igazad van!
egy jó poént megér a dolog de ha télleg valaki kapcsolata tönkre megy, elfordulnak töle a haverjai vagy elküldik a munkahejéröl akkor már nem ojan vicces...
viszont jó lenne vmi ismeröst találni a képek között! bár nem is tom mit tennék... röhögnék... sztem... (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 01. 16. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
egy jó poént megér a dolog de ha télleg valaki kapcsolata tönkre megy, elfordulnak töle a haverjai vagy elküldik a munkahejéröl akkor már nem ojan vicces...
viszont jó lenne vmi ismeröst találni a képek között! bár nem is tom mit tennék... röhögnék... sztem... (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 01. 16. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 13:23
Köszi! De hát így van. Ha parázik vki, hogy felimerik, ne akarjon exibicionista lenni. Persze attól is függ mekkora a kockázat. Ha csak poénkodás lehet belőle az még megérheti, de ha esetleg egy munkahely látja a kárát, az már húzós.
Engem felismertek a haverok a nicknév miatt (punciszépségverseny). Mindezt úgy dutatták velem, hogy egy fóumon, ahol sűrűn fentvagyok, egyenként gratuláltak az elért helyezésért ! :cDD
Köszi! De hát így van. Ha parázik vki, hogy felimerik, ne akarjon exibicionista lenni. Persze attól is függ mekkora a kockázat. Ha csak poénkodás lehet belőle az még megérheti, de ha esetleg egy munkahely látja a kárát, az már húzós.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 16. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 01. 16. kedd 12:49
Itt a pont!
Én egypár ismerősömet már megleltem:D Egész pontosan hármat:D Mivel utáok ebből kettőt, jól megszivattam őket:D Ennyi:D Képet csak az tegyen föl, aki nem álszenteskedik, és nem zavarja ha felismerik:D
Érdekes téma!
Én is rettentően sokat gondolkodtam mire fel mertem rakni a képeket!
Ne tegyél az arcodról ha nem akarod hogy felismerjenek.
Én is rettentően sokat gondolkodtam mire fel mertem rakni a képeket!
Ne tegyél az arcodról ha nem akarod hogy felismerjenek.
Itt a pont!
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 01. 16. kedd 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
thx
Nem kötelező megadni a neved. Ha az álnévre gondolsz, az esetben lehet más néven is felrakni képeket.
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 16. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 08:13
Nos jómagam csupán azért nem merek feltölteni, mert a nevem alapján elég sok ismerős megtalálna. Akár kitakarva, akár nem.
Nos jómagam csupán azért nem merek feltölteni, mert a nevem alapján elég sok ismerős megtalálna. Akár kitakarva, akár nem.
Érdekes téma! Volt itt egykét pár akik azért törőltették magukat és képeiket mert lebuktak!
Ne tegyél fel képet!
(Ez egy válasz lip üzenetére (2007. 01. 16. kedd 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 01:55
kíváncsi lennék a tapasztalatokra: volt már akit felismertek? hogyan jöttek rá, hogy te vagy a képeken? milyen reakciók voltak a haveri körben? cikizés ment, vagy vagány dolognak tartották?
milyen tanácsokat adnál egy új GG-snek, ha nem akarja hogy felismerjék, de a csúnya kitakarásokat is el szeretné kerülni?
milyen tanácsokat adnál egy új GG-snek, ha nem akarja hogy felismerjék, de a csúnya kitakarásokat is el szeretné kerülni?
kíváncsi lennék a tapasztalatokra: volt már akit felismertek? hogyan jöttek rá, hogy te vagy a képeken? milyen reakciók voltak a haveri körben? cikizés ment, vagy vagány dolognak tartották?