Miért nem csináljátok meg? Abból semmi rossz nem lehet és biztos lesz látogatottsága a párodnak. Ha mindkettőtöket izgatja, miért ne? Esetleg még egymásnak is eshettek ott a nézők előtt.
(Ez egy válasz hank and cat üzenetére (2017. 08. 15. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 15. kedd 13:39
A párommal arrol fantáziálunk hogy kimegyünk egy nudira es kulonfekszik es onnan nezi ahogyan környékeznek.
Izgat ha látják!!Bár valaki megdugná...!!!
Engem sem zavar,ha megnézik ruhában,vagy nélküle.Büszke vagyok rá!
A párommal arrol fantáziálunk hogy kimegyünk egy nudira es kulonfekszik es onnan nezi ahogyan környékeznek.
Sziasztok. Én meg nézném mi van a"V" között!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 21. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119398)
2017. 07. 21. péntek 17:34
Ott a pont!
köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 21. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119398)
2017. 07. 21. péntek 17:34
Ott a pont!
Ott a pont!
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 14:43
Engem felizgat,ha a barátnőm nèzik...arra gondolok milyen lenne ha 2en dugnánk!
Engem felizgat,ha a barátnőm nèzik...arra gondolok milyen lenne ha 2en dugnánk!
Büszke vagyok rá!
Örülök neki, ha megnézik Tehát jól választottam, másoknak is tetszik. Lényegtelen, hogy ruhába vagy anélkül. Nincs féltékenység.
A párod az a párod.. a többi statiszta.
És ha még te is lerendezheted a párod az nyaló faló pasit,az a csúcs! Kamuoldal ez is mint a többi magyar!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 27. kedd 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2017. 06. 27. kedd 06:31
Nagyon izgat ha meztelen látják,sőt,ha nyalják-falják az mégjobban.
szerintem egy igazi férfi büszke rá ha megnézik a párját ez azt jelenti hogy jol választott és dögös
Büszke vagyok rá!
Nagyon izgat ha meztelen látják,sőt,ha nyalják-falják az mégjobban.
Izgató, mikor meztelenül látják idegenek. Ma délután Délegyen...
Egy esküvőn voltunk és egy olyan overál volt a páromon hogy ugymond minden látszódott,és a vacsorán ott volt a pap is és mindenkitől kérdezte hogy ki az az overálos hölgy. Azért nem semmi érzés volt amikor a többiek mondták.
Tegnap a kedvesem nem vett a lábszárközépig érő ruhája alá bugyit. A fényviszonyoktól függően teljesen átlátszó volt! Aki észrevette,hát jól megbámulta! Még a nők is! Dagadt a mellem hogy ilyen szexi az én drágám! És mindez egy bevásárló központban.
Ha jól emlékszem, hűségről volt szó, de vakságról nem!
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 21:33
Ha megnézik,hát nézzék(abba még nem halt bele senki)! Ez is azt jelenti,hogy olyan a párom,hogy érdemes megnézni(akár ruhában,akár nélküle),tehát végeredményben büszke vagyok Rá!!!
Ezt a fajta reakciót, nincs ember, aki megérti! Ahogy tanultuk, "tanulni, tanulni, tanulni! n
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 25. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1958892)
2017. 05. 25. csütörtök 15:54
Sziasztok! Ez egy rendkívül érdekes téma. A párom amikor mondja hogy ő nem szereti hogyha más nézegeti, csak én nézhetem meg őt, rögtön utána kérdezi hogy engem nem zavar hogy megnézik? Én meg mondom miért zavarjon? Ő meg mondja, de őt akkor se nézegessék, meg engem se nézegessen senki. Őszintén szólva nem tudom megérteni ezt a fajta reakcióját, na de mindegy, jót szoktam rajta nevetni mindenesetre. Nyilván ha ruha nélkül lenne, akkor zavarna hogy ha nézik, kivéve ha hölgyről lenne szó, nő az nézhetné.