Ha a google-be beírom, hogy pletykalap, akkor első találatként hozza ezt a topicot. Állat :-)
Hát, ha hálószoba, akkor kell egy nagy ágy:
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 00:34
Az elején azt hittem hálószobát rendezünk be,(ami a legfőbb vágyam)most beszélgetünk,ami jó,hogy pletykálni nehéz? Hát nem tudom.
Az elején azt hittem hálószobát rendezünk be,(ami a legfőbb vágyam)most beszélgetünk,ami jó,hogy pletykálni nehéz? Hát nem tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 09. péntek 00:01
Muszáj most aludni mennem, mert tegnap kiütöttem magam az éjszakázással.
Tegyél be néhány pletykát, mert elsüllyed a topicod és az adminok is cseszegetni fognak, hogy ez egy beszélgetős offtopic.
Tegyél be néhány pletykát, mert elsüllyed a topicod és az adminok is cseszegetni fognak, hogy ez egy beszélgetős offtopic.
Ez már csak óhajtozózós lesz, mig világ a világ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 23:59
Ez amolyan sóhajtozós: mindjááááárt jövööööök aaahhhhh akar lenni?
Jó szia ,én is fáradt voltam,már nem vagyok az
Muszáj most aludni mennem, mert tegnap kiütöttem magam az éjszakázással.
Tegyél be néhány pletykát, mert elsüllyed a topicod és az adminok is cseszegetni fognak, hogy ez egy beszélgetős offtopic. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegyél be néhány pletykát, mert elsüllyed a topicod és az adminok is cseszegetni fognak, hogy ez egy beszélgetős offtopic. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez amolyan sóhajtozós: mindjááááárt jövööööök aaahhhhh akar lenni?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia charlotte mindjárt jövök
Köszi, h figyelmeztetsz! Megint köszönés nélkül törtem Rátok az ajtőt:
Üdv mindenkinek! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv mindenkinek! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egy tökéletes foglalkozás.szerintem.üdv papa
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
vélhetőleg!
de pl a hókefélkéről CPT által leírtak vszínűleg teljesen igazak, sőt egy csomó mese tele van sérült figurákkal!!! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
de pl a hókefélkéről CPT által leírtak vszínűleg teljesen igazak, sőt egy csomó mese tele van sérült figurákkal!!! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
én pinanáter vagyok!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt egy kicsit mindenki az ,úgylátom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nem spicológus, hanem pichiánter vagy szexuál piciológus
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
másodállásban szpicológus vagy???
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:22
Nem csoda, hogy úgy ad puszit kuka fejére Hófehérke, mintha egy farokra bukna rá. Mivel ugye hófehérke pont érő korban lévő szexuálisan kiteljesedő nő, aki össze van zárva 7 nem teljes férfivel, akik közül mindegyiknek ismejük egy-egy hiányosságát, hibáját, de sose lehet tudni nincs e más betegségük, hiányuk aberrációjuk.
Kinek is alszik épp az ágyacskájában hófehérke?
Na meg mindenki presszionálja is őt, és folyton folyvást érkeznek az ingerek amint szóba kerül a Herceg a fehér lovon, ahol ugye a Herceg a tökéletes férfi aki a beteljesedést, kielégülést jelenti.
Na de mindegy. Tehát Charlotte, ha már new1 nem a Kuka akkor te vagy Hófehérke?
Kinek is alszik épp az ágyacskájában hófehérke?
Na meg mindenki presszionálja is őt, és folyton folyvást érkeznek az ingerek amint szóba kerül a Herceg a fehér lovon, ahol ugye a Herceg a tökéletes férfi aki a beteljesedést, kielégülést jelenti.
Na de mindegy. Tehát Charlotte, ha már new1 nem a Kuka akkor te vagy Hófehérke?
Hókefélke???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:10
Jaj nem úgy értettem, hogy te vagy Kuka. Csak túl nagy léptékben asszociáltam. Elmondom:
- ugye van a képeden egy fütykös.
- erről jutott eszembe egy orális kényeztetős akció.
- de mivel már épp aludni készültem, gondoltam egy jóéjtpuszival együtt utalok rá.
- és akkor eszembe jutott, hogy Hófehérke pont úgy bukik Kuka fejére puszit adni, mintha szopna.
(Hófehérke azért jut eszembe gyakran, mert a lányom egyik kedvenc meséje és kénytelen voltam milliószor megcsodálni minden mozdulatát :-)
- de mivel már épp aludni készültem, gondoltam egy jóéjtpuszival együtt utalok rá.
- és akkor eszembe jutott, hogy Hófehérke pont úgy bukik Kuka fejére puszit adni, mintha szopna.
(Hófehérke azért jut eszembe gyakran, mert a lányom egyik kedvenc meséje és kénytelen voltam milliószor megcsodálni minden mozdulatát :-)
HHHHÁÁÁÁÁÁTTTTT EZ NEEEEEMMMMM IIIIGGGGAAAAZZZZ!!!!
má nem csak a nappalit kell végigolvasni???
má nem csak a nappalit kell végigolvasni???
Értem én.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:48
a hova tevésre is válasz a 94-es hsz
Ezekben a régi mesékben amugy is van egy adag perverzió,pl.Micimackóék psyhiátriai esetek. Azért Micimackót irigylem a mézesbödöne miatt.(már,hogy én is asszociáljak egy kicsit)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:10
Jaj nem úgy értettem, hogy te vagy Kuka. Csak túl nagy léptékben asszociáltam. Elmondom:
Hát hova én is tenném
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:48
a hova tevésre is válasz a 94-es hsz