Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 01. 04. csütörtök 11:47  #414
teve teve
hmm....

izé....

Szóval én lemondom a jelentkezést, mivel kedves csapatom alapítványi bált szervez. Az időpont fix, nem lehet rajta változtatni.
Én konferálok :(

Sajnálom...

Pedig a tapasztalataim jók voltak :D:D
Főleg a citrom díj :p

Teve
2007. 01. 03. szerda 20:29  #413
on-lány on-lány
wink oké,rendben...elhiszem;de most már legalább tudod,h. mi az eredeti funkciója...pl. a "lukas-szobának". finom wow1

Csak Mme Prune-vel értek 1et;igazi szexorgiának való helységek! vigyor1
2007. 01. 03. szerda 15:18  #412
Törölt felhasználó (2757)
Szia Audrey!

Bocsi, de nem jártam erre, már egy jó ideje... Ha aktuális még, akkor egyeztessünk, hogy miben segítsek vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2006. 12. 22. péntek 12:09
Rose, van időd összedobni egy programtervet? Ha igen, akkor ha kész, akkor lehet jelentkezni a kivitelezésekre: tombola, díjak, sütés, szervezés...stb.
2007. 01. 03. szerda 08:16  #411
Törölt felhasználó (47519)
Sziasztok! Nagyon le vagyok maradva! Egy buli, Veletek, élő beszélgetésekkel? Oltári! Kinél lehet jelentkezni? Még megbeszélem a párommal, de ha egyikünk sem dolgozik akkor 98%-ra ottvagyunk. (Vagy csak régi ismerősöknek? Akkor bocs a tolakodásért!)
2007. 01. 03. szerda 05:40  #410
Moncy Moncy
Te nem mész sehova... kirúgnak innen remélem minél előbb...Össze offoltál min. 98 topicot... mf3 gun

(a renitens fórumozó tiltva!: tom)
2007. 01. 03. szerda 00:25  #409
on-lány on-lány
micsoda fordulat a 365-ös +jegyzésed után.... vigyor2
2007. 01. 02. kedd 15:18  #408
Fögenyó Fögenyó
Te fogsz félmeztelenül kiugrami a tortából? wink crazya eplus2
2007. 01. 02. kedd 14:35  #407
Moncy Moncy
Nono.. pszt... Majd még meginterjúvolom a Signor urat nyes nyes nyes
De tleg mint a Kriszta írta...mentségem h. már pár bulin megjelentem, igaz az szűkkörű volt...
Ha úgy alakul megyek ha nem úgy akkor nem... wink wink
Addig még sok víz lefolyik a Donaun... Max. Én leszek a meglepi nyes nyes nyes nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 14:28
a signora gianni moncy, csak én neveztem el így, mert mindenhova beszúrja gianni képeit vigyor5 vigyor5 vigyor5 de hogy miért is, nos azt nem tudom nyes nyes nyes
én csak kérdeztem, majd az érintettek válaszolnak:):):)
2007. 01. 02. kedd 14:21  #406
on-lány on-lány
sztem ez már majdnem swinger-club wow1
2007. 01. 02. kedd 14:18  #405
on-lány on-lány
http://newgloryhole.extra.hu/cms/index.php
finom
2006. 12. 31. vasárnap 15:44  #404
édespille édespille
naon tetszik a "lyukas" szoba eplus2 eplus2 eplus2 hogy mik vannak!
2006. 12. 31. vasárnap 11:57  #403
édespille édespille
ne méltatlankodj mán!
mi az oldal cime? én is megnézném szivesen.
2006. 12. 31. vasárnap 11:48  #402
mullerl mullerl VIP
Igazad van, de ezért van a külön helység, ahol senki sem zavarna. A helység minősége magas, árai elfogadthatóak, ami ritka. A többi helységet, pedig nem kell látogatnunk és a többi vendég sem látogat minket, ha nem akarjuk.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 09:59
nos...én megnéztem a honlapjukat, és ha nem haragszotok, akkor nekem ez nem túl "farsangichatbulisfeelinges"...szóval nagyon klassz a hely, ha oltári szexorgiát akarnék...de én úgy érzem most egy táncolós, beszélgetős buliról van szó, afféle szolid házibuli jelleggel
2006. 12. 31. vasárnap 09:59  #401
MmePrune MmePrune
nos...én megnéztem a honlapjukat, és ha nem haragszotok, akkor nekem ez nem túl "farsangichatbulisfeelinges"...szóval nagyon klassz a hely, ha oltári szexorgiát akarnék...de én úgy érzem most egy táncolós, beszélgetős buliról van szó, afféle szolid házibuli jelleggel
2006. 12. 31. vasárnap 04:55  #400
mullerl mullerl VIP
Tom!

Igazad van, az a legfontosabb, hogy jó hangulat legyen. Mi elsőre nagyon otthon éreztük magunkat, ennek ellenére, nem akarjuk eröltetni a helyet. Bármilyen helyen ott leszünk és jól érezzük magunkat.

Pusssz,

Kriszti és Laci.
2006. 12. 31. vasárnap 04:50  #399
mullerl mullerl VIP
Sziasztok!

Természetesen lehet tudni a hely nevét. New Glory Hole, XIII. ker. Randóti Miklós u. 18. A Westenddel szembeni, a körúttól a harmadik utca.

Pusssz,
Kriszti és Laci.
2006. 12. 30. szombat 20:14  #398
MmePrune MmePrune
természetesen nem arra gondoltam, hogy mindenki szeszélyét hallgassuk meg, csak moncy jelezte, hogy neki akkor van a szülinapja...ezért bátorkodtam kérdezni, hogy ha ennyi akadálya van moncy részéről, és egyébként mindenképpen vágyna eljönni, akkor át lehet-e tenni az időpontot...persze az is lehet, hogy moncy nem is ragaszkodik hozzá, hiszen még nem válaszolt...CSAK megkérdeztem...de jogos: mindenki kedvére nem tudunk tenni, és aki nagyon szeretne az úgyis úgy szervezi az életét, hogy eljöjjön

kriszta vagy laci: lehet tudni a hely nevét? ha itt nyilvánosan nem, akkor elküldenétek nekem priviben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 18:29
eljen eljen eljen

pontosan...mindenki kedvére külön nem tudunk tenni....így a dátum adott, a helyet januárban egyeztetjük, a buli meg nagyon jóóó lesz:))))

audrey
2006. 12. 30. szombat 18:29  #397
eljen eljen eljen

pontosan...mindenki kedvére külön nem tudunk tenni....így a dátum adott, a helyet januárban egyeztetjük, a buli meg nagyon jóóó lesz:))))

audrey
2006. 12. 30. szombat 18:27  #396
Sziasztok!

Köszi az infot!!!!! Nagyon jónak tűnik a dolog:))
Január elején jelentkezem nálatok, egyeztetünk telon és eldöntjük...de egyenlőre ez az első ötlet, ami jónak hangzik.

Mégegyszer köszi a segítséget!!!!

Audrey
(Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 12. 30. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 16:40
Sziasztok!

Sok minden félre lett értve.
Akkor a válaszaink...

Szeparálódás.
A hely 400 nm összterületű, több helységből álló szórakozóhely. Mi csetesek, együtt tudunk másoktól külön szórakozni. A tulajdonos pár is meg szokott fordulni itt a GG.-n. Szeretik is a lapot, kedvesek aranyosak, a hangulat családias, lévén a vendegkör is intelligens és roppant segítőkész, barátságos emberekből tevődik össze. Talán működik a természetes szelekció? crazya wink

Műsor.
Természetesen mi is lehetünk a műsor! Ha csak saját magunknak az sem baj, ha másoknak is, annak csak örülni fognak. Ha valakit megkérünk ne jöjjön be hozzánk, akkor Ő nem fog bejönni. Pont ez a hely varázsa számunkra Krisztivel. Ezen a helyen bármit megtehetsz, de semmi sem kötelező és mindenki tiszteletben tartja a kívánságod! Különben eltanácsolják a hely látogatásától. Minden helységben van egy pici színpad, ha akarunk felléphetünk magunknak.

Egyéb.
Mi Krisztivel dec. 23.-án voltunk ott először, dec. 27-én másodszor és mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A hely nem egy kocsma, de nem is exclusive, méregdrága szórakozóhely, hanem a kettő között félúton. Elviselhető árakkal, mégis magas szinvonalú kiszolgálással, kellemes hangulattal.
Mindezek ellenére, ha van jobb 5let, mi ott is jól fogjuk magunkat érezni, oda is szívesen megyünk a bulira.

Pussz,
Kriszti és Laci.
2006. 12. 30. szombat 16:40  #395
mullerl mullerl VIP
Sziasztok!

Sok minden félre lett értve.
Akkor a válaszaink...

Szeparálódás.
A hely 400 nm összterületű, több helységből álló szórakozóhely. Mi csetesek, együtt tudunk másoktól külön szórakozni. A tulajdonos pár is meg szokott fordulni itt a GG.-n. Szeretik is a lapot, kedvesek aranyosak, a hangulat családias, lévén a vendegkör is intelligens és roppant segítőkész, barátságos emberekből tevődik össze. Talán működik a természetes szelekció? crazya wink

Műsor.
Természetesen mi is lehetünk a műsor! Ha csak saját magunknak az sem baj, ha másoknak is, annak csak örülni fognak. Ha valakit megkérünk ne jöjjön be hozzánk, akkor Ő nem fog bejönni. Pont ez a hely varázsa számunkra Krisztivel. Ezen a helyen bármit megtehetsz, de semmi sem kötelező és mindenki tiszteletben tartja a kívánságod! Különben eltanácsolják a hely látogatásától. Minden helységben van egy pici színpad, ha akarunk felléphetünk magunknak.

Egyéb.
Mi Krisztivel dec. 23.-án voltunk ott először, dec. 27-én másodszor és mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A hely nem egy kocsma, de nem is exclusive, méregdrága szórakozóhely, hanem a kettő között félúton. Elviselhető árakkal, mégis magas szinvonalú kiszolgálással, kellemes hangulattal.
Mindezek ellenére, ha van jobb 5let, mi ott is jól fogjuk magunkat érezni, oda is szívesen megyünk a bulira.

Pussz,
Kriszti és Laci.
/ 29