Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

2011. 01. 23. vasárnap 21:26  #1293
Fögenyó Fögenyó
tlaci34 és megtorlo666
ide is bekerültek a zindex trolljai.
2011. 01. 22. szombat 19:38  #1292
bula2 bula2
miért nem tudok "szobát" nyitni!?
2011. 01. 21. péntek 21:38  #1291
christiano christiano VIP
Az lenne a kérdésem hogy tudnák tiltani1-2 emberkét hogy ne lássák a képeinket és a hozzászólásainkat?
Lehet én vagyok vak ,vagy hülye, de sehol nem találok ilyesmit!Ha egyáltalán van erre mód.
Ja és a rendszeresen kötekedő elemeket komolyabban fegyelmezhetnétek,mert igen komoly rombolást visznek itt véghez!
Szerintetek hány beküldésre váró sorozat nem kerül feltöltésre az olyanok miatt?
Becsüljétek meg jobban azokat,akik épitgetik ezt az oldalt azzal hogy beküldenek.
Védjétek meg őket az ilyen pofátlak,húdemegmondom-mennyirenemtetszik-debeszólok-emberk- éktől!
Ez főleg a Goldengate érdeke!!
Sok sikert a munkához!

(ITT jelezd a konkrét problémát, annak pontos helyét és az érintett usereket, és utánanézünk, megoldjuk a jogos észrevételeket, panaszokat!) :tom felkialtas
2011. 01. 18. kedd 22:31  #1290
Törölt felhasználó (782017)
Már én is kértem a regisztráciom törlését kétszer.Mikor törölsz már Tom?

(semmikor! nem kötelező írni a Gg rovataiba, főleg nem a Te stílusodban és személyeskedéseiddel! csak maradjon meg mementónak az írásaid, és okulásul a normálisabb felhasználóknak! kívánom, hogy legyen máshol nagyobb szerencséd a fórumozásban! amennyiben mégis maradsz köztünk, úgy tanácsolom, hogy ne csak kritizálj, ne csak sértegesd a társaidat, ne csak fikázd mások véleményét, hanem próbálj meg normálisan kommunikálni, az internet jó és hasznos oldalát kihasználva! jahh, és ha nem tudod megemészteni intelmeimet és javaslataimat, akkor bátran olvasd vissza önmagad által kreált hsz-det!) :tom felkialtas
2011. 01. 18. kedd 22:00  #1289
christiano christiano VIP
Tom admin most látom hogy ezért a hozzászólásért tiltva lettem:
"No comment.
A párodnak lehet ez bejön,az én páromnak nem, finom érzéki szűk puncija van.
Istenem,de nagy az isten állatkertje!
Azért elmesélheted hogy teszed be a traktort a párodba ekevassal együtt.
Tanulunk,okulunk stb....
Amúgy vegyél vissza légyszives magadból.
Ez nem igazság.Amennyiben ez komoly én visszavonhatatlan ,ugy kérem az egész profilom és teljes tartalmának a törlését! ...."

Ez nem offolás volt.Egy normális válasz.
Nagyon csalódott vagyok!

(nem ezért lettél tiltva -habár ebben az idézetben is vannak személyeskedések-, hanem a korábbi offolások miatt! tessék pontosan elolvasni az indokokat, a sértődést, meg a csalódásokat pedig tessék meghagyni a gyerekeknek! és használd a Dühöngő szobát gyakrabban és bátrabban!) :tom felkialtas
2011. 01. 09. vasárnap 17:47  #1288
arkamgyal arkamgyal
Vélemények a roma csajokról topikban kis takarítás nem ártana. Kezd rasszista szinezete lenni.

(megoldva! :tom)
2010. 05. 11. kedd 14:27  #1287
Törölt felhasználó (746827) VIP
Tisztelt moderátorok szeretném kérni a segítségeteket. Véletlenül a Kovi blogba nyitottunk meg 2-szer is rossz topicot abba lehet-e hagyni címmel. Valamiért a sex szokásokba nem engedi megnyitni a témát. Szeretném kérni a moderátorokat, hogy töröljék a 2 szer is rossz helyen nyitott topicot és a kellemetlenségért elnézést kérünk.

(a gond megoldva, a kérdésetekre meg felesleges új topicot nyitni! beszéljétek meg a meglévőben, oda tartozik a kérdésetek is! a témával kapcsolatos topic kiegészítve a "téma részletesebb leírásával"!) .tom felkialtas
2010. 05. 07. péntek 14:12  #1286
voyeurpar voyeurpar
Ez a sorozat inkabb tulsagosan vegyessalata mint oralhangsulyu kepsorozat : http://www.goldengate.hu/kepsorozat/118889-Akcionk
2010. 05. 03. hétfő 16:30  #1285
voyeurpar voyeurpar
Ismet egy elkeveredett sorozat, ezuttal is az aktualis versenykiirasban aminek semmi koze a kiiras temajahoz :
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/118621
2010. 04. 30. péntek 14:06  #1284
voyeurpar voyeurpar
Ismet a havi versenyben egy nem odavalo sorozat : http://www.goldengate.hu/kepsorozat/118455-delutan.
Ugy tunik hogy ugyanaz a felhasznalo mint a multkoriban jelzett...
2010. 04. 28. szerda 23:05  #1283
-ch- -ch-
Nem akarok vitatkozni.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 04. 28. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2010. 04. 28. szerda 15:29
ez egy kicsit álszent duma
semmi baj majd más feltölti azokat a képeket is, hisz ilyeneket akár egy évben 20-30 szor megkapod valamelyik ismerősödtől lánc levélben.
s semmi baj, majd nem lustább felhasználok hozzá járulnak, hogy javuljon a minőség és bejelentik, hogy a következő nézőnek élvezhető legyen az oldal.
2010. 04. 28. szerda 15:29  #1282
ez egy kicsit álszent duma
semmi baj majd más feltölti azokat a képeket is, hisz ilyeneket akár egy évben 20-30 szor megkapod valamelyik ismerősödtől lánc levélben.
s semmi baj, majd nem lustább felhasználok hozzá járulnak, hogy javuljon a minőség és bejelentik, hogy a következő nézőnek élvezhető legyen az oldal.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2010. 04. 27. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 27. kedd 22:51
Megmondom őszintén,az bassza a csőrömet,hogy több képem is törölve lett,mert esetleg másfél évvel ezelőtt valaki már felrakta.Utánanéztem,és tényleg.De most szinte naponta ismétlődnek ugyanazok a képek,csak más felhasználónév teszi fel,meg más rovatba.Nekem nem az a dolgom hogy ezekre felhívjam a figyelmeteket,én csak szeretném élvezni nyes az oldalt.A törölt képeim miatt elment a kedvem a feltöltésektől. shakehead .Ritkán tudok így ülni a gép előtt,hogy kedvenc képeket oszthatnék meg más GG látogatókkal,de már nem is merem felrakni őket,mert lehet hogy törlik is.
2010. 04. 27. kedd 22:53  #1281
-ch- -ch-
Ja,jó pénzért vállalom a kép-videó admin állást.Hová kell beadni az önéletrajzot?
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2010. 04. 27. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 27. kedd 22:51
Megmondom őszintén,az bassza a csőrömet,hogy több képem is törölve lett,mert esetleg másfél évvel ezelőtt valaki már felrakta.Utánanéztem,és tényleg.De most szinte naponta ismétlődnek ugyanazok a képek,csak más felhasználónév teszi fel,meg más rovatba.Nekem nem az a dolgom hogy ezekre felhívjam a figyelmeteket,én csak szeretném élvezni nyes az oldalt.A törölt képeim miatt elment a kedvem a feltöltésektől. shakehead .Ritkán tudok így ülni a gép előtt,hogy kedvenc képeket oszthatnék meg más GG látogatókkal,de már nem is merem felrakni őket,mert lehet hogy törlik is.
2010. 04. 27. kedd 22:51  #1280
-ch- -ch-
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 04. 27. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 27. kedd 21:25
lap alja e-mail címre kattint és meg írod
de ha gondolod kép-videó admin kolléga napi x ezer képmenyiségét eléd rakom és ha lesz egy darab egyezés is benne.... s az csak egy napi mennyiség, nap végére örül hogy ha nem folyik ki a szeme nem hogy emlékezen a két nappal elötire.
köszi hogy nem bunkózol ezen és be jelented ha találsz ilyet, ritka az ilyen rendes felhasználó

(nekem már kifolyt a szemem, de -ch- t "kielégíteni" nem tudtam, ezért elintézem magamat, csak azt nem tudom, hogy harakirivel, vagy csak a puszta kezemmel?!) :tom eplus2
2010. 04. 27. kedd 21:25  #1279
lap alja e-mail címre kattint és meg írod
de ha gondolod kép-videó admin kolléga napi x ezer képmenyiségét eléd rakom és ha lesz egy darab egyezés is benne.... s az csak egy napi mennyiség, nap végére örül hogy ha nem folyik ki a szeme nem hogy emlékezen a két nappal elötire.
köszi hogy nem bunkózol ezen és be jelented ha találsz ilyet, ritka az ilyen rendes felhasználó

(nekem már kifolyt a szemem, de -ch- t "kielégíteni" nem tudtam, ezért elintézem magamat, csak azt nem tudom, hogy harakirivel, vagy csak a puszta kezemmel?!) :tom eplus2
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2010. 04. 27. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 27. kedd 21:06
gyerekek,szinte kétnaponta teszik fel ugyanazt a videót,vagy képet.alusztok?ne kérdezzétek hogy hova,hanem találjátok meg.ez a dolgotok,nem!?
2010. 04. 27. kedd 21:06  #1278
-ch- -ch-
gyerekek,szinte kétnaponta teszik fel ugyanazt a videót,vagy képet.alusztok?ne kérdezzétek hogy hova,hanem találjátok meg.ez a dolgotok,nem!?
2010. 04. 25. vasárnap 21:42  #1277
bejelentetem, intézik
(Ez egy válasz voyeurpar üzenetére (2010. 04. 25. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 25. vasárnap 11:11
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/118185-delutani-adag - Havi versenyben mit keres mikor semmi koze a verseny temajahoz...
2010. 04. 25. vasárnap 11:11  #1276
voyeurpar voyeurpar
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/118185-delutani-adag - Havi versenyben mit keres mikor semmi koze a verseny temajahoz...
2010. 04. 12. hétfő 11:41  #1275
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Valamiért a citromail-es címekről visszapattan minden levelünk. Intézkedünk az ügyben, hogy a kyra-hoz hasonló esetelben ne legyen probléma.
2010. 04. 12. hétfő 07:07  #1274
Törölt felhasználó (746827)
Köszönöm szépen.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 21:29
mert, munka napokon bírálnak
általában 10-12 óra felé, de éjfélig megtörténik a bírálás
a többiek azért kerültek ki, mert már a beküldéseik alapján, már rendelkeznek azonnali kikerülési joggal.
/ 93