Netes barátság ?Szerintem megy az remekül.
Valamiben másnak kel lenni mint a többiek, vagy érdekesebbnek.
Kapcsolatoknál meg főleg nem lehet hazudozni, mert ha kiderül hogy nem is olyan vagy valójában mint amit leírtál akkor bizony nagy csalódás lesz.
Valamiben másnak kel lenni mint a többiek, vagy érdekesebbnek.
Kapcsolatoknál meg főleg nem lehet hazudozni, mert ha kiderül hogy nem is olyan vagy valójában mint amit leírtál akkor bizony nagy csalódás lesz.
Normális,főldőnjáro csini,nyitott barátnőt keresek,amiből még jo kerekedhet.
Kedves, női barátot keresek. Tomi
Még javítok a szókincsemen!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 27. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szégyen az csak kivánatos
Egészen enyhén fejezted ki magadat
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 27. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7453)
2011. 09. 27. kedd 12:15
De az nagyon izgalmas!Még nézni is!
De az nagyon izgalmas!Még nézni is!
szasztok!zalai 20év körüli pár vagyunk.ismerkednénk környékbeliekkel.írjatok rpf19@hotmail.com- ra!
A folytatást garantálom...
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 20. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 20. kedd 14:33
Igen,mázlista vagyok,mert egy csodálatos lányt szerethetek.
A többi csak a közös kalandjainkat képzi.Azt mondta,mindent szeretne kipróbálni,s mivel erősen BI,igy hát ezen szenvedélyének sem szabhatok határt.És úgy látszik,hálás érte,ezért hivott akkor este... Remélem,lesz majd folytatás..
A többi csak a közös kalandjainkat képzi.Azt mondta,mindent szeretne kipróbálni,s mivel erősen BI,igy hát ezen szenvedélyének sem szabhatok határt.És úgy látszik,hálás érte,ezért hivott akkor este... Remélem,lesz majd folytatás..
Igen,mázlista vagyok,mert egy csodálatos lányt szerethetek.
A többi csak a közös kalandjainkat képzi.Azt mondta,mindent szeretne kipróbálni,s mivel erősen BI,igy hát ezen szenvedélyének sem szabhatok határt.És úgy látszik,hálás érte,ezért hivott akkor este... Remélem,lesz majd folytatás.. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi csak a közös kalandjainkat képzi.Azt mondta,mindent szeretne kipróbálni,s mivel erősen BI,igy hát ezen szenvedélyének sem szabhatok határt.És úgy látszik,hálás érte,ezért hivott akkor este... Remélem,lesz majd folytatás.. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 18. vasárnap 18:14
ÓÓÓÓ... te kis mázlista!
ÓÓÓÓ... te kis mázlista!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott senki nem ért rá fotózgatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 18. vasárnap 11:22
Mesélhetnétek róla! Esetleg egypár fotó?
Lehet, hogy ismerem, de nem tudom... Azt tudom, hogy nagyon finom a puncija...
Mesélhetnétek róla! Esetleg egypár fotó?
22 csapdája!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730768)
2010. 03. 31. szerda 12:53
szerintem ez a27-es csapdája mivel lehet hogy nem is olyannak mutataja magát mint valójában
Ha valaki nem naiv, és nem hisz el mindent, nagyon jól tud működni a netes ismeretség.
Barátságról pedig annyit, évek óta van olyan barátom, barátnőm, akit valami kapcsán a neten ismertem meg, és a mai napig szinte minden nap beszélünk.
Barátságról pedig annyit, évek óta van olyan barátom, barátnőm, akit valami kapcsán a neten ismertem meg, és a mai napig szinte minden nap beszélünk.
Pont itt a GG-n ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel a hétvégén lefeküdtem. Rokonlelkek vagyunk. Igaz, ez két nő esete, de mi tényleg jól elvagyunk.
Mi 2 éve vagyunk együtt,ment is minden szépen,de valami megborulni látszik..és azt látom a neteseknél van a bűvös 2 év,utána valahogy nem működik..