egészen pontosan2006 április óta.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 08. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 21:11
1 éve és már jöv. hónapban szülőszoba?
aaaaz igeeeeen
De azért gratula
aaaaz igeeeeen
De azért gratula
1 éve és már jöv. hónapban szülőszoba?
aaaaz igeeeeen
De azért gratula (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
aaaaz igeeeeen
De azért gratula (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 21:22
hogy ne csak siránkozzak:a barátnőm mind a 2 férjét a net'en ismerte +..mondjuk,az első "nem jött be",de a második...szóval 1 éve 1ütt vannak és októberre van kiírva a szülészeten
Pár hónapja járunk férjemmel a gg-re azóta sikerűlt azt hiszem egy nagyon szép barátság szövögetésébe kezdeni ami mára családibarátsággá nőt teljesen sexmentes.Elinte gond volt megtalálni a megfelelő vágányt(talán a hely szelleme).A gyakori fórumozókat pedig már szinte jó ismerősnek érzi az ember a napi olvasgatás mellett.
hogy ne csak siránkozzak:a barátnőm mind a 2 férjét a net'en ismerte +..mondjuk,az első "nem jött be",de a második...szóval 1 éve 1ütt vannak és októberre van kiírva a szülészeten
Sztem a 'neten lehet igazán barátságokat kötni-főleg,ha az ember 1 otthonülő típus,épp a 'net miatt --.elvégre--legalábbis Én--azért "járok" a különböző fórumokba,chatekre,h. ismerkedjek;idővel pedig személyesen is találkozhatunk,a találk. viszont időt vesz igénybe(mármint,amíg eljön a találkozáshoz az idő .akkor pedig már valamennyire kicsit ismerjük is 1mást. Nekem volt 1 hosszabb kapcsolatom is...de úgy tűnik,nagyon ilyesztő vok,m. azthitte a pali,h. férjhez akarok menni hozzá és elmenekült... ..a marhája... ;sajnos van viszonzatlan szerelem--egészen érdekes dolgok miatt is-ami persze csak Velem( ) történik +.
Ez rajtad is múlik!
Amennyiben nem csak kérdezel, hanem érdemben is hozzászólsz, akkor valószínűleg mások is be fognak kapcsolódni! (Ez egy válasz Winterfresh üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Amennyiben nem csak kérdezel, hanem érdemben is hozzászólsz, akkor valószínűleg mások is be fognak kapcsolódni! (Ez egy válasz Winterfresh üzenetére (2007. 06. 06. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ide már senki nem fog irni?:(
Bemásolva ide egy új fórumozótársunk mai kérdése (de új topic nyitást nem indokol a kérdése!):
Winterfresh #1 | ma 17:20
Ti mit szoltok a netes szerelemhez?? semmi találkozás csak telefon webcam beszélgetés meg msn.
------------------------------------------------
Winterfresh #7 | ma 21:37
én most megyek de nyugodtan irjatok véleményeket/történeteket
Winterfresh #6 | ma 20:03
már 1 éve szertek igy valakit és ö is engem Lehet hogy hülyevagyok? :(
Moncy #5 | ma 19:58
Chates szerelem....
Rejtélyes szerelem...
Zombiee@ #4 | ma 19:55
Hu ilyen tuti volt Én is írtam bele akkor De sztem az ilyen típusú netes barátság olyan , mintha kivennéd a farkad mielőtt elmész és leülsz babot fejteni. Úgyis az a vége mindig, ha nagyopn egymásra hangolódik a két ember, szerelem lesz akkor főleg, vagy bnharátság, hogy akár fölrészeken keresztül is, de megesik egy találka
Winterfresh #3 | ma 17:36
ez nem netes barátság hanem netes szerelem/kapocsolat
willy87 #2 | ma 17:34
Elvileg ez nem szorosan a szexhez kötődik,és az internetes barátságnak meg van saját topicja.
Majd meglátjuk mi lesz a topic sorsa, addig nem szólok hozzá a témához.
Winterfresh #1 | ma 17:20
Ti mit szoltok a netes szerelemhez?? semmi találkozás csak telefon webcam beszélgetés meg msn.
------------------------------------------------
Winterfresh #7 | ma 21:37
én most megyek de nyugodtan irjatok véleményeket/történeteket
Winterfresh #6 | ma 20:03
már 1 éve szertek igy valakit és ö is engem Lehet hogy hülyevagyok? :(
Moncy #5 | ma 19:58
Chates szerelem....
Rejtélyes szerelem...
Zombiee@ #4 | ma 19:55
Hu ilyen tuti volt Én is írtam bele akkor De sztem az ilyen típusú netes barátság olyan , mintha kivennéd a farkad mielőtt elmész és leülsz babot fejteni. Úgyis az a vége mindig, ha nagyopn egymásra hangolódik a két ember, szerelem lesz akkor főleg, vagy bnharátság, hogy akár fölrészeken keresztül is, de megesik egy találka
Winterfresh #3 | ma 17:36
ez nem netes barátság hanem netes szerelem/kapocsolat
willy87 #2 | ma 17:34
Elvileg ez nem szorosan a szexhez kötődik,és az internetes barátságnak meg van saját topicja.
Majd meglátjuk mi lesz a topic sorsa, addig nem szólok hozzá a témához.
Igen, Eprecskével nekem...de most már csak barátság...de szex-szel kezdődött
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 14:30
azt mondja a cím: ...kapcsolatok (szex)...nah akkor beszéljünk erről is volt már valakinek ilyen?
Akkor barátság sem nincs nemm nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 16. hétfő 22:24
Én már leírtam erről a véleményemet a nappaliban, bemásolom ide:
Az én véleményem nem változott: csak akkor létezik ilyen, ha kizárt dolog, hogy megkívánják egymást. Magyarul, annyira nem tetszenek egymásnak, hogy el sem tudják képzelni a szexet a másikkal.
Az én véleményem nem változott: csak akkor létezik ilyen, ha kizárt dolog, hogy megkívánják egymást. Magyarul, annyira nem tetszenek egymásnak, hogy el sem tudják képzelni a szexet a másikkal.
Nyugi Mme! tudnod kell,mindig ott lyukadunk ki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
azt mondja a cím: ...kapcsolatok (szex)...nah akkor beszéljünk erről is volt már valakinek ilyen?
itt vagyok ,meséljetek nekem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 22:51
Mesélj!
Mesélj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 16. hétfő 22:47
De még ott is adódhatnak dolgok.
De még ott is adódhatnak dolgok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 22:24
Az én véleményem nem változott: csak akkor létezik ilyen, ha kizárt dolog, hogy megkívánják egymást. Magyarul, annyira nem tetszenek egymásnak, hogy el sem tudják képzelni a szexet a másikkal. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én véleményem nem változott: csak akkor létezik ilyen, ha kizárt dolog, hogy megkívánják egymást. Magyarul, annyira nem tetszenek egymásnak, hogy el sem tudják képzelni a szexet a másikkal. (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 14:18
Miért mondod,hogy buta vagy,butuskám.Tökéletesen átérzed a dolgokat. És akkor én is kérdeznék egy klasszikusat.Szerintetek létezik férfi és nő között igazi,feltétel nélküli barátság?
a múltkor felénk jártál, de inkább hoztad a barátnéd gyermekét fogamzásgátlónak!
Sajna nem, pedig már többszőr fűztelek DDD
persze, hogy létezik!
közbe meg jókat dugnak egymással! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
közbe meg jókat dugnak egymással! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 14:18
Miért mondod,hogy buta vagy,butuskám.Tökéletesen átérzed a dolgokat. És akkor én is kérdeznék egy klasszikusat.Szerintetek létezik férfi és nő között igazi,feltétel nélküli barátság?