Jó pár évvel ezelőtt, amikor vért adtam akkor egy fiatal kezdő ápolónő szúrta be a tűt. Nyár volt, meleg volt, nem volt rajta melltartó. A köpenyének a felső gombjai se voltak rendesen begombolva. Elég hamar felszökkent a vérnyomásom, hamvas melleit látva. A szükséges vérmennyiség, hamar kijött. Már reménykedtem, hogy a véradók kedvéért újítottak, és ez az új módi, de sajnos a következő véradáson már nem értek ilyen élmények.
hááát...előfordul egy-két izgalmas történet, amikor már nem nagyon érkezik beteg...persze (legalább) két ember kell hozzá...
Volt, hogy éppen befejeztük a szekrény támasztását, mikor megérkezett a mentő...izgi volt még éppen álló farokkal, és csöpögő puncival a betegátvétel...
Volt, hogy éppen befejeztük a szekrény támasztását, mikor megérkezett a mentő...izgi volt még éppen álló farokkal, és csöpögő puncival a betegátvétel...
nekem kéne egy ilyen leápolós élmény
lehet, csak nem voltam magamnál ki tudja lehet alul is megtömtek....
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 12. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 19:18
Nos a Kill Bill alapján jutott most eszembe egy másik topciban, hogy volt- e valakinek ilyen élménye?
Nekem esspecciel nem, de volt egy kolléganőm aki régebben nővérként dolgozott és ő mesélt egy-két szaftos történetet ami az orvosokkal történt éjjeli ügyelet alatt....
Nos a Kill Bill alapján jutott most eszembe egy másik topciban, hogy volt- e valakinek ilyen élménye?