hmm no kis téma
Csodás hétvége volt! Örültem hogy együtt tölthettem veletek mely nagyszerű izgalmas beszélgetésekkel, isteni finomságokkal és nyalánkságokkal , fantasztikus időjárással, szuper buli hangulattal telt.
Köszönet mindenkinek aki ott volt és emelte fényét az eseménynek valamint külön köszönet akik beleadtak anyait apait és szervezték nélkülük nem jöhetett volna létre
Köszönet mindenkinek aki ott volt és emelte fényét az eseménynek valamint külön köszönet akik beleadtak anyait apait és szervezték nélkülük nem jöhetett volna létre
Kedves mindenki aki ott volt!! Igaz én csak látogató voltam, de minden percre szívesen emlékszem,remélem lehetek majd ott Veletek máskor is többet Menyusunk mindneki nagyon örült Neked
ÉN is örülök hogy megismerhettelek.. és a külsőd nem volt előnytelen.. sőt
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 14:27
Őrülök hogy meg ismerhetem a társaságot! Előnytelen külsőm ellenére jó volt a fogatatás jövöre jóbbles (veszek cipöt nem gumicsimába megyek) A szervezőknek külön köszönet!! A meglepetés vendék isten király volt!!!
Hát drága szerintem mindenki nagyon örült a sztárvendégnek meg mindenki mindenkinek... már most várom a következőt
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 14:27
Őrülök hogy meg ismerhetem a társaságot! Előnytelen külsőm ellenére jó volt a fogatatás jövöre jóbbles (veszek cipöt nem gumicsimába megyek) A szervezőknek külön köszönet!! A meglepetés vendék isten király volt!!!
megyünk!!!!!
(Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2015. 09. 12. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 12:09
sziasztok vagyunk egy jó páran.... várunk mindenkit szeretettel... nyunyo volta arkiévl
sziasztok vagyunk egy jó páran.... várunk mindenkit szeretettel... nyunyo volta arkiévl
lesz kóstolóval egybekötött punci szépségverseny is??
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 09. 11. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 10:36
és eljött a nap... mi már itt vagyunk és vasánapig maradunk!! gyertek várunk mindenkit szeretettel
és eljött a nap... mi már itt vagyunk és vasánapig maradunk!! gyertek várunk mindenkit szeretettel
nagyon várunk titeket!!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 10. csütörtök 23:44
hmm.... nem is tudom én izguljak jobban vagy ti, ha ott leszek
hmm.... nem is tudom én izguljak jobban vagy ti, ha ott leszek
már lehet az órákat számolni
csak 1 nap
Lassan már csak egy nap
jaaaa 2 nap fiatalok!!
Mi is várjuk nagyon!!
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Várjuk h megismerhessünk benneteket
vagy ha mást nem is küldünk füstjeleket : )))))))))))3 napppppp
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 07. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901631)
VIP
2015. 09. 07. hétfő 10:40
Földrajzi koordináták: É 47° 56' 52.50" , K 19° 1' 52.62"
EasyGPS: http://neta.itthon.hu/site/toexport.php?objectId=59103&for- mat=gpx
EasyGPS: http://neta.itthon.hu/site/toexport.php?objectId=59103&for- mat=gpx