Panaszkodik mindenki hogy mennyit vár!
Engem sajnáljon valaki! 3 éve van b.nőm és még egyszer se feküdtem le vele!
Engem sajnáljon valaki! 3 éve van b.nőm és még egyszer se feküdtem le vele!
Szerintem hülye vagy
(Ez egy válasz marha üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
én alig multam 16 mikor megvolt.augusztus végén a fák között egy gyors numera gumi nélkül a fának dőlve.Nem tudom,talán 21 éves volt a srác tvtextről,de a nevét máig nem tudom,és utána a kapcsolatot is megszakitotta.
Serintem hülyeség szüznek lenni
Na, én meg 19 voltam. Az exem szólt, hogy "na most", az együttjárásunk valami 3-ik hetében... Mondjuk azelőtt se unatkoztunk... Az egész a szülei ágyán történt. :-D haha
Hát, nem tartott sokáig, mondjuk ez amiatt is lehetett, mert előtt vagy másfél órán át "játszottunk". Mindenesetre mindegy volt, meddig tartott, mert másnap sokszorosan bepótoltuk.
Hát, nem tartott sokáig, mondjuk ez amiatt is lehetett, mert előtt vagy másfél órán át "játszottunk". Mindenesetre mindegy volt, meddig tartott, mert másnap sokszorosan bepótoltuk.
Sziasztok ! Lehet hogy ciki, de igaz: en akkoriban 17 multam par honappal es rettento kivancsi. Lementem a Jozsef utca es a Baross utca sarkara, kineztem egy megfelelo 'szolgaltatot' es rovid alkut kovetoen elsetaltam vele egy Baross utcai berhaz egyik lakasaba, ahol a radioban valami kardvivoverseny kozvetitese ment. Az ilyet nem felejti el az ember. Levetkoztunk, gumi fel, en pedig egy rovid hadakozas kozben elvesztettem a szuzessegem. Es irto jo volt. Soha jobb celra meg nem koltottem el 800Ft-ot.
Ja,amugy hallottam már olyat is,hogy 9 éves kiscsaj nem volt már szuz.De pl egyik ismerősnöm már allítolag 13 évesen szexelt,de nem baj,ha akkor érdekli őket,akkor kell csinálni:)
Aknur,ne aggodj,nekem ugy volt,h egy csajjal (16) elvesztem,kipróbáljuk a szexet,csak hát,hogyismondjam megszakadt a kapcsolatunk,na mindegy.Én is 16 vagyok,és már nagyon-nagyon ki akarom próbálni,uhyhogy most énis keresek valakit,pl a chaten,vagy valahol.
Tudod az egyáltalán nem ritka,hogy 14 évese,13 évesen egy csaj nem szuz,manapság már 14 éves korban egyre többen vesztik el,és szinte nem találsz 16 éves szuz lányt,ez van,dehát ez nem baj,a hormonoknak nem tudsz ellentmondani:)
Csak az a lényeg tudd,hogy mikor akarod igazán,és,hogy védekezz,nem ez a fontos??
Csak az a lényeg tudd,hogy mikor akarod igazán,és,hogy védekezz,nem ez a fontos??
köszi! az én szerszámom asszem már akkor behatolásra kész, mikor csókolózunk...:) de megpróbáljuk amit mondtál!
Ebben a problémában szenvednék én is. Egy megoldás van ami nállam szerintem bevált. Ha orálisan álltok neki, addig jussatok amig a szerszám bevethető, és hadszoljon. De ha igy jobb akkor orális legyen csak a sex-ből, és utána legyen behatolás. Tehát ne legyen keverve. Hozzá fogsz szokni.
na hát igen... aki nekem volt az első, bennvolt ugyan a farkam, de szinte semmit nem éreztemigy orákig baszhattam volna mire lemegyek(pedig előtte órákig dicsérte, h mien szép nagy meg iylenek...) mondjuk egy suzuki hátsó ülésén elég korlátozottak a lehetőségek... mostanában meg: szinte félek bedugni a farkam a barátnőm puncijába, mert szinte abban a pillanatban a csúcson vagyok. az is igaz, h előtte általában órákig "kezelgetjük" egymást egyéb módszerekkel:) ő pl eddigre már vagy 2-3 orgazmuson tul szokott lennni:) apropo, nem ebbe a témába tartozik, de valaki tud jó módszret arra, h hogyan lehet tovább birni? vagy csak évek multán fogunk együtt elmenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 13. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (367226)
2005. 01. 13. csütörtök 16:10
Hehe! :) Én is ugyan így vagyok. Azzal a különbséggel, hogy én beleszerettem a csajba, aki elvette, és ő tőlem 8 évvel volt idősebb. Viszont nekem olyan ritka szar volt, hogy egy óráig cumizott, mire elmentem. De a többi az ugyan ez. Én is pénteken összejöttem a csajjal, és szombaton már egy másikkal szexeltem. Mellesleg én is a cseten ismertem meg a "jótevőmet"
Hehe! :) Én is ugyan így vagyok. Azzal a különbséggel, hogy én beleszerettem a csajba, aki elvette, és ő tőlem 8 évvel volt idősebb. Viszont nekem olyan ritka szar volt, hogy egy óráig cumizott, mire elmentem. De a többi az ugyan ez. Én is pénteken összejöttem a csajjal, és szombaton már egy másikkal szexeltem. Mellesleg én is a cseten ismertem meg a "jótevőmet"
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 01. 12. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 18:55
hátőőő... én már elmultam 20 éves mikor először szexeltem. eleinte (mint szinte mki más) azt hittem hogy ez hudegáz, ennek ellenére nem tettem ellene semmit(nem csajoztam, kurváztam), de már azért jol jött volna h megtudjam, h mi fán terem a pina...:) aztán a lehető legváratlanabb pillanatban... szóval 2004 oktoberben egy számomra addig csak chat.hu-rol és telefonbol ismret nálam 6 évvel(és sok tapasztalattal) idősebb nővel. poén, hogy én nem akartam, mert éppen ezelőtt pár nappal döntöttem el, hogy össze akarok jönni egy csajjal, akit már régota ismertem és nagyon kedveltem(szal rájöttem, h talán nem is csak kedvelem...:) )... szal nem hagytam h megcsókoljon, de kitartóan nyomult(hihetetlen de igaz) persze a nemi szervem reagált... én pedig 4óra iszonyatos szenvedés után bejutott a faszom egy pinába... az egész egy suzukiban történt...a csajt aznap láttam először... iszonyu rossz volt... kurvanagy büntudatom volt a csaj miatt, akit szerettem(és most is nagyon szeretem:)) nagyon rossz volt egy olyan nőt dugni(azaz inkább ő erőszakolt meg:)) akit nem is szerettem, közbe meg egy másiknak előtte 2 nappal vallottam szerelmet...
ja... még aznap találkoztam a szerelmemmel, bevallottam neki az egészet, ő csak röhögött rajta... egy hétre rá összejöttünk:) most is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:)
bocs a hosszu szövegért! meg a sok hülyeségért...
ja... még aznap találkoztam a szerelmemmel, bevallottam neki az egészet, ő csak röhögött rajta... egy hétre rá összejöttünk:) most is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást:)
Nos nem kor verseny de 14 se voltam, egy 9 évvel idősebb nővel mikor összejött. Aztán vagy 10 évig is tartott a kapcsolat, néha párhuzamban. Szép volt, jó volt, rég volt. Akinek meg még nem jött össze üzenem, ne izgassátok magatokat, minden p..a megtalálja fa...át és viszon. Addig is ott a Marcsi, a Marokmarcsi.
azért kösz... az az este nem éppen életem legjobb pillanatai közé tartozik, de legalább volt mihez viszonyitani az én kedves aranyos kis barátnőm tündéri punciját... hát...első alkalommal nem birtam sokáig...:( de nem tehetek rola...az olyan jó hely, hogy huuuuuu...
ne erőlködj... én se haltam bele, hogy 20 voltam mikor elvesztettem:) nem ártana ha betartanád a sorrendet: szerezz egy barátnőt aki tetszik, és te is neki, ha jol megvagytok akkor már ugy is fel tudod izgatni pl, h suttogsz a fülébe, simogatod... és ha már nedves a nuni.. akkor te se lehetsz oan balfasz, h ne tudd mit kell tenni:)
najo, tudom, neked is csak az eleje nem megy:))))))))) én mondom nem baj az ha nem sieted el a dolgot...
najo, tudom, neked is csak az eleje nem megy:))))))))) én mondom nem baj az ha nem sieted el a dolgot...
hátőőő... én már elmultam 20 éves mikor először szexeltem. eleinte (mint szinte mki más) azt hittem hogy ez hudegáz, ennek ellenére nem tettem ellene semmit(nem csajoztam, kurváztam), de már azért jol jött volna h megtudjam, h mi fán terem a pina...:) aztán a lehető legváratlanabb pillanatban... szóval 2004 oktoberben egy számomra addig csak chat.hu-rol és telefonbol ismret nálam 6 évvel(és sok tapasztalattal) idősebb nővel. poén, hogy én nem akartam, mert éppen ezelőtt pár nappal döntöttem el, hogy össze akarok jönni egy csajjal, akit már régota ismertem és nagyon kedveltem(szal rájöttem, h talán nem is csak kedvelem...:) )... szal nem hagytam h megcsókoljon, de kitartóan nyomult(hihetetlen de igaz) persze a nemi szervem reagált... én pedig 4óra iszonyatos szenvedés után bejutott a faszom egy pinába... az egész egy suzukiban történt...a csajt aznap láttam először... iszonyu rossz volt... kurvanagy büntudatom volt a csaj miatt, akit szerettem(és most is nagyon szeretem:)) nagyon rossz volt egy olyan nőt dugni(azaz inkább ő erőszakolt meg:)) akit nem is szerettem, közbe meg egy másiknak előtte 2 nappal vallottam szerelmet...
Sebaj. :D
(Ez egy válasz Kain üzenetére (2005. 01. 12. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 16:26
bazze....mondom, hogy nem látok ki a fejemből, nem vettem észre, hogy ott a nevednél a korod
asszem ma már nem írok többet, az infulenza kihozza az emberből a hülyeséget!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
![buck](images/smilies/buck.gif)
![zavart1](images/smilies/zavart1.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
bazze....mondom, hogy nem látok ki a fejemből, nem vettem észre, hogy ott a nevednél a korod
asszem ma már nem írok többet, az infulenza kihozza az emberből a hülyeséget!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
![buck](images/smilies/buck.gif)
![zavart1](images/smilies/zavart1.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
2005. 01. 10. hétfő 17:48
Na, ez az én topikom. Szóval. Most szombaton történt. A cseten ismerkedtünk meg. Telszámcsere, meggyőződtem róla, hogy lány. 24 éves. Összejött, leszopott (gumival) és én meg feldugtam neki a fél öklömet. De nagyon nem volt jó. Mert hülyére izgultam magam. És most meg beleszerettem a cajba. Ő meg a korkülönbség miatt (8 év) hallani sem akar többet rólam. :~(
mert ezt ide felmerted írni
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 11. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2005. 01. 11. kedd 16:14
Miért vagyok hős? Szerintem csak szerencsétlen.