Téged is jegyezhetlek a névsorban???
Kifejezetten bírjuk az egoista, elszállt GG-seket. Ne izgulj, itt majdnem mindenki az:))) velem együtt:))
Jaaaaajjj nehogy baltával gyertek...
Audrey (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaaaaajjj nehogy baltával gyertek...
Audrey (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellooooo, hát nem megbeszéltük, hogy jösz?????
Nem értem én, hol az baj, hogy nem vagy a listában, hol meg az hogy felírlak:)))
Ne akassssssz ki:)))
Nem értem én, hol az baj, hogy nem vagy a listában, hol meg az hogy felírlak:)))
Ne akassssssz ki:)))
1. Wchris
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. Tom + ?? hölgy:)
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. Tevéné:))
11. gonoszKismalac - aki nem az enyém!!!
12. királylányos
13. rumcajsz(95%) - mert ekkor van a fiam szülinapja, és erre a környékra van kiírva a harmadik unokám
14. mullerl - Kriszti
15. mullerl - Laci
16. Forma - várunk!!
more - Téged már jegyeztelek, addigra a raklap is elfogy :))))
2. Vivan
3. MmePrune
4. Pille
5. Tom + ?? hölgy:)
6. Rose
7. Deeper
8. Moncy
9. Teve
10. Tevéné:))
11. gonoszKismalac - aki nem az enyém!!!
12. királylányos
13. rumcajsz(95%) - mert ekkor van a fiam szülinapja, és erre a környékra van kiírva a harmadik unokám
14. mullerl - Kriszti
15. mullerl - Laci
16. Forma - várunk!!
more - Téged már jegyeztelek, addigra a raklap is elfogy :))))
Kisfiam, jövő februárban, az már nem tavalyi lesz, hanem tavalyelőtti
Vagyis már majdnem két éve lesz meg az úk papid addigra
Vagyis már majdnem két éve lesz meg az úk papid addigra
Hé tom!
ez a neveddel viccel! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 29. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a neveddel viccel! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 29. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 06:48
Jaaaaajjjjjj.... ezzel a hsz-el nem azt akartam sugalni h. menek
Még nem tom...
Még nem tom...
Hmm ahogy itt olvasgatom a topicot van egy olyan sanda gyanúm hogy itt mindenki elégé romlot:)
De ennek elenére elég jónak igérkezik a társaság...még a végén jól fogjátok érezni magatokat:)
Ha esetleg Bp lesz az össze zörenés még talán én kis kezdő fórumos is megjellenek...
De ennek elenére elég jónak igérkezik a társaság...még a végén jól fogjátok érezni magatokat:)
Ha esetleg Bp lesz az össze zörenés még talán én kis kezdő fórumos is megjellenek...
És csak a högyrésztvevőktől függ, mennyire...
várjuk a képeket....
nembiza'..de azért biztos feldobnád a társaságot
Szó szerint is és szó szerint se...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 10:58
Miért, nem ott lesz a farsangi buli???
Akkor el sem megyek...
Akkor el sem megyek...
Miért, nem ott lesz a farsangi buli???
Akkor el sem megyek...
Akkor el sem megyek...
ahhoz ott van a swinger-club
Minden gondolatom jó és teljesen tökéletlen vagyok...
no no..nem hiszek neked...mindig az elsö gondolat a jooo..és abban még teljesen tökéletes vagy...
Akkor nagyon szar pasi vagyok. (ahogy csak szeretné(d)tek)
és szerinted...velünk pont ugy csesznél ki,hogy hozol magaddal valakit?...
szerencsére,nekem pont az ellenkezö kinézetü pasik tetszenek..igy velem biztos,hogy nem fogsz kicseszni...
Audrykám!!!
nagyon csuszott az ujjacskád azon a klaviaturán miközben a névsort irtad?...
vagy..elöször...esetleg....nem kellene engem is megkérdezni dolgokrol???
szerencsére,nekem pont az ellenkezö kinézetü pasik tetszenek..igy velem biztos,hogy nem fogsz kicseszni...
Audrykám!!!
nagyon csuszott az ujjacskád azon a klaviaturán miközben a névsort irtad?...
vagy..elöször...esetleg....nem kellene engem is megkérdezni dolgokrol???
Nyugi, egyszerre három csajjal simán elbírok...
(igazolva!) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(igazolva!) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Azon gondolkozom, hogy ki kellene a lányokkal egy cseppet baszni és vinni magammal valami hölgyeményt...
Mielőtt azt irnátok, hogy kit érdekel, leszögezem, hogy rettenetesen jó pasi vagyok és még attól is szerényebb...
Mielőtt azt irnátok, hogy kit érdekel, leszögezem, hogy rettenetesen jó pasi vagyok és még attól is szerényebb...
én még nem adtam fel a reményt
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)