Most látom, hogy az alább jelentett képsorozat sincs még törölve:
Amatőr \ magyar lányok \ összes sorozat
3746. sorozat
Beküldő: Gábor(1983)
Eredeti forrás: pina.hu (szerintem ez nem reklám, ha kiírjuk)
Amatőr \ magyar lányok \ összes sorozat
3746. sorozat
Beküldő: Gábor(1983)
Eredeti forrás: pina.hu (szerintem ez nem reklám, ha kiírjuk)
Itt szeretném én is megragadni az alkalmat egy másik videó jelentésére:
Amatőr \ beküldött magyar videók \ összes videó
807-es számú videó
Beküldő: piquet
Eredeti forrás: postyourgirls.com
807-es számú videó
Beküldő: piquet
Eredeti forrás: postyourgirls.com
"Bár nem kép, hanem videó, de többek véleménye szerint a Beteg89 által feltöltött amatőr videók, bár amatőrök, de nem sajátok!"
A pontosság kedvéért:
815-816-817. számú
Beküldő: Beteg89
Szerintem, így teljesen jó a jelentés, már csak az eredeti forrás(ok) hiányzik(hiányoznak).
A pontosság kedvéért:
815-816-817. számú
Beküldő: Beteg89
Szerintem, így teljesen jó a jelentés, már csak az eredeti forrás(ok) hiányzik(hiányoznak).
Bár nem kép, hanem videó, de többek véleménye szerint a Beteg89 által feltöltött amatőr videók, bár amatőrök, de nem sajátok!
Kérném az ADMIN-ok valamelyikét hogy az amatőr párok , 4031 es számú, és R3v0luti0n néven regisztrált faszkalap képeit törölni mert azon én vagyok látható az ex barátnőmmel és ezeket a képeket már én is beküldtem anno két éve mikor még a hölgy a barátnőm volt !! Köszönöm Joni02 !
sziasztok várom uj lendületettel azokkat a beküldőt videok és képsorozatok
- kategoria nevét
- sorszámát
amit loptnak, kamunak találtok...
jol lenne ha megjelőlnétek a forrást is hogy honnan lopták, mert akkor tudunk csak érdemben foglakozni is velle.
- kategoria nevét
- sorszámát
amit loptnak, kamunak találtok...
jol lenne ha megjelőlnétek a forrást is hogy honnan lopták, mert akkor tudunk csak érdemben foglakozni is velle.
Sajnos a magyar ember olyan, hogy a könnyebbik utat, a "törvény" kijátszását választja. Ha el akar érni valamit /tisztelet a kivételnek!/
Annyi szabályt meg úgysem tudsz hozni, hogy mindent szabályozz és ne legyenek kiskapuk
Mindig van aki próbálkozik... (Ez egy válasz Blackfire üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyi szabályt meg úgysem tudsz hozni, hogy mindent szabályozz és ne legyenek kiskapuk
Mindig van aki próbálkozik... (Ez egy válasz Blackfire üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 18:34
Már bocsánat, de ennek égvilágon semmi köze Magyarországhoz. Ha valami nincs szabályozva, akkor az a rendszer ki is lessz használva, a világ bármely szögletében. Ezért kéne a kötelező GG felirat és egy rovatfelelős, aki ezt ellenőrzi. Más hasonló weboldalakon is így működik, gondolom itt is kivitelezhető lenne.
(Régebben valaki folyton írt is kommenteket a feltöltött videókhoz, gondolom ő ellenőrizte is, egy ideje mintha eltünt volna.)
(Régebben valaki folyton írt is kommenteket a feltöltött videókhoz, gondolom ő ellenőrizte is, egy ideje mintha eltünt volna.)
Szia!
A kép forrását leírtam,akit érdekel az megnézheti!
Nem reklámot szeretnék csinálni ezzel a másik oldalnak! Senki nem mozdult meg ,hogy a sorozatot
töröljék!Ha van időd akkor légyszives nézd meg a
forrást és olvasd el ott a branner név alatt beküldött képek hozzászólásait! Kiváncsian várom a véleményed! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A kép forrását leírtam,akit érdekel az megnézheti!
Nem reklámot szeretnék csinálni ezzel a másik oldalnak! Senki nem mozdult meg ,hogy a sorozatot
töröljék!Ha van időd akkor légyszives nézd meg a
forrást és olvasd el ott a branner név alatt beküldött képek hozzászólásait! Kiváncsian várom a véleményed! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nem reklám, ha leírod, hogy p....hu. :)
Egyébként a sorozathoz az alábbi hozzászólás lett írva ma reggel verys névvel:
"Kedves gábor!
Négy különböző néven rakták fel !
Sorolom:branner,fika,fylpo és anonymus.
Az első két képen szereplő lány a hozzászólásokban kifejtette,hogy egy aljas patkány az engedélye nélkül küldte be a képeket és neki vőlegénye van! Aki nem lusta az elolvashatja!
A lányok szépek!De TE egy csóró aljas patkány vagy!"
Ez arra lett írva, hogy a beküldő azt írta, hogy oda is ő rakta fel a képeket...
Egyébként a sorozathoz az alábbi hozzászólás lett írva ma reggel verys névvel:
"Kedves gábor!
Négy különböző néven rakták fel !
Sorolom:branner,fika,fylpo és anonymus.
Az első két képen szereplő lány a hozzászólásokban kifejtette,hogy egy aljas patkány az engedélye nélkül küldte be a képeket és neki vőlegénye van! Aki nem lusta az elolvashatja!
A lányok szépek!De TE egy csóró aljas patkány vagy!"
Ez arra lett írva, hogy a beküldő azt írta, hogy oda is ő rakta fel a képeket...
nem akarom reklámozni az oldalt, de le van írva oda a vélemények közé, meg azt hiszem az OFF-ba is!
honnan? forrás?
amatőr csajok topic-ban 3746-os képek lopottak!!!
most van rá igény!!!
Az említett sorozat meg pont az amelyikkel ezt a topicot nyitottam!
A poén hogy ebben a sorozatban azért a GG is felelős, mert mielőtt itt megjelent volna ez a sorozat már egy évvel ezelőtt a TV-ben is volt róla szó, több oldalon is feltűúnt, itt is közöltük, hogy nem ok a kép és balhé lesz belőle, mégsem távolították el...
A poén hogy ebben a sorozatban azért a GG is felelős, mert mielőtt itt megjelent volna ez a sorozat már egy évvel ezelőtt a TV-ben is volt róla szó, több oldalon is feltűúnt, itt is közöltük, hogy nem ok a kép és balhé lesz belőle, mégsem távolították el...
Ma látom kaptam egy mailt a belső üzenőn keresztül:
"Tisztelt Uram!
Segítségért fordulok Önhöz!
A Kupido által feltöltött Magyar amatőrök 3292 sorozatban megjelenő képek ügyfelemet ábrázolják, melyek közléséhez természetesen semilyem formában nem járul hozzá.Levelezése szerint több fórumban is látta már a képeket, ezért kérem, hogy szíveskedjék tájékoztatni hol, melyik weboldalon tehetünk intézkedéseket a képek törléséről.
Természetesen Önt, semmiféle jogkövetkezmény nem éri, sőt hálásak lennénk a segítségéért.
Köszönettel:
Dr. Pusztai Ildikó
ügyvéd "
Na ha ez tényleg igaz és az ügyvéd a képek jogtalan megjelenésért került a képbe, akkor az ciki.
"Tisztelt Uram!
Segítségért fordulok Önhöz!
A Kupido által feltöltött Magyar amatőrök 3292 sorozatban megjelenő képek ügyfelemet ábrázolják, melyek közléséhez természetesen semilyem formában nem járul hozzá.Levelezése szerint több fórumban is látta már a képeket, ezért kérem, hogy szíveskedjék tájékoztatni hol, melyik weboldalon tehetünk intézkedéseket a képek törléséről.
Természetesen Önt, semmiféle jogkövetkezmény nem éri, sőt hálásak lennénk a segítségéért.
Köszönettel:
Dr. Pusztai Ildikó
ügyvéd "
Na ha ez tényleg igaz és az ügyvéd a képek jogtalan megjelenésért került a képbe, akkor az ciki.
A kettest én a III/2 kettesére értettem. Azok voltak a besúgók nem? A III/3 meg a kém, vagy a kémelhárító vagy mi. :S
De felőlem 6-os ügyosztály is lehetünk , mint sechs six (avagy sex :D), esetleg 69-es ügyosztály. :D
Pump: Jellemző a magyarokra az ügyeskedés de egy gyenge rendszert a világon mindenhol ugyanúgy kihasználnak. :S
De felőlem 6-os ügyosztály is lehetünk , mint sechs six (avagy sex :D), esetleg 69-es ügyosztály. :D
Pump: Jellemző a magyarokra az ügyeskedés de egy gyenge rendszert a világon mindenhol ugyanúgy kihasználnak. :S
Az a baj, hogy a kép-videó feltöltés infójánál ki van írva, hogy a szerkesztők fenntartják a jogot, hogy ellenőrizzék a beküldött anyagokat, de szemlátomást gyakran MEG SEM NÉZIK azokat (feltehetően), mert akkor nem kerülhetne be a magyar amatőr rovatba angolul beszélő videó, USA konektoros kép, ilyesmi. Magyarul olyan, amiből alapból üvölt, hogy kamu.
(Ez egy válasz Blackfire üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Már bocsánat, de ennek égvilágon semmi köze Magyarországhoz. Ha valami nincs szabályozva, akkor az a rendszer ki is lessz használva, a világ bármely szögletében. Ezért kéne a kötelező GG felirat és egy rovatfelelős, aki ezt ellenőrzi. Más hasonló weboldalakon is így működik, gondolom itt is kivitelezhető lenne.
Lehet, hogy aki a lopott képekre vadászott az lőtt véletlenül félre a vadászat során és ez a lövés leterítette a kommentátort..
(Ez egy válasz Blackfire üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Régebben valaki folyton írt is kommenteket a feltöltött videókhoz, gondolom ő ellenőrizte is, egy ideje mintha eltünt volna.) (Ez egy válasz Pump333 üzenetére (2007. 01. 12. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Régebben valaki folyton írt is kommenteket a feltöltött videókhoz, gondolom ő ellenőrizte is, egy ideje mintha eltünt volna.) (Ez egy válasz Pump333 üzenetére (2007. 01. 12. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 12:56
Na tessék: ez Magyarország!
Egyből az ügyeskedés, meg hogy hogyan vágjuk át a rendszert! Nem biztos, hogy jó ötlet lenne a jutalmazás, ha felnyomsz valakit. Szerintem. Jönne a sok trükkös, aki így akarna vip lenni...
Másrészt: a mi /és itt értem aki a GG-t látogatja/
érdekünk, hogy ne máshonnan lelopott képeket töltsenek ide fel pl. amatőrnek, a lúzerek. Ha tökös akar lenni, mért nem fényképezi le a nőjét/pasiját!?
Egyből az ügyeskedés, meg hogy hogyan vágjuk át a rendszert! Nem biztos, hogy jó ötlet lenne a jutalmazás, ha felnyomsz valakit. Szerintem. Jönne a sok trükkös, aki így akarna vip lenni...
érdekünk, hogy ne máshonnan lelopott képeket töltsenek ide fel pl. amatőrnek, a lúzerek. Ha tökös akar lenni, mért nem fényképezi le a nőjét/pasiját!?
Na tessék: ez Magyarország!