és magadra vetted??:))) remélem nem...
nem vagy elfelejtve....!!! különben meg már majdnem kialakult a létszám: kb. 20-30 fő...csak ezt szerettem volna megtudni:))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagy elfelejtve....!!! különben meg már majdnem kialakult a létszám: kb. 20-30 fő...csak ezt szerettem volna megtudni:))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2006. 12. 07. csütörtök 15:08
on_lány #315
Borka??? ki is ő? Nem emléxem! Ha nálam jelentkezett volna nem törölte volna senki... De majd jövő nyáron máshogy lesz! :-)
Audrey #316
Ezt én is magamra vehetném. És teljesen jogos is. Ezért írtam az itteni h.sz.-emben, hogy nem tudom mi lesz még addig. Szeretnék elmenni a farsangi bulira is úgy, mint ahogy az előző bulikra is szerettem volna elmenni (mármint amire elhívta(to)k).
Audrey #353
Az a baj, hogy az újak sajnos nem tudják (honnan is tudnák) eldönteni, hogy kik a régiek, és közülük is kire érdemes hallgatni!
Borka??? ki is ő? Nem emléxem! Ha nálam jelentkezett volna nem törölte volna senki... De majd jövő nyáron máshogy lesz! :-)
Audrey #316
Ezt én is magamra vehetném. És teljesen jogos is. Ezért írtam az itteni h.sz.-emben, hogy nem tudom mi lesz még addig. Szeretnék elmenni a farsangi bulira is úgy, mint ahogy az előző bulikra is szerettem volna elmenni (mármint amire elhívta(to)k).
Audrey #353
Az a baj, hogy az újak sajnos nem tudják (honnan is tudnák) eldönteni, hogy kik a régiek, és közülük is kire érdemes hallgatni!
A sorszámozás a vége felé (21.-22. hely) egy kicsit össze-kuszálódott! :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 07. csütörtök 09:28
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. tom
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. Tevéné:))
11. gonoszKismalac - aki még szabad!!!
12. királylányos
13. rumcajsz(95%) - mert ekkor van a fiam szülinapja, és erre a környékra van kiírva a harmadik unokám
14. mullerl - Kriszti
15. mullerl - Laci
16. Forma - várunk!!
17. BigJoe23
18. Nigger bácsi
19. Nigger bácsiné
20. Marikadr
21-22. toratoratora[VIP] + 1 fő
22. on_lány
23. menyusne_Virág
24. menyus 100
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. tom
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. Tevéné:))
11. gonoszKismalac - aki még szabad!!!
12. királylányos
13. rumcajsz(95%) - mert ekkor van a fiam szülinapja, és erre a környékra van kiírva a harmadik unokám
14. mullerl - Kriszti
15. mullerl - Laci
16. Forma - várunk!!
17. BigJoe23
18. Nigger bácsi
19. Nigger bácsiné
20. Marikadr
21-22. toratoratora[VIP] + 1 fő
22. on_lány
23. menyusne_Virág
24. menyus 100
on_lány #315
Audrey #316
Audrey #353
Audrey #316
Audrey #353
akkor most megint mit "keversz" itt??????? nem húzok én senkit ki: nem vagyok a dadátok! - jó lenne ha Te meg nem viselkednél "baba" mondjára - és mielőtt még valakit megint bevonnál...ez csak neked szólt kedves on-lány
audrey
audrey
drága' Prune!vigyázz,m. +' kihúz Audrey(348.hsz.)
neharagudj drága Audrey-kám...nem szítiok itt semmilyen vitát,nem bomlasztok itt semmit(l.:343hsz.)és nincs is szándékomban(348.hsz),ezért is örültem,h. valaki szervez 1 ilyen bulit...kérdeztem vmit és 1ből lehülyéztél.
Éppen ezért is +yek el,h. + imerjelek benneteket "régieket"-új chatelőként el+yek annak ellenére,h. ezt látom(353hsz.)
drága' Királyányos:nektek van 1 közös ismerősötök:hallgassatok csak rá,hiszen ti már régi tagok vagytok(8351hsz.)
Éppen ezért is +yek el,h. + imerjelek benneteket "régieket"-új chatelőként el+yek annak ellenére,h. ezt látom(353hsz.)
drága' Királyányos:nektek van 1 közös ismerősötök:hallgassatok csak rá,hiszen ti már régi tagok vagytok(8351hsz.)
teljesen nyugodt vagyok...csupán azt akarom elkerülni, hogy az ILYEN emberek miatt az általunk még nem ismert gg-sek otthon maradjanak. OK, Te tudod, én tudom, a "régiek" tudják milyen egy buli, meg tudják a fórumon és cseten lévő történések hátterét.....de ha én új lennék és ezt látnám, biztos nem mennék el...nah ezt szeretném elkerülni
igazán örülök, hogy nem mondasz nemet:))
tudod, amellett, hogy itt szervezkedem, egész nap keményen dolgozom, itt nem kapok fizetést azért, hogy valami legyen
ezért olyan "csapongó" a dolog,mert tök egyszerű:
kell egy körübelüli létszám, hogy januárban tudjunk helységet intézni (amikor azt kértem, hogy csak az jelentkezzen, aki "biztos" eljön....valami miatt kértem, hidd el oka volt...2-3 éves öregnek számítok itt az oldalon:)))
a szervezés pedig nem arról szól, hogy mint egy utazási iroda mindenkinek minden hülyességét intézzük (vonatjegy, ruha, étkezés...), hanem megszervezzük a helyszínt, aki jön az ott lesz, aki nem jön, nem lesz ott......és mindenki rendezze a saját életét
üdv,
audrey (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tudod, amellett, hogy itt szervezkedem, egész nap keményen dolgozom, itt nem kapok fizetést azért, hogy valami legyen
ezért olyan "csapongó" a dolog,mert tök egyszerű:
kell egy körübelüli létszám, hogy januárban tudjunk helységet intézni (amikor azt kértem, hogy csak az jelentkezzen, aki "biztos" eljön....valami miatt kértem, hidd el oka volt...2-3 éves öregnek számítok itt az oldalon:)))
a szervezés pedig nem arról szól, hogy mint egy utazási iroda mindenkinek minden hülyességét intézzük (vonatjegy, ruha, étkezés...), hanem megszervezzük a helyszínt, aki jön az ott lesz, aki nem jön, nem lesz ott......és mindenki rendezze a saját életét
üdv,
audrey (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 11:15
azt hiszem egy szóval nem írtam, hogy nem áll szándékomban elmenni, egy pillanatig se sajnálj semmit, nem szabadulsz meg tőlem:):):):)ha rajtam múlik ott leszek!! jelmezben, jókedvvel...és amit írtam nem feltétlenül a 343-nak szólt, hanem globálisan...mert bocs, de kicsit csapongónak és szervezetlennek tűnik az egész, leszámítva azt, hogy ráadásul tényleg nem vágom, hogy ki mivel kavar be a régiek közül...csak azt nem értem, hogy ha ti tudjátok, akkor mi a szarért foglalkoztok ezekkel a hsz-ekkel? gyakorlatilag folyamatosan csapkodjátok le a labdákat...
nincs itt semmi probléma...:)))
Audrykám...Nekünk van egy közös ismerösünk...tudod..az akinek olyan jooo a Stííílusa:))...szerintem hallgassunk Rá...nekem mindig azt mondja ilyenekkel leállni vitatkozni...teljesen felesleges...
nyugodj meg...és tudod...okos enged..szamár szenved
Audrykám...Nekünk van egy közös ismerösünk...tudod..az akinek olyan jooo a Stííílusa:))...szerintem hallgassunk Rá...nekem mindig azt mondja ilyenekkel leállni vitatkozni...teljesen felesleges...
nyugodj meg...és tudod...okos enged..szamár szenved
azt hiszem egy szóval nem írtam, hogy nem áll szándékomban elmenni, egy pillanatig se sajnálj semmit, nem szabadulsz meg tőlem:):):):)ha rajtam múlik ott leszek!! jelmezben, jókedvvel...és amit írtam nem feltétlenül a 343-nak szólt, hanem globálisan...mert bocs, de kicsit csapongónak és szervezetlennek tűnik az egész, leszámítva azt, hogy ráadásul tényleg nem vágom, hogy ki mivel kavar be a régiek közül...csak azt nem értem, hogy ha ti tudjátok, akkor mi a szarért foglalkoztok ezekkel a hsz-ekkel? gyakorlatilag folyamatosan csapkodjátok le a labdákat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 11:09
ha nem vágod, hogy mivel próbálkozik be a csaj/pasi....sajnálom, nem kötelező a buli!!!
dehooooogy....csak rendbe tesszük a dolgokat:))
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem vágod, hogy mivel próbálkozik be a csaj/pasi....sajnálom, nem kötelező a buli!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 10:48
király ez a topic:) lassan átmegy "hülyézzünk le mindenkit"-be...tényleg bocs, de muszáj leírnom a véleményemet, pedig megfogadtam, hogy többet én erről nem vitatkozom: egy értelmes, összeszedett információ, és egy normálisan megfogalmazott felhívás kellett volna...ehelyett totális ellentmondás az egész...kértek javaslatokat, de hülye, aki javasol valamit, mert nem tudja az előző körülményeit, kell jelentkezni, de anélkül is lehet jönni, kell a létszám, de mégsem kell annyira pontosan...
audrey! minden elismerésem a tiéd, hogy megpróbálsz egy marhacsordát (magamat is beleértve) egy helyre terelni, de szerintem kezdd újra
audrey! minden elismerésem a tiéd, hogy megpróbálsz egy marhacsordát (magamat is beleértve) egy helyre terelni, de szerintem kezdd újra
szerintem meg nem kellene vitát szítani, nem kötelező sem a buli, sem ezen téma olvasása, senki kedvéért nem kezdek előrről semmit, az "ennyire hülye vagy" kérdés volt, mert nem VAGYUNK kíváncsiak a "bomlasztó" egyedekre!!!!!!
Most már nem kérdés a kérdés.....
Most már nem kérdés a kérdés.....
Kezdődik... [#z avart2]
király ez a topic:) lassan átmegy "hülyézzünk le mindenkit"-be...tényleg bocs, de muszáj leírnom a véleményemet, pedig megfogadtam, hogy többet én erről nem vitatkozom: egy értelmes, összeszedett információ, és egy normálisan megfogalmazott felhívás kellett volna...ehelyett totális ellentmondás az egész...kértek javaslatokat, de hülye, aki javasol valamit, mert nem tudja az előző körülményeit, kell jelentkezni, de anélkül is lehet jönni, kell a létszám, de mégsem kell annyira pontosan...
még messze a buli,de mar vagdalkoztok,na akkor JÓ SZÓRAKOZAST!
látom,nem "vágod" a humort---(azt írtad"JELENTKEZÉS NÉLKÜL IS MEG LEHET JELENNI; L.:316-OS HOZZÁSZÓLÁS;de azért jó lenne tudni,h. hányan mennénk).de ebbe nem +yek bele.
Légyszíves moderáld magadat és ne hülyézz le senkit,m.:nem vagyok a rokonod!
Légyszíves moderáld magadat és ne hülyézz le senkit,m.:nem vagyok a rokonod!
köszi:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 09:29
Várunk Benneteket szeretettel:)))
Várunk Benneteket szeretettel:)))
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 08:25
szeretném jelezni hogy a párom menyusné_Virág és én szintén részt venénk a bulin!!!
jól írtalak be Benneteket?
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 04:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 04:09
21. toratoratora[VIP] + ? fő?? még mindíg 2, de ha változik, szólunk!!