Hát táblázat szerinti ideális méretek vannak, viszont tökéletes ember nincs
Ha a génjeink olyanok, hogy magasabbak leszünk az átlagnál, vagy vastag csontozatot , széles csípőt öröklünk és sosem leszünk topp modell alkatúak ..akkor mi van ? Semmi ! Mindenki olyan amilyen ..az ideális méret meg mehet a sunyiba
Ha a génjeink olyanok, hogy magasabbak leszünk az átlagnál, vagy vastag csontozatot , széles csípőt öröklünk és sosem leszünk topp modell alkatúak ..akkor mi van ? Semmi ! Mindenki olyan amilyen ..az ideális méret meg mehet a sunyiba
Én kb. 170cm vagyok, és 56-60kg, attól függ, hogy megyek-e versenyre...
Az összes ilyen testtömeg-indexes táblázat szerint nekem híznom kéne,kb 171 cm és kb 48 kg vagyok. De ez hülyeség,azokkal nem szabad foglalkozni,meg számolgatni. Életemben nem törődtem a súlyommal,ezentúl se fogok
Egy pasin meg inkább legyen egy KICSIKE has,mint hogy beesett gebe legyen.
Egy pasin meg inkább legyen egy KICSIKE has,mint hogy beesett gebe legyen.
Ma mondta nekem a doki. Egy férfi akkor mondhatja el magáról,hogy ideális az alkata ha nincs rajta semmi "pici-poci"!Na akkor gyúrhatok mig "radiátor"hasam nem lesz.
181cm, reggel 83kg este nehezebb...mióta a sportal leálltam ledobta 7-8 kilót és sajna a derekam is vastagodott...a kocka hasam is eltűnöbben....:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2007. 04. 03. kedd 23:01
a táblázat szar... akkor én is túlsúlyós vagyok ,nagyon alacsony testzsírszázalák mellett is....tiszta röhej
Nem kell emésztened magad.Gondolom te is úgy vagy vele mint én. Bármikor belenézek a tűkörbe,megállapitom a szépségre nincs megfelelő táblázat.Délceg alkatom akár"DeniDeVitó"-é,csipetnyi "Hercules"-el fűszerezve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2007. 04. 03. kedd 23:01
a táblázat szar... akkor én is túlsúlyós vagyok ,nagyon alacsony testzsírszázalák mellett is....tiszta röhej
193 cm magas vagyok. Kb. 115-120 kg. Ebből sajnos rakódott a derekam köré is, de szerencsére akad ami a vállamon nyugszik.
én 178-180 cm, 74-78 kg, de van egy kis pocim nagyon pici, de komolyan
És még pár gramm az erkélyre is fér...
163cm...de a 170 jobb lenne..magasságban, de már sosem leszek annyi
181 cm és 65 kiló.Délután kettőkor eszem előszőr,és este tízkor szeretek nagyokat zabálni.Teli hassal nem tudok melózni,üres hassal nem tudok aludni.
Én 178 cm vagyok és 52-56kg között ingadozom folyamatosan.
Azt írta valamelyik netrs progi erre, hogy kórosan sovány
Azt írta valamelyik netrs progi erre, hogy kórosan sovány
Ja,- és vagy,lazán hordom az izmaimat.
Én sem vagyok kövér, csak sűrű.
Kézen állva 2méter20 centi vagyok 90kg-val.Táblázat szerint,igy a magasságom ideális a súlyomhoz.Meg is vagyok magammal elégedve,csak nem tudok sokáig kézen állni.
A legjobb a 60 centi(s).
Sok sajttal és fekete olívával.
:)
Sok sajttal és fekete olívával.
:)
Jelenleg 169 cm és 95 kg vagyok...
szeretnék 195 cm lenni és 69 kg:-)))
szeretnék 195 cm lenni és 69 kg:-)))
Igaz, egy pasinál csak Én lehetek fontosabb...
en 196 centi vagyok es 122 kilo, 205centi szeretnek lenni es 125kilo!
de ugysem leszek!
de ugysem leszek!