laca111
----------------------------------------------------
szájába verés.
fejre verés
punciba verés
gagyi
a fórumozás nem ebből áll...ennél több, és érdemibb mondanivalót várunk
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
szájába verés.
fejre verés
punciba verés
gagyi
a fórumozás nem ebből áll...ennél több, és érdemibb mondanivalót várunk
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba
tottik
--------------
Téma: Angelina Crow (képek és minden, amit tudni kell róla)
Hozzászólás ideje: 2007.12.20 22:36:14
Szöveg: szép nőcske
előtte figyelmeztetek mindenkit, hogy tartózkodjatok az ilyen egy sorsoktól.
kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzéseiddel (jelzőiddel).
nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma vonalát tovább vive bekapcsolodni abba!
--------------
Téma: Angelina Crow (képek és minden, amit tudni kell róla)
Hozzászólás ideje: 2007.12.20 22:36:14
Szöveg: szép nőcske
előtte figyelmeztetek mindenkit, hogy tartózkodjatok az ilyen egy sorsoktól.
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzéseiddel (jelzőiddel).
nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma vonalát tovább vive bekapcsolodni abba!
churs
-----------------------------------------------------
Pénisz: mennyi az átlag? | Nyitotta: rilu (2004.09.13 18:41)
jó napot én csak 12 éves vagyok de kis korom ban egyenes volt a péniszem.Most meg görbe de attol félek hogy müteni kell ezt szeretném meg kérdezni hohy müteni kell?
sajnos 12 évesen még nem tartózkodhatsz ezen az oldalon...végleges tiltás
-----------------------------------------------------
Pénisz: mennyi az átlag? | Nyitotta: rilu (2004.09.13 18:41)
jó napot én csak 12 éves vagyok de kis korom ban egyenes volt a péniszem.Most meg görbe de attol félek hogy müteni kell ezt szeretném meg kérdezni hohy müteni kell?
sajnos 12 évesen még nem tartózkodhatsz ezen az oldalon...végleges tiltás
apasy[VIP]
--------------------------------------------------
a VIP tagságod megmentett egy tiltástól, de ha nem hagyod abba a semmitmondó és reklámozó hsz-id gyártását (vagy 6-8 topicban), akkor legközelebb tiltalak! (most csak a pontgyüjtőgetős hsz-det töröltem!)
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzéseiddel (jelzőiddel) és önreklámjaiddal a topicokat!
a VIP tagságod megmentett egy tiltástól, de ha nem hagyod abba a semmitmondó és reklámozó hsz-id gyártását (vagy 6-8 topicban), akkor legközelebb tiltalak! (most csak a pontgyüjtőgetős hsz-det töröltem!)
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzéseiddel (jelzőiddel) és önreklámjaiddal a topicokat!
laciszabi
ggsgsbbb
------------------------------------------------
ilyen és hasonló hsz-ek miatt 1 hét tiltás!
s ne szórd tele egy értelmetlen megjegyzéseiddel (betűiddel) a topicokat!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
ggsgsbbb
ilyen és hasonló hsz-ek miatt 1 hét tiltás!
s ne szórd tele egy értelmetlen megjegyzéseiddel (betűiddel) a topicokat!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
MELINDA30
-------------------------------------------------
rossz bemutatkozás!
egyenlőre nem törlöm a hsz-det, hogy mindenki láthassa okulásképpen, de
1 hétre tiltalak!
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzéseiddel (jelzőiddel) a topicokat!
rossz bemutatkozás!
egyenlőre nem törlöm a hsz-det, hogy mindenki láthassa okulásképpen, de
1 hétre tiltalak!
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzéseiddel (jelzőiddel) a topicokat!
Pisti67
---------------------------------------------------
kategória admin javaslatára egy hét tiltás...mellesleg láttam a hszeidet...megérdemled
kategória admin javaslatára egy hét tiltás...mellesleg láttam a hszeidet...megérdemled
Nagyon pikáns nudi képek | Nyitotta: nudi (2007.10.23 12:06)
gfkj #31 | ma 16:38
ouhhhhhhhh hkjhkhlkh llgztzufzufkj kjfkfkgkhg kjhg ghgl lkhkj
gfkj #30 | ma 16:38
éiiouiuiou
gfkj
!
ez nálam nevestűl és hsz-estűl
véglegestűl tiltás!
ilyen fórumozókra nincs szükség!
gfkj #31 | ma 16:38
ouhhhhhhhh hkjhkhlkh llgztzufzufkj kjfkfkgkhg kjhg ghgl lkhkj
gfkj #30 | ma 16:38
éiiouiuiou
gfkj
!
ez nálam nevestűl és hsz-estűl
véglegestűl tiltás!
ilyen fórumozókra nincs szükség!
bolfinger
felesleges topic nyitás miatt 1 nap figyelmeztető tiltás!
különben a témád a Goldengay-ben megtalálható, és oda is való! (balra fent a legfelső sorban kiválaszthatod a megfelelő oldalt!)
ez egy heteró oldal (ezt a jövőben ne felejtsd el)!
felesleges topic nyitás miatt 1 nap figyelmeztető tiltás!
különben a témád a Goldengay-ben megtalálható, és oda is való! (balra fent a legfelső sorban kiválaszthatod a megfelelő oldalt!)
ez egy heteró oldal (ezt a jövőben ne felejtsd el)!
Bibendum
Téma: Cumizás| ma 10:15
ezek aztán szeretik a faszt
Téma: Goth lányok| ma 10:12
nagyon frankók!
Téma: Koleszos csajok képei| ma 09:54
még jó,hogy én is voltam koleszos
Téma: Nagy kisajkak| ma 09:51
hát ezek nem piskóták
Bibendum!
képes topicok offolása, valamint a korábbi hsz-id ponvadászgyanúja miatt 1 hét tiltás! + hsz-id és pontjaid törlése!
Téma: Cumizás| ma 10:15
ezek aztán szeretik a faszt
Téma: Goth lányok| ma 10:12
nagyon frankók!
Téma: Koleszos csajok képei| ma 09:54
még jó,hogy én is voltam koleszos
Téma: Nagy kisajkak| ma 09:51
hát ezek nem piskóták
Bibendum!
képes topicok offolása, valamint a korábbi hsz-id ponvadászgyanúja miatt 1 hét tiltás! + hsz-id és pontjaid törlése!
zsuzska77
nem kell a cigi: se előtte, se közben, se utána, sosem!!
nem egy rossz dolog, de valóban meg kell szokni. eleinte érzékenyen érinti az ember lányát!
de jó leizzadni.....
érdekes dolog, de nem elitélendő!
húúú én hányszor álmodom, hogy kurva vagyok! az olyan izgató.
én is megnézem a 911-et!
a sorozatos egymondatos hszeid jutalma egy nap figyelmeztető tiltás
nem kell a cigi: se előtte, se közben, se utána, sosem!!
nem egy rossz dolog, de valóban meg kell szokni. eleinte érzékenyen érinti az ember lányát!
de jó leizzadni.....
érdekes dolog, de nem elitélendő!
húúú én hányszor álmodom, hogy kurva vagyok! az olyan izgató.
én is megnézem a 911-et!
a sorozatos egymondatos hszeid jutalma egy nap figyelmeztető tiltás
Katicika !
velem rábasztál!
Most van az, hogy meguntalak, és indítok 1 hetes tiltással, ha eljutsz a véglegesre, akkor az életbe soha amíg itt fórumozok nem jösz vissza, és nem kérek meg senkit, hogy visszaengedjen! OFF neked 1 hétre!
További bünti, hogy átnézem a kétnapos ténykedésedet (mert kihasználtad távollétemet) és törlök minden olyan (szubjektíven) hsz-det, ami nekem nem szimpatikus!
--------------------------------------------
Indoklás:
- nappali offolása, és fórumozótársaid provkálása
- OFF topicban veszekedés provokálása (vazi is célzott rá!)
- többit nem sorolom, semmi értelme...gondolkodjál, vagy vegyed be időben a gyógyóidat mielőtt géphez ülsz!
További büntetésed:
Addig minden hsz-det (1 hét után is) törölni fogok a nappaliból, amíg nem tanulod meg, hogyan kell normálisan beilleszkedni egy közösségbe!
velem rábasztál!
Most van az, hogy meguntalak, és indítok 1 hetes tiltással, ha eljutsz a véglegesre, akkor az életbe soha amíg itt fórumozok nem jösz vissza, és nem kérek meg senkit, hogy visszaengedjen! OFF neked 1 hétre!
További bünti, hogy átnézem a kétnapos ténykedésedet (mert kihasználtad távollétemet) és törlök minden olyan (szubjektíven) hsz-det, ami nekem nem szimpatikus!
--------------------------------------------
Indoklás:
- nappali offolása, és fórumozótársaid provkálása
- OFF topicban veszekedés provokálása (vazi is célzott rá!)
- többit nem sorolom, semmi értelme...gondolkodjál, vagy vegyed be időben a gyógyóidat mielőtt géphez ülsz!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
További büntetésed:
Addig minden hsz-det (1 hét után is) törölni fogok a nappaliból, amíg nem tanulod meg, hogyan kell normálisan beilleszkedni egy közösségbe!
pisti67
----------------------------------------------
gyapoth admin javaslatára egy nap figyelmeztető tiltás+hszek törlése
----------------------------------------------
gyapoth admin javaslatára egy nap figyelmeztető tiltás+hszek törlése
kiro021
DrAnthony admin javaslatára (figy.felhív.#1665) egy nap figyelmeztető tiltás+ hszek törlése
DrAnthony admin javaslatára (figy.felhív.#1665) egy nap figyelmeztető tiltás+ hszek törlése
Gazdy79, mkj
--------------------
Gazdy79 | 2007.12.13
nem rossz
mkj | 2007.12.13
baszunk
MSN-Webkamerás szex! topic offolása
1 nap figyelmeztető tiltás!
--------------------
Gazdy79 | 2007.12.13
nem rossz
mkj | 2007.12.13
baszunk
MSN-Webkamerás szex! topic offolása
1 nap figyelmeztető tiltás!
laszlo540304 és duvelcarlos
-----------------------------------------
ne offoljátok a szöveges megjegyzéseitekkel a képes topicokat: 1 nap figyelmeztető tiltás!
-----------------------------------------
ne offoljátok a szöveges megjegyzéseitekkel a képes topicokat: 1 nap figyelmeztető tiltás!
Tommy Lee #463| tegnap 22:57
nyuljani, te kajak hülye vagy, előbb tanuld meg az írásjeleket és helyesen írni se volna nagy hátrány.
Tommy Lee
ezért a beszólásodért 1 hét tiltás jár!
a fórumban nem a hejesirás a lényeg, hanem a TARTALOM!
Helyesírási hibákat máshol javíts, főleg ilyen stilusban!
nyuljani, te kajak hülye vagy, előbb tanuld meg az írásjeleket és helyesen írni se volna nagy hátrány.
![gun](images/smilies/gun.gif)
![levele](images/smilies/levele.gif)
Tommy Lee
ezért a beszólásodért 1 hét tiltás jár!
a fórumban nem a hejesirás a lényeg, hanem a TARTALOM!
Helyesírási hibákat máshol javíts, főleg ilyen stilusban!
szopinyalidugi
-------------------------------------------------------
most hirtelen nem emlékszem, hogy 14 éves vagy és 13 cmes a farkad, vagy 13 éves vagy, és 14 cmes a farkad...jelentősége nincs nagy...a rád vonatkozó részeket húzd alá a monitorodon
a.,végleges tiltás, mert 14 éves vagy...gyere vissza 4 év múlva
b.,végleges tiltás, mert 13 éves vagy...gyere vissza 5 év múlva
-------------------------------------------------------
most hirtelen nem emlékszem, hogy 14 éves vagy és 13 cmes a farkad, vagy 13 éves vagy, és 14 cmes a farkad...jelentősége nincs nagy...a rád vonatkozó részeket húzd alá a monitorodon
a.,végleges tiltás, mert 14 éves vagy...gyere vissza 4 év múlva
b.,végleges tiltás, mert 13 éves vagy...gyere vissza 5 év múlva
feri6668
---------------------------------------------
pontgyüjtögetésre utaló hsz-id és a képes topicok offolása miatt
1 hét tiltás + mai hsz-id törlése!
---------------------------------------------
pontgyüjtögetésre utaló hsz-id és a képes topicok offolása miatt
1 hét tiltás + mai hsz-id törlése!
Twoinone
előzetes figyelmeztetések után, és azok ellenére duplikát topicot nyitottál!
1 hét tiltás
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra és topicnyitásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba
előzetes figyelmeztetések után, és azok ellenére duplikát topicot nyitottál!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
1 hét tiltás
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra és topicnyitásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba