a maci is japán?
Mint a baloldali, hasonló keblekkel.
(Ez egy válasz chield of the MACRON üzenetére (2009. 09. 25. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
pl?
Egy kicsit csaltam, a képen egy kínai lány van (Shanghai), de gyönyőrű teste van.
A Japán barátnőm alul nagyon natur volt, az előbb említett trimmelt.
A Japán barátnőm alul nagyon natur volt, az előbb említett trimmelt.
De mikor látják nem japán vagy Hamar észre veszik szerintem .
Várjuk a beszámolót!
(Ez egy válasz Miq üzenetére (2009. 09. 24. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Na összejött...
Hogy lehet vincsiről képet feltenni?
Ha huzamosabb ideig vagy kint van esély, de olyan csaj kell, aki beszél angolul (vagy te japánul).
Drága mulatság lesz bulizni, vacsorázni, moziba vinni (bár a felét fizetni fogja), de valamit valamiért.
A négertől tartanak, fehértől nem.... (Ez egy válasz techno-boy üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Drága mulatság lesz bulizni, vacsorázni, moziba vinni (bár a felét fizetni fogja), de valamit valamiért.
A négertől tartanak, fehértől nem.... (Ez egy válasz techno-boy üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 16. csütörtök 16:28
Hát én imádom a szőrös puncit,szerintem a japán csajokhoz kifejezetten illik. Aki volt már ott attól kérdezném hogy mennyire "vevők" az európaiakra? azt hallottam hogy a méretektől eléggé félnek.pedig az európai méret egyáltalán nem olyan extrém de mint tudjuk hozzájuk képest azért eltérés van.
Hát én imádom a szőrös puncit,szerintem a japán csajokhoz kifejezetten illik. Aki volt már ott attól kérdezném hogy mennyire "vevők" az európaiakra? azt hallottam hogy a méretektől eléggé félnek.pedig az európai méret egyáltalán nem olyan extrém de mint tudjuk hozzájuk képest azért eltérés van.
Túltettem magam a dolgon (szőrösség), de nem olyan a puncujuk a kínai csajoknak mint a pávián segge.
Személyes tapasztalat:
Japán csaj: hónalj csupasz, punci szőrös (kissé félénk de ha elveszti az eszét..)
Kínai: mindenhol szőrös (de baromi érzéki volt az ágyaban)
Thai:hónalj csupasz, alul trimmelt (profi, sőt ha még tud masszírozni az főnyeremény)
1-1 nőből nem lehet Ázsiára következtetni, sok minden függ a régiótól.
Személyes tapasztalat:
Japán csaj: hónalj csupasz, punci szőrös (kissé félénk de ha elveszti az eszét..)
Kínai: mindenhol szőrös (de baromi érzéki volt az ágyaban)
Thai:hónalj csupasz, alul trimmelt (profi, sőt ha még tud masszírozni az főnyeremény)
1-1 nőből nem lehet Ázsiára következtetni, sok minden függ a régiótól.
és a szőrős puncijuk is tutira izgató legalábbis nekem! nektek?
nekem minden vágyam egyszer egy ázsiai lánnyal lefeküdni,főleg japánnal. annyira cukik és az a kislányos nyögés amit produkálnak így tv-n keresztül is állatira beindít. szóval addig nem halok meg amíg ki nem próbáltam!!!
Azért ők is lefeküdtek férfiakkal, csak nekik nem volt kötelező... Mondhattak nemet is... Attól még ugyanúgy kurvák, csak válogatósak A pénzt persze mindkét esetben ki kellett fizetni ...
(Ez egy válasz RamirezSan üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 19. hétfő 18:34
Eh, a gésáknak semmi közül a prostikhoz, ez csak a nyugati kultúrában terjedt el. Ők szórakoztatónők, akik tánccolnak, énekkelnek, zenélnek, teaszertartást vezetnek le, stb. Még régen az Edo korszakban voltak olyan kurtizánok, akik hasonlóan sminkelték magukat, öltözködtek, mint a gésák, ők voltak az oiran-ok, de az teljesen más kategória volt.
Szerencséd volt
(Ez egy válasz Miq üzenetére (2009. 03. 25. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
1 hónapja voltam ott és nem lompos volt a lába között!
(Ez egy válasz Kalandozo üzenetére (2009. 03. 25. szerda 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 16:41
Azért a Thai csajokkal vigyázznék a helyedben, mert könnyen kiderülhet, hogy pasi )
Azért a Thai csajokkal vigyázznék a helyedben, mert könnyen kiderülhet, hogy pasi )
Nem kiröhögni
Itt nem olyan szépek és kedvesek a nők (Kína), de azért lehet egy-két jobbat is látni. Sajnos akivel majdnem összhozott a sors nem volt bombázó és nagyon szőrős volt a hónalja és komolyan elment a kedvem az egésztől... Ha nem lesz jobb akkor maradok a Thai vagy a Japán csajoknál..
Itt nem olyan szépek és kedvesek a nők (Kína), de azért lehet egy-két jobbat is látni. Sajnos akivel majdnem összhozott a sors nem volt bombázó és nagyon szőrős volt a hónalja és komolyan elment a kedvem az egésztől... Ha nem lesz jobb akkor maradok a Thai vagy a Japán csajoknál..
A következő utam Kínába lesz a jövő héten, kíváncsi leszek a Japán, Thai tapasztalatok után az ottani lányokra.
Egy kicsit eltérve a földrajzilag, egy thaiföldi munka után azt kell, hogy mondjam: jók a japán lányok, de ha közvetlen és gyönyörű nőt akartok látni, az a földi paradicsom. Fehér bőrrel és kis kedvességgel nagyon odaadó barátnőre lehet szert tenni. "Alul" közelebb állnak az európai trendhez és nagyon szép bőrök van.
Feleségnek ázsiai nőt kellene választani, bármennyire is lokálpatrióták vagyunk.
Feleségnek ázsiai nőt kellene választani, bármennyire is lokálpatrióták vagyunk.