Nálam is ilyen volt a szitu, csak Én 17 voltam.
Ő se tudta hogy az vok.
Én is csak jóval később közöltem vele.(meglepődött):P
Ő se tudta hogy az vok.
Én is csak jóval később közöltem vele.(meglepődött):P
Hat igen,vannak olyanok akik elég hamar elvesztették,de én nem mondhatom ezt mert 18 voltam amikor elevsztettem,ráadásul úgy h a csaj akivel lefekudtem nem is tudta,h meg az vagyok!!4 honap mulva mondtam meg neki :)
Ennyire rossz a helyzett,hogy 2007-ben nem vesztette el a szűzességét senki? Vagy ennyire pocsék a demográfiai állapotunk?
mennyi voltál? apád nem jött rá?
(Ez egy válasz vargabeus üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 18:30
Apám munkatársa dugott meg először.Érdekes volt,ma már nagyon szégyenlem a dolgot.
Ha újjra kezdhetném,én mindig elveszteném.Mint egy szórakozott professzor az esernyőjét!
én még várok vele de a francia és a popo mar finom
Szevasztok, én egy jol átmulatott éjszaka után kicsit más állapotban 17 évesen, a csaj az nagyon dögös volt és ö is kissé spicces volt.
csak nem vagy fiu
XD18évesen b.nőnél:Dkomoly volt amikor fater haza jött XD
Elég későn, 19 évesen.
Nem túl jó, ha a csaj nem tudja, hogy szűz vagy.
Én túl vagyok rajta, de neki valószínűleg csalódás!
Nem túl jó, ha a csaj nem tudja, hogy szűz vagy.
Én túl vagyok rajta, de neki valószínűleg csalódás!
Már vagy 10 éve volt, 17 évesen, osztálytársammal, osztálykiránduláson...
Apám munkatársa dugott meg először.Érdekes volt,ma már nagyon szégyenlem a dolgot.
Felcseréltem két sorodat és igen mókás dolog jött ki belőle.
"Szeretem és megprobálok mindent megadni neki!"
"...ezért van az hogy nem feküdtünk le!"
Ha MINDENT megadsz neki, hoyg hoyg nem szexeltek?
OK ha a lány 14-15 éves és 12 éves korotokóta vagytok együtt az más téma! De feltételeztem, ha ilyen oldalon vagy elműltál már (na jó először 18-at akartam modnani) 16.
"Fejtsed már ki a szitációt kérlek, hátha olyat hallok/hallunk, amit mástól még nem!"
Igen igen! Ezt én is szeretném!
"Szeretem és megprobálok mindent megadni neki!"
"...ezért van az hogy nem feküdtünk le!"
Ha MINDENT megadsz neki, hoyg hoyg nem szexeltek?
OK ha a lány 14-15 éves és 12 éves korotokóta vagytok együtt az más téma! De feltételeztem, ha ilyen oldalon vagy elműltál már (na jó először 18-at akartam modnani) 16.
"Fejtsed már ki a szitációt kérlek, hátha olyat hallok/hallunk, amit mástól még nem!"
Igen igen! Ezt én is szeretném!
es az eletkorodat is ide mered irni???
latogathatod mar ezt az oldalat???
remelem ahol tud félrekúr a csaj es mindenkinek elmeseli milyen töketlen vagy es csak szanalombol van veled!
3evig nem dugni es erre büszkenek lenni,hat öcsem,sztem az oly csodalatos es sokretü magyar nyelvben erre nincs megfelelö szo... (Ez egy válasz Rion üzenetére (2006. 12. 16. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
latogathatod mar ezt az oldalat???
remelem ahol tud félrekúr a csaj es mindenkinek elmeseli milyen töketlen vagy es csak szanalombol van veled!
3evig nem dugni es erre büszkenek lenni,hat öcsem,sztem az oly csodalatos es sokretü magyar nyelvben erre nincs megfelelö szo... (Ez egy válasz Rion üzenetére (2006. 12. 16. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 19:53
Én az ő érdekeit tartom a szemem előtt és nem a sajátom ezért van az hogy nem feküdtünk le!
Szeretem és megprobálok mindent megadni neki!
Figyelj Rion, az tényleg szép, ha így szereted a lányt, és remélhetőleg ő is szeret téged. Ez mind szép, és lehet, hogy a mai világban ez már ritka,de 3 év!!! Ennyit emberölésért kapsz ebben az országban (ha rád is bizonyítják...). Hány éves volt a lány, amikor "összejöttetek"? 11? Ha tényleg szeret téged, akkor tekintettel kell, hogy legyen rád. De ami még fontosabb ebben: ő is kíván.
Megértem a fél évet is( na jó nem, de legalább nem sokkolok be tőle), de 3év az húzós.
Fejtsed már ki a szitációt kérlek, hátha olyat hallok/hallunk, amit mástól még nem! (Ez egy válasz Rion üzenetére (2006. 12. 16. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Megértem a fél évet is( na jó nem, de legalább nem sokkolok be tőle), de 3év az húzós.
Fejtsed már ki a szitációt kérlek, hátha olyat hallok/hallunk, amit mástól még nem! (Ez egy válasz Rion üzenetére (2006. 12. 16. szombat 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 19:53
Én az ő érdekeit tartom a szemem előtt és nem a sajátom ezért van az hogy nem feküdtünk le!
Szeretem és megprobálok mindent megadni neki! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 13. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem és megprobálok mindent megadni neki! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 13. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 20:36
ez ilyen plátói kapcsolat féle? egymást szeretitek és mással keféltek?
vagy
és a lány tudja, hogy a barátnőd?
vagy
egyébként nekem is van már 4 éve barátnőm, és én sem feküdtem le vele...és nem is tervezem...de azért ne sajnáljatok
vagy
és a lány tudja, hogy a barátnőd?
vagy
egyébként nekem is van már 4 éve barátnőm, és én sem feküdtem le vele...és nem is tervezem...de azért ne sajnáljatok
Rég volt már az
Sztem magánügy...
Aki nem vesztette el, nem tudja mit vesztett.
Amikor megtudja mégse sajnálja, hogy "Őrizte"
Aki nem vesztette el, nem tudja mit vesztett.
Amikor megtudja mégse sajnálja, hogy "Őrizte"
hat sztem ezek a dolgok az önkontrolltol függnek: en pl. cigiztem több,mint 1evig,napi 1csomag,dec.31en azt mondtam,h "jan.1töl nem" es azota nem!igaz,h jelenleg szivarozom,de soha nem remegek az elvonasi tünetektöl-vagyis nem lettem függö.
es sztem ez mindennel igy van,ha az ember eleg erös es fegyelmezett akkor tud "nem"-et mondani! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
es sztem ez mindennel igy van,ha az ember eleg erös es fegyelmezett akkor tud "nem"-et mondani! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 12. 14. csütörtök 23:03
Ennyi:) Ezt mondom én is:) Szűz ember könnyen mondja, hogy tartohgatja magát és majd csak egyel: Ugyanígy aki nem cigizik, az is könnyen mondja, hogy tedd le... És a bagóval is az első néhány szál még nem az igazi, bele kell jönni. Aztán jön a függőség, kipróbálsz más márkákat, szivart is stb. Tiszta szex:D
Ennyi:) Ezt mondom én is:) Szűz ember könnyen mondja, hogy tartohgatja magát és majd csak egyel: Ugyanígy aki nem cigizik, az is könnyen mondja, hogy tedd le... És a bagóval is az első néhány szál még nem az igazi, bele kell jönni. Aztán jön a függőség, kipróbálsz más márkákat, szivart is stb. Tiszta szex:D
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:23
Tekifaki.
Dícsértessék a jézuskrisztus, mindörökké (szex nélkül) ámde..., amit írsz az úgy baromság ahogy van.
A szex egy létszükséglet. (Nem kell túlzásba vinni, de szükséglet aminek adni kell.)
Ha tőlzásokba esel, az egészségtelen, ha eddig vársz az is az. Az ember pont hogy az érés kezdetétől a legpotensebb a leg élettel telibb.
16-30 éves korban kell élni. Utána család feleség, gyerekek, nem lesz már annyi lehetőség. (Ha mégis szerencsés az illető! :D)
OK csak 21 vagy és szerinted ez így jó. Legyen neked, elvégre így érzed jól magad, de biológiailag nem a legegészségesebb. Persze elhamarkodni sem kell így a 21 éveddel még nem vagy elkésve, de a házasságig várni tök fölösleges.
Egyébként hadd kérdezzem már meg, milyen meggyőződésből tartogatod?
Ja mégvalami. Szüzesség nagy kincs, de egy fiú életében ennek semmi jelentősége. Nem kézelfogható, nem megállapítható, így hiába tartogatod, ha elhiszi, elhiszi, ha nem nem.
Mégvalami. Párnak lehetőség szerint szűz lányt keresel?
Dícsértessék a jézuskrisztus, mindörökké (szex nélkül) ámde..., amit írsz az úgy baromság ahogy van.
A szex egy létszükséglet. (Nem kell túlzásba vinni, de szükséglet aminek adni kell.)
Ha tőlzásokba esel, az egészségtelen, ha eddig vársz az is az. Az ember pont hogy az érés kezdetétől a legpotensebb a leg élettel telibb.
16-30 éves korban kell élni. Utána család feleség, gyerekek, nem lesz már annyi lehetőség. (Ha mégis szerencsés az illető! :D)
OK csak 21 vagy és szerinted ez így jó. Legyen neked, elvégre így érzed jól magad, de biológiailag nem a legegészségesebb. Persze elhamarkodni sem kell így a 21 éveddel még nem vagy elkésve, de a házasságig várni tök fölösleges.
Egyébként hadd kérdezzem már meg, milyen meggyőződésből tartogatod?
Ja mégvalami. Szüzesség nagy kincs, de egy fiú életében ennek semmi jelentősége. Nem kézelfogható, nem megállapítható, így hiába tartogatod, ha elhiszi, elhiszi, ha nem nem.
Mégvalami. Párnak lehetőség szerint szűz lányt keresel?