)
Ok, erre vigyázni fogok, ez így van. Ha megbántottalak, kérlek ne haragudj!
nagyon fontos, és klassz dolgokat írtál a témáról, sajnálom, hogy már nem írsz a topicba
én amiatt pöccentem be, hogy úszítottátok egymást egy másik fórumozóval szemben...a fórumozóink különbözőek, más a stílusuk, miért ne tehetné fel a kérdéseit vadasz65? mert esetleg mások provokatívnak gondolják? vagy nem akarnak rá válaszolni?
lehet elkerülni, hárítani, kitérően válaszolni, nem tudomást venni róla, megkérni, hogy ne legyen ennyire provokáló...de kiutálni valakit a fórumról, mert nem tetszenek a kérdései?? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

én amiatt pöccentem be, hogy úszítottátok egymást egy másik fórumozóval szemben...a fórumozóink különbözőek, más a stílusuk, miért ne tehetné fel a kérdéseit vadasz65? mert esetleg mások provokatívnak gondolják? vagy nem akarnak rá válaszolni?
lehet elkerülni, hárítani, kitérően válaszolni, nem tudomást venni róla, megkérni, hogy ne legyen ennyire provokáló...de kiutálni valakit a fórumról, mert nem tetszenek a kérdései?? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (231830)
2008. 09. 08. hétfő 10:23
Azért picit nekem is igazam volt a múltkor ugye?
Azért picit nekem is igazam volt a múltkor ugye?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 09:58
a jövőben külön figyelmeztetés, indoklás nélkül minden oda nem illő hszt törölni fogok az alábbi topicból:
Izgat ha megdugják a feleségemet
a jövőben külön figyelmeztetés, indoklás nélkül minden oda nem illő hszt törölni fogok az alábbi topicból:
kennyx
A Kovi téma offolása miatt 1 nap pihit kér
(Csak zárójelben: írási stílusa alapján max 12 éves).
(kivonódott a forgalomból!)
A Kovi téma offolása miatt 1 nap pihit kér
(Csak zárójelben: írási stílusa alapján max 12 éves).
(kivonódott a forgalomból!)
igyekszem a dolgomat végezni, mert valóban az is a feladatom, hogy normális mederben tartsam a fórum témáit,
de ne feledd, hogy én is csak egy egyszerű fórumozó vagyok a sok-sok user közül,
aki a magánvéleményét és beleviszi a témákba!
van egy szarkasztikus és cinikus beütésem, stílusom, ezt nem is vitatom,
de allergiás vagyok arra, ha dicsérnek, mert nem tudok védekezni ellene, csak a támadások ellen!
ergo: nehogy megsértődj a poénos célzásomtól, valóban egy kicsit lökött vagyok, de sokan így szeretnek, ill. sokan így utálnak (viszont egyenlőre túlsúlyban vannak a "szeretőim" és addig nyugodt vagyok, és a lelkiismeretem is tiszta, mint a patyolat!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
de ne feledd, hogy én is csak egy egyszerű fórumozó vagyok a sok-sok user közül,
aki a magánvéleményét és beleviszi a témákba!
van egy szarkasztikus és cinikus beütésem, stílusom, ezt nem is vitatom,
de allergiás vagyok arra, ha dicsérnek, mert nem tudok védekezni ellene, csak a támadások ellen!
ergo: nehogy megsértődj a poénos célzásomtól, valóban egy kicsit lökött vagyok, de sokan így szeretnek, ill. sokan így utálnak (viszont egyenlőre túlsúlyban vannak a "szeretőim" és addig nyugodt vagyok, és a lelkiismeretem is tiszta, mint a patyolat!)

Törölt felhasználó (92795)
2008. 09. 07. vasárnap 21:43
Kedves Tom!Hogy te mit szeretsz az a te ügyed!Hogy ki nyalja a segged az is a te ügyed! De a topicban a rendcsinálás szintén a te ügyed!Csak ezt köszöntem meg,de úgy látom tényleg van valami beütésed
Azért köszi!!!

Azért köszi!!!

Kedves Tom!Hogy te mit szeretsz az a te ügyed!Hogy ki nyalja a segged az is a te ügyed! De a topicban a rendcsinálás szintén a te ügyed!Csak ezt köszöntem meg,de úgy látom tényleg van valami beütésed
Azért köszi!!!

Azért köszi!!!

kedves barátom!
írásod nagyon szép hangjegyek a szemem előtt, de azért nem azt mondtam, hogy egy egészséges vita nem kell, csak azt, hogy a vita
- ne legyen személyeskedő, és
- ne valakinek a kiutálására menjen, mert
más a véleménye a többi fórumozóval szemben!
egy sima luseri megjegyzés:
egyik admin társam azt mondja, hogy nem vagyok normális, ezért nem lehet haragudni rám...
tehát leírhatom, hogy kedvelem, amikor szex közben a seggem lyukát nyelvvel kényeztetik (azért ne vedd magadra, mert elsősorban a nőktől szeretem, persze egy fiú nyelve is csodákra képes)...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
írásod nagyon szép hangjegyek a szemem előtt, de azért nem azt mondtam, hogy egy egészséges vita nem kell, csak azt, hogy a vita
- ne legyen személyeskedő, és
- ne valakinek a kiutálására menjen, mert
más a véleménye a többi fórumozóval szemben!

egy sima luseri megjegyzés:
egyik admin társam azt mondja, hogy nem vagyok normális, ezért nem lehet haragudni rám...
tehát leírhatom, hogy kedvelem, amikor szex közben a seggem lyukát nyelvvel kényeztetik (azért ne vedd magadra, mert elsősorban a nőktől szeretem, persze egy fiú nyelve is csodákra képes)...

Törölt felhasználó (92795)
2008. 09. 07. vasárnap 21:13
Kedve tom1019!Köszönöm az intézkedést,az Izgat ha dugják a feleségem címü topicban!Régóta olvasgatom,de már engem is felboszantott afolyamatos kötekedés és az ott folyó kutakodás.
Kedve tom1019!Köszönöm az intézkedést,az Izgat ha dugják a feleségem címü topicban!Régóta olvasgatom,de már engem is felboszantott afolyamatos kötekedés és az ott folyó kutakodás.
ne haragudj, de miért kéne megkérni bárkit is, hogy írja le a sztoriját?? a topicok azért vannak, hogy leírjuk a témához kapcsolódó véleményeket, gondolatokat, sztorikat, kérdéseket, majd megvitassuk azokat....
gondolj bele kicsit, ha minden második fórumozó beírná, hogy : van egy jó sztorim, ha kéritek, leírom
a topic azért van, hogy írj bele, nem azért, hogy megkérdezd, írjál-e bele egyáltalán (Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
gondolj bele kicsit, ha minden második fórumozó beírná, hogy : van egy jó sztorim, ha kéritek, leírom
a topic azért van, hogy írj bele, nem azért, hogy megkérdezd, írjál-e bele egyáltalán (Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 19:13
Akkor itt.
A kérdés adott.
A másik téma: Hol szóljak a fórumtársnak aki, azt írta, hogy megírja az anyósos sztoriját ha kérjük? Mert a hajrá neki szólt, hogy írja gyorsan?
A kérdés adott.
A másik téma: Hol szóljak a fórumtársnak aki, azt írta, hogy megírja az anyósos sztoriját ha kérjük? Mert a hajrá neki szólt, hogy írja gyorsan?
fogalmazd meg kereken mondatba és ne csak annyi hogy hajrá.
(Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 07. vasárnap 19:13
Akkor itt.
A kérdés adott.
A kérdés adott.
Akkor itt.
A kérdés adott.
A kérdés adott.
xdark
-----------------------------------------
amit csinálsz az nem fóromozás!
kérlek ismerd meg a fóromot, és ne 2-3 szavas semmitmondó szöveggel operálj!
-----------------------------------------
amit csinálsz az nem fóromozás!
kérlek ismerd meg a fóromot, és ne 2-3 szavas semmitmondó szöveggel operálj!
Macis pasinak 42!!!db hsz-ét töröltem már a társ keresösöben rekorder pontvadász!!!!sziasztok!olyanpárokat keresek akiknél a hölgy szeretné ha ketten kényeztetnénk!xxxxx@hotmail.com msn vegyetek fel!!
bizso12
A zene feldobja a szexet? - beszélgetés Judy Neroval
klikk ide
Jópár topicot OFF-olt a reklámjával.
A zene feldobja a szexet? - beszélgetés Judy Neroval
klikk ide
Jópár topicot OFF-olt a reklámjával.
easyrider25[VIP]
fórumozótársunk nagyon belelendült, mindenről van véleménye kár, hogy ezek nagyon rövidre sikeredtek. fel kéne hívni a figyelmét a fórum megismerésére, így kissé pontvadász gyanús.
fórumozótársunk nagyon belelendült, mindenről van véleménye kár, hogy ezek nagyon rövidre sikeredtek. fel kéne hívni a figyelmét a fórum megismerésére, így kissé pontvadász gyanús.