Próbálj ta lán kicsit pikánsabb poénokat elsütni, dícsérdmeg néha.
(Ez egy válasz TheMiz üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:13
Én elég sokszor elképzeltem már, velem mindig nagyon kedves, néha túlzottan is, az olyan témájú poénjaimon mindig nevet, elég sűrűn beszélnek ki a párommal és a szexuális dolgokról is érdeklődik... Még mindig nagyon fiatalos és jó teste van, remélem kiderűl egyszer egy egyértelmű jelből, hogy benne lenne-e...
Én elég sokszor elképzeltem már, velem mindig nagyon kedves, néha túlzottan is, az olyan témájú poénjaimon mindig nevet, elég sűrűn beszélnek ki a párommal és a szexuális dolgokról is érdeklődik... Még mindig nagyon fiatalos és jó teste van, remélem kiderűl egyszer egy egyértelmű jelből, hogy benne lenne-e...
Túl sokat ne várj vele.Én sajnos túl sokáig vártam.Tedd meg,egyértelmű jeleket kapsz hogy,akar valamit.
(Ez egy válasz Csakmicsakmi üzenetére (2025. 01. 08. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 21:33
Sziasztok. Többször rám nyitott már anyósom fürdés ,tusolás közben. Mindíg le állt velem beszélgetni. Kicsit gyanús is volt, de úgy voltam vele csak csak 63 éves. Egyszer mikor ő tusolt kíváncsiságból meg lestem én is. Kellemesen csalódtam. Egész jó teste, mellei, feneke van (kulcs lyukon le videóztam). Erkölcsi okokból nem mozdultam rá, bár nagyon sokszor magam elé gondoltam. Simán végig megy elöttem a házban törölközőben vagy a nélkül. Szerintetek?
Ne nagyon halogasd hogy a bugyijába nyúlj, mert egyszer csak lekésel róla.
(Ez egy válasz Csakmicsakmi üzenetére (2025. 01. 08. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Többször rám nyitott már anyósom fürdés ,tusolás közben. Mindíg le állt velem beszélgetni. Kicsit gyanús is volt, de úgy voltam vele csak csak 63 éves. Egyszer mikor ő tusolt kíváncsiságból meg lestem én is. Kellemesen csalódtam. Egész jó teste, mellei, feneke van (kulcs lyukon le videóztam). Erkölcsi okokból nem mozdultam rá, bár nagyon sokszor magam elé gondoltam. Simán végig megy elöttem a házban törölközőben vagy a nélkül. Szerintetek?
Tusolás közben állt le veled beszélgetni?
Közben nézte hogy fürdesz? Szerintem ez egyértelmű jelzés volt részéről. (Ez egy válasz Csakmicsakmi üzenetére (2025. 01. 08. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Közben nézte hogy fürdesz? Szerintem ez egyértelmű jelzés volt részéről. (Ez egy válasz Csakmicsakmi üzenetére (2025. 01. 08. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem anyós volt , de az akkori szeretőm anyja. Pár dologban jobb volt mint a lánya.
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 12. 25. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Én voltam anyóssal. Igaz válás/szakítás után
(Ez egy válasz gate555 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
60. A legjobb kor
(Ez egy válasz Tyukol90 üzenetére (2024. 10. 15. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 07:57
Sziasztok 16 éve gerjedek anyósra , már 60 éves de még jól tartja magát.
Sokáig nem foglalkoztam vele, de egy ideje más szemmel nézekcanyósra.... dögös, lassan 60, jó pina, picsa. Láttam már fürdőruhában, tangában. Nagy mellek, formás popsi. Mai vacsorára is kirakta a melleket (egész este azt néztem...) valamint felvágott, szűk ruhában volt, ülve láttam testszínű fehérneműjét..... arra gondoltam, hogy észreveszi miközben nézem, félrehúzza tangáját, kivillantja punciját és megkér, hogy nyaljam ki.... csodás pinája lehet, kinyalnám elöl-hátul, formás seggét is! Leszapatnám nagyon, televerném mindenét...rájöttem, hogy imádom a milfeket, perverz állat vagyok...nemtom, hogy tudnám becserkészni, szétdugni....
valakinek valami élmény?
Szia. Tudnál esetleg küldeni a Katona Leventéhez tartozó cikkekröl linket. Előre is köszönöm.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 22:34
Kifejezetten a témához hagy szóljak hozzá! Tudtátok, hogy van egy Katona Levente nevű orvos aki nagy szakértője a témának? Nézzetek utánna!
Mintha az én anyósom mondta volna.Mikor mentem hozzá,előző nap szóltam neki hogy,azt a fehér teljesen átlátszó nadrágot vegye majd fel.Természetesen fel is vette.
(Ez egy válasz Hapsi1 üzenetére (2024. 10. 09. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 07:32
Sziasztok pénteken viszem kirándulni az anyóst.
Kértem ,hogy azt a szexi szürke szűk melegítőjét vegye fel.
A válasz "ha neked az tetszik azt fogom"
Sziasztok 16 éve gerjedek anyósra , már 60 éves de még jól tartja magát.
Kifejezetten a témához hagy szóljak hozzá! Tudtátok, hogy van egy Katona Levente nevű orvos aki nagy szakértője a témának? Nézzetek utánna!
Na hogy sikerült a kirándulás?
(Ez egy válasz Hapsi1 üzenetére (2024. 10. 09. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 07:32
inkabb mindketto
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 10. 04. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 18:41
Te az adatlapod szerint 52.
Anyós 47.
Asszony pedig 28.
Ha ez valóban így van a mama jobban illik hozzád!
Anyós 47.
Asszony pedig 28.
nem teljesen
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 10. 04. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 18:41
Anyós 47.
Asszony pedig 28.
Anyós 47.
Asszony pedig 28.
Anyós 47.
Asszony pedig 28.
Ha ez valóban így van a mama jobban illik hozzád! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 04. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Anyós 47.
Asszony pedig 28.
Ha ez valóban így van a mama jobban illik hozzád! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 04. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4755394)
2024. 10. 04. péntek 13:08
28