hmm....
izé....
Szóval én lemondom a jelentkezést, mivel kedves csapatom alapítványi bált szervez. Az időpont fix, nem lehet rajta változtatni.
Én konferálok :(
Sajnálom...
Pedig a tapasztalataim jók voltak :D:D
Főleg a citrom díj :p
Teve
izé....
Szóval én lemondom a jelentkezést, mivel kedves csapatom alapítványi bált szervez. Az időpont fix, nem lehet rajta változtatni.
Én konferálok :(
Sajnálom...
Pedig a tapasztalataim jók voltak :D:D
Főleg a citrom díj :p
Teve
oké,rendben...elhiszem;de most már legalább tudod,h. mi az eredeti funkciója...pl. a "lukas-szobának".
Csak Mme Prune-vel értek 1et;igazi szexorgiának való helységek!
Csak Mme Prune-vel értek 1et;igazi szexorgiának való helységek!
Szia Audrey!
Bocsi, de nem jártam erre, már egy jó ideje... Ha aktuális még, akkor egyeztessünk, hogy miben segítsek (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi, de nem jártam erre, már egy jó ideje... Ha aktuális még, akkor egyeztessünk, hogy miben segítsek (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 22. péntek 12:09
Rose, van időd összedobni egy programtervet? Ha igen, akkor ha kész, akkor lehet jelentkezni a kivitelezésekre: tombola, díjak, sütés, szervezés...stb.
Sziasztok! Nagyon le vagyok maradva! Egy buli, Veletek, élő beszélgetésekkel? Oltári! Kinél lehet jelentkezni? Még megbeszélem a párommal, de ha egyikünk sem dolgozik akkor 98%-ra ottvagyunk. (Vagy csak régi ismerősöknek? Akkor bocs a tolakodásért!)
Te nem mész sehova... kirúgnak innen remélem minél előbb...Össze offoltál min. 98 topicot...
(a renitens fórumozó tiltva!: tom)
(a renitens fórumozó tiltva!: tom)
micsoda fordulat a 365-ös +jegyzésed után....
Te fogsz félmeztelenül kiugrami a tortából?
Nono.. pszt... Majd még meginterjúvolom a Signor urat
De tleg mint a Kriszta írta...mentségem h. már pár bulin megjelentem, igaz az szűkkörű volt...
Ha úgy alakul megyek ha nem úgy akkor nem...
Addig még sok víz lefolyik a Donaun... Max. Én leszek a meglepi (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
De tleg mint a Kriszta írta...mentségem h. már pár bulin megjelentem, igaz az szűkkörű volt...
Ha úgy alakul megyek ha nem úgy akkor nem...
Addig még sok víz lefolyik a Donaun... Max. Én leszek a meglepi (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 14:28
a signora gianni moncy, csak én neveztem el így, mert mindenhova beszúrja gianni képeit de hogy miért is, nos azt nem tudom
én csak kérdeztem, majd az érintettek válaszolnak:):):)
én csak kérdeztem, majd az érintettek válaszolnak:):):)
sztem ez már majdnem swinger-club
http://newgloryhole.extra.hu/cms/index.php
naon tetszik a "lyukas" szoba hogy mik vannak!
ne méltatlankodj mán!
mi az oldal cime? én is megnézném szivesen.
mi az oldal cime? én is megnézném szivesen.
Igazad van, de ezért van a külön helység, ahol senki sem zavarna. A helység minősége magas, árai elfogadthatóak, ami ritka. A többi helységet, pedig nem kell látogatnunk és a többi vendég sem látogat minket, ha nem akarjuk.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 09:59
nos...én megnéztem a honlapjukat, és ha nem haragszotok, akkor nekem ez nem túl "farsangichatbulisfeelinges"...szóval nagyon klassz a hely, ha oltári szexorgiát akarnék...de én úgy érzem most egy táncolós, beszélgetős buliról van szó, afféle szolid házibuli jelleggel
nos...én megnéztem a honlapjukat, és ha nem haragszotok, akkor nekem ez nem túl "farsangichatbulisfeelinges"...szóval nagyon klassz a hely, ha oltári szexorgiát akarnék...de én úgy érzem most egy táncolós, beszélgetős buliról van szó, afféle szolid házibuli jelleggel
Tom!
Igazad van, az a legfontosabb, hogy jó hangulat legyen. Mi elsőre nagyon otthon éreztük magunkat, ennek ellenére, nem akarjuk eröltetni a helyet. Bármilyen helyen ott leszünk és jól érezzük magunkat.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
Igazad van, az a legfontosabb, hogy jó hangulat legyen. Mi elsőre nagyon otthon éreztük magunkat, ennek ellenére, nem akarjuk eröltetni a helyet. Bármilyen helyen ott leszünk és jól érezzük magunkat.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
Sziasztok!
Természetesen lehet tudni a hely nevét. New Glory Hole, XIII. ker. Randóti Miklós u. 18. A Westenddel szembeni, a körúttól a harmadik utca.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
Természetesen lehet tudni a hely nevét. New Glory Hole, XIII. ker. Randóti Miklós u. 18. A Westenddel szembeni, a körúttól a harmadik utca.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
természetesen nem arra gondoltam, hogy mindenki szeszélyét hallgassuk meg, csak moncy jelezte, hogy neki akkor van a szülinapja...ezért bátorkodtam kérdezni, hogy ha ennyi akadálya van moncy részéről, és egyébként mindenképpen vágyna eljönni, akkor át lehet-e tenni az időpontot...persze az is lehet, hogy moncy nem is ragaszkodik hozzá, hiszen még nem válaszolt...CSAK megkérdeztem...de jogos: mindenki kedvére nem tudunk tenni, és aki nagyon szeretne az úgyis úgy szervezi az életét, hogy eljöjjön
kriszta vagy laci: lehet tudni a hely nevét? ha itt nyilvánosan nem, akkor elküldenétek nekem priviben? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan...mindenki kedvére külön nem tudunk tenni....így a dátum adott, a helyet januárban egyeztetjük, a buli meg nagyon jóóó lesz:))))
audrey
kriszta vagy laci: lehet tudni a hely nevét? ha itt nyilvánosan nem, akkor elküldenétek nekem priviben? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 30. szombat 18:29
pontosan...mindenki kedvére külön nem tudunk tenni....így a dátum adott, a helyet januárban egyeztetjük, a buli meg nagyon jóóó lesz:))))
audrey
audrey
Sziasztok!
Köszi az infot!!!!! Nagyon jónak tűnik a dolog:))
Január elején jelentkezem nálatok, egyeztetünk telon és eldöntjük...de egyenlőre ez az első ötlet, ami jónak hangzik.
Mégegyszer köszi a segítséget!!!!
Audrey (Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 12. 30. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi az infot!!!!! Nagyon jónak tűnik a dolog:))
Január elején jelentkezem nálatok, egyeztetünk telon és eldöntjük...de egyenlőre ez az első ötlet, ami jónak hangzik.
Mégegyszer köszi a segítséget!!!!
Audrey (Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 12. 30. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 16:40
Sziasztok!
Sok minden félre lett értve.
Akkor a válaszaink...
Szeparálódás.
A hely 400 nm összterületű, több helységből álló szórakozóhely. Mi csetesek, együtt tudunk másoktól külön szórakozni. A tulajdonos pár is meg szokott fordulni itt a GG.-n. Szeretik is a lapot, kedvesek aranyosak, a hangulat családias, lévén a vendegkör is intelligens és roppant segítőkész, barátságos emberekből tevődik össze. Talán működik a természetes szelekció?
Műsor.
Természetesen mi is lehetünk a műsor! Ha csak saját magunknak az sem baj, ha másoknak is, annak csak örülni fognak. Ha valakit megkérünk ne jöjjön be hozzánk, akkor Ő nem fog bejönni. Pont ez a hely varázsa számunkra Krisztivel. Ezen a helyen bármit megtehetsz, de semmi sem kötelező és mindenki tiszteletben tartja a kívánságod! Különben eltanácsolják a hely látogatásától. Minden helységben van egy pici színpad, ha akarunk felléphetünk magunknak.
Egyéb.
Mi Krisztivel dec. 23.-án voltunk ott először, dec. 27-én másodszor és mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A hely nem egy kocsma, de nem is exclusive, méregdrága szórakozóhely, hanem a kettő között félúton. Elviselhető árakkal, mégis magas szinvonalú kiszolgálással, kellemes hangulattal.
Mindezek ellenére, ha van jobb 5let, mi ott is jól fogjuk magunkat érezni, oda is szívesen megyünk a bulira.
Pussz,
Kriszti és Laci.
Akkor a válaszaink...
Szeparálódás.
A hely 400 nm összterületű, több helységből álló szórakozóhely. Mi csetesek, együtt tudunk másoktól külön szórakozni. A tulajdonos pár is meg szokott fordulni itt a GG.-n. Szeretik is a lapot, kedvesek aranyosak, a hangulat családias, lévén a vendegkör is intelligens és roppant segítőkész, barátságos emberekből tevődik össze. Talán működik a természetes szelekció?
Műsor.
Természetesen mi is lehetünk a műsor! Ha csak saját magunknak az sem baj, ha másoknak is, annak csak örülni fognak. Ha valakit megkérünk ne jöjjön be hozzánk, akkor Ő nem fog bejönni. Pont ez a hely varázsa számunkra Krisztivel. Ezen a helyen bármit megtehetsz, de semmi sem kötelező és mindenki tiszteletben tartja a kívánságod! Különben eltanácsolják a hely látogatásától. Minden helységben van egy pici színpad, ha akarunk felléphetünk magunknak.
Egyéb.
Mi Krisztivel dec. 23.-án voltunk ott először, dec. 27-én másodszor és mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A hely nem egy kocsma, de nem is exclusive, méregdrága szórakozóhely, hanem a kettő között félúton. Elviselhető árakkal, mégis magas szinvonalú kiszolgálással, kellemes hangulattal.
Mindezek ellenére, ha van jobb 5let, mi ott is jól fogjuk magunkat érezni, oda is szívesen megyünk a bulira.
Pussz,
Kriszti és Laci.
Sziasztok!
Akkor a válaszaink...
Szeparálódás.
Műsor.
Egyéb.
Pussz,
Kriszti és Laci.
Akkor a válaszaink...
Szeparálódás.
Műsor.
Egyéb.
Pussz,
Kriszti és Laci.