Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 02. 29. péntek 08:15  #160
Krok486 Krok486
Én meg kikaptam dranthonytól a hírességek témacsoportban, mert azt találtam mondani, hogy az Amy Winehouse feje tetején lévő szőr akár a puncijáról is származhat, és hogy mennyire bejön. Na, majd jelzem, hogy van itt egy delikvens, akinek télleg begyün a sok punciszőr - de mér csak japán lánykákon? confused
2008. 02. 28. csütörtök 19:22  #159
MrEnigma MrEnigma
Azt hiszem ezt én írtam vagy idéztem vagy nem tudom, de ez nekem már nem újdonság, tehát értem miről beszélsz. Viszont nekem akkoris tetszik ha esetleg már be lehetne fonni. DE csak japán lánykán!
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 10:11
Valahol olvastam nemrég, talán éppen itt vmelyik fórumban, hogy a japánoknál a fanszőrzet olyan vmi, amivel még úgy érzik, hogy takarják magukat. ha a csajok leborotválják, az már olyan, mintha TELJESEN levetkőznének, hiába van rajtuk ruha. Ez vmi kulturális mifene, nemtom pontosan, de ilyesmi rémlik.
2008. 02. 28. csütörtök 19:14  #158
Törölt felhasználó (42823)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

2008. 02. 28. csütörtök 10:26  #157
Hát attól azért még a fazonon igazíthatnának. Némelyiknek olyan hosszú, hogy kis túlzással be lehetne fonni. Az olyat nyalogatni pedig?! Hááát fene tudja…. (ízlések és pofonok, én spec a borotváltat vagy legalább a fazonra nyírtat szeretem crazya ) Mindegy, összességében nekem tetszenek a japcsi csajok.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 10:11
Valahol olvastam nemrég, talán éppen itt vmelyik fórumban, hogy a japánoknál a fanszőrzet olyan vmi, amivel még úgy érzik, hogy takarják magukat. ha a csajok leborotválják, az már olyan, mintha TELJESEN levetkőznének, hiába van rajtuk ruha. Ez vmi kulturális mifene, nemtom pontosan, de ilyesmi rémlik.
2008. 02. 28. csütörtök 10:11  #156
Krok486 Krok486
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 10:02
Hát nem tudom. Ha borotválnák nem lennének "igaziak". nyes
Nekem EZ is tetszik bennük, hogy nem borotváltak.
Jó egy kis fazon ok, az még nem illúzióromboló, de nekem több nem kéne.
2008. 02. 28. csütörtök 10:02  #155
MrEnigma MrEnigma
Hát nem tudom. Ha borotválnák nem lennének "igaziak". nyes
Nekem EZ is tetszik bennük, hogy nem borotváltak.
Jó egy kis fazon ok, az még nem illúzióromboló, de nekem több nem kéne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 09:57
Személy szerint nagyon bírom a japcsi csajokat. Szerintem szépek. Hátha még rászoknának a borotválásra, akkor egyenesen imádnám őket. (De legalább egy kicsit fazonírozhatnák a puncit.)
2008. 02. 28. csütörtök 09:57  #154
Személy szerint nagyon bírom a japcsi csajokat. Szerintem szépek. Hátha még rászoknának a borotválásra, akkor egyenesen imádnám őket. (De legalább egy kicsit fazonírozhatnák a puncit.)
2008. 02. 18. hétfő 17:20  #153
Törölt felhasználó (20803) VIP Admin

2008. 02. 11. hétfő 09:45  #152
MrEnigma MrEnigma
Nekem is tessék szurkolni egy japán lánykáért. smile
Igaz nincs élő jelölt de azért szurkolhattok hoyg összejöjjön. smile
2008. 02. 08. péntek 08:09  #151
Törölt felhasználó (189823)
köszi smile de ha nemlesz semimi mert valszeg ez lesz akkor sem fogok sirni smile majd keresek itt vkit ,persze az sem oylan könnyü smile
2008. 02. 08. péntek 01:17  #150
kandurmarci kandurmarci
Lilla, én nagyon szurkolok neked, hogy fogd már ki azt a japán pasit. Nem tudom, hogyan, de vszleg valami finom, nagyon visszafogott módszerrel sikerülhet. Belátom, a direkt, rámenős ajánlataim itt nem voltak jók. A nejem megigérte, hogy ha nyer a lottón, befizet engem vagy a riói karneválra vagy egy japán utazásra egy japán csajjal. Nagylelkű ajánlat volt, de soha nem lesz belőle semmi. Azt ő is tudja, hogy ő előtte nekem az volt a vágyam, hogy japán nő legyen a feleségem. Namármost: európai farok egy japán punciban, az bizony jól szoríthat. A te esetedben: Japán farok a te európai puncidban? Erre mondják, hogy nem a méret a fontos. Szurkolok neked nagyon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 13:31
szerintem sem,de azért kiváncsi voltam...
2008. 02. 07. csütörtök 13:31  #149
szerintem sem,de azért kiváncsi voltam...
2008. 02. 07. csütörtök 02:25  #148
kandurmarci kandurmarci
Általában a néger pasiknak van a legnagyobb, ezzel kapcsolatos, hogy a néger csajoknak a legagyobb, legtágabb a pinájuk is. A japán, ill. a távol-keleti csajoknak a legszűkebb a puncija s ehhez idomul, hogy a japán ill. távol-keleti férfiaknak a legkisebb. ez összefügg. Pl. a Rudas fürdőben egy távolkeleti pasinak ott csak egy szőrmók volt, azon kívül én nem láttam semmi mást. De az ilyen szempontból tapasztalt lányok azt írják a hsz-ekben, hogy nem a nagyság a fontos ebben az esetben sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 06. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 14:54
áá ez egyik sem megoldható sajna. föleg nem ez a bugyilevétel, smile na meg én amugysem vagyok oylan smile
mindegy, annyira nem vagyok szerelmes,söt.egyáltalán nem,csak tetszik,és kiváncsi voltam (lennék)milyenek.nekem már volt szerenccsém egy-kát külfödihez,ö lenne egy ujabb nemzetiség smile na jó, nembvagyok ilyen,, az még régen volt.bár mondjuk évek óta nem találok egy normális pasit,pedig áll.nincs velem semmi gond...leglábbis ezt mondják.fenn vagyok egy oldalon,elég sokan is irnak,de nekem egyik sem jön be,létezhet ez ? smile
amugy semmi más nem vonz japámnban,eddig sem vonzott,csak van egy helyes pasi,ennyi...
sokkal inkább a mediterán helyek, stb.de hát kinek nem? nem?
szóval ki is volt az aki azt irta h keressem ha érdekel? smile a rizst nemkell szeresd ,én sem szeretem annyira smile
és amugy mennyire van kicsi nekik?de ez mindenkinél?
2008. 02. 06. szerda 14:54  #147
áá ez egyik sem megoldható sajna. föleg nem ez a bugyilevétel, smile na meg én amugysem vagyok oylan smile
mindegy, annyira nem vagyok szerelmes,söt.egyáltalán nem,csak tetszik,és kiváncsi voltam (lennék)milyenek.nekem már volt szerenccsém egy-kát külfödihez,ö lenne egy ujabb nemzetiség smile na jó, nembvagyok ilyen,, az még régen volt.bár mondjuk évek óta nem találok egy normális pasit,pedig áll.nincs velem semmi gond...leglábbis ezt mondják.fenn vagyok egy oldalon,elég sokan is irnak,de nekem egyik sem jön be,létezhet ez ? smile
amugy semmi más nem vonz japámnban,eddig sem vonzott,csak van egy helyes pasi,ennyi...
sokkal inkább a mediterán helyek, stb.de hát kinek nem? nem?
szóval ki is volt az aki azt irta h keressem ha érdekel? smile a rizst nemkell szeresd ,én sem szeretem annyira smile
és amugy mennyire van kicsi nekik?de ez mindenkinél?
2008. 02. 06. szerda 13:52  #146
Törölt felhasználó (75419)
Amiket Te ajánlasz, szvsz egy japánnál nem pozitív értelemben okozna változást a távolságtartásban.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 02. 06. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 10:46
Lilla, vess be minden női praktikát, legyél szexi, kihívó, amikor szemkontaktusban vagytok, nem tudom, milyen helyzetben vagytok a munkahelyen? ha szemben ülsz vele, szoknyában vagy, akkor tárd lassan szét a lábad, hogy észre vegye a mozdulatot, később akár ne húzzál bugyit és jelezd neki, hogy bugyi nélkül vagy, arra vajon hogyan reagálna? Mr.Enigmának igaza van: Ő is csak pasi. Én teszem csak hozzá: tegyük fel, hogy nem homokos.
2008. 02. 06. szerda 13:50  #145
Törölt felhasználó (75419)
Én viszont úgy gondolom, nem "városi legenda", hogy az előjátékban ők átlagon felüliek. Mert, nekem is ez a tapasztalatom. Amíg a konkrét aktus nem következik be, addig csodálatosan odafigyel minden porcikájára a nőnek, felfedezi a teste egészét. Biztos vagyok benne, hogy ebben a magyar átlagot jócskán felülmúlják!
Az, hogy náluk a leggyakoribb és legsokszínűbb a szexuális perverzió, az tény.
Utánuk talán a németeket helyezném, de már ők is fényévekre vannak attól, amikre a japánok képesek.
Persze, itt általánosítottam azért...
Lilla, arra a kérdésedre, hogy hogy hódítottam meg, arra sajna nem tudok válaszolni, mert sehogy...nem ilyen körülmények közt ismerkedtünk meg.
De úgy tűnik, még az tűnik a legbiztosabbank, ha elkezdesz tanulni japánul, aztán megkéred, hogy segítsen. nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 06. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 09:30
Szerintem ez csak afféle "városi-legenda" hogy ők abban jók. Az ilyesmi nema nációtól függ, hanem szexuális kultúrától, neveltetéstől, stb. stb.
És ha azt vesszük, hogy náluk régen a nőnek már elnézést, de "kuss volt a neve", akkor nekem még paradox is a helyzet. Igaz azóta lehet hogy nem így van. wink

És a cégen belüli ismerkedéshez ők nem tudom hogy állnak, de ha tippelhetek akkor nehéz dolgod lesz (és nem a nyelvi problémák lesz a legnagyobb).

Ha mégsem jönne össze, hívj fel, japánul majd tanulok, rizst imádom, igaz inkább vagyok egy Sumo harcos mint szamuráj. nyes
NA ennyit a poénról, nem komolyan venni! wink

Attól mert japán, ő is csak pasi. Lefogadom, hogy ugyanaz nála is ugyanúgy működik mint más férfiaknál. Csak megfelelő időben kell szeritnem.
2008. 02. 06. szerda 10:46  #144
kandurmarci kandurmarci
Lilla, vess be minden női praktikát, legyél szexi, kihívó, amikor szemkontaktusban vagytok, nem tudom, milyen helyzetben vagytok a munkahelyen? ha szemben ülsz vele, szoknyában vagy, akkor tárd lassan szét a lábad, hogy észre vegye a mozdulatot, később akár ne húzzál bugyit és jelezd neki, hogy bugyi nélkül vagy, arra vajon hogyan reagálna? Mr.Enigmának igaza van: Ő is csak pasi. Én teszem csak hozzá: tegyük fel, hogy nem homokos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 06. szerda 02:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 02:36
hát azért egy pasi még nem azt jelenti h a többi is olyan,szoval lehet hogy neked ez nem jött be, de van köztük másmiylen is.
az hogy kicsi van nekik,már irtam h engem kurvára nem érdekel,nekem speciel a legjobb legemlékezetesebb emlékem egy olyantól van akinek szintén nemvolt nagy,de nemis ez a lényeg sztem.vagyis akinek igen,azt sem az érzelmei vezérlik az tuti!
ugyhogy ez az oldala nem izgat,mert a pasi ugy irtó sexi ahogy van,azzal a szép szemével smile
és te hogy tudtad meghóditani? vagy hogy volt?mert szttem mi nem fogunk a köszönésen kivül eljutni többre,de ez nyilván azért is igy van mert oylanok a lehetöségek sajna..pl én nekem ez a melohelyem ahol látom öt-na meg angolul sem nagyon tud...
pedig itt vki azt irta ,hogy szerinte a japán pasik nagyon jók abban hogy elöjáték stb..mondjuk azt pont nem csipem annyira smile de vmiért abban ök jók. ez igaz?
2008. 02. 06. szerda 10:26  #143
_ApjaFia _ApjaFia
én is japánul tanulok, igaz csak saját erőből, mert a közelemben sajnos nincsen ilyen nyelvtanfolyamra lehetőségem, de azért igyekszem mindent elkövetni a cél érdekében...
a japán csajokról tényleg nem lehet mást mondani, gyönyörűek, és ahogy azt egy korábbi hozzászóló is megjegyezte, tényleg megfigyelhető a két véglet, hogy vagy nagyon szép, vagy nagyon csúnya, de ez is olyan, hogy ízlések és pofonok. A japán nőkben még az az érdekes, hogy ha megnézel egy nőt 20 és 40 éves korában, alig alig van változás. Nagyon jól tartják magukat.

Amit még érdekes lehet megfigyelni, hogy a mangákban, hentaiban és az animékben, a női szereplőkkel a vágyaikat fejezik ki (legalábbis szerintem), és ez tényleg a hatalmas mellekben stb stb nyilvánul meg. valamiért nekik nem jó az amit otthon megkaphatnak? vagy mi lehet ennek az oka? (magam részéről nem vágynék ilyen túlzott méretekre lányok kapcsán nyes )
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 06. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 09:30
Szerintem ez csak afféle "városi-legenda" hogy ők abban jók. Az ilyesmi nema nációtól függ, hanem szexuális kultúrától, neveltetéstől, stb. stb.
És ha azt vesszük, hogy náluk régen a nőnek már elnézést, de "kuss volt a neve", akkor nekem még paradox is a helyzet. Igaz azóta lehet hogy nem így van. wink

És a cégen belüli ismerkedéshez ők nem tudom hogy állnak, de ha tippelhetek akkor nehéz dolgod lesz (és nem a nyelvi problémák lesz a legnagyobb).

Ha mégsem jönne össze, hívj fel, japánul majd tanulok, rizst imádom, igaz inkább vagyok egy Sumo harcos mint szamuráj. nyes

Attól mert japán, ő is csak pasi. Lefogadom, hogy ugyanaz nála is ugyanúgy működik mint más férfiaknál. Csak megfelelő időben kell szeritnem.
2008. 02. 06. szerda 09:30  #142
MrEnigma MrEnigma

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 06. szerda 02:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 02:36
hát azért egy pasi még nem azt jelenti h a többi is olyan,szoval lehet hogy neked ez nem jött be, de van köztük másmiylen is.
az hogy kicsi van nekik,már irtam h engem kurvára nem érdekel,nekem speciel a legjobb legemlékezetesebb emlékem egy olyantól van akinek szintén nemvolt nagy,de nemis ez a lényeg sztem.vagyis akinek igen,azt sem az érzelmei vezérlik az tuti!
ugyhogy ez az oldala nem izgat,mert a pasi ugy irtó sexi ahogy van,azzal a szép szemével smile
és te hogy tudtad meghóditani? vagy hogy volt?mert szttem mi nem fogunk a köszönésen kivül eljutni többre,de ez nyilván azért is igy van mert oylanok a lehetöségek sajna..pl én nekem ez a melohelyem ahol látom öt-na meg angolul sem nagyon tud...
pedig itt vki azt irta ,hogy szerinte a japán pasik nagyon jók abban hogy elöjáték stb..mondjuk azt pont nem csipem annyira smile de vmiért abban ök jók. ez igaz?
2008. 02. 06. szerda 02:36  #141
/ 13