A Párom kifejezetten szép ember, és én örömmel osztom meg a Látványt mindenkivel, akár ruhában, akár anélkül van.
Bizsergető érzés. Tetszik, ha másoknak is tetszik.
Imadom mikor felöltözik es nézik a ffiak!ha elmegyunk egy étterembe es a pincérek le sem veszik a szemüket róla!neha egy kis flört is belefer neki!de amikor randizni megyunk egy pasival(ami mostanában nem volt de megesett)akkor meg főleg szeret öltözködni!de nem bánom!
Kellemetlen. Bár a feleségem szeret szexisen öltözködni, de mikor jelen vagyok ne bámulják. Ebből már volt egy párszor atrocitás ami a tettegességig nem fajult mert nem vették fel a kesztyűt. Nagyon zavaró tud lenni, ha folyamatosan csorgatják a nyálat.
Hello én szívesen cserélek. Köszönöm írj rám
Izgató.
Nálunk nincsen hatalmas cicik, így sokszor melltartó nélkül vesz fel pólót, így teljesen látszik a cicik formája, a legszebb mikor épp jön a mensi akkor brutal telt.
Nincs is annál szebb mikor egy nagy cicis csajszi kivágott felsőben flangál, kész vagyok tőle.....a párom is szereti ha biztatom rá!
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2021. 07. 11. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 11. vasárnap 15:46
Ezzel Niki is így van! Szeret kivágott felsőket felvenni, és kirakni a hatalmas ciciket!
Engem nagyon izgat...
Engem nagyon izgat...
Ezzel Niki is így van! Szeret kivágott felsőket felvenni, és kirakni a hatalmas ciciket!
Engem nagyon izgat... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 11. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nagyon izgat... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 11. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (940065)
2021. 07. 11. vasárnap 15:22
Sziasztok!
Szerencsére Judit szeret szexin és néha kihívóan öltözni, áttetsző miniruha, alatta semmi.
Felizgul ha nézik, és attól még jobban ha látja mennyire tetszik, és ettől még inkább ágaskodnak a mellbimbói, és ettől még inkább megnézik...
Szerencsére Judit szeret szexin és néha kihívóan öltözni, áttetsző miniruha, alatta semmi.
Felizgul ha nézik, és attól még jobban ha látja mennyire tetszik, és ettől még inkább ágaskodnak a mellbimbói, és ettől még inkább megnézik...
Sziasztok!
Sziasztok, most vett a párom egy új rucit, jovoheten felavatjuk a Szelidi-tónál. Szerintem tetszeni fog sokm indenkinek.
Szia! Cseréljünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 09. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4361252)
2021. 06. 09. szerda 09:06
Sziasztok én is imádom ha megnèzik a párom,ha valakinek van kedve kèpet cserèlni a párjától én szívesen cserèlek.
Sziasztok én is imádom ha megnèzik a párom,ha valakinek van kedve kèpet cserèlni a párjától én szívesen cserèlek.
Voltunk egy parszor egy Becsi szaunaklubban,a szaunamester annyira bamulta a parom hogy felalt a farka,aztan a csajok akik bentvoltak bamultak a sracot,kesobb elkezdett mindegyik korulnezni a szaunaban,a szaunamesteren es rajtam kivul csak ket idosebb foszer volt de azoknal nem nagyon mocorgott semmi.En a parom es egy nagyon csini szosi cse csaj kozott ultem,a parom ratette a farkamra a kezet aztan kicsit kesobb a masik csaj is simogatta a combomat de mindketten stiroltak a mester farkat amig a srac egyszeruen erintesmentesen el nem elvezet .Szauna utan medenceztink egy kicsit mar harmasban es odajott a srac mosolyogva,este egyutt vacsiztunk 4-en utanna felmentunk a srachoz dumalni,iszogatni,lett belole egy hatalmas sexparti reggelig...
Amíg ez nem zavarja a feleségem addig dagad a májam a büszkeségtől.
Nem lehet kiszámolni őket az egyszer biztos, most egy h3tvégét itt tölt az ominózus házaspár, próbálom bátirítani a nejemet, hátha jobban megmutatja magát, aztán meglátjuk
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 02. 16. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 16. kedd 14:50
Nagyon jó szitu lehetet! Èn is imàdom mikor a felesègemet megnèzik, próbálom rávenni, hogy szexin öltözzön de nem mindig járok sikerre!
Nàlunk nem okoz gondot örülök is
Megnèznèm én is látom nagyon csini !
(Ez egy válasz kinam üzenetére (2019. 12. 05. csütörtök 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Évekig tangában monokinizett a főleg a balcsin.
A legizgatóbb mikor nézik a szaunában