Szerintem is.
Példának említeném "gabi01" hozzászólását. Hát az én pofámról sült a bőr, attól amit írt. A jó ízlés határait távolról meghaladja, még az enyémet is pedig ez nem kis szó...
Különben nem értem, miért zavar az valakit, hogy neki olyan "sittes" faxa van. Kicsit ugyan morbid látvány, még így webcamos minőségben is, de örüljön hsz-elő hogy neki nincs olyan azt kész
Ja és tán oda kéne írni a videóhoz, hogy úgy véleményezzenek, mintha a videó beküldőjével szemben álnának. :P (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Példának említeném "gabi01" hozzászólását. Hát az én pofámról sült a bőr, attól amit írt. A jó ízlés határait távolról meghaladja, még az enyémet is pedig ez nem kis szó...
Különben nem értem, miért zavar az valakit, hogy neki olyan "sittes" faxa van. Kicsit ugyan morbid látvány, még így webcamos minőségben is, de örüljön hsz-elő hogy neki nincs olyan azt kész

Ja és tán oda kéne írni a videóhoz, hogy úgy véleményezzenek, mintha a videó beküldőjével szemben álnának. :P (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 21:51
Jaa...én is járok oda...de inkább a sok gusztustalan
negatíw hozzászólot kéne tiltani aki az intelligenciájától nm lát kettőig...negatíw kritikát is lehet írni kultúráltan...
Akinek nm tewtszik ne nézze...ennyi!
negatíw hozzászólot kéne tiltani aki az intelligenciájától nm lát kettőig...negatíw kritikát is lehet írni kultúráltan...

Akinek nm tewtszik ne nézze...ennyi!
Jaa...én is járok oda...de inkább a sok gusztustalan
Akinek nm tewtszik ne nézze...ennyi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Akinek nm tewtszik ne nézze...ennyi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 10. 25. csütörtök 16:56
nekem se tetszik!
de válallják magukat, de legalább jobb minőségben tennék ezt! azt meg végképp nem értem, vagyis kezdek megvilágosodni...
szal rájöttem: azért nem érdekli őket az emberek véleménye, hogy gusztustalan meg stb., ők is olyanok, nem véletlen a bogyó! szal lehet erre izgulnak!
én mégis azt mondom, valahogy az ő figyelmüket kell felhívni arra, hogy nem vagyunk rá vevők, én ma meg is tettem a videónál!
de a bátorságot mindenképp becsülöm!
de válallják magukat, de legalább jobb minőségben tennék ezt! azt meg végképp nem értem, vagyis kezdek megvilágosodni...
szal rájöttem: azért nem érdekli őket az emberek véleménye, hogy gusztustalan meg stb., ők is olyanok, nem véletlen a bogyó! szal lehet erre izgulnak!
én mégis azt mondom, valahogy az ő figyelmüket kell felhívni arra, hogy nem vagyunk rá vevők, én ma meg is tettem a videónál!
de a bátorságot mindenképp becsülöm!
nekem se tetszik!
de a bátorságot mindenképp becsülöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
de a bátorságot mindenképp becsülöm! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 16:11
igazad van, valóban gusztustalan az a golyóval "sörétezett" fax dugás közben,
ráadásul pocsék a minősége a videjóknak is!
Tanácsom, hogy írd meg a lap alján E-mail küldés a véleményedet az ügyfélszolgálatra, és ott kérj orvoslást a panaszokra (a szőveg megfelelő
!
Legszívesebben én is törölném, de lehet, hogy van rá igény, és a szerkesztők azért nem törölték, ill. moderálták a videókat!
Tanácsom, hogy írd meg a lap alján E-mail küldés a véleményedet az ügyfélszolgálatra, és ott kérj orvoslást a panaszokra (a szőveg megfelelő

Legszívesebben én is törölném, de lehet, hogy van rá igény, és a szerkesztők azért nem törölték, ill. moderálták a videókat!
igazad van, valóban gusztustalan az a golyóval "sörétezett" fax dugás közben,
!
Legszívesebben én is törölném, de lehet, hogy van rá igény, és a szerkesztők azért nem törölték, ill. moderálták a videókat! (Ez egy válasz RSmart üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Legszívesebben én is törölném, de lehet, hogy van rá igény, és a szerkesztők azért nem törölték, ill. moderálták a videókat! (Ez egy válasz RSmart üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 14:51
Gondolom aki a forumot olvassa az állandóan nézi videókat is.
Nem értem, hogy az adminok és operátorok nem veszik észre, hogy van egy embeke aki folyton gusztustalan ocsmány és beteges videókat tölt fel? Igen, "kulcsar76" videóirol van szó! kérem azokat az embereket akiknek a dolga ezzel az oldallal foglalkozni és szerkeszteni tegyenek az ügyben, hogy ilyen ocsmány szinvonalromboló videó többet ne kerüljön fel. Nézzétek meg a hozzászólásokat! senkinek nem tetszik ez a szar!
reméljük, hogy nem rombolja tovább a GG szinvonalát!
Nem értem, hogy az adminok és operátorok nem veszik észre, hogy van egy embeke aki folyton gusztustalan ocsmány és beteges videókat tölt fel? Igen, "kulcsar76" videóirol van szó! kérem azokat az embereket akiknek a dolga ezzel az oldallal foglalkozni és szerkeszteni tegyenek az ügyben, hogy ilyen ocsmány szinvonalromboló videó többet ne kerüljön fel. Nézzétek meg a hozzászólásokat! senkinek nem tetszik ez a szar!
Gondolom aki a forumot olvassa az állandóan nézi videókat is.
vénember!
a Te korodban biz a nem is csodálkozom, h így gondolkodsz!
a Te korodban biz a nem is csodálkozom, h így gondolkodsz!

Bibendum!
Mellőzd kérlek az ilyen 1 mondatos, semitmondó, üres hozzászólásokat!
Ismerd meg a fórumot, és érdemben kapcsolódj be a témákba. Ez így nekem elég pontvadász-gyanús...
Elsőre most még csak figyelmeztetés, de ha meglátok még egyszer ilyet, akkor tiltás lesz a vége!
Mellőzd kérlek az ilyen 1 mondatos, semitmondó, üres hozzászólásokat!
Ismerd meg a fórumot, és érdemben kapcsolódj be a témákba. Ez így nekem elég pontvadász-gyanús...

Elsőre most még csak figyelmeztetés, de ha meglátok még egyszer ilyet, akkor tiltás lesz a vége!
Jamaika01!A képes topicbol már kitakaritottalak az 1-1 soros hsz-eid miatt!Most folytatod a Lány dug fiut topicban!Ezért már 24 órás stop and go jár!
nem szeretem, ha emlékeztetnek rá, mert csak az elmúlás jut az eszembe...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 13. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 10. 13. szombat 19:51
Kedves tom1019,ha ez a szám a születési dátumod,akkor 6 nap múlva bizony bizony......
Kedves tom1019,ha ez a szám a születési dátumod,akkor 6 nap múlva bizony bizony......
köszönöm.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

kijavítva!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)

igen, technikai malőr!
jelezve van a szerkesztőknek!
jelezve van a szerkesztőknek!
tudjátok,hogy nem mükszik "összes téma a kategóriában" a link.
freeyah
(régi fórum neve freya1)
jogosultságait át őrkitettem az új felhasználói nevére, és egyúttal módosítottam is.
jogai a fórum teljes területére:
- hozzászolások: módosítása, törlése
- témák: módosítása, törlése, törlésre jelölése, fagyasztása
- felhasználók: tiltása: napos( figyelemfelhivó ), hetes( büntető ), végleges( büntető )
feladata: a chat-es témák figyelemmel kisérése, de a forum teljes területén elláthat moderátori tevékenységet.
(régi fórum neve freya1)
jogosultságait át őrkitettem az új felhasználói nevére, és egyúttal módosítottam is.
jogai a fórum teljes területére:
- hozzászolások: módosítása, törlése
- témák: módosítása, törlése, törlésre jelölése, fagyasztása
- felhasználók: tiltása: napos( figyelemfelhivó ), hetes( büntető ), végleges( büntető )
feladata: a chat-es témák figyelemmel kisérése, de a forum teljes területén elláthat moderátori tevékenységet.

Mindenki figyelmét felhívom, hogy a GG FÓRUM és a CHAT egyre jobban összeintegrálódik, ezért használjátok egyre többet mindkét lehetőséget!
További jó fórumozást és csettelést kívánok!

Qkiska
------
Anyázás miatt véglegesen tiltva, köszönjük az együttmüködést.
------
Anyázás miatt véglegesen tiltva, köszönjük az együttmüködést.
Lali
----------------------------------------------
abba kellene hagynod a fizázásokat a topicokban (pld. a Tündérkertben, Kovinál is), mert tiltás lesz a vége!
poénjaidra nem vagyok vevő,
arról nem is beszélve, hogy sok embert megsérthetsz megjegyzéseiddel és az ikonjaiddal!
----------------------------------------------
abba kellene hagynod a fizázásokat a topicokban (pld. a Tündérkertben, Kovinál is), mert tiltás lesz a vége!
poénjaidra nem vagyok vevő,
arról nem is beszélve, hogy sok embert megsérthetsz megjegyzéseiddel és az ikonjaiddal!

ninácska86!Idegen szex honlapot linkeltél be a képes topicba!Ez sulyos hiba,még ha a tiéd is a honlap,inkább küld el priviben valakiknek ha akarsz valamit biztos szivesen fogadják majd.Ezzel a tetteddel a végleges tiltás következményét vontad magával!
nem kapsz egyikünktől sem (max, ha térdenállva könyörögsz az adminlánynak tiltásod érdekében), csak azt nem értem, hogy miért a helyesírással foglalkozol, amikor lehetne a szexről is véleményed, vagy képeket rakhatnál fel a "képművészeti" versenyhez, vagy pld. ma F1 is volt stb. ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 10. 07. vasárnap 17:41
poénból írtam, de felelősségem teljes tudatában!
számítottam rá, hogy egy hülyeség miatt kapok tiltást vagy tőled vagy miss prune-tól! nem ért volna meglepetés!
számítottam rá, hogy egy hülyeség miatt kapok tiltást vagy tőled vagy miss prune-tól! nem ért volna meglepetés!