A munkahelyemen explorer (6-os) van, itthon firefox (2.0.0.2), de megy mid a kettővel, bár mintha a róka egy kicsit lassabb lenne és most kiderül az is,hogy el bírom e küldeni.
Na akkormost kihasználom a szerkesztés funkciót :)
Sikerült de azért győzködnöm kellett :)
Elküld gom majd nem történik semmi, majd újra,aztán frissítés, majd megint elküld és már sikerült is, remélem hamarosan rájönnek a probléma okára :)
Na akkormost kihasználom a szerkesztés funkciót :)
Sikerült de azért győzködnöm kellett :)
Elküld gom majd nem történik semmi, majd újra,aztán frissítés, majd megint elküld és már sikerült is, remélem hamarosan rájönnek a probléma okára :)
Nagyon tetszik az új fórum, de egy cookiet csinálhatna a beállításaim megjegyzéséhez. Pl mennyi üzenetet listázzon ki. Ha átállítom 500-ra akkor maradjon úgy is a következő bejelentkezésnél. De amúgy nagyon jó.
Érdekes de azt hiszem könnyen hozzá lehet szokni!
Gratula hozzá!
Gratula hozzá!
Szuper Gratula..
Egy gyors vélemény
A felosztás furcsa, túl kevés lesz a 10 friss hozzászólás, főleg ha egyszer nem jössz 2-3 napig, mindegyikbe bele kell nézned, bár ez kicsit szőrszálhasogató, de alapvetően jó, csak meg kell szokni 2 hónap múlva már nem is fogom tudni milyen volt a régi, az új funkciók tetszenek, neketek is kevesebb dolgotok lesz a javítgatással, bár biztos lesz helyette más dolgotok, ja és dakónak is egyszerübb dolga lesz (bocsi de nem bírtam ki )
A felosztás furcsa, túl kevés lesz a 10 friss hozzászólás, főleg ha egyszer nem jössz 2-3 napig, mindegyikbe bele kell nézned, bár ez kicsit szőrszálhasogató, de alapvetően jó, csak meg kell szokni 2 hónap múlva már nem is fogom tudni milyen volt a régi, az új funkciók tetszenek, neketek is kevesebb dolgotok lesz a javítgatással, bár biztos lesz helyette más dolgotok, ja és dakónak is egyszerübb dolga lesz (bocsi de nem bírtam ki )
Hopp, bocsi, így jó az idézés, csak kb. másfél órával ezelőtt nem ilyen volt.... :D :D
ÓÓÓÓ hát ez kurva jóóóóóóóóóó lett:D Baszki ez nagyooooooooooon jóó:D ÓÓÓÓÓÓÓ oszt még előnézet is van:D ÁÁÁÁ ezy olyan ,mint a karácsony:D Nagyon nagy csók annak aki összehegesztette:D Ez basszantyú mostmár full profi fórum lett:D Béke és respect:D
Nah, akkor a vélemény, mostmár sajáttal:
az idézés nem tetszik, valahogy nem különül el rendesen a hsz-től. Talán, ha valami keretben lenne, áttekinthetőbb.
az idézés nem tetszik, valahogy nem különül el rendesen a hsz-től. Talán, ha valami keretben lenne, áttekinthetőbb.
na, mégegy próba, remélem ezért nem rúgtok ki :D
nekem is az van...és kaptam egy jótanácsot: frissíts, akár többször is...nekem ugyanez volt, most már megy rendesen
akkor told be az arcod a nappaliba is!
Szilva! Téged kéne jól el(meg)vesszőzni, mert a nem vagy a nappaliba.
mentem!
csá!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva! Téged kéne jól el(meg)vesszőzni, mert a nem vagy a nappaliba.
mentem!
csá!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ne offoljatok
szerintem mindannyiunknak jó lenne! minden rosszban van valami jó!
ez nem off! :))) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nem off! :))) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazze!
gyors ütembe alakíccsátok úgy át a fórumot, h a nappali legyen az első sorba!
a hsz-ek száma miatt felháborító, h előtte lehet más!
gyors ütembe alakíccsátok úgy át a fórumot, h a nappali legyen az első sorba!
a hsz-ek száma miatt felháborító, h előtte lehet más!
az neked jutalom lenne, nem büntetés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 03. 20. kedd 16:08
vagy legyen egy olyan büntetés, hogy: Prune megostorozza az illetőt!
nem sikerült jobban, mint az egészségügy átalakítása ...
olyan színesben, mint mikor téged fenékbe raktak???
több komolyságot kérek!
több komolyságot kérek!
vagy legyen egy olyan büntetés, hogy: Prune megostorozza az illetőt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 16:06
persze szivi...egy rossz hsz 1 törpe...7 törpe egy boszi...hét boszi 1 sárkány...felnőtt emberek vagyunk...aki nem képes a fórumot rendeltetésszerűen használni az megérdemli a tiltást
persze szivi...egy rossz hsz 1 törpe...7 törpe egy boszi...hét boszi 1 sárkány...felnőtt emberek vagyunk...aki nem képes a fórumot rendeltetésszerűen használni az megérdemli a tiltást
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 03. 20. kedd 15:28
FIGYELEM felhívások (fórumozóknak és adminoknak) | Nyitotta: tom1019 (2006.11.22 13:11)
dako84 #1054 | ma 15:03
ez a tiltásósdi nem a legjobb! tiltasz valakit 1 hétre és még a pontjait is elveszed ez azért sok!
szerintem:
1. fokozat: 1 napos tiltás
2. fokozat: 3 napos tiltás
3. fokozat: 1 napos tiltás és G pontok törlése
4. fokozat: 1 hetes tiltás
5. fokozat: végleges tiltás és minden törlése
dako84 #1054 | ma 15:03
ez a tiltásósdi nem a legjobb! tiltasz valakit 1 hétre és még a pontjait is elveszed ez azért sok!
szerintem:
1. fokozat: 1 napos tiltás
2. fokozat: 3 napos tiltás
3. fokozat: 1 napos tiltás és G pontok törlése
4. fokozat: 1 hetes tiltás
5. fokozat: végleges tiltás és minden törlése
nappaliból áthozva:
eNTi #25658| ma 15:56
hát nem tok mitmondani! nagyon jó az uj fórum! teccik! átláthatóbb és jól használható! kössz srácok!
eNTi #25658| ma 15:56
hát nem tok mitmondani! nagyon jó az uj fórum! teccik! átláthatóbb és jól használható! kössz srácok!