sziasztok!!
nem semmi amiket írtatok . Lehet hogy kiprobálom egyet-kettőt, de a barátnőm nekem is gondoskodott kellemes pillanatokról. Volt hogy a mozifilm elég unalmas volt és ugy gondolta hogy az a pár ember nem zavarja és hát ajkaival vette igénybe hím testrészemet, de ugyan ezt gondolta a West end City tetején a parkban. Konkrét akció csak a balcsiban volt tavaly nyáron füredi strand közepén derékig érő vizben és körülöttnük csak uszkáltak az emberek az nagyon komoly volt. Várom azért ötleteiteket
nem semmi amiket írtatok . Lehet hogy kiprobálom egyet-kettőt, de a barátnőm nekem is gondoskodott kellemes pillanatokról. Volt hogy a mozifilm elég unalmas volt és ugy gondolta hogy az a pár ember nem zavarja és hát ajkaival vette igénybe hím testrészemet, de ugyan ezt gondolta a West end City tetején a parkban. Konkrét akció csak a balcsiban volt tavaly nyáron füredi strand közepén derékig érő vizben és körülöttnük csak uszkáltak az emberek az nagyon komoly volt. Várom azért ötleteiteket
Ha egy Cicus meleg nyelve kényeztetné, biztosan kihúzná magát! De ha nem akkor jöhet a cicus meleg vacka...
Ilyen hidegben nyilvános helyen nem menne össze a kukitok fiuk?mármint nyitott helyen
Hát nekem sok extrém nyilvános hely még nem volt mert valahogy nem vonz egy lift vagy egy lépcsőház..nemtudom mást ez biztos felizgat egy kényelmetlen korlátvagy lépcsőfok meg ha a párom irodában dolgozna akkor biztos nekem is szerepelne a felsorolásomban ,nos volt már margit sziget,egy gyógyfürdő kabinja,látom tom te is szereted meg autó ,végülis nyilvános helyen parkolt
És közben a könyvelési anyag szerteszét szórodott
bocs, ajtóm
A párommal mi az irodámban csináltuk az íróasztalon, a fotelben, miközben az ejtóm nem volt bezárva. ngayon izgalmas volt.
Na de fiúk! Mi ez a nagy álmodozás?
Hát igen, a régi szép emlékek. Csináltuk a barátnőmmel az egyik HÉV.végállomásnál a kocsiban este, meg a Gellérthegyen 1 fa alatt, a suli wc nekünk is megvolt, de ami talán a legizgalmasabb volt, az idén nyáron a versaillesi kastélykertben. Amint megláttunk 1 fás-bokros részt, s egymásra néztünk, tudtuk, h mit kell tennünk. Ja, és majdnem kihagytam a Westend moziját. Csak mi ketten voltunk, de így sem volt rossz:)
Mi nagyon szeretjük nyílvános helyen csinálni. A lebukás veszély izgató. Csináltuk már távolsági buszon is a hátsó ülésen.Tökjó volt. Parkban fényes nappal. Játszótéren este. Egyszer a West End City Center éttermi részén a nejem kigombolta a miniszoknyáját ( csak négy patent fogta össze) és kihajtotta magamellé a padra. Nem volt rajta bugyi. Beujjaztam neki de annyira fel volt már húzva, hogy kb félperc után totál elspriccelt. Csupa nedv lett minden az asztal alatt és a pad egy része is. Amikor magához tért összekapcsolta a szoknyáját és elballagtunk. Nem tudom hányan látták, nem voltak már sokan, de baromi jó volt.
Én egyszer csináltam vonat fülkében, ahol persze csak ketten voltunk a párommal, de a kalauz vagy bármelyik utas bármikor ránknyithatott volna.
Nagyon élveztük mind a ketten, szerintem nagyon izgató az ilyen szitu.
És persze meg volt a standard kollégiumi élmény is amikor úgy szeretkezel valakival, hogy közben alszanak a többiek...
Nagyon élveztük mind a ketten, szerintem nagyon izgató az ilyen szitu.
És persze meg volt a standard kollégiumi élmény is amikor úgy szeretkezel valakival, hogy közben alszanak a többiek...