Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 04. 20. péntek 15:12  #231
Törölt felhasználó (21812)
A pletykát az érintett nem kívánta kommentálni, de nem is cáfolta, nem is erősítette meg.
smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 20. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 04. 20. péntek 12:52
biztos forrásból tudom, hogy ma délelőtt charlotte átvehette nyereményét a pályázatos topicban írt történetének első helyezéséért smile smile smile
2007. 04. 20. péntek 14:34  #230
biby biby
kösz,és bocs csak fogalmam nincs itt mi hogy szokás smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:23
ez itt a pletykalap, ahol ennek a problémának nincs helye...van olyan, hogy help me topic, oda írd...de azért elmondom, hogy privit annak tudsz küldeni, akinek van hozzászólása, és ezáltal van boritékja a neve mellett...ha arra klikkelsz, akkor a gg-n keresztül megkapja az üzenetedet
ami pedig a problémádat illeti: írj az ügyfélszolgálatnak, ők tudnak ebben segíteni, csak írd le világosan és érthetően a gondodat, pontos helyekkel, adatokkal megjelölve(különben nem fogják érteni ők sem)
2007. 04. 20. péntek 14:23  #229
ez itt a pletykalap, ahol ennek a problémának nincs helye...van olyan, hogy help me topic, oda írd...de azért elmondom, hogy privit annak tudsz küldeni, akinek van hozzászólása, és ezáltal van boritékja a neve mellett...ha arra klikkelsz, akkor a gg-n keresztül megkapja az üzenetedet
ami pedig a problémádat illeti: írj az ügyfélszolgálatnak, ők tudnak ebben segíteni, csak írd le világosan és érthetően a gondodat, pontos helyekkel, adatokkal megjelölve(különben nem fogják érteni ők sem)
(Ez egy válasz biby üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:19
hogy kell privát üzit küldeni itt ?
különben ha érdekel! ezzek a képek amit rólam fölrakott azok az oldmans oldaláról vannak és nem a dc-ről !
itt meg valami legujjabb elcsipett és egyéb képek közé rakta szal nemértem a krapeket mé rakott föl,semmi olyan nincs a képeimen ami ezekbe a rovatokba bele illene
2007. 04. 20. péntek 14:19  #228
biby biby
hogy kell privát üzit küldeni itt ?
különben ha érdekel! ezzek a képek amit rólam fölrakott azok az oldmans oldaláról vannak és nem a dc-ről !
itt meg valami legujjabb elcsipett és egyéb képek közé rakta szal nemértem a krapeket mé rakott föl,semmi olyan nincs a képeimen ami ezekbe a rovatokba bele illene
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 12:43
Ha a nicknevét tudod, küldj neki privát üzenetet.(hol vannak a képek?) eplus2
2007. 04. 20. péntek 13:01  #227
new1 new1
GRATULA!Van fantáziája a szépségemnek. Deettől csak mégjobban kívánom. worship wink smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 20. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 12:52
biztos forrásból tudom, hogy ma délelőtt charlotte átvehette nyereményét a pályázatos topicban írt történetének első helyezéséért smile smile smile
2007. 04. 20. péntek 12:52  #226
2007. 04. 20. péntek 12:43  #225
new1 new1
Ha a nicknevét tudod, küldj neki privát üzenetet.(hol vannak a képek?) eplus2
(Ez egy válasz biby üzenetére (2007. 04. 20. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 12:15
sziasztok !!
csak mosat regisztem,de csak azért mert egy ismerősöm felhivta a figyelmem hogy a képeimmitt vannak fölrakva a goldengatén!
egy srác rakta föl ide azzal hogy a dc találta! tudnátok nekem abban segiteni,hoghyx tudom ezt a srácot elérni,vagy hogy lehet itt egymásnak üzit küldeni? előre köszi ha tudtok segitzeni! sziasztok!
2007. 04. 20. péntek 12:41  #224
new1 new1
Nem de most már bánom,mert ez tény így lett volna az igazi. Monchy eljen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 20. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 11:43
Van ez így... kell hozzá lelki fogadóképesség is... wink

Te nyúú nem azt akartad tán írni h. Bocsi magja a teremtő? wink Bocsi Bocsi wink
2007. 04. 20. péntek 12:15  #223
biby biby
sziasztok !!
csak mosat regisztem,de csak azért mert egy ismerősöm felhivta a figyelmem hogy a képeimmitt vannak fölrakva a goldengatén!
egy srác rakta föl ide azzal hogy a dc találta! tudnátok nekem abban segiteni,hoghyx tudom ezt a srácot elérni,vagy hogy lehet itt egymásnak üzit küldeni? előre köszi ha tudtok segitzeni! sziasztok!
2007. 04. 20. péntek 11:43  #222
Moncy Moncy VIP
Van ez így... kell hozzá lelki fogadóképesség is... wink

Te nyúú nem azt akartad tán írni h. Bocsi magja a teremtő? wink Bocsi Bocsi wink
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 09:54
Csoda történt? Bochkor-nak gyereke született a t.v. bemondó csajszitól. Állitolag a csajszinak nem lehetett volna gyereke.Lehet ez a Bocsi magga a teremtő.(Gratulálok nekik)
2007. 04. 20. péntek 09:54  #221
new1 new1
Csoda történt? Bochkor-nak gyereke született a t.v. bemondó csajszitól. Állitolag a csajszinak nem lehetett volna gyereke.Lehet ez a Bocsi magga a teremtő.(Gratulálok nekik)
2007. 04. 16. hétfő 14:27  #220
surdapapa surdapapa
félre olvastam!
azt hittem anyázol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 16:40
Vagy irigykedett, hogy mindenki K.Annával foglalkozik...
2007. 04. 15. vasárnap 09:17  #219
mona20 mona20
Kiderült a titok: Kelemen Anna Kásás Tamás miatt lett öngyilkos
Reménytelen szerelem miatt akart meghalni Az újságok címlapon közölték a szenzációt, a szőke playmate öngyilkossági kísérletét. Az okokat azonban hiába találgatták...
és vajon miből jöttek rá a valódi okra??? gondolom csak rácsaptak a hasukra...
eplus2
2007. 04. 15. vasárnap 09:08  #218
mona20 mona20
Győzike a jövő héttől újra iskolás lesz. A showman most az elméleti részét is szeretné elsajátítani mindannak, amit az elmúlt években a gyakorlatban tapasztalt meg a média világában.
Kommunikáció és marketing.Kijelentette, eddig showman volt, illetve a Romantic frontembere, mostantól a komolyabb oldaláról is szeretne bemutatkozni( van-e neki olyan oldala?).
Azt, hogy a megszerzett bizonyítvánnyal mihez kezd majd, még konkrétan nem tudta megmondani. Ám elmesélte, hogy gyermekkorában jó tanuló volt, főként az ének-zenét és a matematikát kedvelte. Abban az időben az volt a vágya, ha felnő, Michael Jackson legyen belőle. Ha Jackson nem is lehetett - amit lehet, hogy már nem is bán -, de Győzi úgy véli, tudatos munkával elérte mindazt, amit szeretett volna.
Na kiváncsi vagyok hogy ez meddig fog tartani...mindig kitalál valamit aztán 2 hét és abba hagyja..

2007. 04. 13. péntek 07:50  #217
Moncy Moncy
Rájöttem h. miért nem tudom soha az aktuális pletykákat nyes

Az este fürdés közben olvasgatok... Hát van egy szuper nyereményjáték... Mondom ez jó... Tudom a választ beküldöm...
Nézem: beküldési határidő 2006.dec.20.
Nos... csak ennyire vagyok elmaradva Nők Lapjailag szomoru1
2007. 04. 11. szerda 16:40  #216
Vagy irigykedett, hogy mindenki K.Annával foglalkozik...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:56
Dundika telefonja az erotikus fotókkal együtt veszett el.

Dundikáéknál hatalmas az aggodalom, hiszen a napokban elhagyta a telefonját a szőke szépség. Önmagában nem is lenne ez akkora probléma, de sajnos a telefonban kompromittáló képek vannak Hajniról.

A 2005-ös playmate győztes elmondta, hogy épp most állítják össze új lakásuk berendezését, így naphosszat az utcákat járják, és alaposan kipróbálnak minden egyes ülőgarnitúrát. Valószínűleg egy ilyen próba során eshetett ki a telefon a lány zsebéből. Rengetegen tolongtak az üzletben, így valószínüleg, aki megtalálta, az el is vitte. Dundika negyedóra elteltével vette észre, hogy nincs meg a telefon, de addigra már késő volt.

Nem csak a képekről van szó, hanem arról is, hogy a szőkeség párjától, Lacitól kapta a telefont, ráadásul az összes modellvilágból ismert lány telefonszámát magában hordozza.

Egyébként Dundika még visszavásárolni is hajlandó lenne a telefont, csak a képek ne lássanak napvilágot! Forrás:RTL. Szerintetek látni fogjuk a képeket?(egyébként rögtön én is a telefonomhoz kaptam megfontolás tárgyává tettem a fájlok törlését)Vagy az van a hátérben, hogy "minden valamire való" hehe magamutogató csajszinak van már ilyen, miért pont ő maradjon ki. kerdes
2007. 04. 11. szerda 08:56  #215
new1 new1
Dundika telefonja az erotikus fotókkal együtt veszett el.

Dundikáéknál hatalmas az aggodalom, hiszen a napokban elhagyta a telefonját a szőke szépség. Önmagában nem is lenne ez akkora probléma, de sajnos a telefonban kompromittáló képek vannak Hajniról.

A 2005-ös playmate győztes elmondta, hogy épp most állítják össze új lakásuk berendezését, így naphosszat az utcákat járják, és alaposan kipróbálnak minden egyes ülőgarnitúrát. Valószínűleg egy ilyen próba során eshetett ki a telefon a lány zsebéből. Rengetegen tolongtak az üzletben, így valószínüleg, aki megtalálta, az el is vitte. Dundika negyedóra elteltével vette észre, hogy nincs meg a telefon, de addigra már késő volt.

Nem csak a képekről van szó, hanem arról is, hogy a szőkeség párjától, Lacitól kapta a telefont, ráadásul az összes modellvilágból ismert lány telefonszámát magában hordozza.

Egyébként Dundika még visszavásárolni is hajlandó lenne a telefont, csak a képek ne lássanak napvilágot! Forrás:RTL. Szerintetek látni fogjuk a képeket?(egyébként rögtön én is a telefonomhoz kaptam megfontolás tárgyává tettem a fájlok törlését)Vagy az van a hátérben, hogy "minden valamire való" hehe magamutogató csajszinak van már ilyen, miért pont ő maradjon ki. kerdes
2007. 04. 10. kedd 02:51  #214
Törölt felhasználó (48478)
Cseppet is magára adó" pletyka sztárnők"lelkivílág bensőjét,úgy érthetjűk meg:HA előtte többen is "BELÉHATOLNAK".,Vagy netán a szájába adnak valamit amin sokáig elrágodhatnak! wink eljen
2007. 04. 05. csütörtök 14:17  #213
new1 new1
Ez a nő nem botrányhős,hanem maga a botrány. zavart1 nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 14:07
De az Aktívban meg azt mondta, hogy megégette magát:

videó

Igazodjon ki az ember.....
2007. 04. 05. csütörtök 14:07  #212
De az Aktívban meg azt mondta, hogy megégette magát:

videó

Igazodjon ki az ember.....
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 13:19
Tény, ami tény, megtörtént.

De ami igazán jó a dologben, hogy persze mindennek azért a tv-ben volt kis előszele.
Az egyik kreskedlemi televízió áltudományos pletykaműsorában először nyilatkozott, hogy már unja, hogy vele foglalkozik a sajtó, meghogy beskatulyázzák, meg nemtudom még mi mindent nem hordott, vagyis inkább sejpegett össze.
Aztán egy pár órával később a másik adón kiderül és bevallja, hogy öngyilkos akart lenni. A kádban ülve, egy ollóval akarta felvágni az ereit.
Gondolom, persze ez csak feltételezés, hogy könnyebben menjen, valami nagy papírvágó, vagy esetleg mégjobb sövénnyíró ollóval próbálkozott.
És hogy véletlenül se leghyen belőle hír, és ne skatulyázzák be, meg persze ne is beszéljenek róla, lehet a csuklóján felülről kezdte vágni.
Na persze ez még nem lenne gond. ki figyeli őt a kádban ülve. Hát lehet senki, ezért fogta a mobílját, és hogy nehogy beszéljenek róla, gyorsan felhívta a pletykaműsor szerkesztőségét és elmondta, hogy -épp a kádban ül és egy ollóval vágja fel az ereit.

Nem is értem miért skatulyázzák be, azt meg végképp, hogy miért beszélnek róla.
Az pedig egyenesen érthetetlen, hogy ha ennyire nem akar bele kerülni azokba a fránya médiákba, akkor mégis, hogyan jönnek rá mindig, hogy vele valami történt?

Felfoghatatlan számomra smile
/ 17