Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

2019. 05. 20. hétfő 16:33  #1573
Laceszka82 Laceszka82
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Igazából általában a teljes nézetben használom az oldalt telefonról is. És óhatatlanul mellébök az ember az ujjával. Ilyen kor jó lenne egy tényleges megerősítő funkció, ne egyből jelentsen. Tényleg senkinek nem akarnék rosszat egy ilyen miatt. Még egyszer köszönöm a választ!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 05. 20. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
2019. 05. 20. hétfő 13:01
Szia! Köszönjük az észrevételt! Mobileszközre az oldal több funkciója sajnos még nincs optimalizálva.Ha elkészül a mobil verzió, ezt is javítjuk majd, addig türelmeteket kérjük!
2019. 05. 20. hétfő 13:01  #1572
Szia! Köszönjük az észrevételt! Mobileszközre az oldal több funkciója sajnos még nincs optimalizálva.Ha elkészül a mobil verzió, ezt is javítjuk majd, addig türelmeteket kérjük!
(Ez egy válasz Laceszka82 üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 19:39
Tisztelt GG! Lehet, hogy ebben a topicban off a kérdés, azért felteszem. Esetleg nem lehetne kétlépcsős rendszert bevezetni az adatlapok "Bejelentem, hogy profi..." opciót? A héten 2x sikerült teljesen véletlenül rányomnom, miközben telefonon böngésztem az oldalt. Senkivel nem akartam kibökni, visszavonni nem lehet.. Válaszotokat elòre is köszönöm!
2019. 05. 19. vasárnap 19:39  #1571
Laceszka82 Laceszka82
Tisztelt GG! Lehet, hogy ebben a topicban off a kérdés, azért felteszem. Esetleg nem lehetne kétlépcsős rendszert bevezetni az adatlapok "Bejelentem, hogy profi..." opciót? A héten 2x sikerült teljesen véletlenül rányomnom, miközben telefonon böngésztem az oldalt. Senkivel nem akartam kibökni, visszavonni nem lehet.. Válaszotokat elòre is köszönöm!
2019. 05. 10. péntek 22:11  #1570
Kedves Claudiana! Ügyfélszolgálatunk e-mailben válaszolt az észrevételedre.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 10. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 10. péntek 11:57
Kedves Goldengate ""Salazhar"" valamint ""atenkeskapitanya"" néven szereperő tagok a legutolsó képfeltöltésem alatt csalással vádoltak meg. Bizonyos intimebb képeken egy műanyagból készült vörös ""Kleopátra"" stílusú parókát húztam a fejemre annak érdekében hogy a képek tetejét könnyebben letudjam vágni. Ezek az ő általuk kamunak ítélt fotókon az arcképem is látható a bemutatkozós lapomon. Tekintettel arra hogy szeretnék majd benevezni és a találkozókra is eljárni ezek a rosszindulatú megjegyzések hiteltelenné degradálnak engem. Kérem a moderálást a megjegyzésekkel kapcsolatban
2019. 05. 10. péntek 11:57  #1569
Claudiana Claudiana VIP
Kedves Goldengate ""Salazhar"" valamint ""atenkeskapitanya"" néven szereperő tagok a legutolsó képfeltöltésem alatt csalással vádoltak meg. Bizonyos intimebb képeken egy műanyagból készült vörös ""Kleopátra"" stílusú parókát húztam a fejemre annak érdekében hogy a képek tetejét könnyebben letudjam vágni. Ezek az ő általuk kamunak ítélt fotókon az arcképem is látható a bemutatkozós lapomon. Tekintettel arra hogy szeretnék majd benevezni és a találkozókra is eljárni ezek a rosszindulatú megjegyzések hiteltelenné degradálnak engem. Kérem a moderálást a megjegyzésekkel kapcsolatban
2019. 05. 06. hétfő 18:35  #1568
NapHold14 NapHold14
Szia Klaudia! Miért kellett törölni a videódat? Annyira jó volt...Fantasztikusan csinos és szép vagy...Mehetnénk "autókázni" egyszer smile
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 06. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 06. hétfő 16:00
Köszönöm a gyors választ Megkaptam a levelet és tudomásul veszem a döntés. Máskor ügyelek a részletekre Szép napot kívánok mindenkinek
2019. 05. 06. hétfő 16:00  #1567
Claudiana Claudiana VIP
Köszönöm a gyors választ Megkaptam a levelet és tudomásul veszem a döntés. Máskor ügyelek a részletekre Szép napot kívánok mindenkinek
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 05. 06. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 06. hétfő 15:18
Kedves Claudiana! Ügyfélszolgálatunk e-mailben felvette veled a kapcsolatot a videód törlése miatt.
2019. 05. 06. hétfő 15:18  #1566
Kedves Claudiana! Ügyfélszolgálatunk e-mailben felvette veled a kapcsolatot a videód törlése miatt.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 06. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 06. hétfő 14:22
Kedves Goldengate ! Hová tűnt a videóm ? Délelőtt látható volt egyszerre eltűnt ?
2019. 05. 06. hétfő 14:22  #1565
Claudiana Claudiana VIP
Kedves Goldengate ! Hová tűnt a videóm ? Délelőtt látható volt egyszerre eltűnt ?
2019. 05. 06. hétfő 09:08  #1564
Szia! Ahogy írtad is, már messze nem a témába vágott a beszélgetés, ezért kerültek törlésre a hozzászólások. Ha kedvetek van egymással évődni, semmi gond, nyissatok egy ilyen topikot, és máris mehet a csevej. De ha valakit a GG-vel kapcsolatos kérdések-válaszok érdekelnek, nem biztos hogy szeretne 2-3 oldalt visszalapozni schmoll2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2836132)
2019. 05. 05. vasárnap 10:13
Nem tudom ki törölte a beszélgetésem (beszélgetéseinket) 2-3 szobából is de remélem ezzel most boldogabb lett pardon1

Eleve senki nem beszélgetett azokban a szobákban úgyhogy nem értem mit zavart hogy 2-3 ember jól elvan! Lehet hogy nem épp a szoba témájába vágott de legalább volt egy kis élet!
2019. 05. 05. vasárnap 10:13  #1563
Törölt felhasználó (2836132)
Nem tudom ki törölte a beszélgetésem (beszélgetéseinket) 2-3 szobából is de remélem ezzel most boldogabb lett pardon1

Eleve senki nem beszélgetett azokban a szobákban úgyhogy nem értem mit zavart hogy 2-3 ember jól elvan! Lehet hogy nem épp a szoba témájába vágott de legalább volt egy kis élet!
2019. 04. 28. vasárnap 13:26  #1562
Nincs mit! Reméljük volt partnered jobb belátásra tér, és nem lesz szükség hatósági intézkedésre
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2019. 04. 27. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 18:40
Köszönöm a válaszodat, kedves Supervisor!
2019. 04. 28. vasárnap 13:25  #1561
Igazán nincs mit vigyor4
(Ez egy válasz taxislány1 üzenetére (2019. 04. 27. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 23:46
Köszönöm a válaszodat!
2019. 04. 27. szombat 23:46  #1560
taxislány1 taxislány1 VIP
Köszönöm a válaszodat!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 04. 27. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 09:30
Szia! Igen, látja, de semmilyen módon nem tud kapcsolatba lépni veled, pl levelet írni stb
2019. 04. 27. szombat 18:40  #1559
zelli zelli
Köszönöm a válaszodat, kedves Supervisor!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 04. 27. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 09:30
Szia! Igen, látja, de semmilyen módon nem tud kapcsolatba lépni veled, pl levelet írni stb
2019. 04. 27. szombat 09:45  #1558
Szia! Amennyiben a rólad készült felvétel valaha felkerül a netre (akár ide az oldalra, akár máshová), azonnal készíts képernyőmentést róla, és ezzel a bizonyítékkal tégy feljelentést a rendőrségen, személyiségi jogok nagy nyilvánosság előtt történő megsértése miatt.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2019. 04. 27. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 00:26
Sziasztok! Tavaly ősszel megismerkedtem egy korombéli férfival, komoly kapcsolat alakult köztünk. Elérkezett a szeretkezés is. Ezelőtt az illető mondta nekem, hogy szeretné a szeretkezésünket a telefonjával felvenni. Erre én azt montam, hogy soha senkinek nem engedtem, és most sem engedem. Nem akarom. Jóval később derült ki csak, hogy mégis felvett mindent. Nem láttam a telefont nála. Amikor kiderült, hogy mindent felvett, letoltam, de nem túl durván. Erre ő megfenyegetett, hogy kitapétázza a felvétellel a lakóhelyemet, és elküldi minden ismerősömnek. Akkor azt mondtam, feljelentem. Kicsit ismét közeledett.Mivel tavasszal sok dolgom volt, nem tudtunk találkozni. Többször is akart. Mivel komoly indulatkezelési, és önértékelési problémái is vannak én lefeküdni már nem akartam vele, csak annyit akartam, hogy kérjen bocsánatot tőlem, és válaszoljon pár kérdésemre, de őszintén.(Ő és az őszinteség?) Legutoljára megfenyegetett újra, durván sértegetett megint, és valótlan dolgokat állított rólam. Úgy gondolom, én minden esélyt megadtam minden esélyt arra, hogy rendezze a sorait, de nem élt vele. Zsarolással vádolt, ami nem áll fenn, és még mindig neki áll feljebb. Szerintetek mit csináljak? Mert a dolgot nem hagyom ennyiben. Tudomásomra jutott az is, hogy egy másik bűntettben is részt vett. Az nem szexuális jellegű, de súlyos. A szexuális bűn esetében fennáll a bűnismétlés esélye. Valószínű, hogy már többször megesett. Nem találom a szex az exxel topikot. Ott többször feljelentést javasoltak. Mert egyértelmű volt, hogy az ex nem tudott semmiről, bosszú volt a szakításért. Segítségeteket előre is köszönöm!
2019. 04. 27. szombat 09:30  #1557
(Ez egy válasz taxislány1 üzenetére (2019. 04. 26. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 18:17
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy ha valakit letiltottam a kapcsolataim közül akkor az látja a képeimet?Feltöltéseimet?
2019. 04. 27. szombat 00:26  #1556
zelli zelli
Sziasztok! Tavaly ősszel megismerkedtem egy korombéli férfival, komoly kapcsolat alakult köztünk. Elérkezett a szeretkezés is. Ezelőtt az illető mondta nekem, hogy szeretné a szeretkezésünket a telefonjával felvenni. Erre én azt montam, hogy soha senkinek nem engedtem, és most sem engedem. Nem akarom. Jóval később derült ki csak, hogy mégis felvett mindent. Nem láttam a telefont nála. Amikor kiderült, hogy mindent felvett, letoltam, de nem túl durván. Erre ő megfenyegetett, hogy kitapétázza a felvétellel a lakóhelyemet, és elküldi minden ismerősömnek. Akkor azt mondtam, feljelentem. Kicsit ismét közeledett.Mivel tavasszal sok dolgom volt, nem tudtunk találkozni. Többször is akart. Mivel komoly indulatkezelési, és önértékelési problémái is vannak én lefeküdni már nem akartam vele, csak annyit akartam, hogy kérjen bocsánatot tőlem, és válaszoljon pár kérdésemre, de őszintén.(Ő és az őszinteség?) Legutoljára megfenyegetett újra, durván sértegetett megint, és valótlan dolgokat állított rólam. Úgy gondolom, én minden esélyt megadtam minden esélyt arra, hogy rendezze a sorait, de nem élt vele. Zsarolással vádolt, ami nem áll fenn, és még mindig neki áll feljebb. Szerintetek mit csináljak? Mert a dolgot nem hagyom ennyiben. Tudomásomra jutott az is, hogy egy másik bűntettben is részt vett. Az nem szexuális jellegű, de súlyos. A szexuális bűn esetében fennáll a bűnismétlés esélye. Valószínű, hogy már többször megesett. Nem találom a szex az exxel topikot. Ott többször feljelentést javasoltak. Mert egyértelmű volt, hogy az ex nem tudott semmiről, bosszú volt a szakításért. Segítségeteket előre is köszönöm!
2019. 04. 26. péntek 18:17  #1555
taxislány1 taxislány1 VIP
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy ha valakit letiltottam a kapcsolataim közül akkor az látja a képeimet?Feltöltéseimet?
2019. 03. 14. csütörtök 09:41  #1554
Wallyadmin (GG) Wallyadmin (GG) VIP Admin
Szia! Írj Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), ők majd törlik
(Ez egy válasz szexkell1993 üzenetére (2019. 03. 13. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 22:48
Sziasztok,
Csak egy elméleti kérdés,hozzá szólást,fórumba feltöltött képet,hogyan tudok törölni?
/ 93