Borka ÜZENI Neked:Amikor te szervezted a chat bulit,négyszer jelentkezett,mind a 4szer kisatírozta a moderátorok gyöngye.
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. tom
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. Tevéné:))
11. gonoszKismalac - aki még szabad!!!
12. királylányos
13. rumcajsz(95%) - mert ekkor van a fiam szülinapja, és erre a környékra van kiírva a harmadik unokám
14. mullerl - Kriszti
15. mullerl - Laci
16. Forma - várunk!!
17. BigJoe23
18. Nigger bácsi
19. Nigger bácsiné
20. Marikadr
21. toratoratora[VIP] + ? fő??
22. on_lány
Sohard, küldj nekem egy privát üzenetet...köszi,
audrey
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. tom
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. Tevéné:))
11. gonoszKismalac - aki még szabad!!!
12. királylányos
13. rumcajsz(95%) - mert ekkor van a fiam szülinapja, és erre a környékra van kiírva a harmadik unokám
14. mullerl - Kriszti
15. mullerl - Laci
16. Forma - várunk!!
17. BigJoe23
18. Nigger bácsi
19. Nigger bácsiné
20. Marikadr
21. toratoratora[VIP] + ? fő??
22. on_lány
Sohard, küldj nekem egy privát üzenetet...köszi,
audrey
Ha még befér a létszámhoz egy kedves szerény jóravaló fiú akkor esetleg elmennék én is ebbe a farsangi buliba.
Háborúzni a békéért olyan mint dugni a szüzességért.
Csók drága Moncyka (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Csók drága Moncyka (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is mennék
Szerintem igen éppen ezért jeleztem jöveteli szándékomat:)
vannak privát bulik..oda viszont más nem mehet,de itt az ismerkedés a lényeg nem?
na,ezt tapasztaljuk is majd...biztos vannak olyanok is,akik csak szűkebb társaságban vannak(kicsi klikkesedés)...ahogy királyányos írta,de sebaj.az ő dolguk.nem akarnak ismerkedni,pedig ez a lényeg
és akkor mindjárt mehetne a szex is:-)))
Audrey ötlete volt,h. kéne 1 jó kis chates farsangi bál:a szállásra gondolt saját szervezés címén---sztem némelyik pesti lakaos,igazán felajánlhatna 1 éjszakát(hamár ismerkedünk)
Sok beszédnek sok az alja.
Azért kösz!
Azért kösz!
Ó jajj.. mondom én... szeretkezz ne háborúzz
Dehogy vádolok én bárkit is
Egyébként is hogy tehetném? Mikor én nyertem a közönség díjat, meg a tortát is, amit én ajánlottam fel????
Egyébként is hogy tehetném? Mikor én nyertem a közönség díjat, meg a tortát is, amit én ajánlottam fel????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 04. hétfő 14:16
már bocs, de ha valóban írtatok volna egy normális értelmes beszámolót, nem képekkel illusztrálva (mert jogos, hogy más képét engedély nélkül sose), hanem adatokkal, akkor elkerülhettük volna az ilyen ostoba vitákat...eddig komolyan azt gondoltam, hogy én vagyok a hülye a kukacoskodó kiváncsiságommal, de úgy tűnik szimplán okos vagyok
Na szóval nem tudom miylen egy itteni chat buli és mivel ti nem informáltatok nem is tudtam meg:P
A fürdöszoba egy végig táncolt éjjszaka után is jól jöhet de tény és való hogy sex után is jó.
Mivel még nem votlam ilyenen és senki nem akart érdeklődni ezért én megtetem.Ha nem felel meg ez van.
Ara meg hogy ki miért nem vagy igen:
Kell csinálni privát bulit és nem itt hírdetni:)
Részemről dolog lezárva... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A fürdöszoba egy végig táncolt éjjszaka után is jól jöhet de tény és való hogy sex után is jó.
Mivel még nem votlam ilyenen és senki nem akart érdeklődni ezért én megtetem.Ha nem felel meg ez van.
Ara meg hogy ki miért nem vagy igen:
Kell csinálni privát bulit és nem itt hírdetni:)
Részemről dolog lezárva... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 12. 04. hétfő 15:02
Na akkor megnyugodtam... hogy nem szó szerint
Én formát nem ismerem, More-t igen... nyers a stílusa, de jó ember... eddig a legtöbb jól sikerült chat talit neki (és Audeynak) köszönhetjük... Az emberek stílusa meg nem egyforma...
Szerintem ez a buli ugyanúgy szól az újaknak, mint a régieknek... először mindenki új... csak vannak, akkik személyesen már nem vállalják magukat... úgyhogy pl. ők hiába járnak ide rég egy chatbulin ők is újak lennének
Tehát gyere bátran, ha meg akarod ismerni az ittenieket személyesen is.
Én formát nem ismerem, More-t igen... nyers a stílusa, de jó ember... eddig a legtöbb jól sikerült chat talit neki (és Audeynak) köszönhetjük... Az emberek stílusa meg nem egyforma...
Szerintem ez a buli ugyanúgy szól az újaknak, mint a régieknek... először mindenki új... csak vannak, akkik személyesen már nem vállalják magukat... úgyhogy pl. ők hiába járnak ide rég egy chatbulin ők is újak lennének
Na akkor megnyugodtam... hogy nem szó szerint
jólvanna nem szó szerint....forma javasolt valamit, erre én megírtam a véleményem, miszerint drága...erre more beszólt...erre forma vissza beszólt...erre more megint beszólt...és így tovább...közben pedig kiderült egy csomó új dolog a buliról...a kérdés csak az, hogy a "nem szimpatikus egyéniség"-eket hogyan szelektáljátok ti régi chat-esek és fórumozok? ha valaki javasol valamit, és nem tetszik, akkor már hülyegyerek?...ez a buli most kinek szól? a régieknek, vagy szívesen látjátok az újakat is? vagy ha már valaki ajánl, vagy mondd egy nem túl kedvező ajánlatot, ötletet, akkor az már hülyegyerek? félreértés ne essék, nem ismerem formát sem, és more-t sem, nem állok senki pártján, csak próbálom felhívni a figyelmet a különböző hozzáállásra...én megírtam a véleményemet forma javaslatáról hülyézés nélkül, de nem is lett belőle vita
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 12. 04. hétfő 14:42
Méltatlankodás? Hol? Ki? Miért?
Méltatlankodás? Hol? Ki? Miért?
hát ez királyságos ... ha tudom ezt, akkor két hete beírok egy ilyen jellegű ajánlatot, mint forma, és tutira választ kapok a kérdéseimre...mert szép lassan mindenkiből előtör a méltatlamkodás, és végre ízelítőt kapunk a chat-es bulikról csak így tovább
Szia!
Azt hiszem te egy kis tévedésben vagy... bár tény, hogy ez egy "olyan" oldal fóruma ... de még egyik chat tali sem volt gruppen parti... és remélem nem is lesz.. úgyhogy a fürdőszobától szerintem mindenki el tud tekinteni... én spec. mielőtt buliba megyek szoktam fürödni (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszem te egy kis tévedésben vagy... bár tény, hogy ez egy "olyan" oldal fóruma ... de még egyik chat tali sem volt gruppen parti... és remélem nem is lesz.. úgyhogy a fürdőszobától szerintem mindenki el tud tekinteni... én spec. mielőtt buliba megyek szoktam fürödni (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68)
2006. 12. 04. hétfő 14:15
Ha te hülyézel én anyukázom:)
Szerintem ez jó megálapodás.
Az ár tényleg nem kevés de azért mert a hely eredetileg nem erre szolgál hanem salytó rendezvények és üzleti tárgyalások lebonyolitására.Csak ezért kérdeztem meg ezt mert nagyon diszkrétek és a fürdötöl elkezdve minden van.
De megérdeklődőm majd még egy két helyet.Bizonyára találunk más árfekvésüt is.
Szerintem ez jó megálapodás.
Az ár tényleg nem kevés de azért mert a hely eredetileg nem erre szolgál hanem salytó rendezvények és üzleti tárgyalások lebonyolitására.Csak ezért kérdeztem meg ezt mert nagyon diszkrétek és a fürdötöl elkezdve minden van.
De megérdeklődőm majd még egy két helyet.Bizonyára találunk más árfekvésüt is.