4WD[VIP], pancila, x-men007, compedli, seg, pisti332
------------------------------------------------------------------------------
(CSAK KÉPEK!-nél)
képes topicba írt hozzászólásaitok miatt egy-egy nap figyelmeztető tiltást kaptatok!
------------------------------------------------------------------------------
(CSAK KÉPEK!-nél)
képes topicba írt hozzászólásaitok miatt egy-egy nap figyelmeztető tiltást kaptatok!
filmrendezo
-----------------------------------------------
1 hetes tiltás , mert az összes társkeresőbe beszúrtál egy reklámszöveget (egy helyen hagytam meg, ahová belefér!) ez a fórum nem ingyenes reklámoldal!
legközelebb jobban figyelj, itt fórumozni kell elsősorban, és nem leoffolni a társkereső topicokat!
1 hetes tiltás , mert az összes társkeresőbe beszúrtál egy reklámszöveget (egy helyen hagytam meg, ahová belefér!) ez a fórum nem ingyenes reklámoldal!
legközelebb jobban figyelj, itt fórumozni kell elsősorban, és nem leoffolni a társkereső topicokat!
zsakuka
-----------------------------------------
24 óra figyelmeztető tiltás a péniszes topicban feladott önhirdetésed miatt, valamint az utána beírt idétlen szövegedért!
kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (önhirdetéseiddel) a topicokat
nálunk nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásodra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba.
24 óra figyelmeztető tiltás a péniszes topicban feladott önhirdetésed miatt, valamint az utána beírt idétlen szövegedért!
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (önhirdetéseiddel) a topicokat
nálunk nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásodra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba.
rudicsiki
Extrém ékszerek extrém helyeken.(CSAK KÉPEK!) (1154)
ilyet énis szivesen csinálnnék)
izgato pinák ))))))))) !!!!
nagyon szép
győnyőru!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------
teljesen leoffoltad (egymás után 4-5 hsz-el)a testékszerek KÉPES topicot a két-három szavas jelzős szöveges hozzászólásaiddal!
ha ennyire érthetetlen vagy: a topic címében benne van, hogy CSAK KÉPEK! akkor megérdemelsz
1 hetes tiltást + hsz-id és pontjaid törlését!
Extrém ékszerek extrém helyeken.(CSAK KÉPEK!) (1154)
ilyet énis szivesen csinálnnék)
izgato pinák ))))))))) !!!!
nagyon szép
győnyőru!!!!!!!!!!!!!
teljesen leoffoltad (egymás után 4-5 hsz-el)a testékszerek KÉPES topicot a két-három szavas jelzős szöveges hozzászólásaiddal!
ha ennyire érthetetlen vagy: a topic címében benne van, hogy CSAK KÉPEK! akkor megérdemelsz
1 hetes tiltást + hsz-id és pontjaid törlését!
naad, Fucky1986, Szves, AMOIcica, tim-tim, drift76, Monstrooo, zolimaci
--------------------------------------------------------------------------------------------------
képes topicba írt hozzászólásaitok miatt egy-egy nap figyelmeztető tiltást kaptatok
--------------------------------------------------------------------------------------------------
képes topicba írt hozzászólásaitok miatt egy-egy nap figyelmeztető tiltást kaptatok
v8
------------------------------------------
" Sziasztok! 17 éves srác vagyok! ...."
saját bevallásod szerint még nem vagy 18 éves!
nevedet véglegesen tiltottam, de 18 éves korodtól szeretettel várunk vissza!
(problémáddal meg keresd fel a lakóhelyed szerinti háziorvosodat, majd az illetékes szakorvosi rendelőt, vagyis mielőbb fordulj szakorvoshoz!!!)
------------------------------------------
" Sziasztok! 17 éves srác vagyok! ...."
saját bevallásod szerint még nem vagy 18 éves!
nevedet véglegesen tiltottam, de 18 éves korodtól szeretettel várunk vissza!
(problémáddal meg keresd fel a lakóhelyed szerinti háziorvosodat, majd az illetékes szakorvosi rendelőt, vagyis mielőbb fordulj szakorvoshoz!!!)
bumer
-------------------------------------------------------
"Hali ! Én 17 vagyok és a bránerem..."
sajnos egy évet várnod kell, hogy fórumozhass
végleges tiltás+hsz törlése
-------------------------------------------------------
"Hali ! Én 17 vagyok és a bránerem..."
sajnos egy évet várnod kell, hogy fórumozhass
végleges tiltás+hsz törlése
gpityuka
Kérlek ismerd meg a fórumot,s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (jelzőkkel és szmájlikkal) a topicokat.
Nálunk nem csak a téma címre kell reagálni, hanem a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
Kérlek ismerd meg a fórumot,s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (jelzőkkel és szmájlikkal) a topicokat.
Nálunk nem csak a téma címre kell reagálni, hanem a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
mentolostalicska
------------------------------------------------------
a következő zseniális topicokat nyitottad:
BETONKEVERŐ | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 07:01)
BELÉPTÉL IDE? BUZI-E VAGY? | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 06:48)
kinek mennyi az IQ ja? | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 07:05)
ki az, aki próbálta már porszívóval? | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 07:00)
sajnos ezekért a témákért nem kellenek új topicok, hiszen besorolhatnád már létezőkbe:(
néhány magvas hozzászólásod:
lehet nyomni a hülyeséget, vagy persze zárolni ezt a fórumot is. De inkább neeeeeeee
és itt a blogom **** szóljatok hozzá, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert TI számítotok csak igazán
mindenki, aki szereti őket
felmérést végzek a nettársadalom körében
olvasom hát Te vagy itt a hatóság a GGn?
a hatóság én vagyok...véglegesen tiltalak, hozzászólásaidat, topicjaidat töröltem
kérlek, hogy más néven se gyere vissza!
------------------------------------------------------
a következő zseniális topicokat nyitottad:
BETONKEVERŐ | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 07:01)
BELÉPTÉL IDE? BUZI-E VAGY? | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 06:48)
kinek mennyi az IQ ja? | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 07:05)
ki az, aki próbálta már porszívóval? | Nyitotta: mentolostalicska (2008.04.19 07:00)
sajnos ezekért a témákért nem kellenek új topicok, hiszen besorolhatnád már létezőkbe:(
néhány magvas hozzászólásod:
lehet nyomni a hülyeséget, vagy persze zárolni ezt a fórumot is. De inkább neeeeeeee
és itt a blogom **** szóljatok hozzá, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert TI számítotok csak igazán
mindenki, aki szereti őket
felmérést végzek a nettársadalom körében
olvasom hát Te vagy itt a hatóság a GGn?
a hatóság én vagyok...véglegesen tiltalak, hozzászólásaidat, topicjaidat töröltem
kérlek, hogy más néven se gyere vissza!
hztb
(több topicban gyerekjáték hírdetés)
http:***********.hu/game/c.php?uid=64000
(Nézd meg ezt az oldalt megéri.)DD
sorozatos játék oldal hirdetéseid miatt a 24 órás figyelmeztetésedet 1 hetesre szígorítom!
(több topicban gyerekjáték hírdetés)
http:***********.hu/game/c.php?uid=64000
(Nézd meg ezt az oldalt megéri.)DD
sorozatos játék oldal hirdetéseid miatt a 24 órás figyelmeztetésedet 1 hetesre szígorítom!
torres_9
#178 | tegnap 16:56
Hello. 15 éves fiú vagyok és az én problémám az, hogy a faszom tövében és a zacskómon fehér pöttyök vannak. Valaki tudja, hogy mik azok?
Válasz torres_9 hozzászólására:
a honlap 18 éven felülieknek szólt, erről a belépés előtt nyilatkozni is kellett (nem szép dolog hazudni még egy gépnek sem)!
3 év múlva szeretettel várunk vissza, addig feltétlen keress fel egy szakorvost a problémád megoldása érdekében!
#178 | tegnap 16:56
Hello. 15 éves fiú vagyok és az én problémám az, hogy a faszom tövében és a zacskómon fehér pöttyök vannak. Valaki tudja, hogy mik azok?
Válasz torres_9 hozzászólására:
a honlap 18 éven felülieknek szólt, erről a belépés előtt nyilatkozni is kellett (nem szép dolog hazudni még egy gépnek sem)!
3 év múlva szeretettel várunk vissza, addig feltétlen keress fel egy szakorvost a problémád megoldása érdekében!
gabesto
durva, nagyon durva pontvadászat a szex szokások rovatban 8-10 topicban is! (idézlek: " istenkirály naon tuti")
1 hét tiltás + hsz-id és pontjaid törlése!
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (jelzőkkel és szmájlikkal) a topicokat
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásodra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
durva, nagyon durva pontvadászat a szex szokások rovatban 8-10 topicban is! (idézlek: " istenkirály naon tuti")
1 hét tiltás + hsz-id és pontjaid törlése!
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (jelzőkkel és szmájlikkal) a topicokat
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásodra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
Novakeugen
nem az első eset, hogy nem a megfelelő helyen nyilvánítasz véleményt és nem a megfelelő stílusban
végleges tiltás
nem az első eset, hogy nem a megfelelő helyen nyilvánítasz véleményt és nem a megfelelő stílusban
végleges tiltás
Peeweez
--------------------------------------------------
figyelmetlen topicnyitásod miatt egy hét tiltás a kategória admin javaslatára
(mielőtt topicot nyitsz a rendszer felajánlja a hasonló címeket)
--------------------------------------------------
figyelmetlen topicnyitásod miatt egy hét tiltás a kategória admin javaslatára
(mielőtt topicot nyitsz a rendszer felajánlja a hasonló címeket)
szabály módosulás, megerősítés
OFF-topic
témákon kívüliség, sehova sem fér el, túl rövid egy témának...
és nem vitatkozás veszekedés...
Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)
egymás közötti viták, ha kulturált... ha nem, akkor marad a levelezés...(azaz intézzétek magán levelezésben)
Dühöngő szoba (spontán állati ÖNkitörések)
sima ön kitörés, napig gondok, boszúságok és semmi személyes, semmi válaszolgatás, csak a saját bosszúságod (oszd megvelünk)
OFF-topic
témákon kívüliség, sehova sem fér el, túl rövid egy témának...
és nem vitatkozás veszekedés...
Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)
egymás közötti viták, ha kulturált... ha nem, akkor marad a levelezés...(azaz intézzétek magán levelezésben)
Dühöngő szoba (spontán állati ÖNkitörések)
sima ön kitörés, napig gondok, boszúságok és semmi személyes, semmi válaszolgatás, csak a saját bosszúságod (oszd megvelünk)
homepictures
-------------------------------------------------
egy hét tiltás
indok: tiltást nem azért kapsz, mert vitatkozol, és az sem izgat, hogy dokiról mi a véleményed...egyszerűen azért foglak tiltani, mert az elmúlt kb. 3 hónapban a szexoldal témájának megfelelő hozzászólásod nem volt...ha nem tetszik az oldal, akkor ne gyere ide...amit itt művelsz, arra nincs szükségünk
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
-------------------------------------------------
egy hét tiltás
indok: tiltást nem azért kapsz, mert vitatkozol, és az sem izgat, hogy dokiról mi a véleményed...egyszerűen azért foglak tiltani, mert az elmúlt kb. 3 hónapban a szexoldal témájának megfelelő hozzászólásod nem volt...ha nem tetszik az oldal, akkor ne gyere ide...amit itt művelsz, arra nincs szükségünk
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
Roy19
--------------------------------------
felesleges és rossz topicot nyitottál!!!
(maszti, extrém stb.)
s ne indíts feleslegesen topicokat !
előbb tájékozódj, olvasgassál, majd csak utána írj hozzá a fórum témáinak megfelelően hozzászólásokat!
és nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
--------------------------------------
felesleges és rossz topicot nyitottál!!!
(maszti, extrém stb.)
s ne indíts feleslegesen topicokat !
előbb tájékozódj, olvasgassál, majd csak utána írj hozzá a fórum témáinak megfelelően hozzászólásokat!
és nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
gatwader
na ez igen
durva basszus
va 1-1 durva
sz é é p
? ? ?
képes topicokban elkövetett semmitmondó hszek
egy nap figyelmeztető tiltás+hszek törlése
na ez igen
durva basszus
va 1-1 durva
sz é é p
? ? ?
képes topicokban elkövetett semmitmondó hszek
egy nap figyelmeztető tiltás+hszek törlése
dirkschneider /és/ didus8
fórum szex témában (rocker csajoknál) offolás miatt 24 óra figyelmeztető tiltás + hsz-itek törlése (nem csettelünk 5-6 poénos hsz-en keresztül)
kérlek ismerjétek meg a fórumot,
s ne szórjátok tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (jelzőkkel és szmájlikkal) a topicokat
Amennyiben úgy gondoljátok, hogy mégis tudtok rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaitokra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
fórum szex témában (rocker csajoknál) offolás miatt 24 óra figyelmeztető tiltás + hsz-itek törlése (nem csettelünk 5-6 poénos hsz-en keresztül)
kérlek ismerjétek meg a fórumot,
s ne szórjátok tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (jelzőkkel és szmájlikkal) a topicokat
Amennyiben úgy gondoljátok, hogy mégis tudtok rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaitokra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
H Csaba
---------------------------------
rossz helyen és igaztalanul fikáztad az admint!
1 hét tiltás a jutalmad!
---------------------------------
rossz helyen és igaztalanul fikáztad az admint!
1 hét tiltás a jutalmad!