Köszi a választ, gondoltam hogy ilyesmi lehet, mármint hogy az , ami az egyik "elbírálónak" tetszik, az a másiknak nem biztos. Pedig az utolsó feltöltött videó sztem baszott jó (fiatal amatőr leszbi lánykák) még szét is daraboltam videószerkesztővel 4X3 percre, hogy ne legyen ez a "túl hosszú videó" kifogás.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 10. 17. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 17. szerda 22:58
lapalján e-mailre katt, és válaszolnak.
de subjectiv, hogy mi a hosszú, mint a filmek ha eseménydús, akkor 2 orát is rövidnek érzed, de ha vontatott a témája akkor 5 perc is hosszú.
ezt azért írom mert aki bírál sok félé szempont alapján igyekszik megítélni a beküldőt anyagot, s e mellett többen is bírálnak, épp ki a soros és ki a helytesitő, így elbírálás is el tér személyi érzetek megítélések alapján.
de subjectiv, hogy mi a hosszú, mint a filmek ha eseménydús, akkor 2 orát is rövidnek érzed, de ha vontatott a témája akkor 5 perc is hosszú.
ezt azért írom mert aki bírál sok félé szempont alapján igyekszik megítélni a beküldőt anyagot, s e mellett többen is bírálnak, épp ki a soros és ki a helytesitő, így elbírálás is el tér személyi érzetek megítélések alapján.
lapalján e-mailre katt, és válaszolnak.
ezt azért írom mert aki bírál sok félé szempont alapján igyekszik megítélni a beküldőt anyagot, s e mellett többen is bírálnak, épp ki a soros és ki a helytesitő, így elbírálás is el tér személyi érzetek megítélések alapján. (Ez egy válasz dömdödöm1 üzenetére (2012. 10. 17. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt azért írom mert aki bírál sok félé szempont alapján igyekszik megítélni a beküldőt anyagot, s e mellett többen is bírálnak, épp ki a soros és ki a helytesitő, így elbírálás is el tér személyi érzetek megítélések alapján. (Ez egy válasz dömdödöm1 üzenetére (2012. 10. 17. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 17. szerda 13:55
Nem igazán értem, hogy egy feltöltött "egyéb video" -ban egyszer elfogadjátok a 3 perces videót, másszor meg nem, mondván túl hosszú.
Nem igazán értem, hogy egy feltöltött "egyéb video" -ban egyszer elfogadjátok a 3 perces videót, másszor meg nem, mondván túl hosszú.
Utólag is köszi.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 09. 30. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugi, meg fogod kapni a választ, de az esetleges okokat ki kell vizsgálni és csak utána lehet kijavítani
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 11. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2012. 10. 11. csütörtök 19:26
Nem találom kedvenc topikomat, látom már más is kereste, de szóra sem méltattátok...Nekem, kb. 1000-1500 hozzászólásom volt ott, 2006-tól napjainkig..Hová lett!!!???
Nem találom kedvenc topikomat, látom már más is kereste, de szóra sem méltattátok...Nekem, kb. 1000-1500 hozzászólásom volt ott, 2006-tól napjainkig..Hová lett!!!???
köszi meg van hétfőn meg oldjuk, reklám botok
(Ez egy válasz anya.m81 üzenetére (2012. 09. 29. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 29. szombat 19:20
Sziasztok!
"storechristian" nevű illető a saját kereskedelmi célú hirdetésére használja "entry2010" és mások képsorozatát, arra nem ezen az oldalon keresnénk rá.
"storechristian" nevű illető a saját kereskedelmi célú hirdetésére használja "entry2010" és mások képsorozatát, arra nem ezen az oldalon keresnénk rá.
Sziasztok!
Sziasztok!
Megkérdezhetem, hová tűnt a fejér megyei (nem társkereső) topik? Vagy csak én nem találom?
Megkérdezhetem, hová tűnt a fejér megyei (nem társkereső) topik? Vagy csak én nem találom?
Teljes mértékben egyet értünk veled!
Ezt üzenjük neki: (Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2012. 08. 09. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt üzenjük neki: (Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2012. 08. 09. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 09. csütörtök 07:30
Ma regisztált rendező néven valami barom és már 66 db. hirdetéssel szórta tele szinte az összes topicot. Törölni kéne...
(megtörtént: vazelinator)
Ma regisztált rendező néven valami barom és már 66 db. hirdetéssel szórta tele szinte az összes topicot. Törölni kéne...
mire gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 31. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2012. 07. 31. kedd 13:30
Egy kis tisztogatás ráférne az oldalra!!!!
Egy kis tisztogatás ráférne az oldalra!!!!
Ninfocsajszi21-et tiltsátok már ki! Telepakol mindent hirdetésekkel.
(már megtörtént: vazelinator)
(már megtörtént: vazelinator)
Sziasztok!
Azzal a kéréssel fordulok Hozzátok, hogy nézzétek meg 'Litta77' illetve 'Melitta77' felhasználók hozzászólásait - mellesleg szerintem a kettő egy és ugyanaz - és legyetek szivesek törölni a többszörösen, több topikban ugyanazt a szöveget tartalmazó hozzászólásaikat vagy figyelmeztetni őket, hogy vegyenek vissza, mert így csak teleszemetelik az egészet és nem lehet értelmes kommunikációt folytatni. Sok felhasználót zavar a ténykedésük és már többször kérték őket, hogy vegyenek vissza. Köszönöm a többiek nevében is.
Azzal a kéréssel fordulok Hozzátok, hogy nézzétek meg 'Litta77' illetve 'Melitta77' felhasználók hozzászólásait - mellesleg szerintem a kettő egy és ugyanaz - és legyetek szivesek törölni a többszörösen, több topikban ugyanazt a szöveget tartalmazó hozzászólásaikat vagy figyelmeztetni őket, hogy vegyenek vissza, mert így csak teleszemetelik az egészet és nem lehet értelmes kommunikációt folytatni. Sok felhasználót zavar a ténykedésük és már többször kérték őket, hogy vegyenek vissza. Köszönöm a többiek nevében is.
http://www.goldengate.hu/felhasznalo/regisztracio_torlese
(Ez egy válasz madoxx üzenetére (2012. 07. 27. péntek 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
töröltetném a regemet hogy kell?
lapalja email linkre kat és ott töltsd ki a bejelentőt, majd választ a regisztrációs email címedre kapsz.
ezt szerkesztő intézi nem admin minekünk csak a hozzáoszlásokra van elérhetőségünk.
ezt szerkesztő intézi nem admin minekünk csak a hozzáoszlásokra van elérhetőségünk.
Sziasztok szeretném törölni a feltöltött fotóimat ,az oldalról ez hogy kivitelezhető?gi-na
Lapalja email cím ügyfélszolgálat kompetens a dologban, itt csak a hozzászólásokkal tudunk foglalkozni, ők tudnak válaszolni részletesebben.
(Ez egy válasz szilvilajos üzenetére (2012. 06. 04. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 04. hétfő 19:10
Sziasztok! Sajnos ki moderálták a fotóinkat mondván,a párok közé nem tehető mert az igazán csak párokról szól. Nem akarom meg bántani ,,naccsávót,, mert tök jók az ő képeik is,de nekik szintén csak az első és az utolsó képen láthatók együtt. De hát ez van...Azért köszi a lehetőséget! Szilvilajos!