Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 08. 24. szombat 10:31  #345
robin.hood robin.hood
A gumi elrontja az egész szexet? nyes Valamit rosszul csinálsz.
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 15:00
Én rühellek gumival dugni elrontja az egész szexet és nem is teljes a szexuális élmény gumióvszerrel
2024. 08. 23. péntek 10:50  #344
Coolpityu1749 Coolpityu1749
Tud valaki olyan privát partiról, ami gumi mentes?
2024. 08. 17. szombat 15:00  #343
Im1982 Im1982
Én rühellek gumival dugni elrontja az egész szexet és nem is teljes a szexuális élmény gumióvszerrel
2024. 07. 22. hétfő 20:12  #342
twostrokeguy twostrokeguy
Imádom, amikor tisztaság meg kapcsolat hossza alapján döntik el, hogy biztos fertőzésmentes valaki smile Vannak lappangó betegségek is és van olyan is, hogy a fertőzés hordozója sincs tisztában azzal, hogy fertőzhet. Tipikusan ilyenek a herpesz-fertőzések. Én jártam úgy, hogy már egy éve dugtam a csajt, amikor elkaptam tőle azt a vírust, ami aztán kórházba juttatott. Az persze csak nehezít a dolgon, hogy ez a kórokozó simán csókkal is terjedhet, a gumi nem volt elég...
Szóval kockázat van, de a gumi nekem egy vállalható kompromisszum, nem utolsó sorban a nem kívánt terhességek elkerülésére (az ilyen esetek következményére ugye nem jó az antibiotikium-kúra...).
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 07. 17. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 13:04
A legnagyobb felelőtlenség az, ha valaki tudja, hogy gond van vele és ennek ellenére fűvel, fával.... Vagy valaki hajlamos arra is, hogy elsőlátásra egy vadidegennel szexel.
Fiatal koromban egy bulin én is úgy szedtem össze egy cigánycsajtól egy kis trikót, hogy előtte 1-2 órával ismerkedtünk meg. Akkor egy életre megtanultam, hogy ilyent soha többet nem csinálunk.
Az persze teljesen más, ha valakit már régebb óta ismersz és úgy melegedtek össze gumi nélkül. Nekem pl. az összes kapcsolatom ilyen volt. Ilyen esetben tudom, hogy mennyire igényes és tiszta a partner. Ha úgy érzem, hogy nem az, akkor már a kémia sincs meg. Gondolj bele, hogy pl. itt a társkeresőben is sokesetben először csak ismerkednek és 1-2 találkozás után már sokminden kiderül a partner jelöltről.
Amúgy igen! Teljesen biztos soha sem lehet az ember, viszont igényes emberektől a legritkább esetben lehet összeszedni betegségeket. Hasraütve úgy gondolnám, hogy több ezer az egyhez az arány.

Persze a gumihasználatnak lehet még a terhesség elkerülése is a fő indoka. De erre is van nagyon jól működő megoldás (saját tapasztalat), pl. hogy a tudatos férfi idő előtt kiveszi a cerkát. smile

Ja, és végül még egy érdekesség a témában. smile
Több partnerkeresőn olvasom, hogy a lányok (vagy a prostik, napi több partner után) bevállaják az orált gumi nélkül. Vagy éppen írja, hogy kedveli a kölcsönös orált. Ezek után kiköti, hogy aktus csak gumival. nyes Nem vicces egy kicsit? Hajlandó lepippantani egy esetleges nemibeteg férfit. Vagy fordítva, a pasi orálisan kényeztet egy ugyanilyen nőt. Szerintem ez abszurdum! És simán bevállaják a kockázatot, de aktus csak gumival nyes
...na erre céloztam feljebb, hogy akárkivel nem szeretkezek. Fontosnak tartom, hogy előtte megismerjük egymást. Utána simán bevállalom gumi nélkül.
2024. 07. 22. hétfő 10:37  #341
Törölt felhasználó (4730698)
igazad van, értem teljesen smile
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 08:50
Igen persze, csak hát nálunk a nemkívánt terhesség ellen is így tudunk védekezni.
Mi gumi nélkül vagyunk együtt de mi már 17 éve együtt vagyunk lassan. Így azért az ember ismeri másik rezdüléseit, tudja mikor kell megállni. Akár a hölgy részéről is. Nyilván egy idegennél ez nagy rizikó faktor tud lenni elég pár mozdulat és megvan a baj.
Persze tudjuk, tudjuk mindenki ki tud szállni időben.
2024. 07. 22. hétfő 08:50  #340
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Igen persze, csak hát nálunk a nemkívánt terhesség ellen is így tudunk védekezni.
Mi gumi nélkül vagyunk együtt de mi már 17 éve együtt vagyunk lassan. Így azért az ember ismeri másik rezdüléseit, tudja mikor kell megállni. Akár a hölgy részéről is. Nyilván egy idegennél ez nagy rizikó faktor tud lenni elég pár mozdulat és megvan a baj.
Persze tudjuk, tudjuk mindenki ki tud szállni időben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 08:41
igen ez alap, de nyilván ha hosszútávú a kapcsolat és nincsenek mások benne hébe hóba smile és egészség is ok igazoltan akkor 4 igennél elhagyható
2024. 07. 22. hétfő 08:41  #339
igen ez alap, de nyilván ha hosszútávú a kapcsolat és nincsenek mások benne hébe hóba smile és egészség is ok igazoltan akkor 4 igennél elhagyható
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 08:06
Hát nálunk ezért hullottak ki sokan a kosárból. Nyilván aki vette a fáradságot és azt az 5mp-et felgörgetni meg is lett a jutalma. nyes
2024. 07. 21. vasárnap 13:25  #338
Teljesen érthető ez is. Kinek így, kinek úgy! circling
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 08:06
Hát nálunk ezért hullottak ki sokan a kosárból. Nyilván aki vette a fáradságot és azt az 5mp-et felgörgetni meg is lett a jutalma. nyes
2024. 07. 21. vasárnap 08:06  #337
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 00:42
Értem én a komment háborút, de valójában sokkal többen kedvelik és művelik ezt, mint gondolnátok!
2024. 07. 21. vasárnap 00:42  #336
Értem én a komment háborút, de valójában sokkal többen kedvelik és művelik ezt, mint gondolnátok!
2024. 07. 19. péntek 10:07  #335
Chaba5X Chaba5X
Szia! Úgy gondolom ez a komment nekem (is) szólt. smile
Teljes mértékben egyetértek veled.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy az igényességgel és azzal, hogy megismered a partnert, jelentős mértékben lehet csökkenteni a kockázatot. Szerintem több ezer az egyhez az arány. Persze vannak véletlenek.
Nekem is van a régmúltból ismerősöm, ahol majdnem válás lett a vége, mert a srác úgy vitt haza valamit, hogy nem tudott róla.
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2024. 07. 19. péntek 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 00:46
Olvasom a hozzászólásokat és úgy gondolom, hogy van egy tény, amit mindenkinek tudomásul kell vennie: Nem az igényességtől függ, hogy elkaptok-e bármit, hanem attól, hogy a partner (tudtával, vagy tudta nélkül) hordoz e bármilyen fertőzést. Lehet gyönyörű, ápolt, igényes a partner és ennek ellenére lehet std betegsége, amit orális, anális és vagjnális szexxel is el lehet kapni sajnos!
2024. 07. 19. péntek 00:46  #334
RelaxSrac RelaxSrac
Olvasom a hozzászólásokat és úgy gondolom, hogy van egy tény, amit mindenkinek tudomásul kell vennie: Nem az igényességtől függ, hogy elkaptok-e bármit, hanem attól, hogy a partner (tudtával, vagy tudta nélkül) hordoz e bármilyen fertőzést. Lehet gyönyörű, ápolt, igényes a partner és ennek ellenére lehet std betegsége, amit orális, anális és vagjnális szexxel is el lehet kapni sajnos!
2024. 07. 17. szerda 22:41  #333
Sönc 50 Sönc 50
Mivel azért vagyunk itt párok is, igyekszünk óvatosak lenni. Mit tehet az emberfia, amikor világosan leírtuk az adatlapunkra, hogy magányos férfit semmilyen formában nem keresünk. Ehhez képest naponta kapunk felkérést harmadink jelentkező férfitól. Ha ők olvasni sem tudnak, akkor bizonyára egyéb részletekkel sincsenek tisztába...
(Ez egy válasz Vadonszava üzenetére (2024. 07. 17. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 21:41
Idegennel már gumiban sem?

Akkor miben?
2024. 07. 17. szerda 21:41  #332
Vadonszava Vadonszava
Idegennel már gumiban sem?

Akkor miben?
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2024. 07. 17. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 14:13
Fiatal koromban én is csak fogamzásgátló szerepet tulajdonítottam az óvszernek, el sem tudtam volna képzelni, hogy a buliban frissen felszedett csaj óvszerben szopjon mert minden nemi betegséget a puncihoz és a popóhoz kötöttem. Így 40+ koromra sokat változtam a párommal együtt, sőt átestünk a ló túloldalára. Idegennel már gumiban sem...
2024. 07. 17. szerda 20:47  #331
A Janoka A Janoka
Egy unikornis is nehéz hát még 2, de ha majd megtörténik felveszek egy komplet búvár ruhát.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 07. 17. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 10:36
És ha 3 csaj van?
Illetve van két nyelved is?
2024. 07. 17. szerda 20:28  #330
Bmwpower523 Bmwpower523
Megismertem egy nőt egy társkereső oldalon első randin mikor elő akartam venni a gumit ő nem engedte sőt kifejezetten kérte hogy élvezzem tele. Nem féltem mert látszott a képeken videókon amit küldött hogy nagyon igényes.
2024. 07. 17. szerda 14:13  #329
istike13 istike13
Fiatal koromban én is csak fogamzásgátló szerepet tulajdonítottam az óvszernek, el sem tudtam volna képzelni, hogy a buliban frissen felszedett csaj óvszerben szopjon mert minden nemi betegséget a puncihoz és a popóhoz kötöttem. Így 40+ koromra sokat változtam a párommal együtt, sőt átestünk a ló túloldalára. Idegennel már gumiban sem...
2024. 07. 17. szerda 13:13  #328
Rendes ember Rendes ember
Egyet értek veled !!
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 07. 17. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 13:04
A legnagyobb felelőtlenség az, ha valaki tudja, hogy gond van vele és ennek ellenére fűvel, fával.... Vagy valaki hajlamos arra is, hogy elsőlátásra egy vadidegennel szexel.
Fiatal koromban egy bulin én is úgy szedtem össze egy cigánycsajtól egy kis trikót, hogy előtte 1-2 órával ismerkedtünk meg. Akkor egy életre megtanultam, hogy ilyent soha többet nem csinálunk.
Az persze teljesen más, ha valakit már régebb óta ismersz és úgy melegedtek össze gumi nélkül. Nekem pl. az összes kapcsolatom ilyen volt. Ilyen esetben tudom, hogy mennyire igényes és tiszta a partner. Ha úgy érzem, hogy nem az, akkor már a kémia sincs meg. Gondolj bele, hogy pl. itt a társkeresőben is sokesetben először csak ismerkednek és 1-2 találkozás után már sokminden kiderül a partner jelöltről.
Amúgy igen! Teljesen biztos soha sem lehet az ember, viszont igényes emberektől a legritkább esetben lehet összeszedni betegségeket. Hasraütve úgy gondolnám, hogy több ezer az egyhez az arány.

Persze a gumihasználatnak lehet még a terhesség elkerülése is a fő indoka. De erre is van nagyon jól működő megoldás (saját tapasztalat), pl. hogy a tudatos férfi idő előtt kiveszi a cerkát. smile

Több partnerkeresőn olvasom, hogy a lányok (vagy a prostik, napi több partner után) bevállaják az orált gumi nélkül. Vagy éppen írja, hogy kedveli a kölcsönös orált. Ezek után kiköti, hogy aktus csak gumival. nyes Nem vicces egy kicsit? Hajlandó lepippantani egy esetleges nemibeteg férfit. Vagy fordítva, a pasi orálisan kényeztet egy ugyanilyen nőt. Szerintem ez abszurdum! És simán bevállaják a kockázatot, de aktus csak gumival nyes
...na erre céloztam feljebb, hogy akárkivel nem szeretkezek. Fontosnak tartom, hogy előtte megismerjük egymást. Utána simán bevállalom gumi nélkül.
2024. 07. 17. szerda 13:04  #327
Chaba5X Chaba5X

(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 15:30
Nem felelőtlenség, kategorikusan gumi ellenesnek lenni? És hogyan lehet teljesen biztos az ember, hogy ezzel a partnerrel nem kell, vagy kell? Ez mindig egy nagy talány confused
2024. 07. 17. szerda 10:36  #326
BiPasit BiPasit
És ha 3 csaj van?
Illetve van két nyelved is?
(Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2024. 07. 17. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 08:59
Bal kéz, jobb kéz. Másik része ha 3 dik van általába ő van a fókuszban.
/ 18