Kedves Adminok!
Érdekes jelenségre lettem figyelmes:
Élményvadász lányka és Mercurial vapor nickjei eltűntek a postjaik többsége mellől.
Mi lehet az oka?
Ez is a ,,takaritás" része,vagy csak véletlen hiba?
A választ nevükben is előre köszönöm!
Érdekes jelenségre lettem figyelmes:
Élményvadász lányka és Mercurial vapor nickjei eltűntek a postjaik többsége mellől.
Mi lehet az oka?
Ez is a ,,takaritás" része,vagy csak véletlen hiba?
A választ nevükben is előre köszönöm!
kedves admin! Leírtam egy régi történetünket nagy farok topikba,és utána láttam a téma leírást csak,hogy nem vág a témába.És máris feszültséget keltett másokban.Legyetek szívesek törölni ebböl a topikból,mert átmásoltam a megfelelőbe!
talán észtevetted, hogy folyamatosan tiltva van...
új regisztrációval (nevének változtatgatásával) éled fel hamvaiból...
amennyiben folytatja (az előttem szóló admin figyelmeztetésével egyetértve) a fórumozók provokálását, úgy ismételten véglegesen tiltjuk minden regisztrációját! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
új regisztrációval (nevének változtatgatásával) éled fel hamvaiból...
amennyiben folytatja (az előttem szóló admin figyelmeztetésével egyetértve) a fórumozók provokálását, úgy ismételten véglegesen tiltjuk minden regisztrációját! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 11. 13. vasárnap 07:32
Kedves Adminok!
Tanulólány megint feléledt, pedig már egyszer le lett takarítva (amit így utólag is köszönök). Hozzászólásai nem a témába vágnak csak vagdalkozik és baszogat mindenkit.
Nekem feláll a szőr a hátamon attól, hogy ennyi rosszindulattal és ennyi szabadidővel valaki így összegyűjti a hozzászólásokat. Szerintem törölni fogom magunkat mielött még valamire fel is használná (kirak minket a napiszar-ra teszem azt.) amit gyüjtögetett rólunk eddig.
Kérlek tiltsátok le őt végleg.
Tanulólány megint feléledt, pedig már egyszer le lett takarítva (amit így utólag is köszönök). Hozzászólásai nem a témába vágnak csak vagdalkozik és baszogat mindenkit.
Nekem feláll a szőr a hátamon attól, hogy ennyi rosszindulattal és ennyi szabadidővel valaki így összegyűjti a hozzászólásokat. Szerintem törölni fogom magunkat mielött még valamire fel is használná (kirak minket a napiszar-ra teszem azt.) amit gyüjtögetett rólunk eddig.
Kérlek tiltsátok le őt végleg.
Az utóbbi időben sajnos elszaporodtak a személyeskedő, off-topic jellegű hozzászólások a fórumon.
Ha bárki személyeskedő jelleggel vitatkozni akar, azt tegye privátban. Minden ilyen jellegű, illetve off-topic hozzászólást tiltani fogunk, ami az adott témától idegen.
Admin
Ha bárki személyeskedő jelleggel vitatkozni akar, azt tegye privátban. Minden ilyen jellegű, illetve off-topic hozzászólást tiltani fogunk, ami az adott témától idegen.
Admin
Kedves Adminok!
Kérlek tiltsátok le őt végleg. (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 10. 28. péntek 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek tiltsátok le őt végleg. (Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 10. 28. péntek 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 28. péntek 00:16
Izgat ha megdugják a feleségemet-topik mi folyik ott gyerekek?? már bele se nagyon olvasok kb 1 hete.mert nincs értelme-pár idiota nőnek vallja magát és mindenkit leoszt!!
Kedves Adminok!
Nudisex még a "csak fényképek" topicban is ( pl. kis cicik..) hirdeti web-lapját. Jó ez így?
Nudisex még a "csak fényképek" topicban is ( pl. kis cicik..) hirdeti web-lapját. Jó ez így?
Kedves Adminok!
Nem kéne végre kitiltani a Rovinj néven irogató emberkét? Elárasztja hirdetésekkel szinte valamennyi topicot már napok óta. Ugyanez a helyzet Laciszex-szel is, aki képes formában, idegen web-lapokkal hirdeti magát. Arról volt szó, hogy a GG nem lesz ilyen és nem engeditek ezt.
Nem kéne végre kitiltani a Rovinj néven irogató emberkét? Elárasztja hirdetésekkel szinte valamennyi topicot már napok óta. Ugyanez a helyzet Laciszex-szel is, aki képes formában, idegen web-lapokkal hirdeti magát. Arról volt szó, hogy a GG nem lesz ilyen és nem engeditek ezt.
A ketten 1 lyukban már személyeskedés megy jó lenne ráfigyelni.
Izgat ha megdugják a feleségemet-topik mi folyik ott gyerekek?? már bele se nagyon olvasok kb 1 hete.mert nincs értelme-pár idiota nőnek vallja magát és mindenkit leoszt!!
megtörtént. köszönet az illetékeseknek a rovarírtásért!
Budapest Masszázs , szerintem ez nem profi oldal,hirdetések tömkelege!
Tisztelt moderátorok!
Érdeklődnek miért lett fagyasztva a Dogging helyek fórumom.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Érdeklődnek miért lett fagyasztva a Dogging helyek fórumom.
Válaszotokat előre is köszönöm.
És ezt épp te panaszolod
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2011. 09. 06. kedd 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 06. kedd 18:50
12babu.... sokakat idegesít....lécci..ha lehetne valamit tenni vele...köszi
12babu.... sokakat idegesít....lécci..ha lehetne valamit tenni vele...köszi
a sex szokások és párkapcsolatok okításoknál mundo111 sok topikan társkeresést írt nézzetek már rá.
(megoldva!) :tom
(megoldva!) :tom
mundo111 teleírja az összes topikot ugyanazzal a társkeresős szöveggel. már csak őt lehet olvasni.
tennétek vmit? köszi!
tennétek vmit? köszi!
Bettikesanyi nick név alatt óvatosan ! valós párnak adta ki magát,kamsexre hivja az embert és idézem "kösz szépen te lotyó ,jól kivertem a farkam ,és szóló pasi vagyok kamuztam.
Tudja valaki, hogy a havi naptáron szereplő csaj milyen néven fut?
Sex szülés után... nézzetek be lécci......
Nálam kiveri a biztosítékot!
(megoldva! térjetek vissza a topicban az eredeti témához!) :tom
Nálam kiveri a biztosítékot!
(megoldva! térjetek vissza a topicban az eredeti témához!) :tom
A ketten egy lyukban társkeresőt hirdet a kikapcsolódás.