Atesz022 Somogy megyei társkeresöböl kéri 24 órás pihenöjét a mocskos szája miatt!
képes topicok megint tele szöveggel....áááá
(megtisztítva!)
(megtisztítva!)
egy kvazimódó garázdálkodik a Képtár saját fotókkal, chateseknek és fórumosoknak (CSAK KÉPEK) topikban...
(Qvazinak 1 hét tiltás a jutalma! :tom)

(Qvazinak 1 hét tiltás a jutalma! :tom)
H Csaba
---------------------------------
az összes semmitmondó, és NEM a témákhoz illó hsz-det töröltem, valamint figyelmeztesésképpen 24 órára tiltottalak!
ha folytatod a fórum offolását, akkor én folytatom TE offolásodat!
az összes semmitmondó, és NEM a témákhoz illó hsz-det töröltem, valamint figyelmeztesésképpen 24 órára tiltottalak!
ha folytatod a fórum offolását, akkor én folytatom TE offolásodat!

cod
Teleoffolta semmitmondó hsz-ekkel a Celeb témát (többek közt).
(1 hét tiltás + hsz-nek törlése! :tom)
Tiltását és hsz-einek törlését kérem.
Teleoffolta semmitmondó hsz-ekkel a Celeb témát (többek közt).
(1 hét tiltás + hsz-nek törlése! :tom)
Tiltását és hsz-einek törlését kérem.
egyenlőre 1 hetes tiltást kapott, és hsz-i törölve, de ha nem javul meg, akkor végleges lehet a vége!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 29. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
2008. 04. 29. kedd 16:34
hztb nevü forumozonk végleges tiltásáért könyörög az Izgat ha megdugják a feleségemet cimü topicban!Szerintem beszabadult hozzánk a gyépés tanára nélkül!Amit belinkelt azt én rontottam el mert pont gyüjtögetös játék.Tehát már nem él!

hztb nevü forumozonk végleges tiltásáért könyörög az Izgat ha megdugják a feleségemet cimü topicban!Szerintem beszabadult hozzánk a gyépés tanára nélkül!Amit belinkelt azt én rontottam el mert pont gyüjtögetös játék.Tehát már nem él!

hztb
Rúgjátok már ki a p*csába.
Telelöki a topicokat a hülye linkjével..
Rúgjátok már ki a p*csába.
Telelöki a topicokat a hülye linkjével..
potter0010
nagy luzer vagy!
időnként megjelensz, és egy nagy "pontvadász" akcióba kezdesz, szinte semmi érdemi mondanivalóval!
többet nem figyelmeztetlek!
kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (semmitmondó jelzőkkel) a topicokat,
nálunk nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
nagy luzer vagy!
időnként megjelensz, és egy nagy "pontvadász" akcióba kezdesz, szinte semmi érdemi mondanivalóval!
többet nem figyelmeztetlek!

kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (semmitmondó jelzőkkel) a topicokat,
nálunk nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
De, hidd el... Sajnos ez a nagy valóság...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (69371)
2008. 04. 23. szerda 17:22
szerintem a képes topicokba direkt írkálnak... nem hiszem el, hogy egy 18 éves +++ embernek nincs ennyi esze, vagy ne tudjon olvasni....
szerintem a képes topicokba direkt írkálnak... nem hiszem el, hogy egy 18 éves +++ embernek nincs ennyi esze, vagy ne tudjon olvasni....
Internyet sExplorer.
Firefoxon helyenként még bugos. Bár ez a chat/zenőközpon szekcióra igaz, a lap többi része jól megy. Főleg ha Firefox alá betolsz egy AdBlock Plus-t akkor nem marad más csak tömény keksz. Elvégre ki kíváncsi a reklámokra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Firefoxon helyenként még bugos. Bár ez a chat/zenőközpon szekcióra igaz, a lap többi része jól megy. Főleg ha Firefox alá betolsz egy AdBlock Plus-t akkor nem marad más csak tömény keksz. Elvégre ki kíváncsi a reklámokra?

2008. 04. 20. vasárnap 20:41
nekem operával nem jelzi... pedig rápittyentettem... amúgy az oldal melyik böngészőre van optimalizálva?
A KÉPES topicok offolóit a megígérteknek megfelelően automatikusan 24 órára jegeljük és jelzős-semmitmondó hsz-ket töröljük
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 22. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 17:03
képes topic-okban garázdálkodnak
képes topic-okban garázdálkodnak
csak példaképpen írtam be, hogy komolyan veszem a 24 órás beígért automatikus tiltásokat, aki offolja a KÉPES topikokat szöveges hsz-vel az tiltom, és törlöm a hsz-ét!
ezután nem írom be, csak végzem a dolgomat!
VIP-nél egyszer elmegy a hiba, ott csak törlök, de ha sorozatosan csinálja, akkor Őt is 24 órára banolom!
(az oldal elvileg mindegyik böngészővel megy, de az Operánál még nem ok a chat és annak funkciói!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ezután nem írom be, csak végzem a dolgomat!
VIP-nél egyszer elmegy a hiba, ott csak törlök, de ha sorozatosan csinálja, akkor Őt is 24 órára banolom!
(az oldal elvileg mindegyik böngészővel megy, de az Operánál még nem ok a chat és annak funkciói!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 20:41
nekem operával nem jelzi... pedig rápittyentettem... amúgy az oldal melyik böngészőre van optimalizálva?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 20:27
jenszike
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból!
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból!
jenszike
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
A mai estén kb. 4-5 felhasználó egy-két szavas hsz-ét moderáltam (tiltás nélkül) a KÉPES topicokból!
EZENTÚL, AKI A KÉPES TOPICOKAT (topic címében benne van, hogy CSAK KÉPEK!)
SZÖVEGES HSZ-EL OFFOLJA, AZT AUTOMATIKUSAN ÉS FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL 24 ÓRÁRA TILTOM + HSZ-ÉT TÖRLÖM!
------------------------
24 órás figyelmeztető tiltás + szöveges hsz-ed törlése a KÉPES topicból! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 22:22

A mai estén kb. 4-5 felhasználó egy-két szavas hsz-ét moderáltam (tiltás nélkül) a KÉPES topicokból!
SZÖVEGES HSZ-EL OFFOLJA, AZT AUTOMATIKUSAN ÉS FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL 24 ÓRÁRA TILTOM + HSZ-ÉT TÖRLÖM!

sajt4
3 db pontvadász hsz a Karsai Zita topicban.
Ez nem fórumozás!!
A hozzászólások törlését eszközlöm!
(megtörtént 1 kivételével: tom)
3 db pontvadász hsz a Karsai Zita topicban.
Ez nem fórumozás!!

A hozzászólások törlését eszközlöm!
(megtörtént 1 kivételével: tom)

igazad van, egyetértek, majd orrára koppintunk, ha eljön az ideje
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 11. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 04. 11. péntek 21:19
parbani user ezer éve ezt csinálja mint amit most is... többször lett figyelmeztetve, de soha semmit nem tesztek ellene, szabadon pontvadászik
bár cselesen valahova többet ír kitalált történeteket
bár cselesen valahova többet ír kitalált történeteket