herekolbi
-----------------------------------------------------
képes topicokban írott hszek, és az egyéb topicokban berakott egy soros okosságok miatt egy nap figyelmeztető tiltás
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 24 óra múlva várunk vissza a fórumba.
képes topicokban írott hszek, és az egyéb topicokban berakott egy soros okosságok miatt egy nap figyelmeztető tiltás
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 24 óra múlva várunk vissza a fórumba.
gunners90
---------------------------------------------------
gunners90 #82| ma 08:15
Aki szereti a fiatal fiukat, az írjon, én 17 é fiu vagyok, Tapaztalt lányok írjatok. Csóóók. ***-007@freemail.hu
mivel 17 éves vagy ezen az oldalon nem lehetsz
végleges tiltás
gunners90 #82| ma 08:15
Aki szereti a fiatal fiukat, az írjon, én 17 é fiu vagyok, Tapaztalt lányok írjatok. Csóóók. ***-007@freemail.hu
mivel 17 éves vagy ezen az oldalon nem lehetsz
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
végleges tiltás
stilo2003
------------------------------------------------
felesleges és duplikált topic nyitás miatt 24 óra tiltás!
felesleges és duplikált topic nyitás miatt 24 óra tiltás!
Atteragic
---------------------------------------------------------------------
Durva pontgyűjtögetős hsz-eidet kitöröltem...
Az egy soros hozzászólások,
semmi érdemi mondanivalóval nem tekinthetők fórumozásnak!
1 hét tiltás a "jutalmad"!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.
---------------------------------------------------------------------
Durva pontgyűjtögetős hsz-eidet kitöröltem...
Az egy soros hozzászólások,
semmi érdemi mondanivalóval nem tekinthetők fórumozásnak!
1 hét tiltás a "jutalmad"!
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.
kkarii
képes topicokba írt hszek és a többi egy soros miatt egy nap figyelmeztető tiltást kaptál
képes topicokba írt hszek és a többi egy soros miatt egy nap figyelmeztető tiltást kaptál
huszka88
az atom jó játékodhoz kapsz egy hét játékidőt
az atom jó játékodhoz kapsz egy hét játékidőt
![smile](images/smilies/smile.gif)
gabesz787
--------------------------------------------------------
ahha, úgy ám, és hasonló elmés hszek miatt egy nap tiltás+ hszek törlése
--------------------------------------------------------
ahha, úgy ám, és hasonló elmés hszek miatt egy nap tiltás+ hszek törlése
schumacher66
mivel schumacher67 néven regisztrált a fórumozó, ezért a fenti nevet véglegesen tiltottam
mivel schumacher67 néven regisztrált a fórumozó, ezért a fenti nevet véglegesen tiltottam
Atteragic
pontgyűjtögetős gyanús hszeidet kitöröltem...az egy soros hozzászólások semmi érdemi mondanivalóval nem tekinthetők fórumozásnak
egy nap figyelmeztető tiltás
pontgyűjtögetős gyanús hszeidet kitöröltem...az egy soros hozzászólások semmi érdemi mondanivalóval nem tekinthetők fórumozásnak
egy nap figyelmeztető tiltás
MSN-Webkamerás szex! | Nyitotta: Slimshadyyy (2005.07.20 12:43) topicban
beírt hsz-ek miatt az alábbi nicneveket tiltottam 1 hétre + a hsz-ek törtése!:
meg kellene érteni a topic célját és csak utána beleírkálni!
----------------------------------------------------------------------
kölyök2[VIP] #3293 | ma 03:35
király
Ditte #3291 | ma 01:46
jo
-----------------------------------------------------------------------------------
Lewy1825 #3287 | 2007.06.21
hali lányok.van itt valaki?
téged csak figyelmeztetlek a sok hasonló hsz-ed miatt!(elég beírni az elérhetőségedet és utána várj türelemmel, nem erőszak a disznótorr, vagy rádkattannak v. nem, de ne erőltesd a dolgott, ne légy erőszakos, az általában senkinél sem jön be!)4-5 felesleges hsz-det töröltem
beírt hsz-ek miatt az alábbi nicneveket tiltottam 1 hétre + a hsz-ek törtése!:
meg kellene érteni a topic célját és csak utána beleírkálni!
----------------------------------------------------------------------
kölyök2[VIP] #3293 | ma 03:35
király
Ditte #3291 | ma 01:46
jo
-----------------------------------------------------------------------------------
Lewy1825 #3287 | 2007.06.21
hali lányok.van itt valaki?
téged csak figyelmeztetlek a sok hasonló hsz-ed miatt!(elég beírni az elérhetőségedet és utána várj türelemmel, nem erőszak a disznótorr, vagy rádkattannak v. nem, de ne erőltesd a dolgott, ne légy erőszakos, az általában senkinél sem jön be!)4-5 felesleges hsz-det töröltem
zs0lt33
-------------------------------------------------------------------
admin drasztikus kritizálása miatt (kismalacnál, amatőröknél) 1 hét tiltás
(senkit nem tiltanak ok nélkül, ha megfelelő hangnemben szól hozzá a rovatokhoz, és a hsz-i nem utalnak pontgyűjtögetésre!)
-------------------------------------------------------------------
admin drasztikus kritizálása miatt (kismalacnál, amatőröknél) 1 hét tiltás
(senkit nem tiltanak ok nélkül, ha megfelelő hangnemben szól hozzá a rovatokhoz, és a hsz-i nem utalnak pontgyűjtögetésre!)
ADMINISZTRÁTOR[VIP] Téma: érdekli a lányokat az msn-szex? | ma 05:44
szeretném ha megnéznél.
ADMINISZTRÁTOR[VIP] Téma: Maszti nyílvános helyen | 2007.06.14
msnen énis kiprobálnám.
eggy csaj előtt énis verném.
ADMINISZTRÁTOR Téma: Igéző női tekintetek | 2006.11.12
prrrr
hello!
--------------------------------------------------------------------------------
ADMINISZTRÁTOR[VIP]
Visszanéztem eddigi alkotásaidat!
Eleddig semmi érdemleges hozzászólásod nem volt a csatakiáltásaidon és a tőmondatos beszólásaidon kívül!
Ezért 24 órát kapsz, hogy eldöntsd, ha fórumozni akarsz, akkor komolyan is gondolod azt, vagy csak pontgyüjtőgetőst játszol.
Ha VIP tag vagy illene tudnod az alapvető "iratlan szabályainkat"!
Még egy tanács a nicnév választásod sem túl szerencsés (megtévesztő
, ezért javaslom, ha a VIP tagságod előnyeit kihasználtad cseréld le egy normális névre (újból regisztrálnod kell magadat) és kezdj hozzá érdemben hozzászólni és beilleszkedni a fórum "kis", de nagy látogatottságú közösségébe!
1 nap figyelmeztető tiltás + hsz-id törlése!
szeretném ha megnéznél.
msnen énis kiprobálnám.
eggy csaj előtt énis verném.
prrrr
hello!
--------------------------------------------------------------------------------
ADMINISZTRÁTOR[VIP]
Visszanéztem eddigi alkotásaidat!
Eleddig semmi érdemleges hozzászólásod nem volt a csatakiáltásaidon és a tőmondatos beszólásaidon kívül!
Ezért 24 órát kapsz, hogy eldöntsd, ha fórumozni akarsz, akkor komolyan is gondolod azt, vagy csak pontgyüjtőgetőst játszol.
Ha VIP tag vagy illene tudnod az alapvető "iratlan szabályainkat"!
Még egy tanács a nicnév választásod sem túl szerencsés (megtévesztő
![wink](images/smilies/wink.gif)
1 nap figyelmeztető tiltás + hsz-id törlése!
Rambika14 #4483 | ma 22:42
helloka!
vki soproni ha erre téved...de sürgősen kéne...merre van sopronban sex shop??? megköszönném...
(és még vagy 3-4 topicban)
----------------------------------------------------------
Rambika14
VAN HELP topic!
Miért kell a kezedügyébe kerölő topicokat ezzel offolnod?
van 24 órád arra, hogy ezen elgondolkozz! (1 nap tiltás + hsz-id törlése!
(kérésedet, kérdésedet, SOS-det beillesztem a helyére!)
helloka!
vki soproni ha erre téved...de sürgősen kéne...merre van sopronban sex shop??? megköszönném...
(és még vagy 3-4 topicban)
----------------------------------------------------------
Rambika14
VAN HELP topic!
Miért kell a kezedügyébe kerölő topicokat ezzel offolnod?
van 24 órád arra, hogy ezen elgondolkozz! (1 nap tiltás + hsz-id törlése!
(kérésedet, kérdésedet, SOS-det beillesztem a helyére!)
jack_spicer
----------------------------------------------------
tini szex topic nyitása miatt egy nap figyelmeztető tiltás
tini szex topic nyitása miatt egy nap figyelmeztető tiltás
csiksomlyo #1206 | ma 22:43
hali hali hali
-------------------------------------------------
csiksomlyo!
A Képtár nem erre, és nem saját magad hirdetésére való!
24 óra figyelmeztető tiltás + hsz-id törlése!
hali hali hali
csiksomlyo!
A Képtár nem erre, és nem saját magad hirdetésére való!
24 óra figyelmeztető tiltás + hsz-id törlése!
scor66
a fórumozás nem azt jelenti, hogy teleírod az összes topicot egy soros hsz-ekkel
ráadásul egy napon belül két hasonló topicba is írsz (bár ezért köszönet jár, mert legalább fagyaszthattam a férfi fanszőrzetes duplát)
próbálj meg bekapcsolódni a témákba, és érdemi hozzászólásokat írj
egy nap figyelmeztető tiltás+hszeid törlése
a fórumozás nem azt jelenti, hogy teleírod az összes topicot egy soros hsz-ekkel
ráadásul egy napon belül két hasonló topicba is írsz (bár ezért köszönet jár, mert legalább fagyaszthattam a férfi fanszőrzetes duplát)
próbálj meg bekapcsolódni a témákba, és érdemi hozzászólásokat írj
egy nap figyelmeztető tiltás+hszeid törlése
arambaro
dupla topic nyitása, és az adminokkal szembeni negatív megnyilvánulásod miatt egy hét tiltást kaptál
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, és topic nyitásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.
dupla topic nyitása, és az adminokkal szembeni negatív megnyilvánulásod miatt egy hét tiltást kaptál
Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, és topic nyitásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.
Amatőrfilm! | Nyitotta: zse00 (2007.06.18 22:50)
---------------------------------------------------------------------------
zse00
Nem a fórumba való felesleges topic nyitás miatt 1 hét tiltás!
---------------------------------------------------------------------------
zse00
Nem a fórumba való felesleges topic nyitás miatt 1 hét tiltás!
nafere
Pénisz: mennyi az átlag? | Nyitotta: rilu
nafere #2840| ma 08:01
Csá!Én 16 vagyok és 12cm hosszú és 3cm vastag ez jó???
ezt az oldalt 18 éven felüliek használhatják...végleges tiltás
Pénisz: mennyi az átlag? | Nyitotta: rilu
nafere #2840| ma 08:01
Csá!Én 16 vagyok és 12cm hosszú és 3cm vastag ez jó???
ezt az oldalt 18 éven felüliek használhatják...végleges tiltás
kispárna
--------------------------------------------------------------------
Legutóbb a képes topicokat cseszted szét (gyapoth admin figyelmeztetett is érte!),
most pedig semmitmondó hsz-del offolod a fórumot!
Csak érdemben szólj hozzá, vagy sehogy, illetve olvasd a fórumot, és amennyiben tartalmasan is tudsz véleményt nyilvánítani, akkor, és csak akkor írj!
1 hét tiltás + hsz-id törlése, pontjaid megvonása!
------------------------------------------------------------------------------
Előzmény:
kispárna Téma: Szeplős csajok | 2007.06.14
Senkit sem érdekel a hsz-ed!Ez képes topic!képeket rakj fel!3 semmitmondo hsz-ed töröltem,még egy ilyen és mész pihenni!Gyapoth(ADMIN)
--------------------------------------------------------------------
Legutóbb a képes topicokat cseszted szét (gyapoth admin figyelmeztetett is érte!),
most pedig semmitmondó hsz-del offolod a fórumot!
Csak érdemben szólj hozzá, vagy sehogy, illetve olvasd a fórumot, és amennyiben tartalmasan is tudsz véleményt nyilvánítani, akkor, és csak akkor írj!
1 hét tiltás + hsz-id törlése, pontjaid megvonása!
------------------------------------------------------------------------------
Előzmény:
kispárna Téma: Szeplős csajok | 2007.06.14
Senkit sem érdekel a hsz-ed!Ez képes topic!képeket rakj fel!3 semmitmondo hsz-ed töröltem,még egy ilyen és mész pihenni!Gyapoth(ADMIN)