Szia! Köszönjük, hogy jelezted, a felhasználó már törölve lett. Kérjük hasonló ügyekben ne fórumtémában tegyetek bejelentést, hatékonyabb és gyorsabb, ha központi ügyfélszolgálatunkra írtok: lap alja, e-mail menüpont.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 09. 05. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 05. szerda 12:56
Kedves Modik!
Egy feltehetőleg prosti hírdetgeti az oldalát több topikban is.
Ma regisztrált baszosniki néven.
28 helyre hányta szét a hirdetését:
https://www.goldengate.hu/amator/3921722-baszosniki/Hozzaszolasok
Kedves Modik!
Sziasztok!!!!
Valaki intézkedhetne!!!!!! Törölni szeretnénk a profilunkat! De nem engedi a rendszer mert ,hogy feltöltéseink vannak!! De már nincsennek!! Akkor sem engedi!!!! Hiába írunk emailt,hiába minden!! Nem tesz semmit a rendszergazda!!!!!
Hol jelezzük ???? Kinek írjunk?????????? Valaki töröljön már!!!!!!!!!! Minden adatunkal,képünkel!!!!!!!
Valaki intézkedhetne!!!!!! Törölni szeretnénk a profilunkat! De nem engedi a rendszer mert ,hogy feltöltéseink vannak!! De már nincsennek!! Akkor sem engedi!!!! Hiába írunk emailt,hiába minden!! Nem tesz semmit a rendszergazda!!!!!
Hol jelezzük ???? Kinek írjunk?????????? Valaki töröljön már!!!!!!!!!! Minden adatunkal,képünkel!!!!!!!
Kedves Admin!
Elnézést a tudatlanságomért. Akkor itt teszem fel a kérdést. Mert ugye azért lettem tiltva mert megosztottam az infómat hol és mikor lesz nudi szauna.
"Ballószögön mikor lesz legközelebb szauna est? Hol talallok textil mentes szaunat budapesten? "
Ezekre a kérdésekre hogy válaszolsz?
Elnézést a tudatlanságomért. Akkor itt teszem fel a kérdést. Mert ugye azért lettem tiltva mert megosztottam az infómat hol és mikor lesz nudi szauna.
"Ballószögön mikor lesz legközelebb szauna est? Hol talallok textil mentes szaunat budapesten? "
Ezekre a kérdésekre hogy válaszolsz?
Doggingmen ugyanazt társkeresős szövegét nyomja napi rendszerességgel a szex szokások topicocban!
Figyelmetekbe ajánlom "szájacska" felhasználót.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2016. 10. 15. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 15. szombat 12:08
Elő ferdülök néha, de inkább mint olvasó!
De Neked megváltozott a vezetékneved?
Valami ADMIN family name-re emléxem!
Valami ADMIN family name-re emléxem!
szia!még nem működik,de reméljük mielőbb rendbe lesz.
(Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2016. 10. 14. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Elő ferdülök néha, de inkább mint olvasó!
Valami ADMIN family name-re emléxem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2016. 10. 14. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami ADMIN family name-re emléxem! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2016. 10. 14. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Már nem működik a chat?
..
jjééé, Te még itt vagy?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2016. 10. 13. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Omegaaltec szét trollkodja a szex szokások topicokat.
A megfogalmazásodból úgy jött le, arra gondolsz, hogy profi hirdető, mintha sok pozitív visszajelzést kapott volna, hogy ezekre írsz, aztán még sincs semmi válasz tőlük és eredmény. 2x is elolvastam, mind 2x így értelmeztem.
Egyébként nem kell csodálkozni, hogy valahogy itt nem normálisan működnek a dolgok.
De Mercutio írásában is van egy fontos dolog. A másik kérdés, hogy ki számít profinak az oldal szerkesztőinek szemében. (Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként nem kell csodálkozni, hogy valahogy itt nem normálisan működnek a dolgok.
De Mercutio írásában is van egy fontos dolog. A másik kérdés, hogy ki számít profinak az oldal szerkesztőinek szemében. (Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 21:59
Koazi de nem fogyatekos vagyok tudom mi mit jelent.
De ha jelentek kurvakat az oldalon miert nem tortenik hetek ota veluk semmi?
azert vannak a moderatorok hogy kiszurjek azokat a pasikat akik nonek adjak ki magukat es tiltsak ki innen
azert vannak a moderatorok hogy kiszurjek azokat a pasikat akik nonek adjak ki magukat es tiltsak ki innen
Ertem tehat jo magyar szokas szerint van valami aminek semmi ertelme
Szia!Ha megnézed a moderálás alapelveit a moderátoroknak nincs ilyen feladatuk.A pofi hirdető jelentést pedig a szerkesztőség vizsgálja ki,ha elegendő ilyen irányú jelzés érkezik.Profi hirdető jelzést tévesen is küldhet valaki (szokott ilyen jelzés érkezni,hogy telefonról véletlenül megnyomta azt a gombot),de jelenthet valaki rosszindulatból csupán lejáratás gyanánt is.
(Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 21:59
azert vannak a moderatorok hogy kiszurjek azokat a pasikat akik nonek adjak ki magukat es tiltsak ki innen (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 20. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
azert vannak a moderatorok hogy kiszurjek azokat a pasikat akik nonek adjak ki magukat es tiltsak ki innen (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 20. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 07. 20. szerda 08:05
Mert férfiak nőknek adják ki magukat, vagy annyira "komolyak" a szándékaik, hogy az adatlapjuk alapbeállításon marad.
A profi hirdető arra utal, hogy nem amatőr, hanem hivatásos, szolgáltatásért anyagi támogatást kér. Magyarán prosti. Több oldalon árulja a portékát.
Azzal a gombbal jelenteni lehet őket, mert itt elvileg nem erről kellene szólnia a társkeresőnek, pedig nagy százalékban vannak jelen ezen nők, párok.
A profi hirdető arra utal, hogy nem amatőr, hanem hivatásos, szolgáltatásért anyagi támogatást kér. Magyarán prosti. Több oldalon árulja a portékát.
Azzal a gombbal jelenteni lehet őket, mert itt elvileg nem erről kellene szólnia a társkeresőnek, pedig nagy százalékban vannak jelen ezen nők, párok.
Mert férfiak nőknek adják ki magukat, vagy annyira "komolyak" a szándékaik, hogy az adatlapjuk alapbeállításon marad.
Azzal a gombbal jelenteni lehet őket, mert itt elvileg nem erről kellene szólnia a társkeresőnek, pedig nagy százalékban vannak jelen ezen nők, párok. (Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Azzal a gombbal jelenteni lehet őket, mert itt elvileg nem erről kellene szólnia a társkeresőnek, pedig nagy százalékban vannak jelen ezen nők, párok. (Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 07:41
Mivel GG-el kapcsolatos fórumot nem nagyon találtam ezért irok ide.
Miért van az hogy a Társkeresőbe Nőt keresek aki ne legyen pár tagja és a lista amit behoz 90% faszikat listáz a rendszer. Miért???
A másik! Annak mi értelme van, hogy a hirdetőkről be lehet jelenteni hogy profi hirdető mikor semmi nem történik velük?
Miért van az hogy a Társkeresőbe Nőt keresek aki ne legyen pár tagja és a lista amit behoz 90% faszikat listáz a rendszer. Miért???
A másik! Annak mi értelme van, hogy a hirdetőkről be lehet jelenteni hogy profi hirdető mikor semmi nem történik velük?
Mivel GG-el kapcsolatos fórumot nem nagyon találtam ezért irok ide.
Saját hozzászólásom utólagos moderálását törlését kérhetem e a moderátoroktól?
Ha igen akkor kérhetem tisztelt moderátort hogy keressen fel privát a részletek miatt
(okok és konkrét hozzászólás)
Köszönöm!
TN
Ha igen akkor kérhetem tisztelt moderátort hogy keressen fel privát a részletek miatt
(okok és konkrét hozzászólás)
Köszönöm!
TN