még mindig hiányoznak a tavalyi élménybeszámolók:(:(:(:(:(:(
Nos, én valóban szorítok a buli sikeréért. Hajrá, GG-sek, szép farsangot! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 03. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne szold el magad! Igenyesebb vagyok mint gondolnad.
Ok! Megérné! :)))))
Itt határozottan jobban mutatna! :))))
egy tipp a helyszinhez: verne a váci utcában. vacsorázni is lehet, ha valaki éhes, és inni is. zene is van.
ha helyszint választotok, arra azért figyeljetek, hogy az éjszakai járatokhoz közel legyen.
(ha véletlen valaki megunná a dorbézolást )
ha helyszint választotok, arra azért figyeljetek, hogy az éjszakai járatokhoz közel legyen.
(ha véletlen valaki megunná a dorbézolást )
Mondjuk, fel is dobná kissé a "táj" hangulatát!:)))))
Nagyon jó és nagy buli lesz. Eljössz velem on_lány?
Nagyon kedves töled,de tul draga lesz!!
Reméljük!!!
biztos a vendég/ek sem lesznek önzőek.....
Mi felajánljuk. Önzetlenül?!
végre van,aki önzetlenül felajánlja a segítségét 1 éjszakára
Vagy egy szimpatikus pár?! Vagy egy jóképű fiú, Krisztike örömére?!
Nálunk ketten elférnek, ha kell. Pláne két leszbi lány.
Rose Drága....
Én csak királylányOS vagyok..csak igy..kisbetüvel...tehát még mindig Tiéd az elsö hely:))))
Én csak királylányOS vagyok..csak igy..kisbetüvel...tehát még mindig Tiéd az elsö hely:))))
Neked sehol
szerintem ez nem egy gruppen parti lesz. vagy mégis?
Bocsi Lányok!
Nem akarok senkit megbántani, de a chaten az első királylány én voltam... Nem is akármilyen, rögtön TrampLee királylány
Nem akarok senkit megbántani, de a chaten az első királylány én voltam... Nem is akármilyen, rögtön TrampLee királylány
Köszi az infót kedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 02. szombat 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 02. szombat 12:01
Január elején foglalnánk valahol helyett...eddig megoldottuk beugró nélkül, mindenki a saját fogyasztását rendezte...De eddig volt a csapatban olyan, aki (Chuck:))) segített abban, hogy nem fizettünk teremdíjat vagy legalábbis nem kellett előre rendeznünk semmit.
Most minden januárig derül ki, beugró csak akkor lesz ha valahol fizetnünk kell a teremért vagy előre kérnek valamit a fogyasztásból...az, hogy technikailag hogy oldjuk meg, még nem tudom...
De ötletetek van, írjatok....itt mindenki szervező:)))
A buli Budapest belterületén lesz, taxival, gyalog, busszal, metróval, hévvel a budapesti szálláshelyek elérhetőek. Amint lesz pontos helyszín (január eleje) - írom! (Illetve ha valaki tud ajánlani valamit, várjuk).
Tehát szállással kapcsolatos "nyafogások" nem érdekelnek senkit, felnőtt emberek vagytok (remélem:))), oldjátok meg!
Mielőtt még: "könnyen dumál, budapesti" mondat elhangzana, talán én jártam a bulikra a legmesszebbről - 250km - szóval megoldható:))
Most minden januárig derül ki, beugró csak akkor lesz ha valahol fizetnünk kell a teremért vagy előre kérnek valamit a fogyasztásból...az, hogy technikailag hogy oldjuk meg, még nem tudom...
De ötletetek van, írjatok....itt mindenki szervező:)))
A buli Budapest belterületén lesz, taxival, gyalog, busszal, metróval, hévvel a budapesti szálláshelyek elérhetőek. Amint lesz pontos helyszín (január eleje) - írom! (Illetve ha valaki tud ajánlani valamit, várjuk).
Tehát szállással kapcsolatos "nyafogások" nem érdekelnek senkit, felnőtt emberek vagytok (remélem:))), oldjátok meg!
Mielőtt még: "könnyen dumál, budapesti" mondat elhangzana, talán én jártam a bulikra a legmesszebbről - 250km - szóval megoldható:))