Sziasztok! A hiba kijavításra került, a Társkereső ismét működik. Ha bármilyen hibát észlelnétek a használata közben, kérjük jelezzétek!
(Ez egy válasz Budapestmale üzenetére (2023. 10. 31. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 18:40
HTTP 500 hiba ha a "Társkeresőre" megy az ember.
Tudtok a problémáról?
Tudtok a problémáról?
HTTP 500 hiba ha a "Társkeresőre" megy az ember.
Tudtok a problémáról? (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 07. 28. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudtok a problémáról? (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 07. 28. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 17:41
Kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) technikai problémákban ők tudnak majd neked segíteni.
Hello
Kérhetek eg, kis segitséget?
Miért nem működik a társkereső ?
Kérhetek eg, kis segitséget?
Miért nem működik a társkereső ?
Helló,
Esetleg próbáld meg a belépést másik böngészővel, mint eddig! Vagy a használd böngésződben törölj minden eddigi keresési előzményt, sütiket, stb.! Én nem használom a chat-et, de ez sokszor megold ilyen korábban működő, majd utána hirtelen "beragadt" problémákat! (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg próbáld meg a belépést másik böngészővel, mint eddig! Vagy a használd böngésződben törölj minden eddigi keresési előzményt, sütiket, stb.! Én nem használom a chat-et, de ez sokszor megold ilyen korábban működő, majd utána hirtelen "beragadt" problémákat! (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 12:48
Szia, köszi a visszajelzést!
Sajnos ezzel már próbálkoztam és semmi eredménye. Azért is kérdeztem, mert nem egyszeri eset. Nálam ez a helyzet hetek óta fennáll. Már próbáltam a beállításokban is inaktiválni majd újra aktiválni a funkciót és semmi. A ki-belépések megjelenítésének inaktiválása rendben működik. És igen, mielőtt valaki kérdezné nincs lenémítva a gépem!
Hogyan tovább, van ötlete valakinek, hogy merre keressem a hibát?
Köszi!
Sajnos ezzel már próbálkoztam és semmi eredménye. Azért is kérdeztem, mert nem egyszeri eset. Nálam ez a helyzet hetek óta fennáll. Már próbáltam a beállításokban is inaktiválni majd újra aktiválni a funkciót és semmi. A ki-belépések megjelenítésének inaktiválása rendben működik. És igen, mielőtt valaki kérdezné nincs lenémítva a gépem!
Köszi!
Kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) technikai problémákban ők tudnak majd neked segíteni.
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 12:48
Köszi!
Köszi!
Köszi! (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 07. 28. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi! (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 07. 28. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 08:42
Szia! Senki más nem jelzett hasonló problémát. Lépj ki, majd be és frissítsd a böngésződet és úgy próbáld ismét
Szia! Senki más nem jelzett hasonló problémát. Lépj ki, majd be és frissítsd a böngésződet és úgy próbáld ismét
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 17:56
Sziasztok, a chatben egyáltalán nem működik az érkező üzenetekre figyelmeztető hangjelzés. Másnál is jelen van ez a hiba, vagy csak nálam? Köszönöm a válaszokat előre is!
Sziasztok, a chatben egyáltalán nem működik az érkező üzenetekre figyelmeztető hangjelzés. Másnál is jelen van ez a hiba, vagy csak nálam? Köszönöm a válaszokat előre is!
Smiley-k szórása helyett inkább írj valami frappáns bókot, annak a feltöltők is jobban örülnek
(Ez egy válasz gabis üzenetére (2023. 07. 22. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 19:52
Igazából nem hiba, de tök jó lenne, ha több, (szexel is összefüggő) smile-t tudnék választani hozzászóláskor.
Igazából nem hiba, de tök jó lenne, ha több, (szexel is összefüggő) smile-t tudnék választani hozzászóláskor.
(Ez egy válasz Kanosfiu19 üzenetére (2023. 06. 15. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 15. csütörtök 23:34
Üdv, mobilról használjuk az oldalt, belépés után egyből kidob valamint a chatet sem tudjuk használni.
Üdv, mobilról használjuk az oldalt, belépés után egyből kidob valamint a chatet sem tudjuk használni.
Akkor ez egyedi hiba lehet nálad. Kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) technikai problémákban ők tudnak majd neked segíteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683268)
2023. 03. 19. vasárnap 18:06
Mobil verziot használom
De a kérdéses szövegekben nem használok smiley-kat
Egyszerü szöveg verzio
Egyszerü szöveg verzio
Mobil verziot használom
Egyszerü szöveg verzio (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszerü szöveg verzio (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 19. vasárnap 08:45
Szia!
- Asztali gépen vagy mobil verzióban tapasztalod ezt a hibajelenséget?
- Többféle böngészőben is próbáltad már?
- A csonkolt üzenetek tartalmaznak speciális karaktereket vagy pl smiley-kat?
- A csonkolt üzenetek tartalmaznak speciális karaktereket vagy pl smiley-kat?
Szia!
- A csonkolt üzenetek tartalmaznak speciális karaktereket vagy pl smiley-kat? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 18. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
- A csonkolt üzenetek tartalmaznak speciális karaktereket vagy pl smiley-kat? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 18. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683268)
2023. 03. 18. szombat 07:08
Szeretném megkérdezni mitől van az hogy írok több mondatos szöveget bárhová legyen az üzenet vagy hozzászólás és abból a pár mondatból csak az első jelenik meg
Válaszotokat előre is köszönöm
Szeretném megkérdezni mitől van az hogy írok több mondatos szöveget bárhová legyen az üzenet vagy hozzászólás és abból a pár mondatból csak az első jelenik meg
Már oké!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 08:18
Köszönjük, a javítás folyamatban! Türelmet kérünk mindenkitől, jelenleg asztali gépen nem működik, de mobilról továbbra is megy a levelezés.
Köszönjük, a javítás folyamatban! Türelmet kérünk mindenkitől, jelenleg asztali gépen nem működik, de mobilról továbbra is megy a levelezés.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké, küldöm a mail-t!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 20:42
Milyen vírusirtót használsz, amely ezt jelzi? Sokat segítene, hogy Ügyfélszolgálatunkra küldenél egy képernyőmentést a vírusirtó felugró üzenetéről, lehetőség szerint a Részletek - et lenyitva. Köszönjük!
Milyen vírusirtót használsz, amely ezt jelzi? Sokat segítene, hogy Ügyfélszolgálatunkra küldenél egy képernyőmentést a vírusirtó felugró üzenetéről, lehetőség szerint a Részletek - et lenyitva. Köszönjük!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 20:28
Mindenféle vírusirtó és proxybeállításokat átnéztem magamnál, aztán olvastam, hogy mások is ezzel küzdenek......