Nudisták vagyunk!
Ha tehetem, akkor ruha nélkül. Van egy része a kertnek ahol biztonságosabb, vagy pedig egy bizonyos tó parton, de itt a teraszon is nagyon kellemes
Ezzel én is így vagyok!Tartok tőle,hogy azonnal bekeményedek,ami gáz lenne.
Vagy mégsem lenne cikis a látvány?Volt már valaki ilyen helyzetben?Erre kiváncsi lennék. (Ez egy válasz bakcso üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy mégsem lenne cikis a látvány?Volt már valaki ilyen helyzetben?Erre kiváncsi lennék. (Ez egy válasz bakcso üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 21:41
Mindig fürdőruhában napozok, pedig nagyon szeretném kipróbálni a nudit is, csak félek, hogy nem tudom kontrollálni a lompost.
Csak is meztelenül
A szomszéd hátipermetezőbe szokott
hidd el menni fog én is így éreztem és semmi gond nem volt
(Ez egy válasz bakcso üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 21:41
Mindig fürdőruhában napozok, pedig nagyon szeretném kipróbálni a nudit is, csak félek, hogy nem tudom kontrollálni a lompost.
Otthon udvarban nudi
Zokniba, hogy le ne égjen a talpam.
Ha tehetem , meztelenül. Ha nem ,akkor tangàban.
Itt vagyok Na....en kár, hogy most nem tudunk találkozni. Chaton bestélhetnénk.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2023. 07. 07. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze! Ki az aki nem menne? Napozni? Ha lehet meztelen. Helyfüggő
(Ez egy válasz vasinaturistak üzenetére (2023. 06. 17. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 17. szombat 05:40
Meztelenül. Nincs szomszéd van helyette szauna és dézsafürdő. Jönnél? Írj
Na... Az szuper. Tudtok ám élni!
(Ez egy válasz vasinaturistak üzenetére (2023. 06. 17. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 17. szombat 05:40
Meztelenül
Meztelenül vagy tangában.
Meztelenül
ha lehetőség van természetesen csupaszon
Csupaszon úgy a igazi szeretjuk
Ha lehetőség van rá,csupaszon!