Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

amatőr beküldők képeire vadászat csak!
társkeresőknél nem tudunk igazságot tenni.

Az eddigi hozzászólások

2007. 04. 13. péntek 21:19  #51
tillyjaykate tillyjaykate
Most látom, hogy az alább jelentett képsorozat sincs még törölve:

Amatőr \ magyar lányok \ összes sorozat
3746. sorozat
Beküldő: Gábor(1983)
Eredeti forrás: pina.hu (szerintem ez nem reklám, ha kiírjuk)
2007. 04. 13. péntek 21:11  #50
Itt szeretném én is megragadni az alkalmat egy másik videó jelentésére:

Amatőr \ beküldött magyar videók \ összes videó
807-es számú videó
Beküldő: piquet
Eredeti forrás: postyourgirls.com
2007. 04. 13. péntek 21:08  #49
"Bár nem kép, hanem videó, de többek véleménye szerint a Beteg89 által feltöltött amatőr videók, bár amatőrök, de nem sajátok!"

A pontosság kedvéért:
Amatőr \ beküldött magyar videók \ összes videó
815-816-817. számú
Beküldő: Beteg89

Szerintem, így teljesen jó a jelentés, már csak az eredeti forrás(ok) hiányzik(hiányoznak).
2007. 04. 13. péntek 20:11  #48
béta8417 béta8417 VIP
Bár nem kép, hanem videó, de többek véleménye szerint a Beteg89 által feltöltött amatőr videók, bár amatőrök, de nem sajátok!
2007. 04. 07. szombat 20:59  #47
joni02 joni02
Kérném az ADMIN-ok valamelyikét hogy az amatőr párok , 4031 es számú, és R3v0luti0n néven regisztrált faszkalap képeit törölni mert azon én vagyok látható az ex barátnőmmel és ezeket a képeket már én is beküldtem anno két éve mikor még a hölgy a barátnőm volt !! Köszönöm Joni02 !
2007. 03. 30. péntek 21:54  #46
vazelinator vazelinator VIP Admin
sziasztok várom uj lendületettel azokkat a beküldőt videok és képsorozatok
- kategoria nevét
- sorszámát
amit loptnak, kamunak találtok...
jol lenne ha megjelőlnétek a forrást is hogy honnan lopták, mert akkor tudunk csak érdemben foglakozni is velle.
2007. 03. 30. péntek 21:49  #45
Pump333 Pump333
Sajnos a magyar ember olyan, hogy a könnyebbik utat, a "törvény" kijátszását választja. Ha el akar érni valamit /tisztelet a kivételnek!/
Annyi szabályt meg úgysem tudsz hozni, hogy mindent szabályozz és ne legyenek kiskapuk smile
Mindig van aki próbálkozik...
(Ez egy válasz Blackfire üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 18:34
Már bocsánat, de ennek égvilágon semmi köze Magyarországhoz. Ha valami nincs szabályozva, akkor az a rendszer ki is lessz használva, a világ bármely szögletében. Ezért kéne a kötelező GG felirat és egy rovatfelelős, aki ezt ellenőrzi. Más hasonló weboldalakon is így működik, gondolom itt is kivitelezhető lenne.

(Régebben valaki folyton írt is kommenteket a feltöltött videókhoz, gondolom ő ellenőrizte is, egy ideje mintha eltünt volna.)
2007. 03. 21. szerda 14:40  #44
Törölt felhasználó (49132)
Szia!
A kép forrását leírtam,akit érdekel az megnézheti!
Nem reklámot szeretnék csinálni ezzel a másik oldalnak! Senki nem mozdult meg ,hogy a sorozatot
töröljék!Ha van időd akkor légyszives nézd meg a
forrást és olvasd el ott a branner név alatt beküldött képek hozzászólásait! Kiváncsian várom a véleményed!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 19:33
honnan? forrás?
2007. 03. 20. kedd 09:12  #43
Vanek Vanek
Az nem reklám, ha leírod, hogy p....hu. :)

Egyébként a sorozathoz az alábbi hozzászólás lett írva ma reggel verys névvel:
"Kedves gábor!
Négy különböző néven rakták fel !
Sorolom:branner,fika,fylpo és anonymus.
Az első két képen szereplő lány a hozzászólásokban kifejtette,hogy egy aljas patkány az engedélye nélkül küldte be a képeket és neki vőlegénye van! Aki nem lusta az elolvashatja!
A lányok szépek!De TE egy csóró aljas patkány vagy!"

Ez arra lett írva, hogy a beküldő azt írta, hogy oda is ő rakta fel a képeket...
2007. 03. 19. hétfő 19:35  #42
Törölt felhasználó (69371)
nem akarom reklámozni az oldalt, de le van írva oda a vélemények közé, meg azt hiszem az OFF-ba is!
2007. 03. 19. hétfő 19:33  #41
honnan? forrás?
2007. 03. 19. hétfő 18:51  #40
amatőr csajok topic-ban 3746-os képek lopottak!!!
2007. 03. 19. hétfő 18:49  #39
most van rá igény!!!
2007. 01. 20. szombat 11:37  #38
Mr.Enigma Mr.Enigma
Az említett sorozat meg pont az amelyikkel ezt a topicot nyitottam!
A poén hogy ebben a sorozatban azért a GG is felelős, mert mielőtt itt megjelent volna ez a sorozat már egy évvel ezelőtt a TV-ben is volt róla szó, több oldalon is feltűúnt, itt is közöltük, hogy nem ok a kép és balhé lesz belőle, mégsem távolították el...
2007. 01. 20. szombat 11:28  #37
Mr.Enigma Mr.Enigma
Ma látom kaptam egy mailt a belső üzenőn keresztül:
"Tisztelt Uram!

Segítségért fordulok Önhöz!
A Kupido által feltöltött Magyar amatőrök 3292 sorozatban megjelenő képek ügyfelemet ábrázolják, melyek közléséhez természetesen semilyem formában nem járul hozzá.Levelezése szerint több fórumban is látta már a képeket, ezért kérem, hogy szíveskedjék tájékoztatni hol, melyik weboldalon tehetünk intézkedéseket a képek törléséről.
Természetesen Önt, semmiféle jogkövetkezmény nem éri, sőt hálásak lennénk a segítségéért.

Köszönettel:

Dr. Pusztai Ildikó
ügyvéd "

Na ha ez tényleg igaz és az ügyvéd a képek jogtalan megjelenésért került a képbe, akkor az ciki.
2007. 01. 15. hétfő 10:30  #36
Mr.Enigma Mr.Enigma
A kettest én a III/2 kettesére értettem. Azok voltak a besúgók nem? A III/3 meg a kém, vagy a kémelhárító vagy mi. :S
De felőlem 6-os ügyosztály is lehetünk , mint sechs six (avagy sex :D), esetleg 69-es ügyosztály. :D

Pump: Jellemző a magyarokra az ügyeskedés de egy gyenge rendszert a világon mindenhol ugyanúgy kihasználnak. :S
2007. 01. 14. vasárnap 14:48  #35
DrAnthony DrAnthony VIP
Az a baj, hogy a kép-videó feltöltés infójánál ki van írva, hogy a szerkesztők fenntartják a jogot, hogy ellenőrizzék a beküldött anyagokat, de szemlátomást gyakran MEG SEM NÉZIK azokat (feltehetően), mert akkor nem kerülhetne be a magyar amatőr rovatba angolul beszélő videó, USA konektoros kép, ilyesmi. Magyarul olyan, amiből alapból üvölt, hogy kamu.
(Ez egy válasz Blackfire üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Már bocsánat, de ennek égvilágon semmi köze Magyarországhoz. Ha valami nincs szabályozva, akkor az a rendszer ki is lessz használva, a világ bármely szögletében. Ezért kéne a kötelező GG felirat és egy rovatfelelős, aki ezt ellenőrzi. Más hasonló weboldalakon is így működik, gondolom itt is kivitelezhető lenne.

(Régebben valaki folyton írt is kommenteket a feltöltött videókhoz, gondolom ő ellenőrizte is, egy ideje mintha eltünt volna.)
2007. 01. 12. péntek 18:36  #34
WildHorse WildHorse
Lehet, hogy aki a lopott képekre vadászott az lőtt véletlenül félre a vadászat során és ez a lövés leterítette a kommentátort.. wow3 zavart2 gun vigyor0 vigyor

2007. 01. 12. péntek 18:34  #33
Blackfire Blackfire

(Ez egy válasz Pump333 üzenetére (2007. 01. 12. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 12:56
Na tessék: ez Magyarország!
Egyből az ügyeskedés, meg hogy hogyan vágjuk át a rendszert! Nem biztos, hogy jó ötlet lenne a jutalmazás, ha felnyomsz valakit. Szerintem. Jönne a sok trükkös, aki így akarna vip lenni...
Másrészt: a mi /és itt értem aki a GG-t látogatja/
érdekünk, hogy ne máshonnan lelopott képeket töltsenek ide fel pl. amatőrnek, a lúzerek. Ha tökös akar lenni, mért nem fényképezi le a nőjét/pasiját!?
2007. 01. 12. péntek 12:56  #32
Pump333 Pump333
Na tessék: ez Magyarország!
Egyből az ügyeskedés, meg hogy hogyan vágjuk át a rendszert! Nem biztos, hogy jó ötlet lenne a jutalmazás, ha felnyomsz valakit. Szerintem. Jönne a sok trükkös, aki így akarna vip lenni...
Másrészt: a mi /és itt értem aki a GG-t látogatja/
érdekünk, hogy ne máshonnan lelopott képeket töltsenek ide fel pl. amatőrnek, a lúzerek. Ha tökös akar lenni, mért nem fényképezi le a nőjét/pasiját!?
/ 18