Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 02. 14. szerda 18:46  #3
Kan_Guru Kan_Guru
Sziasztok! Emberünknek (aki pályázik eme becsű cím elnyerésére)kisteherautójába nagyon tönkrementek az ülések. Gondol 1-et körülnéz néhány bontóban, talál is két fantasztikus állapotút, meg vesz, beszerel, eddig minden oké. Ám beszereléskor észreveszi, hogy az ülésből kilóg két szál vezeték... Vajon mi lehet? Ülésfűtés? Vagy netán motor mozgatja valamijét? Próbáljuk meg rákötni az akkumlátorra, mindjárt kiderül! Hát képzeljétek tényleg kiderült! Ezek az ülések pénzszállító autóból valók voltak, és a tolvaj megfékezésére gránát volt beleépítve. Mikor megkapta a 12V-ot felrobbant a gránát. Emberünkből egy napig szedték a műtőben a repeszeket. Szerencsére semmi maradandó sérülése nem lett. Durva?
2007. 02. 14. szerda 17:30  #2
Törölt felhasználó (69371)
na eszembe jutott valami! Szóval úgy kell elképzelni a csávót, hogy mindig játsza az okost közben meg kinevetik, mert szakmailag is egy analfabéta. Amihez hozzányúl legyen akármi, még ha javítás céljából is, akkor azt tutti nekünk, műszerészeknek kell helyrehozni! Eddig nem volt olyan dolog amit jól megcsinált volna! Másik! Régebben eszetrgált is, na az megint katasztrófa! Senki nem hitte el, hogy munka közben nem lett semmi baja eddig! Kapkod, ide oda csapkod! Szóval egyszerűen leírhatatlan! Mondták sokan, akik régebb óta ismerik, hogy olyan sztorikat tudnak, hogy el sem hinném, meg sokan nem hiszik el! Szóval ilyen emberek vesznek körül engem! Szar az életem! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 17:17
A munkahelyemen van egy munka társam sajnos, aki komplett idióta! Egy karbantartó (mindent csinálnak csak karbantartani nem tartanak) vállalkozásban dolgozik, nem rendes céges dolgozó! Igazából nem illik ebbe a topic-ba, mert ő egész életében idióta lesz! Azt nem lehet érteni mit beszél! Két munka eszköze van: csőfogó, kalapács + a két keze meg a szája! Szóval minden munkához ezt használja! Félelmetes egy ürge! Kész katasztrófa! Szó szerint! Hirtelen nem is tudom mit meséljek róla! Majd ha eszembe jut írok valamit róla! De nem ajánlom senkinek, hogy megismerje!
2007. 02. 14. szerda 17:17  #1
A munkahelyemen van egy munka társam sajnos, aki komplett idióta! Egy karbantartó (mindent csinálnak csak karbantartani nem tartanak) vállalkozásban dolgozik, nem rendes céges dolgozó! Igazából nem illik ebbe a topic-ba, mert ő egész életében idióta lesz! Azt nem lehet érteni mit beszél! Két munka eszköze van: csőfogó, kalapács + a két keze meg a szája! Szóval minden munkához ezt használja! Félelmetes egy ürge! Kész katasztrófa! Szó szerint! Hirtelen nem is tudom mit meséljek róla! Majd ha eszembe jut írok valamit róla! De nem ajánlom senkinek, hogy megismerje!
/ 2