Naaaa... egyet találhatok?
szóltam a Fórumba,semi reakció...akik bent voltak,azok tudják.
Tudod, hogy nem szereti magát a neten látni.
tényleg azt akarjátok, hogy minden nap kétszer leírjam?
nah, emberek, szedjétek már össze magatokat!!!! sztorik sztorik, sztorik......hol volt tavaly, hányan voltatok...javaslattal csak akkor tudunk előállni, ha kb. számokat ismerünk....díjak milyen kategóriában? legszexisebb, leglankasztóbb jelmezek? citromdíj miért és mire? ki zsűrizett? kaja, pia honnan volt? mettől meddig tartott? blablablabla...ilyen nagyon alapvető dolgokat is írjatok le, mert egy újszülöttnek....
ki szervezte? mit csináltatok? csak tánc volt, vagy az activity felnőtt kiadását is elővettétek?
nah, emberek, szedjétek már össze magatokat!!!! sztorik sztorik, sztorik......hol volt tavaly, hányan voltatok...javaslattal csak akkor tudunk előállni, ha kb. számokat ismerünk....díjak milyen kategóriában? legszexisebb, leglankasztóbb jelmezek? citromdíj miért és mire? ki zsűrizett? kaja, pia honnan volt? mettől meddig tartott? blablablabla...ilyen nagyon alapvető dolgokat is írjatok le, mert egy újszülöttnek....
ki szervezte? mit csináltatok? csak tánc volt, vagy az activity felnőtt kiadását is elővettétek?
ok' Átadom.
Sziasztok!
Én is jelentkeznék!
Én is jelentkeznék!
hmmmmm...az iróniát is?akkor "malackának" is ott a helye....lehet,h. Én is elmegyek.Mikorra kell a pontos létzsám?beugró?
de most öszintén...erre mit lehet válaszolni?...
mi akkor is jol fogjuk érezni magunkat..
ja,és el ne felejtsem...csokoltatom a kedves párodat...az elsö táncom az övé:)))))))
mi akkor is jol fogjuk érezni magunkat..
ja,és el ne felejtsem...csokoltatom a kedves párodat...az elsö táncom az övé:)))))))
és milyen jo volna,ha Te is megtisztelnél bennünket a jelenléteddel...
huhhhhh...mi is megválogatjuk kit hívunk meg....lásd témaindító szöveg:)))))
...és ez is jo lesz...mert garantáljuk a jokedvet..
bár még én sem ismerek mindenkit..de szivesen ismerkedem az uj arcokkal...
valaki azt mondta ma a chaten,hogy ö nem jön erre a bulira,mert megválogatja,hogy kikkel bulizik...
én erre csak azt tudom mondani,EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA...
bár még én sem ismerek mindenkit..de szivesen ismerkedem az uj arcokkal...
valaki azt mondta ma a chaten,hogy ö nem jön erre a bulira,mert megválogatja,hogy kikkel bulizik...
én erre csak azt tudom mondani,EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA...
jó buli lehetett :-D
Rose harisnyája:
(kérésre a kép törölve!)
(kérésre a kép törölve!)
Nah ez itten már látszik, hogy jó buli lesz:)))hihihhhihi - nem tudok beszúrni
Nem, mert annyira fogod évezni, hogy innentől kezdve mindent "magyaráznom" kellesz...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
gondolod, ha kinyalsz megértem?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd személyesen, mert így úgysem értenéd... [#fi nom]
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 16:26
hogy francba számoltok ti? tőletek a rokonaim egy 100asra vannak, és összesen mentem 340et...malac 280at írt, te 295öt, nekem 240 jön ki...jó tudom én csak nő vagyok, de azért próbáljátok meg elmagyarázni
én 200-at vonatoztam, megy egy órát tömegközlekedtem...
rose: a póló azóta is megvan:D:D
rose: a póló azóta is megvan:D:D
hogy francba számoltok ti? tőletek a rokonaim egy 100asra vannak, és összesen mentem 340et...malac 280at írt, te 295öt, nekem 240 jön ki...jó tudom én csak nő vagyok, de azért próbáljátok meg elmagyarázni
Szia!
Én majd megkeresem azt a képet, ami a harisnyám talpáról készült reggel 3kor... igencsak ronggyá ment a nagy táncolásban (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Én majd megkeresem azt a képet, ami a harisnyám talpáról készült reggel 3kor... igencsak ronggyá ment a nagy táncolásban (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 15:22
nah, emberek, szedjétek már össze magatokat!!!! sztorik sztorik, sztorik......hol volt tavaly, hányan voltatok...javaslattal csak akkor tudunk előállni, ha kb. számokat ismerünk....mint azt jeleztem volt, ha tom az összes nőjét hozza, akkor az aréna kell, azt pedig le kell foglalni, már most (is késő lenne)...díjak milyen kategóriában? legszexisebb, leglankasztóbb jelmezek? citromdíj miért és mire? ki zsűrizett? kaja, pia honnan volt? mettől meddig tartott? blablablabla...ilyen nagyon alapvető dolgokat is írjatok le, mert egy újszülöttnek....