Túléli. Simán. Mindig mindenki dühöng. Majd finoman dühöngenek.
Apropó... Dühöngés... Akkor most én is dühöngök egyet:
!!!Utálom, hogy üres most a nappali!!!
Apropó... Dühöngés... Akkor most én is dühöngök egyet:
!!!Utálom, hogy üres most a nappali!!!
Szerinted túléli az első 24-órát? mert az a legkritikusabb! A 48 a halál-é.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 25. szombat 00:25
Ez lesz majd a blogom:D
Ez lesz majd a blogom:D
Átérzed topicom magasreptű lényegét:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2006. 11. 25. szombat 00:23
Jó lenne, ha nem fagyasztanák be! Öröm benneteket
olvasni,igy legalább nem kell ezer helyen keresgetni gyöngyszemeiteket!
Ja tudom itt nem szabad örülni!!!
Hogy rohadna ki a szög a falból!!!!
Hogy rohadna ki a szög a falból!!!!
Jó lenne, ha nem fagyasztanák be! Öröm benneteket
Hogy rohadna ki a szög a falból!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy rohadna ki a szög a falból!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 23:29
Csak nyitottam egy topicot:D Úgyis annyit pofázok, szidok mindenkit:D Akkor önerőből ide offolom magam most:D Itt majd szidom a beteg perverez parasztokat, a kelemenannákat, a ciniket, a sok beteg szart ami van a világban:D Ha valaki meg akar majd ideír:D Én írok:D Ha csak nem fagyaszt be valamelyik kolléga:D Az sem baj:D Akkor majd élből bomlasztom a fórumot...:D De azért itt jobb lenne. Szval ha valaki iy utálja éppen a világot, az írja ide :D Én úgyis igazat adok neki:D Vagy nem...:D
A bacon szó az erdélyi Kisbacon és Nagybacon helységnevekből származik, míg ezek elnevezése a bacon szó egyenesági leszármazottja, minek következtében a tojás tojta a tyúkot!!!
U.I: A Bacon szalonna sajnálatos balesete a magyar nyelvnek: miközben a disznók sort álltak a bp-i ****téren, hogy felajánlják önkéntesen télre gyüjtött zsírpárnáikat, a kondás, ki illetőségileg kisbaconi vala, ezen a néven jegyeztette be a szabadalomba a lekivánkozó sertéslájbikat! :))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
U.I: A Bacon szalonna sajnálatos balesete a magyar nyelvnek: miközben a disznók sort álltak a bp-i ****téren, hogy felajánlják önkéntesen télre gyüjtött zsírpárnáikat, a kondás, ki illetőségileg kisbaconi vala, ezen a néven jegyeztette be a szabadalomba a lekivánkozó sertéslájbikat! :))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 24. péntek 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 23:34
Például ami utoljára felbaszta az agyam, hogy egy ismerősöm azt állította, hogy a bacon szó, a magyar bakony szóból származik... Mert a bakonyi disznó húsa ésatöbbi ésatöbbi.. És én mekkora szar vagyok, mert nemvagyok képes elfogadni, ha valami jó dolog magyar. Na most utána néztem, nem a bakony szóból származik, milyen meglepő:D Most ez volt a lefrissebb, sokahülyemeberavilágban élmény:D Bár mondjuk ki nem szarja le?:D Béke:D
Ja! Meg jeromos rohadjon meg:D
Például ami utoljára felbaszta az agyam, hogy egy ismerősöm azt állította, hogy a bacon szó, a magyar bakony szóból származik... Mert a bakonyi disznó húsa ésatöbbi ésatöbbi.. És én mekkora szar vagyok, mert nemvagyok képes elfogadni, ha valami jó dolog magyar. Na most utána néztem, nem a bakony szóból származik, milyen meglepő:D Most ez volt a lefrissebb, sokahülyemeberavilágban élmény:D Bár mondjuk ki nem szarja le?:D Béke:D
Jelzem kollégák nem off topic:D Szval ne ide irányítsák a hülye kis vitáikat az emberek:D Csak utáljunk mindenkit együtt:D És itt csak a szép nőket szeressük:d A természeteseket. Se szilikon, se háj, se kecske, se gyerek, se a hugom, se a hülye msnenkiverem nem kell. De szidni:D Azt szabad:D
Csak nyitottam egy topicot:D Úgyis annyit pofázok, szidok mindenkit:D Akkor önerőből ide offolom magam most:D Itt majd szidom a beteg perverez parasztokat, a kelemenannákat, a ciniket, a sok beteg szart ami van a világban:D Ha valaki meg akar majd ideír:D Én írok:D Ha csak nem fagyaszt be valamelyik kolléga:D Az sem baj:D Akkor majd élből bomlasztom a fórumot...:D De azért itt jobb lenne. Szval ha valaki iy utálja éppen a világot, az írja ide :D Én úgyis igazat adok neki:D Vagy nem...:D