austinka
---------------
""""""""""""
gyapoth[ADMIN]
austinka(Szerintem ausdinka ):Budapesti párkeresök!Ime: beválalos fiatal lányt keresek
14-22 éves korig14-töl!!!
"""""""""""
végleges tiltás indok: ha nagy korúként keresel az büntet, illetve ha 18 alatti ként akkor meg 18+ oldalon vagy.
---------------
""""""""""""
gyapoth[ADMIN]
austinka(Szerintem ausdinka ):Budapesti párkeresök!Ime: beválalos fiatal lányt keresek
14-22 éves korig14-töl!!!
"""""""""""
végleges tiltás indok: ha nagy korúként keresel az büntet, illetve ha 18 alatti ként akkor meg 18+ oldalon vagy.
Sexxy_boy
----------------------------------------------------
két topicban is durva beszólásod és sértegetésed volt az egyik fórumozó társadra!
nem buzizunk (mint sértő jelzőt nem használjuk), és nem anyázunk!
1 hét gondolkodási időd van arra, hogy átgondold fórumozási szokásaidat, és stílusodat, amin szerintem változtatni kellene, hogy itt el tudjunk fogadni!
1 hét tiltás!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
két topicban is durva beszólásod és sértegetésed volt az egyik fórumozó társadra!
nem buzizunk (mint sértő jelzőt nem használjuk), és nem anyázunk!
1 hét gondolkodási időd van arra, hogy átgondold fórumozási szokásaidat, és stílusodat, amin szerintem változtatni kellene, hogy itt el tudjunk fogadni!
1 hét tiltás!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
frajk
--------------------------------------------------
ez nem fórumozás:
szia tetszik nagyon puszilnam
szia tetszik nagyon
lanyka vegyel fel msn re en is imadom a sexetttt
szia szilvia en ismerkednék velled
van elerhetöseged
szia ismerkednek velled
szia ausztika ismerkednek velle
szia mucli en be valallak teged
+ még néhány emailcímes hsz
és ennek nagy része a szex kategóriás topicban volt
egy hét figyelmeztető tiltás+ hszek törlése
--------------------------------------------------
ez nem fórumozás:
szia tetszik nagyon puszilnam
szia tetszik nagyon
lanyka vegyel fel msn re en is imadom a sexetttt
szia szilvia en ismerkednék velled
van elerhetöseged
szia ismerkednek velled
szia ausztika ismerkednek velle
szia mucli en be valallak teged
+ még néhány emailcímes hsz
és ennek nagy része a szex kategóriás topicban volt
egy hét figyelmeztető tiltás+ hszek törlése
Dodi_59
---------------------------------------------------
duplikált topic indítása miatt (pedig a rendszer figyelmeztet)---> "Legénybúcsú"
24 óra figyelmeztető tiltás!
duplikált topic indítása miatt (pedig a rendszer figyelmeztet)---> "Legénybúcsú"
24 óra figyelmeztető tiltás!
odri, tryo
"Hármas szex társkereső-férfi beszállóval" topicos vitatkozásotok miatt egy-egy nap figyelmeztető tiltást adtam
Amennyiben úgy gondoljátok, hogy mégis tudtok rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaitokra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba titeket
"Hármas szex társkereső-férfi beszállóval" topicos vitatkozásotok miatt egy-egy nap figyelmeztető tiltást adtam
Amennyiben úgy gondoljátok, hogy mégis tudtok rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaitokra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba titeket
Dante33
ügyesen szétoffoltad a képes topicokat!
pedig oda van írva a címekhez, hogy CSAK KÉPEK!
1 hét tiltás + összes semmitmondó és jelzős pontvadász hsz-ed és pontjaid törlése!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, és nem offolod a képes topicokat, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
ügyesen szétoffoltad a képes topicokat!
pedig oda van írva a címekhez, hogy CSAK KÉPEK!
1 hét tiltás + összes semmitmondó és jelzős pontvadász hsz-ed és pontjaid törlése!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, és nem offolod a képes topicokat, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
Katicika
---------------
Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
még mindig érvénybe van önre a szobából való kitiltás kérem tartsa be.
egy nap figyelmeztető tiltás
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni oda, fordulj tom1019 -hez, bizalommal, de 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
---------------
Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
még mindig érvénybe van önre a szobából való kitiltás kérem tartsa be.
egy nap figyelmeztető tiltás
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni oda, fordulj tom1019 -hez, bizalommal, de 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
Grosswardein
-------------------
moderálás nem megfelelő helyen valló bírálása 1 nap figyelmeztető tiltás, téma a témáért van.
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
-------------------
moderálás nem megfelelő helyen valló bírálása 1 nap figyelmeztető tiltás, téma a témáért van.
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
vadaszkutya74
képes topicok offolása miatt 1 hét tiltás + hsz-id és pontjaid törlése!
Legközelebb véglegesre tiltalak, ha nem hagyod abba áldásos tevékenységedet!
képes topicok offolása miatt 1 hét tiltás + hsz-id és pontjaid törlése!
Legközelebb véglegesre tiltalak, ha nem hagyod abba áldásos tevékenységedet!
Zo1i #1| ma 15:03
Fiatal fiúk dugnak 20-as-50-es nőket, és felnőtt férfiak tini lányokat!
Küldjetek képeket!
Zo1i
rossz topic nyitás (hasonló is van)!
fiatalkorúakról (tinikről- 18 év alattiakról) nem lehet képeket berakni!
nyilatkozz a korodról "büntetőjogi felelősséged tudatában", különben véglegesre tiltani kell a neved mögötti felhasználót!
amennyiben fiatalkorú vagy (18 év alatti), nagykorúságodig ne látogasd az oldat, ne írj bele!
utána szeretettel várunk!
1 heted van a korrekt válasz adásra, azaz 1 hét tiltás!
Fiatal fiúk dugnak 20-as-50-es nőket, és felnőtt férfiak tini lányokat!
Küldjetek képeket!
Zo1i
rossz topic nyitás (hasonló is van)!
fiatalkorúakról (tinikről- 18 év alattiakról) nem lehet képeket berakni!
nyilatkozz a korodról "büntetőjogi felelősséged tudatában", különben véglegesre tiltani kell a neved mögötti felhasználót!
amennyiben fiatalkorú vagy (18 év alatti), nagykorúságodig ne látogasd az oldat, ne írj bele!
utána szeretettel várunk!
1 heted van a korrekt válasz adásra, azaz 1 hét tiltás!
zsozs70
Nagyon pikáns nudi képek.(CSAK KÉPEK!) | Nyitotta: nudi (2007.10.23 12:06)
zsozs70 #35| ma 10:35
a nők megnézik egymás punciát a strandon hogy kinek hogy van borotválva??
tudom, hogy nincs értelme tiltani téged, mert sötét vagy, mint az éjszaka, és tudom, hogy megígértem, hogy törölni fogom a bugyuta vagy nem odaillő hszeidet...de a képes topic kivétel!
egy nap figyelmeztető tiltás a képes topicba írt hszed miatt
Nagyon pikáns nudi képek.(CSAK KÉPEK!) | Nyitotta: nudi (2007.10.23 12:06)
zsozs70 #35| ma 10:35
a nők megnézik egymás punciát a strandon hogy kinek hogy van borotválva??
tudom, hogy nincs értelme tiltani téged, mert sötét vagy, mint az éjszaka, és tudom, hogy megígértem, hogy törölni fogom a bugyuta vagy nem odaillő hszeidet...de a képes topic kivétel!
egy nap figyelmeztető tiltás a képes topicba írt hszed miatt
nagyfarkujoe
nem kell kérni senkinek!
Palotás Petránál "művészi" mocskolódó hsz-id miatt
1 héttel jutalmazlak + hsz-det és pontjaidat törlöm!
a téma Admin udvarias felhívására a te módszereddel nem szabad, és nem is érdemes úgy reagálni, ha valóban fórumozni jöttél az oldalra!
nem kell kérni senkinek!
Palotás Petránál "művészi" mocskolódó hsz-id miatt
1 héttel jutalmazlak + hsz-det és pontjaidat törlöm!
a téma Admin udvarias felhívására a te módszereddel nem szabad, és nem is érdemes úgy reagálni, ha valóban fórumozni jöttél az oldalra!
busty
figyelmetlen topicnyitás miatt egy hét tiltást kaptál
figyelmetlen topicnyitás miatt egy hét tiltást kaptál
Magdi85
------------------------------------------------
kategória Admin javaslatára 1 hét tiltás + hsz-id törlese !
kérlek ismerd meg a fórumot
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzéseiddel (jelzőiddel) a topicokat
nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolodni abba!
a CSAK KÉPES topicokat meg ne offold tele rövid semmitmondó szöveges hsz-del!
------------------------------------------------
kategória Admin javaslatára 1 hét tiltás + hsz-id törlese !
nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolodni abba!
a CSAK KÉPES topicokat meg ne offold tele rövid semmitmondó szöveges hsz-del!
Andicika
-------------------------------------------------
kategória Admin javaslatára 1 hét tiltás!
a CSAK KÉPES topicokat meg ne piszkold tele rövid semmitmondó betűkkel!
-------------------------------------------------
kategória Admin javaslatára 1 hét tiltás!
a CSAK KÉPES topicokat meg ne piszkold tele rövid semmitmondó betűkkel!
zo1i
-----------
gyapoth[VIP][ADMIN]
Nos itt is vagyok!zo1i forumozonk 24 pihijét KÖVETELI mert duplikált topic nyitás,illetve a kinai csajok topicnak megnyitásáért,nem azért amiért megnyitotta,hanem mert ami nagy ramazurit ott csinált!
kategória admin javaslatára, egy nap figyelmeztetést kaptál
-----------
gyapoth[VIP][ADMIN]
Nos itt is vagyok!zo1i forumozonk 24 pihijét KÖVETELI mert duplikált topic nyitás,illetve a kinai csajok topicnak megnyitásáért,nem azért amiért megnyitotta,hanem mert ami nagy ramazurit ott csinált!
kategória admin javaslatára, egy nap figyelmeztetést kaptál
Isu007
MSN-Webkamerás szex!
Isu007 #4176 | ma 12:04
Sziasztok!17éves sportos srácc vagyok beválalos de nem sex örült mint más olyan lányokal szeretnék kamerázni akik hordanak biciklis rövid nacit és láthatnám őket benne természetesen én is visszonoznám ezt cimem *******.com webcam,mikrofon van.
17 évesen nem látogathatod az oldalt...egy év múlva gyere vissza:MmePrune
végleges tiltás
MSN-Webkamerás szex!
Isu007 #4176 | ma 12:04
Sziasztok!17éves sportos srácc vagyok beválalos de nem sex örült mint más olyan lányokal szeretnék kamerázni akik hordanak biciklis rövid nacit és láthatnám őket benne természetesen én is visszonoznám ezt cimem *******.com webcam,mikrofon van.
17 évesen nem látogathatod az oldalt...egy év múlva gyere vissza:MmePrune
végleges tiltás
egyremegy
egyelőre csak egy szóbeli figyelmeztetést helyezek el...csak itt...csak most...csak neked
megnéztem a hszeidet, és azért nem kapsz tiltást, mert van néhány érdemi...de kérlek, hogy tartózkodj az egy soros, egy mondatos vélemények kinyilvánításától
egyelőre csak egy szóbeli figyelmeztetést helyezek el...csak itt...csak most...csak neked
megnéztem a hszeidet, és azért nem kapsz tiltást, mert van néhány érdemi...de kérlek, hogy tartózkodj az egy soros, egy mondatos vélemények kinyilvánításától
nagyeflaci
------------------------------------------------------
figyelmetlen topicnyitás miatt, a kategória admin javaslatára egy nap figyelmeztető tiltást kaptál
------------------------------------------------------
figyelmetlen topicnyitás miatt, a kategória admin javaslatára egy nap figyelmeztető tiltást kaptál
petting
kategória Admin javaslatára 24 óra figyelmeztető tiltás!
a CSAK KÉPES topicokat meg ne pettingeld tele rövid semmitmondó szöveges hsz-del!
kategória Admin javaslatára 24 óra figyelmeztető tiltás!
a CSAK KÉPES topicokat meg ne pettingeld tele rövid semmitmondó szöveges hsz-del!