és egy kis magyarázat hozzá (idézet és vélemény):
Madách Imre:
Jegyezd meg jól,
de ne csüggedj soha,
Remény, csalódás
Küzdelem, bukás
Sírig tartó nagy versenyfutás
Keresni mindig a jót, a szépet,
S meg nem találni -
Ez az élet!
--------------------------------
most is ahogy nézem, annyira, de annyira szívbe markoló az a kép...
nincs az az afrikai éhező, vagy hajléktalan, vagy beteg, vagy bármi módon szánni való ember, akit ennyire sajnálnék, vagy ilyen hatású lenne rám!
nem is tudja az ember teljes bizonyossággal, hogy valójában miről is van szó, csak érzi, vagy sejti...
ha "csak" arról, hogy azt a székféleséget (sámlit) valahogy a bácsi össze akarta eszkábálni a feleségének, de hát egy szem szög van csak.!
és a totális szegénység, tehetetlenség, egy végiggürcölt élet vége felé, aszt gondolom, hogy ez lehet...talán.
de minden benne van, ami kontraszt ebben a világban a boldogságról és szomorúságról...
ezen a képen az utóbbiról...
ó!
köszönöm cion bölcse,
semmi baj krémesember
mert csíplek títeket
1-) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 09. 26. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(bocsi képeket leszedtem, én értem, miért raktad be, de más elérti ugyis. : vazelinator)
köszönöm cion bölcse,
semmi baj krémesember
mert csíplek títeket
1-) (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 09. 26. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 08:18
(bocsi képeket leszedtem, én értem, miért raktad be, de más elérti ugyis. : vazelinator)