Szia bocsi megint én vagyok,tegnap feltöltöttem egy videót,és semmi! Se visszajelzés se a videó nem került fel,megnéznéd, előre is köszönöm.
Nincs mit
(Ez egy válasz scania75 üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm legközelebb figyelem,szép napot!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 13:35
Érdemes esetleg megpróbálni ismét elmenteni ezeket a fotókat normál jpg-ként. Volt már rá példa, hogy ez megoldotta a hibát, és így már feltöltődtek a képek .Az első sorozatotoknál 10, a másodiknál pedig 14 kép töltődött fel a rendszerünkbe, ezek ki is kerültek a galériákban az oldalra.
Érdemes esetleg megpróbálni ismét elmenteni ezeket a fotókat normál jpg-ként. Volt már rá példa, hogy ez megoldotta a hibát, és így már feltöltődtek a képek .Az első sorozatotoknál 10, a másodiknál pedig 14 kép töltődött fel a rendszerünkbe, ezek ki is kerültek a galériákban az oldalra.
(Ez egy válasz scania75 üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 12:54
Szia,a képek mindkét kritérimnak megfeletek.Ezért nem is értettem miért nincsenek fennt.
Szia,a képek mindkét kritérimnak megfeletek.Ezért nem is értettem miért nincsenek fennt.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 12:03
Szia! A feltöltött képek mérete minimum 600 x 800 volt? Ha ennél kisebb, a rendszer általában nem jeleníti meg. A másik gond a formátum lehet, az összes fotó jpg formátumú volt?
Szia! A feltöltött képek mérete minimum 600 x 800 volt? Ha ennél kisebb, a rendszer általában nem jeleníti meg. A másik gond a formátum lehet, az összes fotó jpg formátumú volt?
(Ez egy válasz scania75 üzenetére (2020. 12. 06. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 06. vasárnap 18:14
Kedves Moderátorok!
Töltöttem fel 2 képsorozatot is ,és azt vettem észre hogy az elsőnél 2 db a másodiknál 1 db fénykép nem került be a sorozatba.A feltöltéskor minden képre azt irta a rendszer ,hogy kész,mielőtt tovább mentem.Azt szeretném kérdezni ,hogy ennek mi lehetett az oka? A fotók közel azonos méretűek!Válaszukat tisztelettel megköszönöm.
Töltöttem fel 2 képsorozatot is ,és azt vettem észre hogy az elsőnél 2 db a másodiknál 1 db fénykép nem került be a sorozatba.A feltöltéskor minden képre azt irta a rendszer ,hogy kész,mielőtt tovább mentem.Azt szeretném kérdezni ,hogy ennek mi lehetett az oka? A fotók közel azonos méretűek!Válaszukat tisztelettel megköszönöm.
Kedves Moderátorok!
Sajnos ebben nem tudunk segíteni, Szerkesztőségünk semmilyen magán jellegű üzenetet nem továbbít. Amennyiben a másik felhasználó letiltott, úgy azt el kell fogadni.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2020. 11. 03. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 03. kedd 18:32
Kedves Moderátorok !
Volt egy talim kamilla40 felhasználoval de a találkozás sajnos nem úgy alakult és szeretnék tőle elnézést kérni és egy új talit kérni tőle de sajnos tiltott engem. Ebben szeretnék segitséget kérni hogy tudok vele kapcsolatba kerülni .Tudnátok ebben segíteni nekem? Előre is köszönöm.
Volt egy talim kamilla40 felhasználoval de a találkozás sajnos nem úgy alakult és szeretnék tőle elnézést kérni és egy új talit kérni tőle de sajnos tiltott engem. Ebben szeretnék segitséget kérni hogy tudok vele kapcsolatba kerülni .Tudnátok ebben segíteni nekem? Előre is köszönöm.
Kedves Moderátorok !
Szia! Már megtörtént
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 11. 02. hétfő 22:43
Kedves Moderátorok!
A "COVID és az idegen partner" topikot le kellene törölni, annak erősen politikai és összeesküvés elméleti jellege miatt.
Köszönettel!
A "COVID és az idegen partner" topikot le kellene törölni, annak erősen politikai és összeesküvés elméleti jellege miatt.
Köszönettel!
Kedves Moderátorok!
Köszönettel!
Köszönettel!
Korábban már írtál levelet az Ügyfélszolgálatnak emiatt, kérjük az ő levelükre válaszolj, mert egyedi hibajelenségről van szó, az ügyfélszolgálat tud segíteni ebben a problémában! A moderátorok kizárólag hozzászólások és chat ügyben tudnak intézkedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 26. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 10. 26. hétfő 08:40
Tisztelt Moderatorok!
Farok.88 felhasznalo, akinek akarok.88 neven van tarskereso lapja zaklat a leveleivel. Hiaba probalom tiltani az adatlapjan, vagy csak a felugro ablakban, kiveszi magat a tiltas alol. Intezkedest kerek, hogy ne irhasson nekem. Koszonom.
Farok.88 felhasznalo, akinek akarok.88 neven van tarskereso lapja zaklat a leveleivel. Hiaba probalom tiltani az adatlapjan, vagy csak a felugro ablakban, kiveszi magat a tiltas alol. Intezkedest kerek, hogy ne irhasson nekem. Koszonom.
Tisztelt Moderatorok!
Köszönjük, intézkedünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4419192)
2020. 10. 19. hétfő 13:37
SZIASZTOK. bejelentem az alábbi felhasználót .több fórum több helyen is megtalálható a reklámja
Adelinakiss Sziasztok! Férfit keresek. Szexhez kötelezettség nélkül.
SZIASZTOK. bejelentem az alábbi felhasználót .több fórum több helyen is megtalálható a reklámja
Ügyfélszolgálatunk tegnap válaszolt e tárgyban írt leveledre. Mivel egyedi hibáról van szó, amely csak nálad fordul elő, célszerű lenne az ügyfélszolgálat segítségét igénybe venned. A kollégák találnak megoldást a problémára, ha informatikai problémáról van szó, mi itt a Fórumban sajnos nem fogunk tudni segíteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 08:01
Anno ellenőriztem és fent volt a tiltott listámon. Aztán egyszercsak jött egy levél tőle. Ekkor újra ellenőriztem és már nem volt tiltott státuszban, pedig én tiltottam elsőre, tehát csak én vonhattam volna vissza is igaz?
Az általam olvasatlanul hagyott levelét szeretném, ha törölnék a levelezésemből. Köszönöm.
Az általam olvasatlanul hagyott levelét szeretném, ha törölnék a levelezésemből. Köszönöm.
Köszönöm, de eddig én is tudom. Ám a levélke nem törlődik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4420252)
2020. 10. 13. kedd 13:24
Kijelölöd a négyzetben az olvasatlan levelet és törlöd alul az opcióknál.
Kijelölöd a négyzetben az olvasatlan levelet és törlöd alul az opcióknál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 08:01
Anno ellenőriztem és fent volt a tiltott listámon. Aztán egyszercsak jött egy levél tőle. Ekkor újra ellenőriztem és már nem volt tiltott státuszban, pedig én tiltottam elsőre, tehát csak én vonhattam volna vissza is igaz?
Az általam olvasatlanul hagyott levelét szeretném, ha törölnék a levelezésemből. Köszönöm. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az általam olvasatlanul hagyott levelét szeretném, ha törölnék a levelezésemből. Köszönöm. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 22:00
Aki tiltott valakit, az tud csak visszavonni tiltott kapcsolatot, de visszafelé nem, ott mindig ez az üzenet van kint: "Ez a felhasználó tiltott téged.Csak akkor lehet a kapcsolatod, ha leveszi a tiltást."
Azonban ritkán előfordulhat, hogy egy folyamat nem kerül végrehajtásra, ezért érdemes ellenőrizni, a tiltott felhasználó felkerült-e valóban a tiltottak listájára.
Azonban ritkán előfordulhat, hogy egy folyamat nem kerül végrehajtásra, ezért érdemes ellenőrizni, a tiltott felhasználó felkerült-e valóban a tiltottak listájára.
Aki tiltott valakit, az tud csak visszavonni tiltott kapcsolatot, de visszafelé nem, ott mindig ez az üzenet van kint: "Ez a felhasználó tiltott téged.Csak akkor lehet a kapcsolatod, ha leveszi a tiltást."
Azonban ritkán előfordulhat, hogy egy folyamat nem kerül végrehajtásra, ezért érdemes ellenőrizni, a tiltott felhasználó felkerült-e valóban a tiltottak listájára. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Azonban ritkán előfordulhat, hogy egy folyamat nem kerül végrehajtásra, ezért érdemes ellenőrizni, a tiltott felhasználó felkerült-e valóban a tiltottak listájára. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 13:27
Ha tiltok valakit, akkor miért tud nekem mégis írni és miért tudja kivenni magát a tiltás alól?
Nem akarom elolvasni a vélhetően bunkó levelét és nem lehet törölni. Szeretnék megoldást kérni a problémára.
Nem akarom elolvasni a vélhetően bunkó levelét és nem lehet törölni. Szeretnék megoldást kérni a problémára.